- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
Még valami.
Tölsd le ezt és telepítsd: [MTP driver]
Előtte távolits el minde synset amit feltettél. -
Gee_-
tag
Hogy tudom megnézni a telefon hőmérsékletét ? És hány fok a normális mert néha úgy érzem fel forr a telefon :-D vagy ez normális?
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #6992 üzenetére
Az a baj, hogy vannak alkalmazasok, amik folyamatkent futnak a hatterben folyamatosan es szivjak az akkut (ezek ilyenkor nincsenek a multitask kepernyön). Tipikusan ilyen pl a Google+, ami idönkent ugy tudom szeret "beragadni" es olyankor merit rendesen, de pl a GMaps-nel is elöfordulhat.
Szoval szerintem amiket nem hasznalsz, azokat töröld vagy tiltsd le.
Meg figyeld az akkuhasznalatot. -
Angel78
aktív tag
Hello mindenki,
kérdésem a One akku kapacitására irányul.
Létezik hogy a teljes kapacitását még nem érte el az akksi?
Csak mert tegnap kb 21órakor vettem le töltőről és ma du 16órakor már villogott, hogy 10% alatti a töltöttség.
Nem nyúztam kimagaslóan a telót... -
porkiy
aktív tag
Én még mindig az xp-vel szenvedek, felraktam a sync managert, de most azt írja ki, h az eszköz lockolva van és unlockolnom kéne, de hogy? A képek és a zenék amúgy elérhetők....
-
i400
senior tag
válasz
Dexter-2000 #6982 üzenetére
Csak nem motorozol?
-
vasii
senior tag
telenornál lehet részletre venni?
-
Dexter-2000
őstag
köszi
esetleg valaki nem tudja hogy d3o-ból csináltak e már neki tokot?
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6980 üzenetére
Igen, az valamivel jobban csuszik. Ha csak kijelzöre kell, nem full body, akkor inkabb a HD-t ajanlom.
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6978 üzenetére
De nem csak most, mar eleg regota ingyenes.
A HD egy kicsit kemenyebb, simabb a felülete, az Origi kicsit "gumi-szerübb". -
Dexter-2000
őstag
jól látom hogy most itt ingyenes a posta?
invisibleshield fólió van szó.
mi a különbség a HD és az Original között? -
lcee79
addikt
Nekem is céges előfizetés, semmi kedvezmény...
Annyi hogy jobb percdíjakon beszélek, de az előfizetési díj már nm nagy szám, és mobilnetet sem tartalmaz, azt külön kell mindenki magának...De akkor ez az egy év jó is meg nem is, mert egyben nem akarnám kifizetni...,
Mondjuk tavaly jobb volt (nekem jobban tetszett...) mert 40-et fizettem be és havi 6800 ment 1 évig (múlt hónapban járt le)
Most szinte ingyen odaadják, de 2 évig kell fizetni... -
-
lcee79
addikt
Én tavaly eldöntöttem, hogy 150.000-et nem adok ki egy telefonért, de ha 120.000-re egyszer leviszik akkor megveszem...
Erre pár nap múlva ránéztem és webshopos ár 119.900
Na mondom ez a telefon szeretne nálam lakni
Úgyhogy meg is vettemIdén már kicsit fájdalmasabb mert, akármelyik csúcsmodellt választja az ember, 150 alá nem nagyon tud menni...
-
dani3l
őstag
En is ugyan igy voltam a Desirevel, megvettem, utana meg felve olvastam a topikot, hogy mennyien panaszkodnak alaplaphibara, kijelzöhibara, gombok meghibasodasara, stb, aztan megvan lassan 3 eve, de meg semmi baja volt, meg csak meg sem koptak a gombok, nemhogy ne müködjenek..
Remelem lesz ilyen szerencsem a One-nal is. -
kezdő
senior tag
Jól csinálják basszus.....
A pofám szokott leszakadni a ~200e Ft-os kezdőárak láttán, aztán jön egy ilyen akció és be kell valljam, bennem is elindult a vezérhangya, hogy ~140e Ft-ért, de jó üzlet lenne....
pedig lássuk be, még ez is horribilis összeg egy telefonért.... Mindenesetre a brand managernek jár a pacsi -
lcee79
addikt
Én tavaly mikor megrendeltem a one x-et nem is tudtam hogy léteznek ilyen hibás készülékek, és a telefonom sem tudott róla
Azóta sincs semmi baja, szóval lehet ha valaki azon aggódik, hogy nehogy legyen hiba, azzal bevonzza magánakAz mit jelent hogy 1 évre kérted? Lehet úgy is hogy 1 év a hűségidő nem 2, ugyanennyiért? És semmi mozaik ... díjcsomag ami olcsósítaná?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Red Bull fan #6969 üzenetére
netes rendeles eseten 8napod van elallni a vasarlastol indok nelkul!
-
dani3l
őstag
válasz
Red Bull fan #6967 üzenetére
Ha megjön küldd vissza, visszakapod a penzt, aztan megrendeled olcsobban..
Ha benne leszel a 8 napban akkor ez siman jarhato ut. -
Red Bull fan
aktív tag
Köszi szépen,hogy Te is emlékeztetsz a -20 bukóra....
-
lcee79
addikt
T-mobile-ban mostantól (ma reggel még nem ez volt)
2 év hűség az előfizetésre, Nincs hűség díjcsomagra 20% webshopos kedvezmény végösszeg 145.808
(3920 Ft+ 24 X 5912 Ft)Reggel még 10% kedvezmény volt és 166.000 körül volt
Akit esetleg érint...(én mindig így veszek új telefont, kb ez éri meg legjobban... csak simán folytatom a mostani előfizetésem, azzal semmi varia...
)
-
ffodi
veterán
Pár gyors kérdés:
- Moonshine S-OFF után elég ha beflashelek egy RUU-t és visszaáll minden gyárira? (bootloader locked, etc..)
- Radio flash a klasszikus módon történik? (bootloaderből, zip fájlból?) Mert a nem kivehető SD esetleg okozhat gondot. (bár ahogy nézem egyelőre még nem nagyon van új radio)
- A telefonban a szoft info -> egyéb résznél a CW mit takar konkrétan? Mert itt egy egyedi azonosítót látok, hogy ugye a telefon HTC M7, Trémobil, HU stb. Ha belenyúlok az agyába vajon ez is megváltozik az S-OFF vagy egy főzött rom telepítése után? -
Loboda
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #6962 üzenetére
Super Cid előfeltétele az S-OFF, ez nyitja egyből a bootloadert, nyitott bootloaderre nem jön gyári frissítés!
Ha jól emlékszem! -
dani3l
őstag
Van valami egyeb jelentösege a superCID-nek azon kivül, hogy esetleg elöbb kapom meg a frissiteseket?
Mas: NFC-t nem lehet ugy hasznalni valahogy, hogy a beszkennelt chip helyett kesöbb a telot hasznalom?
Megint mas: Böngeszöböl hogy tudom eltüntetni az elözmenyeket, amiket valoszinü a google accommal szedett össze? Ha böngeszöben törlöm az elözmenyeket, csak azokat törli ki, amiket a telefonon neztem, de ha elkezdek begepelni egy cimet, elöjön egy rakat ösregi link, amit evezredekkel ezelött nyitottam meg a gepen..
-
Kokufuu1986
tag
Ha SuperCID van a telón és felteszem majd a Stock ROMot, akkor arra is OTA-n jönnek majd a frissítések? (4.3, 5.0)
-
-
Loboda
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #6955 üzenetére
Addig vedd meg míg lehet S-OFF-olni és super cidet tenni rá!
Stock Android elvileg Amerikába jelenik meg, de a super cides készülékekre valószínűleg simán fel lehet majd tenni! -
Devil Smile
őstag
válasz
Kokufuu1986 #6955 üzenetére
remelem a logokrol is leszoktak mar.. (utolso keszulekeim fuggetlenek voltak) de meg regen a Samu E700asomon nagyon viritott a Tmob logo.. -
Kokufuu1986
tag
válasz
Devil Smile #6954 üzenetére
Ha jól tudom nincs... bár még csak vodásat tudtam üzletben kipróbálni, de az rendben volt...
Erre valaki tud választ esetleg? [link]
-
Angel78
aktív tag
A HTC FB oldalán olvastam, hogy némely országokban elkezdték a 4.2 upgrade-et.
Nálunk mikor várható nincs valami termin ehhez? Esetleg valami hivatalos szavahihető forrás, ami nem szájhagyomány útján informál?Köszi.
-
mumk1
addikt
Jó pofa ez az NFC Tag progi. Simán lehet vele használni a mindenféle régi fesztiválos kártyát. Sőt, még bankkártyát is.
-
dani3l
őstag
"Gyari" kernellel, ami az ARHD romban van. Közben kiderült, hogy a teamseven kernel amit föl akartam tenni, csak 4.1.2-höz jo, el sem indult vele a telefon, vissza kellett allitanom. Van mar 4.2-höz is, de azzal meg meg sokminden nem müködik, ugyhogy egyelöre marad az eredeti..
-
Nightfall75
tag
Kamerásoknak lehet érdekes infó:
Ha párosítva vagy egy bluetooth headsettel és belépsz a kamera alkalmazásba exponálhatsz a headset gombjának duplaklikkjével. Kipróbáltam egy SE MW600-al, és az azon lévő híváskezdeményező gomb tényleg elsüti a kamerát.
Ez talán még a felhasználói kézikönyvében sincs benne, mehetne 1. hsz-be a tippek és trükkök közé.
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #6947 üzenetére
Ezt most miért linkeled?
Nem akarok letiltott készüléket, amúgy ez a srác már 50x feltette mindenhová a készülékét, csak azt idáig nem vállalta, hogy le lesz tiltva, bár hardveraprot kerülte pont ezért
[link]
[link]Ezek mind a srác hirdetései, de mostanra úgy fest feladta, nem elég hülyék az emberek...Bár arra még mindig nem jöttem rá, ezt miért nekem linkeled.
jah, sorry, most látom ki vagy, ezt már kitárgyaltuk privátban ha jól emlékszem, na srácot végül megtornáztattad Győrbe ?
-
NandorHUN
addikt
T-nél amúgy szombat munkanapnak minősül? online rendelésnél az átvétel napja már beleszámít a 8 napba?
#6943 Függetlenül még tartja az árát, illetve függetlenül még mindig drágább, mint az S4.
-
g0n21
senior tag
Ha a telefonon belül a zoevideokhoz tartozó zoe_shot-okat törlöm, akkor csak videóként marad meg a zoé, vagy attól még ugyanúgy szerkeszthető lesz?
Másrészt erre senki?
-
F_Gergely
őstag
válasz
Red Bull fan #6942 üzenetére
Egy hónap múlva meg már 120-ért hozzáddobják függetlenül....
-
Red Bull fan
aktív tag
Rohadékok pár napja rendeltem meg, 20 bukó......
-
ThorsHUN
őstag
Hoppa a T-nel most (bar semmi nem hirdeti, de az oldalon ugy latom) 20% kedvezmeny el ONE husegidovel a webshopbol rendelesnel... Igy 145-ert el lehet mar vinni (vagy reszletre)
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
Valaki esetleg tudna abban segíteni: S-OFFban itt már elég sok link volt, nem tudom melyik a "legjobb" módja S_OFF-nak esetleg tudnátok dobni egy linket, hogy hogy kéne csinálni 6277 alapján még mindig jó vagy itt is több "verzio van pl. ez, mint a romoknál. Melyik szerintetek a legjobb rom? Thx a helpet.
-
Kokufuu1986
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha megjelenik a Stock Android-os HTC One (elméletileg 06.26án), akkor nem sokkal utána már lesz stabil CM10.1, illetve egyéb custom ROM-ok valószínűleg? És ha kijön a 4.3, akkor azt már bármilyen rootolt HTC One-ra fel lehet majd tenni?
