Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1318) Radioactive


Radioactive
tag

Sziasztok!

Egy régi "tartozásomat" adom most meg felétek. Még tavaly októberben ígértem, hogy amint összegyűlik a kellő tapasztalat az új gépünkről, úgy írok egy rövid beszámolót. Ez következik alább:

SAMSUNG WF60F4EFW2W

A gép jelenleg október vége óta teljesít szolgálatot, általában ketten, néha négyen vagyunk a lakásban, így átlagosan három főre használjuk a gépet, baba nincs. Legtöbbször a daily wash fantázianevű programmal mosunk, ami durván, az erősen szennyezett opciót bekapcsolva, 1:12-1:20 alatt most ki, gyönyörű szépen. Anélkül -10 perc. Visszamaradott koszt vagy mosószert sosem találtunk, az öblítő illata átjárja a ruhát. Ezen kívül szoktuk még a gyorsmosást használni, ez ugye 15-20 perc, de erről nem tudok nyilatkozni, nem és mosok így, viszont panaszt még nem hallottam rá. Első alkalommal a mosókapszula ebben a programban nem oldódott fel, de azóta géllel már minden oké (ismétlem, én nem mosok így). Használjuk még a gyapjú programokat, illetve a kültéri ruhákhoz való programot, mindkettő tökéletesen tisztítja a ruhákat. Általánosan az figyelhető meg, hogy a centrifuga 1200-as fordulaton nagyon gyűri a pólóimat, amiket addig nem vasaltunk, most már kell. 1000-es fordulaton elfogadható.
A gép működése során rendellenes zajt, erőlködésre utaló hangokat, kopogást nem hallunk, szépen, halkan teszi a dolgát. A mosás végén zenél, ez sokakat irritálhat, nekem először tetszett, azóta már csak simán nem érdekel.
Ebből a pár hónapos használatból, illetve abból, hogy a másik lakásomban 7 éve most már, hogy a Samsung mosógépünk tökéletesen, hiba nélkül teszi a dolgát, azt kell, hogy mondjam, hogy mindenképp ajánlom ezt a gépet mindenkinek, aki ebben az árkategóriában keres mosógépet! (Én promóciós 5 év garanciával vettem anno, az 5 éves garancia kiterjesztést egyébként ajánlom minden új gép mellé.)

"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.