Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) Gabesz87 válasza Lauda (#1600) üzenetére


Gabesz87
addikt

Jó neked. Mi vasárnap este rendeltük meg a Médiában a mosógépet, de azóta még csak a rendelés utáni visszaigazoló e-mail jött, semmi egyéb infó :( Lassan jó lenne már azért, ha hoznák.

(#1602) Met válasza Lauda (#1600) üzenetére


Met
nagyúr

Nekünk nem mondta pontosabb időt, hiába van írva a weben hogy 3 órás intervalumot adnak meg.
8-19-ig hozzák.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#1603) Lauda


Lauda
félisten

Berottyantottam a gepet, most fut a tisztitomosas. Miutan betoltotte a vizet lestoppoltam, beforgatta kiszedeshez a dobot, majd kb fel perc utan kinyitotta az ajtot. Erre voltam kivancsi: [kép] Faszan van viz a dobban, nem csak az aljan es ez csak pamut mosas. A masik A+++ -nak csak a dob aljaban lotyogott egy kis viz, kb 5 centi. Kivancsi leszek majd ruhakkal milyen lesz. Pont ezert valasztottam ezt a gepet, mert tobbek kozt ez az egyik, ami a legtobb vizet fogyasztja. Viz nelkul nem lehet mosni, barmit is csinalnak.

(#1604) maxatesz válasza Lauda (#1600) üzenetére


maxatesz
tag

Gratula az új géphez! :)
Arra lennék kiváncsi hogy mennyiben különbözhet szerkezetileg ettől a géptől, amit én vettem.
Mert nem sok különbséget látok, csak az ár-ban.

(#1605) Lauda válasza maxatesz (#1604) üzenetére


Lauda
félisten

Koszonom! ;)

Lefutott a tisztitomosas, szepen dolgozik, holnap megnyomatom ruhaval is. :D A szivattyuja pl sokkal csendesebb, mint az electrolux eloltoltose.

En ugy voltam vele, hogy csodak nincsenek. Mondjak, hogy a sorrend, zanussi, electrolux, aeg. Namost a kerdes az, hogy mikor arban elkerulik egymast, olyankor mi van? Azert mert aeg, olcsobban jobbat kapsz? Mese habbal, azt kapod amit kifizetsz. Szoval kineztem ezt a gepet, nem sporol a vizzel, normalisan nez ki es megrendeltem. Korabban nezegettem mar egy csomot ezeket a felultoltos gepeket. Ami mas a tiedhez kepest es lathato is, az a dobnyito ajto, nalam ez a sima rugos megoldas van, nalad a fekezett, szerintem ez csak parasztvakitas. Ami viszont jobb nalad, az a mososzeradagolo, ott lehet valasztani a folyekony es a por alaku kozott, nalam nem. Az adagoloja csak por alakura jo, folyekonynal alternativ megoldasra van szukseg. Vagy siman raburitod a dobra es kesz. ;) Akkor van cumi, mikor elomosas+fomosas, na akkor por kell. A fehereknel majd hasznalom az elomosast, az elejen megnyomatom domestos feheritossel, fomosasnal meg meg jol atmossa, kiszedi belole a feheritot, majd atobliti. Ehhez kell majd vennem por alaku mososzert. ;) Ez legyen amugy a legnagyobb gond, mar annak is orulok, hogy rendesen enged vizet a dobba, nem csak megmutatja a ruhaknak.

[ Szerkesztve ]

(#1606) maxatesz válasza Lauda (#1605) üzenetére


maxatesz
tag

Én azt vettem észre most szét is kaptam..., ha fehérítőt teszek az előmosáshoz (porra állítva) akkor lefolyik a fehérítő ami nem túl előnyös ugye, mert vizzel higitva kéne onnan kijönnie a dob-ba, de ha viszont folyékony-ra állítom akkor nem folyik ki a fehérító tartályból hanem szépen vizzel eggyüt megy a dob-ba.
Én példáúl nagyon sokáig folyékony mosószert használtam de valami oknál fogva, a szivattyúházban lerakódott és mikor elkezdte a programot, akkor valami irdatlan bűz csapta meg az orromat( nálunk kádba folyik)és oda lökte a program kezdéskor a maradék vizet, brutális szaga volt :O
Mióta port veszem azóta semmi gondom nincs+ domestos-al kifertőtlenítettem a szivatyúházat is hogy biztos legyek a dolgomban :)
Azt olvastam ha sokáig alacsony hőmérsékletem mos az ember, akkor jönnek a penészgombák is, folyékony mosószer használatánál :Y

(#1607) Lauda válasza maxatesz (#1606) üzenetére


Lauda
félisten

Elofordulhat, ezert ha alacsony homersekleten mosol, idonkent vegezni kell tisztitomosast. :) Uresen 90 fokos program es kipucol mindent. ;) A kezelesikben bent is szokot lenni. ;)

En a feheritest eddig ugy csinaltam, hogy kb fel-egy deci domestos feheritot beontottem a ruhak melle a dobba. A gep meg hozzanyomta a vizet es osszekeveredett. A feher ruhaknak nem art es nagyon jol feherit ez a szer. ;)

Nalam kulon lefolyo van a falban a gepnek, igy nem zavar bele semmibe sem. :)

[ Szerkesztve ]

(#1608) Lauda


Lauda
félisten

Kezdem erteni, miert van ezeknek a gepeknek ilyen sugarhajtomu szeru hangja. Kicsomagolas kozben alaneztem a gepnek es fotoztam is, sikerult lekapni a motort: [kép] 360W-os kis pocs motor, gondolom, hogy ne cibalja a halozatot, mikozben ide-oda kapcsolgatja az elektronika. A fordulata viszont oriasi, 15250/perc a maximum. Igy van megoldva, hogy a motoron van egy pici szijtarcsa, a dobon pedig egy jo nagy, igy 10 feletti szorzot is ki tudnak hozni. Ekkora fordulaton nem csoda, hogy futyul mint az allat, meg ha nem is eri ezt el, "csak" valahol 10-15 ezer/perc kozott forog centrinel. Es a Nidec cegnek van magyarorszagon is gyara, valoszinu ezek a motorok is itt keszulnek.

Rakereve a tipusra: [link] Aeg-be is szerelik ezt a motort, na ennyit a nagy kulonbsegekrol. :D

Itt talalhato egy tablazat, illetve tobb is a vege fele, ami igazolja az electroluxos uriember allitasat, hogy 1000-ig vannak motorok es 1000 felett masik motort alkalmaznak.

[ Szerkesztve ]

(#1609) luciferk válasza Lauda (#1608) üzenetére


luciferk
senior tag

Akkor ezek szerint hasonló sipolós hangja van mint az enyémnek? [link] igaz testvérek csak az enyém 1000-res centrivel van és 1 hónap múlva betölti az 1 évet hiba nélkül.

(#1610) Lauda válasza luciferk (#1609) üzenetére


Lauda
félisten

Kivancsi leszek, dobtam be feher torolkozoket es polokat, ilyen a mosasi hangja, el kell most ugranom, benyomtam az oblitostopot, hogy fel tudjam venni a centrit. Kozben latom lelotte 1 ora 20 percre, igaz extra oblitest nem tettem ra. Viszi mint a rongyot, nincs erolkodes stb. :)

Zanussi ZWQ61215 mosas hangja: [link]

(#1611) Lauda válasza Lauda (#1610) üzenetére


Lauda
félisten

Elkeszult a centris video. Azert nyekenyokazik ez is mire felporgeti vegre. Erdekes mar ezeleott is egyszer megtekerte vagy fel percig 1000-es fordulaton, aztan megint igazgatta. Amugy nem olyan hangos, szerintem halkabb mint az eloltoltos.

Zanussi ZWQ61215 1000-es centrifuga hangja: [link]

(#1612) maxatesz válasza Lauda (#1611) üzenetére


maxatesz
tag

Az előző mosógèpedhez viszonyítva ,valóban csendesebb.
Ès nem utolsósorban jobban elfèr.

(#1613) Lauda válasza maxatesz (#1612) üzenetére


Lauda
félisten

Ezt en sem ertem egyebkent hogy lehet. Ugyan azzal a fenykepezogeppel vettem fel, ugyanott es mindketton csak annyit modositottam, hogy atkonvertaltam avi formatumra, mert igy 1/6-a meretu. Szepen dolgozik amugy. Most bedobtam ket nagy pledet sima pamutra, itt is hallani, hogy rendesen locsog a vizes ruha bent. Pamutnal uresen ennyi viz van a dobban: [kép] ;)

Amugy okos kis gep, pl ha be beengedte a vizet es lelovod a programot, majd bekapcsolod es ujat inditasz, nem szivja le a vizet, hanem felhasznalhato a masik programhoz, kezelesiben olvastam. :)

A tiednek milyen a hangja, kivancsi lennek ra ;) , en is nezegettem azt a gepet, csak olyan velemenyeket talaltam, hogy nyuzza a ruhat es bolyhositja. Most hogy ez user error vagy a gep problemaja nem tudom. Meg amit mar irtam is korabban, hogy az ar itt a donto szerintem, legalabbis amit le tudtam szurni a sok utanajarasbol. Hiaba aeg/zanussi/electrolux, az ara hatarozza meg a gepet. ;)

[ Szerkesztve ]

(#1614) Lauda


Lauda
félisten

Hu skacok, nagyon jo ez a mosogep! Meg ki kell tapasztalni, a masiknal volt olyan, hogy egyszer oblitett es mar a kovetkezonel tolta bele az oblitot. Itt bent volt ket nagy pled, benyomtam a plusz oblitest es negyszer oblitett, majd utana tolta bele az oblitot. A pledek tisztak es csodalatos friss oblitoszaguak. Rendesen at van mosva es oblitve. Keszitettem meg videokat, akit esetleg erdekelne.

Zanussi ZWQ61215 mosas hangja ket nagy pleddel

Zanussi ZWQ61215 utolso oblitofazis

Zanussi ZWQ61215 1000 es centri pohar vizzel a tetejen

(#1615) maxatesz válasza Lauda (#1614) üzenetére


maxatesz
tag

Én még nem használtam az extra öblítést , de majd kipróbálom valamikor :)
Amúgy az én mosógépemnek is ugyan ilyen hangja van :) , ami különbséget látok a tied és az enyém között , hogy némi, kis extrákat tettek az AEG-be ami nem számot tevő, és hozzáteszem nem feltétlenűl éri meg a felárat.
Külön tetszik a tiédben, hogy éríntő gombos nem pedig sima nyomógombal láttál el.
Szerintem Nagyon jó ár-érték arányú mosógép.

Ami a ruhagynyúzást illeti , én semmi ilyet nem tapasztaltam, sőt nagyon elégedett vagyok vele mert nálunk vannak gyerekek és brutál koszos ruhákat is maradéktalanúl tisztára mos :K
Minden nap megy, főleg így télen,és meglepően jól bírja a nagyobb darab ruhákat is.
Köszi a videókat ;) így legalább látom hogy milyen ((különbségek vannak))

(#1616) maxatesz


maxatesz
tag


Én egyszer már levettem az oldalát, megnéztem van e benne kismadár :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1617) Lauda válasza maxatesz (#1615) üzenetére


Lauda
félisten

Hehe, jol nez ki a gep, koszi a kepeket! :D
Erdekesek amugy ezek a velemenyek, talaltam olyat indexen a gepedrol, hogy ketfele kell szednie az adagot, mert nem centrizi ki neki. Az aeg szerint az erzekelo letiltja a centrit, gondolom nem tudja a toltetet elosztani. Az enyemre is talaltam olyat, hogy nem centrifugazta ki neki es kette kellett vennie az adagot, mondjuk mindegyik geppel ki lehet cseszni, ha olyasmivel tomod tele. Van egy puloverem amit ritkan hasznalok, de vizesen olyan mint a szivacs, az eloltoltos ki sem centrifugazza, a regi energoluxba tettem bele es az porgette ki. Na tegnap betettem a zanussiba, mikor a vegen megtekerte meg az elejen olyanokat odacseszett neki, hogy centiket ugralt arrebb a gep, le is lottem gyorsan. :D Na ilyenkor mi van? :DDD Most akkor ez miert akarta megtekerni, vagy mikor allitotta volna le a porgetest? Amugy maskor nincs ilyen gond, addig rendezgeti mig szepen ki tudja porgetni. Direkt figyeltem, megtekeri 4-500 korul es leszivattyuz, majd megint rendezgeti es elobb-utobb siman megy az 1000-es is. Most dobtam be agynemut es torolkozot domestos feheritovel, extra oblitessel es finom sensitive coccolinoval, kivancsi leszek. ;]

--------------------------------------

Amugy a MM felafazik, most 5 rugoval olcsobb a gep, asszem telefonalnom kell, hogy vagy utalnak nekem 5 rugot, vagy rendelek egyet ez meg megy vissza. ;] ;]

(#1618) Attila72


Attila72
újonc

Sziasztok!
El szeretném mondani, hogy az agyon dicsért AEG mosógéppel hogyan jártam.
2 évvel ezelőtt vásároltam egy AEG l70470fl mosógépet, amely 1év garival + 1év vásárolt garival rendelkezett.
Letelt a két év és 1 hét múlva tönkrement a dobcsapágy. Hozzáteszem, 1400-as centrifugája van, de mi soha nem használtuk 1200 fordulat felett. Na, gondoltam kicserélem a csapágyat benne. Mivel szerelőként dolgozom, ez nem is okozhat problémát. Igen ám, de a szétszedéskor kiderült, hogy a csapágyat nem lehet kicserélni, mivel a műanyag üst össze van hegesztve, a dobot így nem lehet kiszerelni. Egy komplett üst dobbal
együtt pedig 80e ft. Fogtam az üstöt, a hegesztésnél kettévágtam flexszel. Kiszereltem a csapágyat belőle.
Kiderült, hogy egy nevesincs lengyel csapággyal volt szerelve, ellentétben a külső (látható) csapággyal szemben, ami SKF minőség volt. A csapágy boltban az eladó ledöbbent mikor mutattam neki.
Végülis beszereltem a dobot az új csapágyakat és új szimeringet a kettévágott üstbe, majd bekentem szerelő tömítő ragasztóval és összeillesztettem pontosan a két fél darabot. Egy nap száradás után fúrtam rá vagy 30 furatot, majd 5-ös csavarokkal körbe összefogattam. Ezután műanyag hegesztéssel 2 helyen megerősítettem.
Ez a művelet 2 napomba került, de szerencsére a kontár munkának nevezhető művelet sikeresen végződött.
Mi ebből a tanulság? A mai világban már nem a márka számít, hanem a termék után vállalt garancia idő.
Ha újra mosógépet kellene vennem, az biztos, hogy az AEG mosógépem árának a feléért vennék egy BEKO mosógépet 5 ÉV GARANCIÁVAL!

(#1619) Lauda válasza Attila72 (#1618) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Koszonjuk a beszamolot!

Ezt en nem neveznem kontar munkanak, igenis minosegi munkat vegeztel! Amugy is bizonyos mosogepek dobja szetszedheto, vagy ez a regebbiekre vonatkozik nem tudom, de tobb videot is neztem anno a neten, ahol csapagyat cserelnek a gepben. Pl.

(#1620) Lauda


Lauda
félisten

Ki kene probalnom egy inverteres electroluxot, most 133 ezer a mm-ban. :DDD :DDD

(#1621) blattida válasza Parci (#1575) üzenetére


blattida
nagyúr

Érdemi "mintám" van, ami kisebb részt a saját tapasztalataimon, nagyobb részt pedig a mosógépszerelők tapasztalatain alapul, meg még azon a rengeteg történeten, sztorin, elmondáson, amik innen-onnan eljutottak hozzám.

Az lg-nek valóban joga van megdögleni 10 év után, de ez értelmezhetetlen, mivel, ha nem gagyira csinálnák meg, akkor nem tenné meg, ezért, sajnos, jóval előbb meg fogja tenni, ha csak Ti nem húzzátok el a haláltusáját. Bár én kívánom neked, hogy elmenjen addig! ( Sajnos nem fog :( )

A saját használt mosógéped ugyanolyan undormányos belül, mint másoké, tele mosószer maradványokkal, vízkővel és elszappanosodott culákkal, amiket meg lehetne előzni, csak nem calgonnal, hanem ecettel, citromsavval, trisóval...de a mostani gépeknek szinte teljesen mindegy...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#1622) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Na végre meghozták az új Samsung mosógépünket majd egy hét után :) Hagyom felmelegedni, aztán jöhet a próba :DD

(#1623) blattida válasza Lauda (#1619) üzenetére


blattida
nagyúr

Nagyon kevés olyan gép van van újak között, amiknek az üstje bontható és a csapágyak, szimeringek kiszedhetőek...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#1624) Lauda válasza blattida (#1623) üzenetére


Lauda
félisten

Szakadjanak meg. Amit regen lehetett javitani csapagycserevel, most vegye meg a paraszt a komplett dobot. :W

(#1625) Lauda


Lauda
félisten

Kozben megerdeklodtem, a kiszallitasi dijat is visszafizeti a MM a 14 napos elallasi idon belul es ingyen vissza is viszik. 15-60 napos ellalas eseten ezek a kedvezmenyek nem elnek. :K A mostani akcioban pedig ingyen kihozzak a nagygepeket is. :Y :C

[ Szerkesztve ]

(#1626) blattida válasza Lauda (#1608) üzenetére


blattida
nagyúr

A régi gépek motorjai is ekkora teljesítményűek, csak hát azokat is nagyobbakra csinálták, mivel azt akarták, hogy sokáig bírják a kiképzést.
A méretcsökkenést a költségminimalizálás okozza meg a fogyasztói szemlélet.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#1627) Attila72 válasza Lauda (#1619) üzenetére


Attila72
újonc

Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínű hogy az új Electrolux mosógépben sem tudsz csapágyat cserélni, mivel ugyan az a gyártó AEG, Electrolux, Zanussi
Tehát hiába van a gépben inverteres motor, a dobcsapágy ugyan úgy tönkremehet, és úgy jársz mint én. Egyébként az én gépemben ilyen szétszerelhetetlen üst van. A peremnél vágtam ketté.

(#1628) maxatesz válasza Attila72 (#1627) üzenetére


maxatesz
tag

Felültöltősben hála égnek ki lehet cserélni a csapágyat mind a Zanussi mind pedig AEG, Electrolux-ba , még az újakban is.

[ Szerkesztve ]

(#1629) Lauda


Lauda
félisten

Ha valakit erdekel, 200 ezres aeg lavamat: [link] :Y :C Pedig uj gepnek tunik. ;]

(#1630) maxatesz válasza Lauda (#1629) üzenetére


maxatesz
tag

Ez biztos èjszakás műszakban kèszűlt :DDD
Itt nagyon elfigyelt valamit a minősègbiztosítás,vagy ünnepek között dolgoztatták az embereket a soron :O

(#1631) Lauda válasza maxatesz (#1630) üzenetére


Lauda
félisten

:DDD :DDD Durva nagyon azert. Ezt meg a 80 ezres geptol sem varhatja az ember, nem itt, ami a legdragabb felultoltos aeg. ;]

(#1632) maxatesz válasza Lauda (#1631) üzenetére


maxatesz
tag

Saját tapasztalatból mondom :D
Autóiparban dolgozom, hát nem irigylem a BMW, Mercedes,és még sorolhatnám... márkák tulajdonosait sem :DDD
Az ember biztonságát szolgáló termékeket gyártunk, de tudom pontosan mi zajlik operátor szinten egy éjszakás illetve kényszer ( elrendelt munka) folyamán :U
Gondolom itt is ez történhetett.
Elég szomorúnak tartom, hogy éhbérért , minőséget és megbizhatóságot várnak el szerencsétlen kiszolgáltatott emberektől.
Nem tudok elcsodálkozni a ilyen elfuserált termékektől, ez van :K nem egy ilyen készűlt az tuti bitzos :)

(#1633) Lauda válasza maxatesz (#1616) üzenetére


Lauda
félisten

Az most esett le nekem a kepekrol, hogy ennek a gepnek zart az alja? En meg ilyen gepet eddig nem is lattam. A motor hoje stb hol tavozik ilyenkor? :D :U

(#1634) luciferk válasza Lauda (#1617) üzenetére


luciferk
senior tag

" Van egy puloverem amit ritkan hasznalok, de vizesen olyan mint a szivacs, az eloltoltos ki sem centrifugazza, a regi energoluxba tettem bele es az porgette ki. Na tegnap betettem a zanussiba, mikor a vegen megtekerte meg az elejen olyanokat odacseszett neki, hogy centiket ugralt arrebb a gep, le is lottem gyorsan."

Mekkora pulcsid van, hogy megfíngatta a Zanussidat? :D A súlyautomatika nem bírt vele?

(#1635) maxatesz válasza Lauda (#1633) üzenetére


maxatesz
tag

Nem melegszenek ezek a motorok annyira hogy hőt kéne elvezenie :)
Szerintem így sokkal masszívabb ,és stabilabb a szerkezet ha alul is zárt a kaszni, mert elég vastag tömör műanyag ahogy néztem+ tisztább marad mintha nyitott lenne az egész alja.

(#1636) Lauda válasza luciferk (#1634) üzenetére


Lauda
félisten

luciferk

Eleg vastag pulover es olyan anyaga van, hogy brutalis mennyisegu vizet sziv magaba. Az eloltoltos electrolux ki sem centrifugazta egyaltalan. ;) ;)

maxatesz

Igen ez teljesen logikus. ;) Szerintem amugy jobb ha le van zarva, egyreszt vedettebb is a szerkezet, masreszt talan halkabban is dolgozik a mosogep. :) :)

[ Szerkesztve ]

(#1637) Lauda


Lauda
félisten

Ezt a markabolt oldalan talaltam:

A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) „Megbízható bolt” programjának működése érdekében a jelen weboldalon történő vásárlások után a vevő e-mail címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. [link]

No comment. :W Szepen kiadjak mindenki email cimet az arukeresonek, tudnam mi koze van hozza barkinek is az uzleten kivul, ahol vasaroltam.

[ Szerkesztve ]

(#1638) maxatesz válasza Lauda (#1637) üzenetére


maxatesz
tag

Nekem is küldözgeti állandóan a hírleveleket,de ha megunom akkor csinalok egy szűrőt, ès megy a kukába egyből.
Legalább 50 szűrőm van már az ilyen levelekre :)
Nem nagyon tudsz vele mit csinalni sajnos,ez van.
Feltèteleket ők szabják ,vagy nem vásárolsz neten :DD

[ Szerkesztve ]

(#1639) blattida válasza Lauda (#1636) üzenetére


blattida
nagyúr

Azért ez az electroluxot minősíti, nem a pulóvered. Ez a nonszensz kategória.
A svédek melyik típusa volt konkrétan?

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#1640) Fr3eWar


Fr3eWar
őstag

Nos megtaláltam én is ezt a topicot, és itt is persze lehet olvasni hideget meleget, végül milyen gépet vett/(él) Parci?

Most még egy AEG tűnik nálunk is befutónak, viszont annyival árnyaltabb a helyzet, hogy szárítóval egybeépítettet tervezünk venni. Kb 3 évet kellene kibírnia, addigra tervek szerint bőven megépül a házunk, és akkor lesz hely, két külön gépnek is, garit adnak rá 3évet, de nekem fontosabb volna, hogy ne legyen baja, mint hogy van rá gari, de kéthetente javítják.
Jelenleg egy Baucknecht WE Plus 744-es gépet hajtunk, kicsit több mint 2 éve, különösebb bajunk nincs vele, időnként nem érzékeli, hogy az ajtó be lenne csukva, akkor kicsit rányomok térdkaláccsal. Talán 1-2 alkalommal volt, hogy belefagyott programba.. Hangja közel sincs a halk kategóriához, de legalább mos. Így most a whirpool család irányát szkippelem, elvileg a Baucknecht az ő égiszük alatt van, és minőségibb mint a whirpool, de ezek után nem is merek belegondolni, ott mik lehetnek.

Ha meglesz a gép, akkor jövök és posztolok róla valami csodavideót, amin remélem halk és működőképes lesz, na meg persze tisztára mos, és szárazra szárít..

(#1641) maxatesz válasza Fr3eWar (#1640) üzenetére


maxatesz
tag

Melyik AEG et nèzted?

(#1642) Fr3eWar válasza maxatesz (#1641) üzenetére


Fr3eWar
őstag

AEG L87695NWD

(#1643) maxatesz válasza Fr3eWar (#1642) üzenetére


maxatesz
tag

Ez egy minden igènyt kielègítő mosógep.Várjuk a beszámolót
ès tapasztalatokat ;)
Mikor lesz esedèkes?

[ Szerkesztve ]

(#1644) Fr3eWar válasza maxatesz (#1643) üzenetére


Fr3eWar
őstag

Ebéd után rendeltem, elvileg csütörtökön itt lesz.

(#1645) maxatesz válasza Fr3eWar (#1644) üzenetére


maxatesz
tag

Èn is elfogadnám :K csak nálunk kicsi a hely ès a költsègvetès is ezzel párhuzamosan :D
Remèlem elègedett leszel vele
mert szomorú lennèk ha egy ilyen mosógèpről negatív tapasztalata lenne valakinek

(#1646) blattida válasza Fr3eWar (#1640) üzenetére


blattida
nagyúr

Miért akarsz egybe mosó-szárítógépet?
Azok igazán egyik feladatukra sem jók.

Az a baucknecht egy olcsó gép és ha jól gondolom, használtan került hozzátok. Vagy tévedek?
Egyik nagy grupp gépei sem jobbak, mint a másikéi, csak egyes típuok vannak, amik jobbak vagy rosszabbak, mint az átlag és ez nem ár kérdése...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#1647) maxatesz válasza blattida (#1646) üzenetére


maxatesz
tag

"egyik feladatukra sem jók" :F
Na neee!!! akkor mire való :F
Őszinén te elátsz a hőn áhítatott használt 15 éves Miele géped mögűl más fele is vagy ott leragadtál és még mindig erőlködsz ezzel a sz@rsággal??

(#1648) Fr3eWar válasza blattida (#1646) üzenetére


Fr3eWar
őstag

Erre van hely és igény jelenleg a belvárosi lakásunkban.
Rosszul gondolod, a baucknecht Németországban magasabb kategóriás gyártó, az aktuális szériás gépeik 600-700€ Nál indulnak, és a gépet újonnan vettük. Szerencsére nem vagyunk abban a helyzetben, hogy használt háztartási gépekből kelljen vásárolnunk. A Miele márka sem garancia a mai világban, német rokonok ismerősök saját kézből származó infója alapján kellett javítást kérni mosógépre 2hónap után. Porszívónk nekünk is Miele c3 complete parkettás verzió, jó jó de nem vagyok hasra esve tőle.

(#1649) Lauda válasza maxatesz (#1647) üzenetére


Lauda
félisten

En itt lefagytam konkretan:

Azért ez az electroluxot minősíti, nem a pulóvered. Ez a nonszensz kategória.
A svédek melyik típusa volt konkrétan?

Ezert nem is reagalok. Vicc.

(#1650) maxatesz válasza Lauda (#1649) üzenetére


maxatesz
tag

Odab@sz :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.