Hirdetés
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
Van itt reklám kérem szépen.
(pc world magazin, 1. oldal, 2013.május)
valaki megtudja nekem mondani, hogy kompatibilis-e a gta3:vice city és a max payne a One-al?
-
danigaga
csendes tag
Sziasztok!
A HTC Sync manager-t hogy kell használni? Rádugtam a telefont meg, bekapcsoltam a programot de semmi nem tortenik, A keszulekben kell valamit beallitani? Amikor a gepre dugom a telefont csak egy CD meghajtot eszlel amrol a progit lehet telepiteni.
Üdv:.
-
Coyote2000
őstag
Vennél egy Onet, de ha jól látom, csakis akkor vehetem meg, ha előtte fizikailag átvizsgáltam?
Basszus, nem szeretném visszacserélgetni -
F_Gergely
őstag
Ez sajnos egy ördögi kör, amit kikerülni nem lehet. Én azért vettem meg. mert szükségem volt rá és bízva a 2 giga ramban hogy kitart egy darabig amíg a 2 év husegem lejar. meg ugyis megvettem hogy tudtam a keszulekem hibas, azota is varok a csere, de legalabb tudom hasznalni. Egyenlore azt mondom megerte
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #7492 üzenetére
Ha így állnának hozzá az emberek, mint te akkor senki sem venne semmit
Ha kicsit később megveszed újra akkor is buksz rajta, csak addig van egy (feltehetőleg) szarabb telefonod.
Viszont ha azzal is elvagy akkor minek neked a One?
Ha később megveszed akkor is esni fog az ára amikor kidobják a kövi HTC-t. Ez minden évben így van.. Ez ellen nem tudsz mit tenni, ezt el kell fogadni. -
Dexter-2000
őstag
most nézem a One árát és rohamosan megy lefele :/
azon gondolkozom, ha megkapom az újat akkor egyből eladom és kicsit később ismét megveszem, hogy minél kevesebbet bukjak..
Szerintetek?dani3l: Dettó
-
lcee79
addikt
néztem youtubeon egy tesztet róla, csak kíváncsiságból
hááát....
kb fele a teljesítménye a htc one-hoz képest
szóval nem nagy valami ilyen szempontból
viszont jó a kijelző, vízálló, és 3000 mah-s az akksijaaz előző teszthez visszatérve, azért az túlzás hogy a pentile matrixos gs4 a referenciamodell....
mondjuk jól néz ki a gs4 kijelzője élőben kézben tartva, de azért nem mondhatják komolyan hogy referencia... -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7488 üzenetére
Pedig a HTC is oem-kent kezdte.. Nem mellesleg a Huawei egy "kicsit" nagyobb ceg, mint a HTC es nem regota vannak a mobil iparban, de ha igy haladnak (meg a HTC is..), akkor bizony hamar az elmezönybe kerülhetnek..
Egyebkent en sem vennek Huaweit, nem tetszik a nevük.. -
Szpisti
addikt
-
lcee79
addikt
Hi!
Erről (A legjobb Full HD mobil kijelző pedig a...) mi a véleményetek?
összehasonlították 3 fullhd telefon képéminőségét HTC ONE, SONY XPERIA Z, HUAWEI ASCEND D2
és az a helyzet hogy a huawei-t hozták ki a legjobbra...
Sőt a HTC-t is meg a sony-t is lehúzták... -
spawn21
veterán
válasz
robit74 #7481 üzenetére
akkor schnell írj a HTC-nek.
Hidd el, inkább kapjunk egy hibátlan 4.2-őt később, mint egy bugokkal telit most...
Mi mihez képest? Tényleg nagyon szép lett az s4 kijelzője. Olykor tudod, el kell tudni ismerni, ha valami más is tud jó lenni
Dani3l: akkor meg sem szólaltam
-
logaritmus
tag
Aug közepén is beállok a sorba, csak győzzem kivárni.
Addig is olvasom az észrevételeket. Desire HD után kíváncsi leszek milyen szintű változást fogok érzékelni
-
dani3l
őstag
válasz
spawn21 #7476 üzenetére
En csak azon döbbentem le, hogy az SGS4 mar alanyi jogon referencia lesz..?
Meg azon, hogy tök mas szine van mint i5-nek meg a hüvelynek, aztan megis "accurate".. Akkor most a kettö közül melyik a pontos?
Egyebkent en is meglepödtem, Sonyrol mondjuk tudni lehetett, de nem gondoltam, hogy ennyire leszoljak a One-t. Huaweire en is kivancsi lennek mostmar, bar nem valoszinü, hogy barhol is talalkozni fogok vele.. -
robit74
tag
4.2 OTA frissitésről valami hírt találtatok, ami hivatalosnak számít? Én egyszerűen nem találok semmit.
-
mumk1
addikt
Használ már valaki custom kernelt 4.2.2-es romhoz? Tapasztalatok?
-
toeki
senior tag
jajj
nemtudom másnak jár e t-mob hirlevél és látta-e de a mai levelük szerint winphone8-as a htc one...
áááá olvasom tovább, szerintük a desire x is win8-as
nem baj legalább már a t honlapon jól irják... -
Dodeszh
tag
Hello mindenkinek!
Sok bejegyzés elolvasása után ma vettem át a fekete készülékemet, T-Mobile webshopból.
Úgy tűnik, szerencsés vagyok, mert egy bontatlan gyári csomagot kaptam, se sorja, se illesztési hézag, se halott pixel.A telefon pedig gyönyörű, remélem, nem kopik majd nagyon - vigyázok rá.
Viszont a szériaszámot (gyártási helyet és időt) nem tudom beazonosítani az első bejegyzés alapján. Nekem FA35WW az eleje.
-
kdennis
aktív tag
Most lehet hülyesék lesz amit kérdek, de vagy én vagyok a hüyle vagy a telefonos aki engem felvilágositott.
Szoval olyan lehet hogy ROOT-olás miatt egy korábban függő készülék vissza záródik? Szoval ROOT-olás miatt függő lesz mert szarul sütötték ki. Igazából nem is függő lett hanem semmilyen kártyát nem fogad el. Telefon szervizes rögtön azzal kezdte hogy szét barmoltam rootolással meg kókányoltam, azér lett ez. -
Xaels
félisten
-
cr4sh-
tag
Jó hogy írod ezt. Neken is vannak olyan problèmàim, mint a screen lifting, pixel hiba... Ezekre a hibàkra helyben cserèlik a kèszülèket? Mert akkot nem aggódom, megyek ès kicserèltetem. Egyèbkènt Kecskemèten a T-be olyan van kiàllítva aminek egyik hibàja se jött ki (tapasztalat utàn jól àttapogattam ès rendbe volt) A kolegàm meg szürkèt vett ès szintèn zèró hiba, szóval szerintem csak ki kell fogni.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Dexter-2000 #7451 üzenetére
szürke
voltam t pontban még tegnap csereltetni az illesztesi hibák meg a pixelhiba miatt, de a májusiak közt meg a feketék közt is csak rosszabbak voltak, feladom, marad ez. De nagyon gáz hogy 10 db közül egy sem hibátlan, áprilisi, májusi, ezüst, fekete mindegy.
-
Bdanyy
addikt
most nézem, a beats feliratom félig lekopott már, 6nap alatt
-
kllzslt
tag
Azokat kérdezném, hogy akinek már nem gyári a rendszer a telefonon, az miért cserélte le? Volt valami különösebb oka, vagy csak megszállottság?
-
cr4sh-
tag
No- nem követem nyomon a topikot ezèrt biztos hogy volt màr erről szó, de megvettem a gyàri dip flip tokot, ès szèpen lekapta a telefon 'fènyezèsèt'. Termèszetesen feketèről van szó, ès nagyon felcseszett hogy veszek egy 180 ezres kèszülèket meg hozzà egy nem olcsó gyàri tokot ès 3 nap alatt ezt műveli vele... Mivel van rà biztosítàsom így annyira nem èrdekel, mert visszaviszem t-èkhez ès kicserèltetem velük 12 ezerèrt, de ez akkor is nevetsèges. Senkinek nem ajànlom a tokot akinek fekete kèszülèke van. Az ezüsttel ilyen problèma nem lesz mivel azon nem làtszik a kopàs, szóval ha valaki igènyt tart egy ilyen tokra, èrtèk csökkentve megvàlok szívesen tőle.
A tanulsàg meg az hogy olvassam a topikot ès nem futok legközelebb bele ilyenbe. -
Bdanyy
addikt
nem mondom. megkérik az árát, de remélem jó lesz, én is poeticet vettem
-
Doviziozo
aktív tag
Sziasztok. Kis segítségre lenne szükségem.
Akinek van az alábbi tokokból, kértem írja meg, hogy honnan vette:
(Amerikai oldalakon találtam, de már sajna szívtam meg amerikai csomaggal, ezért érdekelne valami megbízható forrás)
Ez a két tok érdekelne.
UAG Navigator
Poetic Atmosphere -
dani3l
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
Segitseget kernek...
Most telepitettem egy masik billentyuzetet, de sajnos nem tudom aktivalni.
Hiaba van bekapcsolva, csak a sense billentyuzet megy. -
dani3l
őstag
Nekem ez a safe mode eddig kimaradt az eletemböl.. Mindenesetre rakerestem es nem ugyan arra gondolunk szerintem. Safe mode: Bekapcsolod a telefont es es a boot kepernyönel kezded el nyomni a hangerö le gombot, akkor safe modban indul el az android rendszer.
Amire en gondoltam, ott lenyomott hangerögombbal inditod a telefont es nyomva is tartod addig, amig nem jön be a hboot. Na ott ki tudod valasztani majd a fastboot, recovery, stb menük között a factory resetet is (hangerögombokkal navigalsz, power gombbal valasztasz).
Quickboot-nak mindket esetben kikapcsolva kell lennie.Szerk.: Latom mar sikerült.
-
hunszb
csendes tag
Igen, valóban, pontatlan volt a megfogalmazás, köszönöm.
Szóval (korábbi androidos emlékeimet felidézve) kb. annak kellene történnie, hogy bebootol a telefon, ezután visszaszámol, majd az általad is említett menüben kellene landolnom (ahol a képernyő alján az androidok gördeszkáznak). De sajnos nem, mert a visszaszámlálás 1-nél megáll, és ott marad "safe mode"-ba bootolva.
-
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #7415 üzenetére
Ez az első telefon, aminél ha tényleg már nem tudnám mire szórni a pénzt, akkor venném.
-
Youri
veterán
válasz
ocsmány
-
Luser2000
addikt
válasz
Szép és nem is vészesen drága. Egy jobb fülest elbírna az ár.
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Valaki, aki már S-OFF-olta a készülékét írna nekem privit, lenne egy-két kérdésem ezzel kapcsolatban.
Köszöntem -
Badboys
őstag
Használja valaki a Maxthon böngészőt? Nálam valamiért nem jó nem működik az oldalra görgetés és sötét képen egy pár fehércsík jelenik meg amikor hozzá érek a kijelzőhöz sötét képen egy hosszanti fehér csík lesz. Remélem nem a kijelző sz@rt be.
-
F_Gergely
őstag
Azt tudja valaki hogy lehet formazni a belső tarhelyet?
-
hunszb
csendes tag
Valaki találkozott olyan hibával, hogy a telefon nem hagyja magát a hw gombok (vol.down + power) segtségével factory resetelni?
A telefon csupán elindul SAFE MODE-ban, és ennyi, nem jut el a gördeszkázó robotokig.
Tudom, a beállításokból is elérhető, de akkor is idegesít, hogy a másik miért nem működik.
-
hzoltan
tag
Sziasztok,
egy kérdésem lenne
A legtöbb Droidos telefonomban volt egy olyan opció, amit ha bepipáltam, akkor töltés közben nem kapcsolt ki a képernyő. Ez nagyon hasznos funkció számomra, pl. autóban. Én vagyok vakegér vagy tényleg hiányzik ez az opció? A rendszerem 4.1.2, gyári.
Köszi,
Z
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest