- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
Nna most hozta vissza az árát az UAG tokom!Kipattantam a kocsiból,úgy hogy a telót előtte a lábamon pihiztettem...kijelzővel lefelé csattant egy csatornafedélen,de makulátlan
Más:ARHD 12 rom régi rádioval nagyon gyenge,asszem megy vissza a Sentinel. -
Gabesz11
tag
Sziasztok. Abban tudtok segìteni hogy hol tudom kikapcsolni azt a funkciót hogy amikor hìvàst indìtok a masik fél felveszi ês ne rezegjen egxyet?
-
apaszka
veterán
válasz
FuRiONight #8784 üzenetére
A telóm,vagy a fólia? ez van nekem rajta!
De nekem S3 am van még,viszont kacsingatok ONE ra! -
-
N4ri87
senior tag
Feltettem a 4.2.2-t és megváltozott a galéria. Van rá lehetőség, hogy vissza állítsam a galéria kinézetét az alapra? Tehát fentről lefele: Saját képet, barátok, kameraképek. Mert így nekem ez egy katyvasz és sivár.
-
FuRiONight
addikt
Melyik leheta jobb? HTC One fullbody protector fólia vagy a Buff ütésálló fólia, HTC ONE (M7), Clear?
-
apaszka
veterán
válasz
FuRiONight #8756 üzenetére
Én az első linked szerint valót használom,de nem ettől az eladótól. 8 hónapja van fenn. Még mindig jó!
Viszont a második linked eladója 100% os,és volt eladása sok! -
vasii
senior tag
T webshopbol mennyi idő alatt hozzák ki ezt a dominos rendelest (BP)?
-
válasz
Dreamie #8768 üzenetére
A gyári autós tartó nagyon profi. Ebay-ről lehet rendelni de az qrva drága. (17K körül)
Speedshopba van 15K-ért csak ott nincs raktáron... Én is írtam nekik hátha.Amúgy meg a HTC részvények tegnap este óta javulnak!! Valami történt! (biztos a Tmobilos "akció") Hajrá HTC!
-
Dreamie
őstag
Valami normális autós tartót, töltőt tud valaki javasolni? Gyárit nem nagyon lehet beszerezni, már 3. hete várok a speedre, hogy szerezzen egyet...
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight #8766 üzenetére
Igen én is tapasztaltam, telefonon lévő zene tökéletes mindenhol tökéletes jatek alatt is de youtubenal kattog fura.
-
FuRiONight
addikt
Tényleg, nekem 1 problémám van a One-nal. Youtube videóknak kattog a hang vagy én nem is tudom mit csinál.
Rendes videóknál ami a telefonon van nem csinálja, és zene közben sem, csak ami youtube-ról megy.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Szakiii : akkor megnyugodtam, azt hittem egyedi a probléma.
-
makrar
csendes tag
Sziasztok!
Két dolgot nem tudok helyre rakni. Két ONE-t is használtam már és mindkettőnél előfordult, h. beszélgetés közben átvált kihangosításra, vagy ha be van kapcsolva a HTC gesztusok, a médialinkre. Természetesen folyamatosan a fülemen tartva a távolságérzékelőt. Általában hosszabb beszélgetéseknél tapasztaltam.
Roppant idegesítő és dobhártya szaggató hiba. Másnál is előfordul hasonló?
A másik a Highlight videó összeállításnál, elvileg 10 képet és/vagy Zoet tudok kijelölni, miből is matekozza ki az összeállítást, lehet az kiemelt, nem kiemelt, kb lesz.ja! tuti rak bele olyan képet az aznapi sorozatból ami, pont nem kell. Ezek még 4.1 alatt.
Ja és még egy: mi a tapasztalat gyári 4.2 akkuhasználat terén ki hány százalék javulást érez? -
dani3l
őstag
válasz
FuRiONight #8763 üzenetére
Esetleg nezd meg a Ghost Armort.
Ha mar igy temanal vagyunk, Zagg HD foliam kb egy honap utan karcosabb, mint a Desiren a sima Original 2,5 ev utan..
Pedig erre sem vigyazok kevesbe..
Rendeltem ugyanakkor egy masikat i4-re is, azon kb 2 het utan lett egy akkora baszom karc, azota se jöttünk ra mitöl, szoval nagyon ugy nez ki, ez a HD folia mar nem annyira minösegi, mint a regebbi, hiaba esztetikusabb meg jobb a tapintasa.. -
asddsa
tag
válasz
FuRiONight #8761 üzenetére
Mi a baj vele?
Ebbe a melegbe, a szilikontok meg undoritobb
-
asddsa
tag
válasz
FuRiONight #8758 üzenetére
http://www.case-mate.com/HTC-One-Cases/Case-Mate-HTC-One-Barely-There-Cases.asp
ez tokjo!
Gyorsboltnal lehet is venni!
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight #8758 üzenetére
Egyelőre enyém még nem jött de ezt itt olvastam fórumon hogy ezeket a crystal tokokat nem ajánlják.
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight #8756 üzenetére
A tok szerintem karcolódik rendesen. És az nagyon csúnya átlátszónál.
-
boksz
senior tag
Köszönöm a válaszokat....
Megnyugodtam -
mumk1
addikt
Igen, enyém is 001-es CID-el bír, bár semmi köze sincs Ákoskához
, viszont gyári frissítésben nem tudok nyilatkozni, mivel már több mint egy hónapja 4.2.2 van rajta.
Egyébként, korábbi HTC modellek tapasztalata alapján, a 001-es CID-et kissé mostohán kezeli a HTC, a 032-es régió mindig hetekkel előbb megkapja a frissítéseket. Aztán hogy ennek mi az oka, azt csak a HTC tudná megmondani, de lehet, hogy a fontosabb, nagyobb számban értékesített régiók azért kapják meg később, hogy az esetleges szoftveres bakik inkább érintsenek kevésbé fontos és kevesebb darabszámú régiót. -
adodaniel
őstag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes: T-Home-os set-top boxunk van, és amikor hív valaki, akkor bejön a műsorújság a tv-n. Először azt hittem a TV app kavar be, de kitöröltem a távirányítót és ugyanaz. Van akinél még előfordul ez?
Na úgy néz ki meg is van a megoldás: a Smart IR Remote volt a ludas, lehet nem bírja a 4.2.2-t
Letöröltem és jó.
-
Land
veterán
válasz
Badboys #8687 üzenetére
Sajnos pont a fekete verziót nem találtam. Bár lehet én voltam bamba.
-
-
-
-
dani3l
őstag
Miert, ha valaki azt mondja, hogy kapott, az mit valtoztat azon, hogy Te esetleg meg mindig nem kaptal?
CID alapjan keress ra, elkezdtek-e mar kitolni abban a regioban, ahova szantak..Land: En a szürket, mert nekem az van.
Szerintem szebb, elegansabb, hogy nem annyira "egybefekete" az egesz. Serülni mindegyik tud, ha kevesbe vigyazol ra, talan a feketen feltünöbbek a melyebb serülesek, mert az alol is a szürke fem fog kikandikalni.
Ha ram hallgatsz, azt veszed, amelyik tetszik. -
Land
veterán
Lehetőségem van szürke vagy fekete One-t venni. Ki melyiket ajánlja? Maradjunk annyiban, hogy nekem színre mindegy. egyéb tényezők érdekelnek.
-
boksz
senior tag
Én tudom, hogy fontos dolog a telefon herélgetése, de az, hogy 3 napja nem kapok választ arra az egyszerű kérdésemre, hogy akinek Angliából való, illetve Angliában él és ott vett One-t ( lehet, hogy nincs itt olyan ember ...) kapott-e már frissítést, kicsi érdekes !
Elég egy egyszerű igen, illetve nem.
Köszi...
-
Gergőke88
addikt
Aki a T-től vette meg tudná mondani milyen füles volt benne?
-
-
Mivel lehet profi panoráma fényképeket csinálni? A gyári panoráma néha rosszul illeszt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8718 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #8720 üzenetére
Felejtősek, nézz róluk videót.
-
-
Avicularia
veterán
Visszatettem a Venom romra a stock kernelt, most folyik minden, viszont a skype továbbra is force close-ol. Skype-ra viszont szükségem lenne, szóval lehet be kellene próbálnom valami másik romot.
-
Devil Smile
őstag
válasz
N.YCityBoy #8712 üzenetére
teny h bumfordi lesz.. de esenel talan jobban ved mint egy vekony szilikon tok..
nah meg alszom ra parat.. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #8712 üzenetére
kicsikemet?
valtottal?
ha nem, akkor ajanlm, mert tapasztallatbol mondom, hogy a one kiraly telefon... -
válasz
Devil Smile #8710 üzenetére
Bumfordi, én semmi ilyesmivel nem takarnám el a kicsikémet
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.
Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek. -
Devil Smile
őstag
-
Szakiii
addikt
Igazad van, tényleg nem próbáltam úgyhogy elnézést is kérek, csak rengeteget olvastam az elmúlt pár napban hogy itt hiba ott hiba a custom romokon ebből voltam le következtetést amiért most elnézést kérek. Kipróbálnék egyébként én is egy modolt gyári romot mert ami nekem hiányzik az a root, 1-2 dolgot lepucolnék a telóról csak ugye így nem tudok, gyári rom megfelelne szép tisztán.
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #8700 üzenetére
Attol, hogy soffolod meg rootolod, attol a rom meg a kernel lehet full gyari.. Semmi hatranya nincs a rootnak, elönye ellenben mar annal inkabb. Persze ha valaki nagyon balf.sz, az mondjuk el tudja cseszni az soffolt telojat, de valoszinü az ilyen el sem jut addig az allapotig, meg olyan tenyleg kritikus dolgot nem nagyon tud csinalni vele akkor sem, amit nem lehetne javitani (ahhoz mar tenyleg überbalfasznak kell lenni..
).
HUTCHDB: SLCD-2-t ne nagyon, mert nem az van benne..
Szakiii: +1. Altalaban en is azzal kezdek, hogy minden szart kipucolok a rombol, ami nem bele valo vagy nincs ra szüksegem, az is sokat tud segiteni.
-
HUTCHDB
nagyúr
senki nem bant amiatt, hogy te gyari parti vagy, ebbol nincs gond, de te is fogadd el, hogy egy jo custom rom is lehet nagyon jo, megbizhato!
ha elolvasod a hozzaszolasaimat, lathatod, hogy en spec. eppen hogy dicserem a custom romot amit hasznalok.
viperone.
nem szabad lecserelni a kernelt es akkor hibatlan.
tobb napja megy ujrainditas nelkul, semmi fc, semmi akadas.
egyebkent en a tobb evi romolas utan megtanultam, hogy a tiszta telepites nagyon fontos, mert a visszamarado "szemetek" sok gondot okozhatnak.
szinte hianyzik, hogy nem kell hozzanyulnom....jah...es ismet leirom, hogy a telefont nagyon szeretem, nagy jo valasztas volt!
(egyik ismerosom konkurens androidos telefonja kerult a kezembe.....NEM KELLENE, mert kozel sincs ilyen jo mukodesu....mondjuk a kijelzoert kicsit faj a fogam, de lassan az slcd2-ot is elfogadom a one-ban....)
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #8699 üzenetére
Nekem teljesen megfelel a gyári ROM, nincs semmi most már ami miatt többre vágynék. Még üzemidőre is csak pislogok néha a 4.2-vel. Ha kimaradt volna a menüsáv éltüntetése akkor már lehet gondolkodnék rajta.
Én csak azt mondom, ha a gyári ROM fagyna illetve okozna anomáliákat akkor a felhasználó jogosan mondja, hogy a telefon sz@r mert annak a működését garantálja a gyártó, de amint kicseréljük onnantól kezdve az már nem a gyártó felelőssége.
Elfogadom, hogy más szeret mókolni. Egyik legjobb barátom is az elsők között tolta az S-OFFot. Nem is mondom, hogy ne csinálják. De mivel egyre több a panasz, tényleg jó lenne ha ezeket szét választanánk mert ha egy laikus betéved csak azt látja, hogy ez nem jó meg az nem jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged