- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Unlimited #498 üzenetére
Még most megy az első mosás élesben, eddig csak egy tisztító üres program ment le.
De jónak tűnik, szépen megméri, amit beleteszel, és ha kevesebb, mint 6 kg, akkor csökkenti az időt. A pamut program teljes ideje valami 3:25 perc, nagyjából tele volt (súlyra szerintem 4 kg lehetett), lement 2:10 percre. Mutatja a hátralévő időt, meg hogy mit csinál éppen, van rajta time manager is, meg időzítő. Szépen megy, halkan dolgozik. -
Unlimited
aktív tag
Köszönöm a választ!
Én még életeben nem láttam adagológolyót semelyik mosógél csomagolásában, pedig már pár dobozzal megvettem. De majd utána nézek.
Úgy általánosságban mi a véleményed a gépről? Érdemes volt megvenni, nem bántad meg? El van látva minden földi jóval? Mutatja a mosásból hátralévő időt, van rajt time magager funkció, stb, stb.? Hogy szuperál a mindennapokban? -
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek!Mosógépet vennék.Kiválasztottam a ELECTROLUX EWT41266TW.Azt az infót kaptmam a boltban az eladótól, hogy ennek a mosószer tartójába csak port lehet rakni,gelt nem,mert kifolyik.Ott állt mellette az AEG,annak ugyan olyan volt az adagolója,csak volt rajt egy csúszka,amit,ha erre húzom el,akkor gelt lehet rakni bele,ha másik irányba,akkor port.Szóval a kérdésem,hogy az Elektrolux-ba tényleg csak port lehet rakni?Ha valaki tudja,vagy van ilyen gépe,kérem írja meg!
-
válasz
Real_Necro #493 üzenetére
Köszi!
-
Real_Necro
veterán
Ahogy néztem 41264-ben már van Time Manager (ami szerintem hasznos, mert szépen be tudod állítani mennyi ideig tartson a mosás, vagy legalábbis csökkenteni tudod az eredeti programhoz képest) funkció, a 41262-ben nincs. Fogyasztásban meg műszaki tulajdonságokban kb megegyeznek. 41266-nak meg talán a kijelzője nagyobb.
A Markabolt.hu oldalán össze tudod őket hasonlítani.
-
Sziasztok!
Megadta magát az Ardo mosó-szárító gépünk, sajna nem javítható, pedig jó kis gép volt. Kb. 10 éve vettem használtam...
3 jelöltre gondoltam:
ELECTROLUX EWT41262TW
ELECTROLUX EWT41264TW
ELECTROLUX EWT41266TWkb 5000 forint az árlépcső.
Tud annyival többet a drágább, vagy jó a 262 is? Vagy egyéb minőségbeli különbség van köztük? -
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #488 üzenetére
Mondjuk ez sem lenne rossz: LG F12B9LD
ng0ofy te melyiket javaslod: LG F12B9LD vs LG F12B9QD? Mi a lényegi különbség?
Köszi!
-
Real_Necro
veterán
válasz
hamikike #487 üzenetére
No kicsit olvasgattam meg nyomkodtam.
1.: Ezek az egyedi programok olyanok mint a fényképező gépen a portré mód meg tájkép mód. Ha nem akarsz vacakolni, akkor arra belövöd és kész. Persze lehet pl sima pamut vagy szintetikus programot is indítani.
2.: Ezt nem igazán értem. A 1376 esetében elég sok mindent lehet állítani mindegyik programnál. Mosási időt, áztatást, vasaláskönnyítést, centrifugát.
3.: Most egy Eco Pamut mosást indítottunk. Alapból ha jól emlékszem 3:05 órát ajánlott fel, ami a Time Manager funkcióval lecsökkentettünk 1:40-re. A ruhák tökéletesen tiszták, és a korábbi mosógéphez képest lényegesen szárazabbak. Szóval a korábbi 850rpm-hez képest az 1300rpm elég brutál.
4.: ezt kifelejtetted.
5.: 3-nál megválaszoltam.
Nagyon jó ez a gép. Mondjuk a centrifuga van olyan hangos mint a korábbinál, de fordulatszámban is nagyobb. Maga a mosás nagyon halk. Szóval elsőre nagyon tetszik.
-
Real_Necro
veterán
válasz
hamikike #487 üzenetére
Ezeket még nekünk is ki kell tapasztalnunk. Egyelőre helyére került és meg volt az első mosás előtti mosás. Egyébként nagyon korrekt a "Markabolt.hu". Szépen kiszállították, behozták, vitték a régi rosszat. Elmondták mit hogyan kell, meg csomagolást őrizzem meg. Teljesen korrekt.
A többiről majd később nyilatkozom. Egyelpre csak annyit tudok, hogy nagyon csöndes a gép és brutális az 1300-as fordulat a korábbi 850-hez képest. (persze a centrinek van hangja)
-
balazs1022
őstag
Szia!
Ajanlasodra ezt a gepet valasztottam. Melyik boltbol erdemes megvenni? A Mall.hu jo lehet! Nagyon koszi! -
hamikike
tag
válasz
Real_Necro #486 üzenetére
Előre is kösz!
Lenne még kiegészítő kérdésem is, ha tudod írd meg.
1. Van-e értelme a farmer, függöny, paplan, selyem, sportruha, stb. lehetőségnek? Nem állítható be más programban (pl. a pamutban) nagyjából ugyanez a hőmérséklet, centrifuga fordulat, idő, stb. átállítás segítségével? Azaz: nem csak azért van benne, hogy ne kelljen gondolkodni, milyen értékekre állítom be?
2. A "Programok összegyeztethetősége" táblázat teljesen merev, ha nincs megjelölve valami, azt nem lehet?
3. A fuzzy logikás, utólagosan (ruhatöltet alapján), automatikusan számított új mosási idő látványosan is csökkenhet az induláskor kijelzetthez képest? Mert ez a maximális 200 perces idő elég zavaró tud lenni.
5. Az ilyen 30-37 %-os maradó nedvesség ténylegesen már majdnem száraznak tűnik? Illetve az 53 %-os nedvesnek érezhető vagy inkább száraznak pl. a 60 %-hoz képest? Mert amelyik csak 1000/perc fordulattal centrifugáz, ott C kategóriás (60 %-os) a maradó nedvességtartalom.
-
hamikike
tag
Üdv!
Bizonyára van már tapasztalatod, ha igen írd már le mire jó a Time Manager funkció, illetve hogyan használható, milyen eredménnyel?
Mindenkinek!
A kérdésem hasonló, ha valaki használ ilyen gépet (Electrolux EWT41266TW), írja már le az előző kérdéshez kapcsolódóan a lényeget, mert a használatija csak megemlíti.
-
deathtania
senior tag
válasz
Real_Necro #483 üzenetére
azt a tangát már lehet, hogy a kolléganő rejti oda, hogy jöjjön a szerelő.
-
Real_Necro
veterán
válasz
deathtania #482 üzenetére
Nálunk meg pont az oldaltöltős nem játszik. Egyrészt nehezen tudnánk ki-be pakolni, másrészt kolléganők szoktak panaszkodni, hogy havonta jár náluk a szerelő és ránt elő egy tangát a gépből, ami eltűnt a dob mögött...
-
deathtania
senior tag
válasz
Real_Necro #481 üzenetére
felültöltős frankó, mindenki azt ajánlott nekem is, de sajna csak elöltöltős játszik, konyhapult alá megy befelé.
egyelőre a felújított Miele, Whirlpool és LG-k között vacilálok, de valahogy a legelső kezd egy kicsit felülkerekedni az érvek-ellenérvek mentén. -
Real_Necro
veterán
válasz
deathtania #480 üzenetére
A miénk is megy (hamarosan Vaterára). Használható, csak már hangosabb mint volt, néha kicsit döcög, valamint a mosószer adagoló itt még az ajtóra épített és nem szétszedhető, nehéz tisztán tartani. Hamarosan meg jön a gyerkőc, többet lesz használva, kell egy olyan gép ami bírja is hosszú távon. No ez lesz nekünk az EWT1376.
-
deathtania
senior tag
válasz
Real_Necro #478 üzenetére
épp ezaz, hogy az otthoni electroluxunk még mindig megy, aztán még gimis voltam, amikor vettük (kb 10-12 éve?), még mindig hiba nélkül szuperál.
most ajánlottak nekem felújított Miele gépeket, nem tudom, mennyire érdemes ilyenbe beruházni (a királykategória felújítva is királykategória...). -
erik365
senior tag
válasz
Real_Necro #478 üzenetére
Az első wiccpúl mosógépünk 11évig ment, 1x volt egy csapágycsere a motorban.
Azért lett kicserélve, mert szétrohadt a kaszni -
Real_Necro
veterán
válasz
deathtania #477 üzenetére
Az elozo Electrolux gepunk mai napig uzemel, lassan 9 eve. Engem ez meggyozott. Persze barmi el tud romlani...
-
deathtania
senior tag
válasz
Real_Necro #476 üzenetére
épp azon agyalok, hogy vajon érdemes-e megvenni a legolcsóbb AEG-t, mint mondjuk a két ezerrel olcsóbb Whirlpool-t. azt olvasva most láttam, hogy nagyon ekézik a WH-t, de mellette meg mégis az egyik legtöbbet értékesített mosógép, szóval valahogy nem jön össze a kettő. WH-ra 4év gar van, Electroluxra, AEG-re 1 év. Gorenje 3 év. nem értem.
-
Real_Necro
veterán
válasz
deathtania #475 üzenetére
A topicban visszaolvasva az jön le, hogy a Whirlpool felejtős. Én Electroluxot preferálom, de egy AEG is jó lehet szerintem. Igaz én felültöltőset veszek következő héten.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
nekem mostanság kellene megvennem életem első mosógépét, és sajna nem nagyon tudok eligazodni, hogy mit is volna érdemes. ahogy nézegettem a Whirlpoolokra 4 év garit vállalnak, míg a többire általában 1-et. Otthon Electroluxunk van, de az is csak 1 év garis.
kinéztem egy ilyet, valami vélemény róla esetleg?
WH 7340C
a keretem 100k, akkörül kellene valamit találni.
köszi előre is! -
nanett085
újonc
Sziasztok!
Elöltöltős mosógépet szeretnék venni! (konyhában lesz,szóval csak elöltöltős jöhet szóba)
Bosch/Siemens illetve AEG/Electrolux vonalon akadtam fenn...Az ár 100.000-120.000 Ft között lehet, 7-8 kg ruhát tudjon mosni, 1200-1400-as centri és A++/A+++ energiaosztály..
A Bosch illetve a Siemens mosógépei közül a legtöbbnek az ajtaja csak 165 fokban nyitható,ezért vacilálok! Lehet, hülyeség, de félek, hogy letörika másik, hogy,amik 1400 centrivel bírnak,azoknak a centri fokozatai között nem szerepel 1000-es, tehát vagy 1200 vagy 800-as a centri lehetőség...
Szóval kettő mosógép maradt, de abszolút nem tudok dönteni!
Vagy AEG L72470FL vagy Electrolux EWS1476EDU..utóbbi főként az ezsüt ajtaja miatt!
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, tapasztalatokat!
Egyébként heti 7x mosok, két kisgyerekre, páromra..szóval megy a gép rendesen és nagyon szeretném,ha a mostani 7 éves gorenje-nk(5kg,800-as centri..) után egy igazán megbízható masinánk lenne!KÖSZI!
-
baandii
senior tag
hellosztok,
nem tudok dönteni, szerintetek melyiket? tapasztalatok? vélemények? LG F1296NDA3 vagy AEG L72470FLE
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #470 üzenetére
Fogtam cég mellett egy macskát, kötöztem a hátára egy vajas kenyeret, elengedtem 2 méter magasságból és a talpára esett, a kenyérrel meg elszaladt. Szóval éhes lettem és bedobtam pár szelet kekszet egy kávé mellé. Barna cukor elfogyott, titkárságon azt mondták igyam fehérrel. Szóval döntöttem, legyen Electrolux, mert az szép fehér.
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Leöngyilkolta magát a Whirlpool AWT2084-esem, pedig szerettem… nem volt már csendes, nem volt túl hatékiny, de nekem megfelelt. Sajnos nem tudtam megmenteni…
No de… most olyanra készülök, ami nem szívemcsücske, de más lehetőség nem nagyon van… hasznátan talán ki tudom fizetni valamelyiket.
A kérdés az, hogy melyik az, amivel így nem nyúlok nagyon durván mellé. Az mondják Indesitet újonnan sem, hát akkor gondolom van ellenpélda. Jó, persze, vannak egyértelmű jelek, ami látok rajta. Rozsda, stb-stb. Tiszta sor, hogy olyan nem kell. Ettől függetlenül szerintetek melyik időtálló ahhoz, hogy reális áron bevállalható legyen?
Mondjuk ki a reális ár 30 ezer alatt helyezkedik el, abból az egyszerű okból kifolyólag is hogy nincs pénzem, meg abból is, hogy kezdőrészletként ennyi lobogtatva lehetne új is, de nem tudom azzal nem-e szívom meg jobban…
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Jó tudni, hogy erre is van topic.
Lassan csereérett a majdnem 9 éves Electrolux felültöltős gépünk. Működik, csak már zavar a hangja meg eljárt felette az idő.
Utána olvasgatva az inverter motoros megoldás tetszik a legjobban, ami persze kb 50%-al drágább a simához képest. Két típus között vacilálok:AEG L75370 159.900 Ft 5 év gar. (valószínüleg Groupama)
Electrolux EWT1376 149.900 Ft 1 év gar.
Melyiket választanátok? Létezik esetleg olcsóbb és megbízható inverter motoros? Az 5 év gar az AEG esetében gondolom nem gyári, hanem Gorupama által kötött kb beázásra meg hasonlókra, gondolom nem teljeskörű. Inverter motorok esetében Electroluxnál olvastam a +9 év garanciáról, ami a motorra szól. Létezik ez AEG-re is?
-
lggt540user
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Szeretném megkérdezni,hogy erről a mosógépről,mi a véleményetek:
Electrolux EWF1484BW -
Luzso
tag
Sziasztok. Végigolvasva ezt a fórumot, valamint az index milyen mosógépet vegyek fórumát rátok hallgatva ma vettem egy Electrolux EWT41266TW-t. budaörsi Euronics-ban 109.990 ft volt és érdekes módon tudtam rá alkudni, megkaptam 105k-ért
Igaz nem kaptam hozzá ajándék törölközőket de van elég itthon.
Volt ott egy ugyanilyen, 2 db horpadással, ugyanúgy garanciával el tudtam volna hozni 85-ért de a feleségem berzenkedett tőle valamiért.
Lefotóztam, ha valakit érdekel át tudom küldeni -
erik365
senior tag
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állunk 2 kinézett van, Electrolux EWS11252NDU vagy egy gorenje w 6402/s.
Melyik volna a jobb választás? -
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Felültöltős mosógépet szeretnénk vásárolni és a következő 2 típus között vacilálunk:
- Whirlpool WTLS 60912 ZEN
- Electrolux EWT1266ODW
A Whirlpool mosógépnek szerintem az előnye, hogy 4 év garancia van rá és DirectDrive motort tartalmaz, amire 10 év a gari.
Az Elektroluxban az a szimpatikus, hogy van meleg víz csatlakozója is és a mosószer adagolója nem az ajtóba van beépítve. Viszont erre csak 1 év garancia van. (Tudom, lehet rá kiegészítő garanciát kötni, de az plusz pénz és nem a gyártó vállalja ráadásul nekem kicsit zavarosnak tűnik a dolog.)Szerintetek melyik géppel járnánk jobban?
Üdv. :
Csordit -
RudY
addikt
Szerintem az a legjobb, ha a kézikönyvüket nézitek meg:
[Electrolux EWT41262TW]
[Zanussi ZWQ61215WA]
Az előre beállított programokat többnyire lehet módosítani, extrém beállításokat úgysem engednek.
Ezek a gépek is - ha jól tudom - automatikusan számítják a mosás időtartamát, a ruha mennyiségétől függően, tehát a megadott gyári értékek és időtartamok a maximálisan számított értékek szerint vannak megadva.
Arra is érdemes figyelni, hogy egy kb. 10 ezer ft-os árkülönbség mit takarhat, pl. az EWT41262TW és az EWT41266TW között. Utóbbin van pl. áramtalanító kapcsoló, plusz a Time Manager funkció, amire utólag is csak azt tudom mondani a tapasztalatok alapján, hogy nagyon megérte ezt választani. Ez természetesen nem mindenkinek fontos szempont, de azért érdemes utánanézni a részleteknek. -
Mentior
csendes tag
Köszönöm a hozzászólást!
Átértékeltem a dolgot ŐKet találtam, mindössze a választás nehéz. Van tippetek véleményetek?
http://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/zanussi/zwq61215wa-p240562467/#termek-leiras
http://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/electrolux/ewt41262tw-p232536627/#termek-leiras
-
-
Mentior
csendes tag
Kedves Szakik!
Az barátnőből menyasszony lett, összeköltözés a hadszintéren a helyzet és hát az alapfelszereltséghez tartozó mosógépet szeretnénk megvásárolni.
A keretünk 80.000 Ft (ami felmehet legrosszabb esetben 100-ig de tovább nem)
2en vagyunk de szeretnénk egy babát is majd a közeljövőben szóval valószínűsíthető h a heti 2 mosás száma kicsit tovább növekszik majd.
Nem értek a mosógépekhez így az asszony, az anyós és az Én anyám elvárásainak kell megfelelni. Mindannyian egy felültöltős gépet támogatnának (mert mindenkinek olyan van stb stb stb), Én meg nem vitatkozom.
A nehezítés a dologban az még az lenne, hogy próbáltam tájékozódni a témában és ilyesztő 2-3-4 órás programokról hallottam és nem tudom mik ezek a számok, nálunk bedobjuk a cuccot és kb 1 óra múlva kivesszük és kitesszük szárítani.
Tudom nem egy egyszerű eset, de kérnék egy kis segítséget (whirlpool termék preferálva)
Üdv: Mentior
-
tavasz15
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Gorenje keskeny típusú, elöltöltős mosógépnél ajtóproblémát tapasztalt valaki?
Én kb. fél éve vettem a gépet és azóta is nehézkesen tudom csak bezárni, ma meg azt tapasztaltam, hogy mosáskor szivárgott az ajtónál. -
szajmon1001
csendes tag
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állok.Electrolux, Lg, Samsung, Siemens, AEG....mosógépek közt vacilálok.A keret 150 ezer ft.-ig bezárólagos.
Eddig ez a befutó: http://www.euronics.hu/ELECTROLUX-EWF1274BW-p43842
Egyik leglényegesebb szempontom, hogy a mélysége a mosógépnek nem haladhatja meg a 60 cm-t. A+++, 1200 fordulat vagy az felett, min. 6 kg ruhatöltet.
Tudnátok esetleg segíteni?....vagy ez az Electrolux a jó választás?Válaszokat előre is köszönöm!
Ákos -
Atilla001
senior tag
Üdv!
Nekünk is új mosógép kell. Wörpúl AWT2284/1 van már 11+ éve. Ma is működik, de iszonyat hangos és tiszta rozsda. Vegyszer adagoló nemjó és tisztíthatatlan.Volt már motor csapágyazva, legutóbb fűtőszál csere. 0 vizkő rajta 11 év alatt. Sajnálom "kidobni", de nem bírom a hangját. Vagy csak csapágyazni kellene megint?
1. Biztosan le van írva már, hogy miért vegyünk vagy ne vegyünk felül töltőset vagy elöltöltőset? Csak nem tudok minden bejegyzést végigolvasni.
Szerintem azok a gyártók akik a krumplihámozótól az atomreaktorig mindent gyártanak, nem csinálnak tartós készülékeket. Lásd LG, Samsung. De most pont azt olvasom, hogy LG-t ajánlgatjátok. 2 emberre kellene egy csendes megbízható mosógép. Az hogy elöl vagy felültöltős csak a strapabírás dönti el és a méretek. Ha tényleg jó, áldozok rá 100k fölött is.
Ha a mosószert a ruhára öntjük és nem kell öblítő, akkor minek a vegyszeradagoló??Milyen márkában kellene keresgélni?
thx
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Hosszas keresgélés, tanács, fórumozás, boltokban nézelődés után az LG F12B8NDA7 6kg mosógépre esett a választásom, 5 év teljeskörű garival, a motorra 10 év. Mosás közben nagyon halk, többször meg kellett nézzem már, hogy működik-e (eddig Hajdu Energomatom volt)
leghangosabb mikor a szivattyú kidobja a vizet, centrifuga szintén kifogástalan és halk 1200 fordulaton is, a gép meg se moccan, ennek egyik alap feltétele a pontos vízszintbe állítás. A ruhák szinte szárazak, fehéreket is remekül mossa.
Egyenlőre elégedett vagyok vele, remélem hosszú életű lesz.
Nektek pedig köszönöm a tippeket, tanácsokat!
Üdv! -
RudY
addikt
Most üzemeltem be egy ugyanilyen gépet (Electrolux EWT 41266TW). Nem lehetséges, hogy kiállított darabot kaptál, aminek éppen ezért hiányos volt a csomagolása? Ugyanis a csomagolás felő kartonján is jól látható a 3 csavar eltávolítására utaló ábra, plusz a legnagyobb csavar helyére kerülő műanyag dugó behelyezése is. Ezen kívül van egy önálló, négyoldalas üzembehelyezési útmutató, ahog teljesen egyértelmű ábrákkal van minden részletesen levezetve.
Nálunk egy 5 éves Whirpool AWE6720 került leváltásra. Ez a második Whirlpool volt, de többet nem erőltetjük. A tenyérnyi rohadás foltok, a tisztíthatatlan mosószer adagoló (új ára 20 ezer körül) és a betegeskedő szivattyú elvette a család kedvét. Ugyanakkor a fűtőszál 5 év után is teljesen vízkőmentes volt, de ez a mágneses vízbevezető csőnek köszönhető, amit még kb. 10 éve vettem valamelyik Cora áruházban. Azóta se nagyon láttam sehol. Aki esetleg talál ilyet valahol, annak nagyon ajánlom! Hideg-melegvizes, vízstop, és garantált vízkőmentesítés. Sajnos nálunk akár 2-3 hetente lehetne (kellene) a vízforralót, kávéfőzőt vízkőmentesítni.
Aki a Zanussi, Electrolux, AEG csoport felől érdeklődik, annak a ajánlom a [markabolt.hu] oldalt. Korrektül működik az összehasonlítás funkció, minden típushoz letölthető a kézikönyv. Így derülhet ki leginkább, hogy a látszólag hasonló modellek közötti 5-10 ezer ft-os árkülönbség egyáltalán mi is lehet.
Az elsős néhány mosás alapján az EWT 41266TW modellt betenném az ajánlott kategóriába. -
parkr
őstag
Üdv!
Egy LG tulaj meg tudná mondani milyen hoszú a hálózati kábel? (a konnektorba dugós)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest