Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1151) Lauda válasza Pickit3 (#1150) üzenetére


Lauda
félisten

:DDD Aprilis 1 meg messze van.

[ Szerkesztve ]

(#1152) Pickit3 válasza Lauda (#1151) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Mint Makó Szegedtől. :P

(#1153) Bandus99 válasza UHHH (#1139) üzenetére


Bandus99
őstag

az elotted emlegetett LG alapban 2 ev garancias es 10 ev a motorra. +10K pl euronicsban a +3 ev gar. Lehet mashol ennyi se, nem kerestem ra reszletesen.
Ha kivancsi lennel ra, elozetes megbeszeles utan nalunk eloben megtekintheted.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1154) Geller72


Geller72
veterán

Samu alapból 2 év, plusz 10k lett volna plusz 5 év, azaz hét év gart kaptam. A 10k-t lealkudtam, így a plusz 5 év ingyen van. Igen, Euronicsban. Alku nélkül el ne gyere..;). Ha gond van 80-as számot hívom, és jönnek. Sehova nem kell mennem, nem kell vinnem, küldenem. Eddig semmi gáz.;)

(#1155) Lauda válasza Geller72 (#1154) üzenetére


Lauda
félisten

Osszesen ot ev (2+3). :)

(#1156) Armahun válasza Bandus99 (#1153) üzenetére


Armahun
addikt

Én meglepődtem, mikor megtudtam, hogy azt a plusz garanciát nem a gyártó adja, hanem egy biztosítást kötsz a gépre és ha valami van a plusz év alatt, akkor a biztosító fizeti a javítást.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1157) Geller72 válasza Lauda (#1155) üzenetére


Geller72
veterán

ÖÖÖ..nem. Van ugye a rendes, 1 év gar, amit regisztrációval meghosszabbítottam kettőre. Erre kaptam még öt évet, ami igazából egy biztosításféle az Uniontól..;) Azaz ők fizetik a további garos ügyintézést.

[ Szerkesztve ]

(#1158) bajtokarpi


bajtokarpi
senior tag

Sziasztok!

Mi nem használunk arielt, és nem is fogunk!!! El is mondom, hogy miért. Büdösek tőle a ruháink, és nem kínai áruházban vett arielről van szó, hanem rendes áruházból vásároltról. Lecseréltük, Perwoll sportra, azóta megszűntek a kellemetlen szagok. Szépen mos, kellemes az illata, egyszóval nagyon jó.

battletag: bossi#2666

(#1159) e=mc² válasza bajtokarpi (#1158) üzenetére


e=mc²
őstag

Igen, mondjuk a mosoporok es az oblitok kozott is vannak kulonbsegek sajat markan es tipuson belul is.

Az alabbiakat tapasztaltuk:
Ariel (por): Tescoban a legrosszabb -> Auchan -> Aldi/Lidl -> Metro -> Ausztria (itt speciel szinten Metroban vettuk) teljesen mas a minosege a kimosott ruhanak. (btw atalltunk mar a porrol golyokra, mert az meg jobb)
Lenor: Tesco/Auchan legrosszabb -> Aldi/Lidl -> Metro (4L kiszereles)
Ennek is volt kiszereles es szerintem minosegi valtozasa is, de nem lett jobb, igy a korabban emlitett Silanra valtunk at.

Ambulimax Provider

(#1160) Lauda válasza e=mc² (#1159) üzenetére


Lauda
félisten

Meg a fogkremnel is van. Parodontaxot hasznalok, az is ket helyrol erkezik, mas a szine es az ize is.

Multkor nezegettem az ariel kapszulat, csak nem ertem az adagolast. Ugyan annyi mososzer 2 kilohoz es 8 kilohoz? Az ararol nem is beszelve, kozel 100ft egy kapszula. A gelbol 60-80ml-t szoktam onteni egy mosashoz. Ha meg par ruhat mos az ember, ennek a fele is eleg, hisz a viz is kevesebb amivel keveredik. :F

[ Szerkesztve ]

(#1161) Geller72 válasza Lauda (#1160) üzenetére


Geller72
veterán

Nem ugyanannyi. Olvasd el a dobozt. Rá van írva, hogy milyen szennyezettségű, milyen mennyiségű ruhához hány zacsi kell. Amúgy sajna van olyan ruhám, amihez csak ez jó. Ugye, csak előmosás nélkül.

(#1162) Lauda válasza Geller72 (#1161) üzenetére


Lauda
félisten

A dobozon eddig nem olvastam el a leirast. Megosztanad mi van oda leirva? Hany kg ruhahoz valo egy kapszula? Mondjuk ha pl 6-8 kg-hoz kell mar ketto, akkor meg foleg nagyon draga szerintem. Termeszetesen a kenyes ruhakhoz oke, hogy ilyesmit hasznal az ember. Bar azt nem irtad, hogy pl az ariel gel miert nem jo hozzajuk.

[ Szerkesztve ]

(#1163) Geller72 válasza Lauda (#1162) üzenetére


Geller72
veterán

Természetesen a kényes ruhákhoz használom. De ugye ebben is van több féle. Van olyan, amit pont ahhoz nem lehet berakni..:D. Ezért is kell mindent elolvasni, ami a dobozon van. Nem akarlak kioktatni, komolyan gondoltam. Az én gépem 6 kg-os kapacitású. Normál esetben egy elég. Nem nagyon szennyezett ruháról beszélünk. Egyébként a 40 darabos van, ahol csak ~3600 huf körül van. Negyven mosásra kivetítve szerintem nem sok. :U Ramatyabb ruhákhoz kettők rakok. Egyre ritkábban használok por alakú mosószert. Néha a ruhán is találok szemcséket és eléggé dühít, hogy le kell öblítenem még egyszer. A gép tudja a folyékony mosószert, egyre inkább ebben az irányba orientálódok. :).

(#1164) Armahun


Armahun
addikt

Érdemes figyelni a csomagolást.
Mosószereknél bevált trükk, hogy kijön a gyártó egy új jó minőségű termékkel, amire ha rákap a vásárló akkor változtat egy picit a csomagoláson és persze az összetételen is.
A vevő pedig megszokásból veszi a szokásos márkát, ami persze már nem az mint eddig.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1165) Geller72 válasza Armahun (#1164) üzenetére


Geller72
veterán

Sokkal inkább azt a trükköt használják, hogy mielőtt kijönnek egy új típussal, a régit elkezdik "gyengíteni". Amikor kijön az új, a vevő megveszi, kipróbálja, hátha. És IGENNNN!! Jobb. Na, ezért jobb. Mert a régi szarabb lett. Amúgy szinte alig változnak az összetételek egy adott típuson belül az évek során, kivéve ha ugye..khm..:D. Az is biztos, hogy hamisítják legalább olyan iszonyúan nagy tételben, mint a motorolajat.Igazából nem tudom, melyik üzletben árulhatnak eredeti mosóport..:D.

(#1166) Pickit3 válasza Armahun (#1164) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Azért próbálok ki mindent. :D Eddig a első két kis kupa vizsgázott a legjobban.

(#1167) pomk válasza Pickit3 (#1142) üzenetére


pomk
őstag

Sziasztok!

Mi is új mosógép vasarlás előtt állunk, de előtte szeretnénk kikérni a tanácsotokat.
Egyelőre ketten vagyunk a párommal, de olyan mosógépet szeretnénk, ami majd ha lesz babának, akkor is elég lesz a családnak. A mosott ruhák mennyiségét kg-ban nem tudjuk, de jelenleg egy régi, felül töltős Hajdú mosógépet használunk, ezt ált. tele pakoljuk, de van amikor csak fél adagot szoktunk mosni. Szerintem olyan 5-8 kg lehet az egész adag. Az árat nem nagyon tudjuk belőni, rátok hallgatunk majd. :) De ahogy olvastuk, 85-100.000 körül mozognak az ajánlott gépek.
Elől vagy felül töltős? Szintén passz. Olvastunk jót is és rosszat is mindkét típusról. Igaz, hogy a felül töltős gépek élettartama hosszabb? Véleményetek szerint mi az alapvető különbség(azon kívül hogy szebb az egyik mint a másik és egyszerűbb vagy nehézkesebb tölteni) és melyik ajánlott?
Energiatakarékosságból és garanciából természetesen minél jobbat és többet szeretnénk. :)
Annyit azért hozzáténnénk, hogy hetente kb 2-3 alkalommal mosunk, többségében egész adagokat. De ha lesz baba, akkor gondolom ez a szám nőni fog, az adag viszont csökkeni. Így nekünk is egy olyan gép kellene, amin van olyan funkció, amivel lehet kis adagokat és gyorsan is mosni. Ill. még egy, lakásban lakunk, így a szárítás kicsit nehézkes. Ezért olyan gép kellene, ami a lehető legjobban kicentrifugázza a ruhákat.
Mindenképpen egy olyan ár/érték bajnok gépet szeretnénk, ami megbizható és hosszú élettartamú is egyben.

(#1168) hátizsákos válasza bajtokarpi (#1158) üzenetére


hátizsákos
újonc

Hogy lenne már az ARIEL-től büdös a ruha? Nálam vagy másoknál miért nem az? A mosás /mosószer/után nem öblítesz? És mivel öblítesz? Még ilyet. A ruhák jó illatát az öblítők adják. Próbáld ki /Lenor,Silán több féle illat/.
Lehet a mosógéped belül piszkos,büdös, vagy valami más ok.

(#1169) Lauda válasza hátizsákos (#1168) üzenetére


Lauda
félisten

Ha nem oblitesz semmivel, akkor is kellemes illata van a ruhaknak, mint mikor beleszagolsz a flakonjaba. Talan a lidl formil mososzerenek van fura szaga. En se nagyon ertem hogy lehet budos ezektol a gelektol. Persze relativ kinek mi a budos.

(#1166) Pickit3 :DDD Anno tomi color gelt hasznaltam, csak mondom az uj gep tiszteletere veszek arielt. Lehet visszaalok en is majd arra. Rendesen tisztit most is? ;)

[ Szerkesztve ]

(#1170) e=mc² válasza hátizsákos (#1168) üzenetére


e=mc²
őstag

Budos akkor "szokott" lenni a ruha, ha mar tele van a gep szennyezodessel (lerakodott nem feloldodott mosoportol pl.), amit idokozonkent ildomos kitakaritani. (mind az adagolonal kiszedni a fiokot, mind pedig a leeresztonel levo szuro kiszedesevel)

Ezek utan is tud meg szagos lenni a ruha, ezert erdemes egy "ures" (fertotlenito) mosast csinalni (mint amit az uzembehelyezeskor is kellett vagy ha van direk kulon ilyen program, akkor azzal)

Ambulimax Provider

(#1171) hátizsákos válasza Lauda (#1169) üzenetére


hátizsákos
újonc

Persze,hogy a mosószertől is jó illata van. Már alapban,ha beleszagolok a mosószeres flakonba annak is jó az illata.

Mivel többnyire öblítünk a mosás UTÁN, ezért az öblítő illata marad meg a ruhákban,és nem a mosószeré!

(#1172) Geller72 válasza e=mc² (#1170) üzenetére


Geller72
veterán

Lehet kapni a Pennyben tök olcsón mosó és mosogatógép tisztítót. Betolod, állítasz egy 60 fokos alap progit és kész. havi egyszer simán elég. Van, aki azt mondja, hogy évi 3x is, de én havi egyszer megcsinálom, 3 havonta meg ecettel 90 fokos vízzel. A Samun van tisztítóprogram is, ami kívül/belül lepucolja a dobot. :U

(#1173) hátizsákos válasza e=mc² (#1170) üzenetére


hátizsákos
újonc

Gondolom amit írtál nekem válaszként, azt a #1158-nak szántad.Mert én is azt mondtam a "büdös" szagról amit te is írsz.

(#1174) Armahun


Armahun
addikt

Volt már olyan öblítőnk, amitől nekem kellemetlen szagúnak hatottak a ruhák.
Mint amibe több napig beleizzad valaki.
Főleg törölközőn éreztem.

[ Szerkesztve ]

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1175) Lauda válasza Geller72 (#1172) üzenetére


Lauda
félisten

A gepem kezelesije irja is, hogy ha gyakran mosok alacsony hofokon, neha inditsak egy ures pamut programot, keves mososzerrel, rovid mosas opcioval a maximalis hofokon. Ez minden szennyezodest kitisztit a mosogepbol.

(#1176) Geller72 válasza Armahun (#1174) üzenetére


Geller72
veterán

Törölközőt ugye külön, legmagasabb hőfokon mosunk. Így szerintem kizárt az, amit írsz. :U . Igazából tilos ilyen cuccot alacsony hőfokon mosni.

(#1175): :K . Pontosan. És ugye a legtöbben a legtöbbet max 40 fokon mosunk. Igazán szennyezett, melós ruhája elég kevés embernek van. A mosópor sem tud normálisan feloldódni 20 fokos vízben.

[ Szerkesztve ]

(#1177) Armahun válasza Geller72 (#1176) üzenetére


Armahun
addikt

Persze.
Nekem maga az öblítő illatanyaga hatott büdösnek.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1178) Geller72 válasza Armahun (#1177) üzenetére


Geller72
veterán

A rekeszt is elég sűrűn kell tisztítani, amibe a szereket pakoljuk. Lehet, hogy az is ludas lehet, de simán lehet, hogy régi vagy hamis volt az öblítőd.. :U

(#1179) bajtokarpi válasza hátizsákos (#1168) üzenetére


bajtokarpi
senior tag

Szia!

Mert attól volt, úgy!!! A mosógépet kitisztítottuk, amúgy is mindig patyolat volt, mert édesanyukám rend, és tisztaság mániás.
"A mosás /mosószer/után nem öblítesz? És mivel öblítesz? Még ilyet. A ruhák jó illatát az öblítők adják."
Miért ne öblítenék? Kék silannal. "Még ilyet", nem kommentálom. Ezzel mindenki tisztában van, én is!!!
"Lehet a mosógéped belül piszkos,büdös, vagy valami más ok."
Soha sem volt az!!!
Elolvastad a hozzászólásomat, akkor fel kellett volna tűnjön, hogy miután mosószert váltottunk érdekes módon nyoma sincs a kellemetlen szagnak. Na erre varrjál gombot.

[ Szerkesztve ]

battletag: bossi#2666

(#1180) Geller72 válasza bajtokarpi (#1179) üzenetére


Geller72
veterán

Nos, majdnem hogy hasonlóan én is jártam már. nem itthon, hanem külföldön, és azt is elmondom, hogy miért. nagy, 9 kg-os kiszerelésben vettünk mosóport, ugye nem ketten vagyunk a szállásokon általában, így gazdaságosabb. Volt egy előzőleg itthonról kivitt, azt hiszem 10 kg-os "Tomis" doboz, amiből miután kifogyott, felhasználtuk mosópor tárolónak. Azaz a 9 kg-os zacsiból beleöntöttük a mosóport. Gyanítom, hogy mivel eleve egy fürdőszobában volt a cucc, a magas páratartalomtól "megsavanyodott" a mosópor. Ki kellett dobnunk, nagyjából a felénél. Ez is lehet egy ok. (Nem biztos hogy nálad, hanem csak általában.)

(#1181) Pickit3 válasza pomk (#1167) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Olvasni való. Maga a gép. Ideális választás lesz nektek is. Nyugodt szívvel ajánlom. :)

(#1169) Lauda
Mi az új gép tiszteletére vettünk Tomit... azután mindenből egyet. :DDD Bitang jól mos, szerintem előrébb van, mint az ariel hatékonyságban. És nagyon kevés öblítővel is illatosak a ruhák.

(#1170) e=mc²
A használati utasítás szerint minden 40-edik mosás után érdemes egy dobtisztító programot elindítani. Az mindent kipucol/fertőtlenít. A szűrő meg általában öntisztító. :P

(#1174) Arni
Nekem a silan produkál ilyent bár inkább "idegen" szagúnak éreztem. Szvsz eddig a coccolino a legjobb.

Hát ezt nem hiszem el, hogy mekkora háborút robbantottam ki a mosószerrel. Ariel vs Tomi :D

(#1182) Armahun válasza Pickit3 (#1181) üzenetére


Armahun
addikt

Nem mondták még neked, hogy ne legyél babonás, mert az balszerencsét hoz? :D

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1183) Pickit3 válasza Armahun (#1182) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Nem vagyok babonás... bár kicsit félek, mert az idei szilveszter péntek 13.-ra esik. :(

[ Szerkesztve ]

(#1184) d4nl


d4nl
tag

Sziasztok,

a fórumot olvasgatva egy LG F12B8QD1 mellett döntöttem, azonban nem találok választ a kérdésre, hogy a belső egysége egybe hegesztett vagy sem? A Bosch gépünk csapágyas lett és nem éri meg javíttatani a zárt belső egység miatt. Pont ezt szeretném elkerülni és ezért fontos, hogy ilyen esetben olcsóbban is javítható legyen.

Köszi a segítséget!

üdv
Dani

(#1185) pomk válasza Pickit3 (#1181) üzenetére


pomk
őstag

Korábban már olvastuk a hozzászólásod, és a tippek az Indesitre, viszont mi egyelőre nem tudunk dönteni. Egyelőre 3 típus között vacilálunk:
- Indesit XWE 81283X W
- LG F12B8ND1
- Panasonic NA 107VC5WGN

A Panasonic esetén csábító az 5 év gyári gari, az LG esetén a Direct Drive technológia, az Indesitről nem tudok semmi "extrát". Árban az LG a legdrágább, de vajon tud-e az annyival többet?
Indesit esetén is lehet venni +2, +3 extra garit, ugye? Ez inkább bolt, mint termék függő, ugye?

(#1186) Pickit3 válasza pomk (#1185) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Az LG-nél a direct drive az parasztvakítás, egyáltalán nem jobb hogy a tengelyen van a motor. Ennyiért már van komolyabb indesit is ami 1200 centri helyett 1400at tud és súlyautomatikája is van.
A Panasonicnak gyengébb a centrifugálja, de tényleg jó dolog az 5 év.
Mi vettünk +2év garanciát egy tízesért így 4év van rajta. Extra? Hát kicsivel gyorsabban mos mint a többi mosógép.

(#1187) pomk válasza Pickit3 (#1186) üzenetére


pomk
őstag

Ha jól olvasom, az LG-nek is van súlyautomatikája.
Az utolsó mondatod gondolom az Indestire vonatkozik, ugye? Ill. az hogy kicsivel gyorsabban mos mit jelent? Milyen programokat használtok rajta és azok meddig tartanak?

(#1188) Pickit3 válasza pomk (#1187) üzenetére


Pickit3
aktív tag

www.edigital.hu/eloltoltos-mosogep/indesit-ewe-81484-b-eu-eloltoltos-mosogep-8kg-a+++-p493244.html
(bocsi teloról nem tudok linkelni.) súly automatika, vasalás könnyítő program, 9perces mosás, etc.
Általában 4kilós programon szoktam elinditani ami 1:40ig tart. 45literrel megelégszik ilyenkor és a fehér ruhákból is kávét facsar. Plusz öblítési funkció, 9perces mosás, szagtalanítás, sport cipő mosás és egy rakat speciális program.

(#1189) Bandus99 válasza Pickit3 (#1186) üzenetére


Bandus99
őstag

Azért ezt kifejthetned részletesebben miért parasztvakítás ha a tengelyen van a motor? Csak az Lg esetében? Vagy a többi gyártónál is az?

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1190) hátizsákos válasza bajtokarpi (#1179) üzenetére


hátizsákos
újonc

Nálad büdös,rossz az ariel /valamitől?/ nekem, és még sok más embernek meg NEM. Emennyiben neked valami,valamiért nem válik be,és nem vagy vele megelégedve, nem lehet kategorikusan kijelenteni,hogy az rossz. Legfeljebb neked.
Ha a te autód, vagy a mosógéped nem jó attól még ugyanaz a márkájú autó,mosógép másnál meg tökéletes.
Na, megvan a gomb rávarrása !
Azt használsz tőlem amit akarsz. Szabad a választás lehetősége.
Én is ettem már savanyú kenyeret, vettem máshol másikat,és az nem volt az.

Szagmentes, B.U.É.K. !

(#1191) Pickit3 válasza Bandus99 (#1189) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Csak az Lg-nél láttam még ilyet, hogy a tengelyen van a motor. Tudtommal a másképpen elhelyezett csapágyak hamarabb tönkremennek főleg ha van rajta egy motor is. Az 5év garanciát a motorra a hajamra kenhetem ugyanis nem az fog tönkre menni hanem a vezérlőpanelja. A túlzott áramfelvétel az alacsony fordulat mellett könnyen kinyírja az áramkört pláne ha rendesen van benne ruha. Sajnos átestem a régi mosógéppel ezen.

pomk
Én nem rábeszélek, hanem ajánlok mosógépet. Van még eletrolux picit több garival, de nem ilyen jó ár/értékkel.

(#1192) UHHH válasza Pickit3 (#1191) üzenetére


UHHH
senior tag

panasonic eseteben 5 ev gari mindenre van, nem csak a motorra. viszont hogy ervenyesitsd akkor meg IDEN meg kell rendelned!
mas mosogepek eseten ALTALABAN a plusz garanciat egy biztosito vallalja, nem a ceg, itt meg a CEG vallalja, ezert gyoztek meg, igy rendeltem egy panat.
na meg olvastam hogy nagycsaladnal megy 3 eve pana es semmi baja, tovabba egy haverskac anyukajanal is az porog mar egy ideje. nagy a dobja is es van miniprogram is, hurra! es csak 85 rugo az 5 ev gyari garral.

[ Szerkesztve ]

Huawei 4G+ router eladó: https://hardverapro.hu/apro/huawei_b525_s-23a_lte_cpe_cat6_fuggetlen_4g_sim_ka/friss.html

(#1193) Pickit3 válasza UHHH (#1192) üzenetére


Pickit3
aktív tag

Azért mondtam LG-t és nem panasonicot. :)

(#1194) Bandus99 válasza Pickit3 (#1191) üzenetére


Bandus99
őstag

Hja megnyugodtam azt hittem hozzáértőként írod amit írsz. Esetleg van valami konkrét tapasztalatod.

Amúgy nem 5 hanem 10 év motorra az lgnel.
WPnak is van tengelyen motoros mosogepe. Ezen kívül más gyártóknak is lehet csak én nem érték hozzá.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1195) net91


net91
senior tag

Szárítógépet szeretnénk vásárolni, de a lakás adottságai miatt nincs hely, ahová be lehetne állítani.
Egy ismerős azt ajánlotta, hogy tegyük rá az elöltöltős mosógépre, mert ők is így használják. Nekem idegen ez a megoldás. Szerintetek rá lehet tenni a szárítót a mosógépre? Esetleg tudtok szárítógéppel kapcsolatos fórumot?

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#1196) UHHH válasza net91 (#1195) üzenetére


UHHH
senior tag

en igy tettem, es semmi gaz. bosch mosogep figyel alul. :)

Huawei 4G+ router eladó: https://hardverapro.hu/apro/huawei_b525_s-23a_lte_cpe_cat6_fuggetlen_4g_sim_ka/friss.html

(#1197) net91 válasza UHHH (#1196) üzenetére


net91
senior tag

Összeépítő kerettel vagy anélkül?

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#1198) UHHH válasza net91 (#1197) üzenetére


UHHH
senior tag

nem kereteltem! stabilan rajta van. es frankon megy mindketto. egyszerre ofkoz nem uzemeltet a kettot. nem nyolcvanas evek ez, hogy ugraljon a mosogep :)

[ Szerkesztve ]

Huawei 4G+ router eladó: https://hardverapro.hu/apro/huawei_b525_s-23a_lte_cpe_cat6_fuggetlen_4g_sim_ka/friss.html

(#1199) Armahun válasza net91 (#1195) üzenetére


Armahun
addikt

Nekünk Whirlpool van.
Hőszivattyús kondenzációs. Az egyik legjobb döntésünk volt ez a gép.
A ruhák 80 százalékát még vasalni sem kell, nem penészednek a sarkok, és a villanyszámlát sem dobta meg.
Leszedi az összes szöszt és puhára veri még az ezer éves törölközőket is.
A használatija írja hogy egymásra tehető, viszont azt nem tudom, hogy keskenyebb mosón is meg áll e.

[ Szerkesztve ]

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1200) Bandus99 válasza Armahun (#1199) üzenetére


Bandus99
őstag

kivancsisagbol egy pontos tipus?

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.