Amiatt érdekelne, mert jelenleg egy Nexus 4 vásárlása van tervben, de ha úgy van, ahogy gondolom, akkor lehet hogy egy One-t vennék a T-nél részletre, rootolnám, és akkor nemsokára már lehetne egy stabil stockos telóm. -
TheProb
veterán
Anno vki kérdezte hogy hogyan lehet megoldani azt a dolgot, hogy a kontaktok fotói ne ilyen "szitán átszürt" képek legyen, vki megtudná nekem mondani mi is volt erre a megoldás?
Valamint 3rd party app nélkül nem lehet rendesen használni a wifi directet 2 teló között? Mert nekem az istenért se sikerült fájlt küldenem
-
Gee_-
tag
Felmerült bennem ma a kérdes hogy van e légkondi remote app ha már van infránk ki kéne használni :-D
-
porkiy
aktív tag
Ha a home gombbal lépek ki egy alkalmazásból és az fut a háttérben akkor azt be lehet valahogy zárni az alkalmazáskezelő-kényszerített bezáráson kívül?
-
dani3l
őstag
Hmm, erdekes dolog törtent, egyik pillanatrol a masikra elment ugy a wifim, hogy nem lehetett vele semmit csinalni, a kapcsolo el volt szürkülve, azt irta, bekapcsolas, de nem csinalt semmit es lekapcsolni sem lehetett. Ujrainditas, cache törles sem oldotta meg, most egy system restore utan ugy nez ki rendben van, de akkor is eleg fura, nem tudom, mi lehetett.. :/
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6917 üzenetére
En rendeltem egyet, meg egy Atmospheret is, ha az Atmosphere olyan lesz, amilyenre szamitok, akkor a Palette elado lesz..
De majd csak honap vegen valoszinü..
-
Dexter-2000
őstag
erről a tokról mit gondoltok?
esetleg nincs valakinek ilyen eladóban? -
Angel78
aktív tag
.mkv file-t le tud játszani a One? Vagy kell hozzá egy külön progi pl. VLC player?
-
dani3l
őstag
[link] Egesz jol nez ki az a carbon cucc a hatuljan. Mondjuk az elölapi resz szerintem kifejezetten ocsmany, de a hatulja nagyon ütös..
-
ffodi
veterán
-
F_Gergely
őstag
koszi a valaszokat akkor nem rendelem meg
-
Angel78
aktív tag
válasz
Krisz0630 #6908 üzenetére
Ma du vettem egy belebújtatósat, de előtte megnéztem vagy 10-et az média marktban.
Bőr Buggatit 8-10ezer között végül egy altalános mobilos tartozékokat forgalmazó kis üzletben vettem 2990-ért egy S4-hez való finom puha, bélelt belebújóst, minek a kihúzókaját felül átvetve a teló tetején egy tépőzár rögzíti. nagyon meg felel. hármat veszek egy másik bőt áráért aminek bélése sincs :-( -
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Nem tud valaki a telóhoz jó minőségi belebújtatós vagy kihúzós bőrtokot. Nem találtam hozzá eddig se gyárit se után gyártottat. Esetleg nem használja valaki a One X gyári bőrtokjával, az nem jó hozzá?
-
robit74
tag
válasz
Devil Smile #6900 üzenetére
Én először egy ilyet rendeltem hozzá hát a sz.r minősítés a legfinomabb jelző, ami eszembe jutott róla.
-
Angel78
aktív tag
Tőletek kérdezem akik már egy ideje birtokoltok One-t, valóban olyan sok minőségi probléma van a készülékekkel, mint azt a FB HTC oldalán olvasom.
Megdöbbentő, hogy a kommentek 85%-a a fos készülékről, a kritikán aluli cseh szervizről stb.Megvételkor is rákérdeztem a garanciális feltételekre de nem múlt az aggályom :-(
Ennyiben jobb az alma x2 is cserélték nekem szó nélkül... remélem nem lesz rá szükség! -
F_Gergely
őstag
Rendelek ilyen tokot valaki még szeretne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest