- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
No akkor így összegezve amit zavarónak találok a telefonban:
1. Facebook-ot belepakolja a galériába amikor annak ott semmi keresnivalója nem lenne, és eltüntetni sem lehet onnan...
2. Hang lejátszása után pattan egyet a hangszóró (volt már ilyen telefonom csak nem jut eszembe melyik... Talán HTC Touch Pro 2)
3. Hiába rakok fel másik launchert alul lesz egy fekete sáv amit eltüntetni nem tudok...A rezgő motorja mondjuk nem valami erős, én erősebbre számítottam, ahogy itt mondtátok
A készülék egyébként: SH35AW905988
Azt nem tudtam eldönteni, hogy a készülék ki volt-e már bontva korábban, a kijelzőjén fólia nem volt csak egy fólia tok amiben a telefon volt. Fólia a dobozon nem volt csak két HTC matrica. Ha visszavitt darab is, egyenlőre még nem jöttem rá miért vitték vissza...
-
k.soma
senior tag
válasz
PedroPascal #6285 üzenetére
Lencséről nem tudok nyilatkozni, nálam nem karcos. A hátlap sem karcos, kijelzőmön fólia van, de hajszálkarcok fólia nélkül lesznek minden telefon kijelzőjén szerintem.. Az előlapon az ezüst részek (fent és lent) nálam brutálisan karcolódnak.. másoknál nem. Nekem fél év múlva szürkébb lesz mint ezüstösebb ez a 2 része.. Pedig tokban van, de a tok karcolja
-
F_Gergely
őstag
A keszulek teljesen feltoltve nektrk hany szazalekra toltodik fel? Az elozo telefonom 94%-ig toltott fullra, a htc meg 100%-ig feltolti, nektek is?
-
BenHans
addikt
Ha One-om lenne, már [ilyenben] lenne. Remélem lesz ilyen a jövő évi csúcsmodellre is.
-
N4ri87
senior tag
válasz
ThorsHUN #6289 üzenetére
Több pixel és más/javított algoritmus? Vagyis elölről az egészet? Vagyis kapufa!?
Szerk.: Na a HDR. Inkább hagyták volna ki, mert az a HDR így csak mókusvakítás.
Csendben merem ide leírni: az android-HTC párost jobban preferálom, mint az összes többit, de a Oneban a kamera szar! A makro jó a többit meg jobb, ha nem erőltetjük. Desire-rel is sikerült hasonló képeket csinálni...
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #6287 üzenetére
"bukas itt mar mindegyik telefon."
Elárasztották a piacot mobilkészülékekkel az utóbbi néhány évben, sajnos ez ezzel jár. De mi felhasználók vagyunk elsősorban a hibásak, mert megvesszük mindig az újat, akkor is ha igazából nincs rá szükségünk.
Nekem sem kellene eladnom a féléves Note2-met, és venni egy htc one-t, pedig azt fogom tenni
-
ThorsHUN
őstag
válasz
HUTCHDB #6274 üzenetére
Haaat... szerintem egy feketevel biztossabbra mennel.
Abbol meg nem volt itt a forumon visszaadott peldany...Amugy akkor most van neked i5, s3, s4 es egy one? Konkretan alsohangon ~700 ropid van csucstelokban?
(#6288) N4ri87
Nem feltetlenul az, csak tobb pixel kellene oda es a kepfeldolgozason is erositeni kellene... (lasd elkurt HDR) -
N4ri87
senior tag
ha elolvastad volna
Megvolt. Attól még a véleményem nyilván nem fog változni. Főleg nem annak fényében, hogy én milyen képeket csinálok. Imádom ezt a telefont, és egy kicsit talán elfogult is vagyok, de ki kell mondanom: ez az ultrapixel kapufa.
(#6287) HUTCHDB
Mert az i5 szvsz egy pofára ejtés. Apró csiszolás a 4s-hez képest, de az árcédulán kívül semmi említésre méltó újítás. Teszem hozzá erről váltottam One-ra. -
mumk1
addikt
Ott is meg lehetett volna oldani, ha nem Tegra lenne benne.
Várható volt, hogy a Qualcomm SoC-al megbirkóznak előbb vagy utóbb.
Ráadásul S-OFF-al bármi megtehető, nem úgy mint a szimpla HTCdev-es nyitással. Megy a SuperCIDés mindenféle csúnya dolgok is megoldhatók, de erről nem beszélhetek. -
PedroPascal
őstag
Sziasztok!
Mennyire karcolódik a burkolat és kijelző?
Mondjuk a HOX-hoz képest.
Illetve ennél is karcolódik a kamera lencse ha nincs tokban a teló? -
kenny123
addikt
Es ezzel pattan a gari, nem?
Hutchdub: épp i5-rol fontolgatom a valtast, i4 óta apple-n vagyok, kb 3 hét kiugró volt 1x-re, de nem jött át, váltottam, attól felek itt is ugyan ez lenne, bukni meg nem akarok. :/
Pedig az one talán minőségileg is megüti az anyag használatot, meg a fhd kijelző is csábít, de nem tudom. Szerencsére meg nem állok ugy anyagiakban, hogy azonnal csereljek..
-
mumk1
addikt
válasz
Nightfall75 #6278 üzenetére
Akkor nem ír ki ilyet, sima HTC felirat látszik csak. Csak ha a recoveryt indítod, akkor írja ki.
-
mumk1
addikt
Akkor jön az ígért leírás az S-OFF-hoz. A végeredmény nálam tökéletes, de mindenki csak SAJÁT felelősségre garázdálkodjon!!! Eredeti leírás.
1. Revone letöltése.
2. ADB tools letöltése (akinek van és tudja mire jó, az ezt ugorja)
3 A tools.zip-et csomagold ki, mondjuk a C:\ gyökérre és a tools mappába másold be a revone fájlt.
4.telefonon az USB hibakeresés bekapcsolva és a gyors boot kikapcsolva, majd normál bekapcsolt állapotba gépre dug.
5.Windows Parancssor indítása és a következők beirása
6. cd c:\tools (ha ide csomagoltad ki, ha nem, akkor annak az útvonala)
7. adb push revone /data/local/tmp/
8. adb shell
9. cd /data/local/tmp
10. chmod 755 revone
11. ./revone -P (most kiírja, hogy indítsd újra a készüléket, a parancssort ne zárd be)Újraindulás után:
12. adb shell
13. cd /data/local/tmp
14. chmod 755 revone
15. ./revone -s 0 -u
16. exit
17. adb reboot bootloaderÉs most örül.
Parancssorban a következőképp fog kinézni:
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.c:\android-sdk-windows\tools>adb push revone /data/local/tmp/
3874 KB/s (646704 bytes in 0.163s)c:\android-sdk-windows\tools>adb shell
shell@android:/ $ cd /data/local/tmp
cd /data/local/tmp
shell@android:/data/local/tmp $ chmod 755 revone
chmod 755 revone
shell@android:/data/local/tmp $ ./revone -P
./revone -P
Gaining root access (thanks to Dan's motochopper)...Success.
revone successful - please reboot to continue.
shell@android:/data/local/tmp $
c:\android-sdk-windows\tools>adb shell
shell@android:/ $ cd /data/local/tmp
cd /data/local/tmp
shell@android:/data/local/tmp $ chmod 755 revone
chmod 755 revone
shell@android:/data/local/tmp $ ./revone -s 0 -u
./revone -s 0 -u
Gaining root access (thanks to Dan's motochopper)...Success.
revone successful.
shell@android:/data/local/tmp $ exit
exitc:\android-sdk-windows\tools>adb reboot bootloader
c:\android-sdk-windows\tools>
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #6269 üzenetére
koszi a visszajelzest!
egyebkent, te is itt?(#6270) Keldor papa!
neked is koszonom a velemenyt, valaszt.
amikor a one-t hasznaltam, akkor azt hittem "no ez mar olyan" mint az i.
igazabol nagyon jol mukodott, de ez addig tartott, mig ismet a kezem koze nem kerult egy i5.
nincs mit szepiteni, sajnos ez a dalvikban valo virtualis tarolas, es az android, mint rendszer csak hordoz magaban valami szamomra megmagyarazhatatlan hibat.
ki merem jelenteni, hogy a one a legjobban optimalizalt droidos telefon, es igen, nagyon szepen mukodik.
de kb. 5-6 nap utan, mikor megszoktam a sebesseget, -es pont ekkor fogtam a kezembe az ajfont -akkor vettem eszre nehany helyen, hogy igenis csak roccen, meg - meg akad egy -egy szaszadmasodpercre a htc.
i5-ot, kb. fel oraig utottem, vagtam, de semmi.....mint elso pillanatban, szepen ugyanugy mozgott, smooth volt.
tudom ez mar szorozes egyesek szerint, de en ezt, ha jobb telefon utan veszek a kezembe egy gyengebbet, azonnal megerzem.
a problema az, hogy amikor i5-om volt, akkor meg kb. 1 honap utan hianyzott az android, a variallhatosa, az egyedive tetelenek lehetosege.
ami jo hir, hogy jon a 4.2.2, ami igen is jobb, mint a 4.1.2 (ezt sIII-on is erzem), valamint az s-off is kicsit derusebbe teheti a jovot!szoval, jo nehany napja agyalok,, es szerintem hetfo lesz a napja, hogy egy alu-ezust-feher szinut ismet megrendelek.
-
spawn21
veterán
Srácok!
Valaki vett már olyat észre, mintha a bill résznél néha vibrálna a kijelző?
-
keIdor
titán
válasz
HUTCHDB #6267 üzenetére
2013-as Android készülékeknél értek csak egyet azzal, hogy az Android (és az azt futtató készülékek) beérték az iOS-t, vagy mondjuk úgy az iPhone-t. A rendszer folyamatos, a játékok ugyanolyan minőségűek, a böngésző is ugyanolyan folyamatos, persze csak a gyárira gondolok, nem is használok mást, Chrome-ot meg sem néztem.
Tavaly ezt még azért nem jelentettem igy ki sokakkal ellentétben, mert a One X kezdetben elég bugos volt, és később se volt az igazi a Tegra 3 miatt, az SGS3 kijelzőben meg érezhetően nem volt iPhone PPI. Meg az Ice Cream Sandwich sem volt az igazi, a Jelly Bean-től okés nagyon a rendszer, gondolok itt a folyamatosságra meg a stabilitásra.Most ha a kettő közül kéne választani gondolkozás nélkül HTC One vagy SGS4 lenne, iPhone-t már meg is untam, hogy őszinte legyek. 2010 óta van, nekem az iPhone 4 volt az első, azóta is 90%-ban ugyanaz minden.
-
HUTCHDB
nagyúr
srácok!
vett valaki most t-től készüléket?
van még hibás darab?Keldor papa!
i5, után hogy érzed, milyen a one?
ott én nem találkoztam játékakadással....
ja, ami a legjobban felháborít, az az, hogy míg a IOS-en tökéletesen, fut a chrome, addig itt androidon (ugye jól tudom, hogy google fejlesztés) sajnos minden készüléken röcög, akadozik, és ez alól a one sem kivétel.
-
Xaels
félisten
Metal Slug 1, 2, 3
Na az ilyenekkel tudok eltölteni egy csomó időt csak kevés ilyen átirat van egyelőre.
Na meg Carmageddon
De van még 1-2 ilyen régi átirat mint az Another World, Raiden Legacy
-
keIdor
titán
Én is, azt hiszem 0,89€ volt mind.
MC4 biztos, én ilyen 5€-kat nem adok mobil játékokért, mert nálam is ilyen 5-10 percig tartanak. De ha várnom kell, meg este az ágyban elalvás előtt jól jöhetnek ezek.
Néztem még Real Racing 3-at (ez ingyenes), Asphalt 7-et, Vice City-t meg Shadow Gun: DeadZone multiplayert is, mindegyik látszólag fix 60fps. Elégedett vagyok. -
Xaels
félisten
Most, hogy mondod megnézem én is. Anno akcióban megvettem egy csomó vackot és 5percnél többet nem is játszottam velük
Csak a THD-s cuccokkal nem tudom mit fogok kezdeni. (Mondjuk a Samurai II: Vengeance-t szerettem azért, de One-ra nem lehet telepíteni a THD verziót a simát meg meg kéne venni meg azt amire gondolok)
-
keIdor
titán
Játékok alatt érezni, hogy ez megint végre Qualcomm, nem az a fránya Tegra, amit One X-nél nem igazán szerettem, nem jött be. Szépen fut minden, ahogy annak lennie kéne mindenhol. Modern Combat 4 rendesen szaggatott azon, de még Galaxy S 3-on is, itt folyamatos, egy-két belassulás persze akad.
-
F_Gergely
őstag
A telefon akksijat ti hogy hasznaltatok? en mikor megvettem fel volt toltve azota hasznalom. Gondolom formazni nem kell, mielott lemerul toltore rakom azt annyi? Mennyi ideig legyen tolton? kikapcsolva vagy bekapcsolva?
-
Xaels
félisten
Ezek amolyan szélsőséges képek ha elolvastad volna. Még napfelkelte előtt készült némelyik és van ami telibe szembe volt a nappal. Megnézném más mit kezd ilyen körülményekkel
Nem azt mondom, hogy tökéletes a kamera, de olvassuk már el miről van szó.
(#6255) F_Gergely: azt hiszem ezzel ki kell egészítenem az 1. hsz-t mert annyiszor van ezzel "gond".
-
F_Gergely
őstag
Egy kérdés:
Az mitől van hogy a képernyőn lévő billentyűzet érintésére hol rezeg a készülék hol nem?
Beállítottam hogy érintésre rezegjen és sem a két gombra (visszanyil és főképernyő) sem a billentyűzetre nem rezeg, de amikor bekapcsolom és beírom a PIN kódot akkor még rezeg utána már nem. (de a két gomb érintésére egyáltalán nem rezeg)
Valaki valami ötlet?Tárgytalan, be volt kapcsolva az energiatakarékos izé és az levette a rezgést
-
adodaniel
őstag
Egyébként itt ki, milyen fóliát használ a kijelzőre?
-
Xaels
félisten
Gyerekek megkövetem magam. A távolabbi dolgoknál tényleg nem igazán találja el a fókuszt ha rábökök. Ma reggel próbálgattam a kamerát "éjszaka"( reggel fél 5 és 5 körül) illetve kicsit később amikor már szépen sütött a nap amennyire a munka engedte.
4.30 Szépilona Kocsiszín ISO100 4.30 Rózsa ISO100 4.30 Rózsa Night Mode 5.10 zúzott kő ISO100 5.10 villamos ISO100 Szt. Margit ISO 100 7.10 tartózkodó szemben a nappal HDR 7.10 fa szemben a nappal HDR
-
F_Gergely
őstag
Ma hoztam el a vodától a telefont. Ezüst szinű, lekopogom, egyenlőre hibátlan, semmi pixel hibája nincsen. Most kezdem nyúzni, szerdáig van időm visszavinni cseréltetni ha bármi gond lenne vele, de remélem nem lesz !
Nem is tünik annyira vészesnek a mérete igy kézben fogva, remélem megszokom
-
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #6239 üzenetére
Rögtön csinálok egy leírást egy egyszerűbb változatról. Addig is, erről van szó.
-
k.soma
senior tag
Háhá
Csináljátok utánam, ha tudjátok.
-
mumk1
addikt
válasz
DaviD202 #6227 üzenetére
Én most állok neki.
Vére megszületett a Moonshine S-OFF!!!! -
spawn21
veterán
Erre a kamera témára.
Nem unalmas szidni? S4-ről jöttem. De elvagyok vele.
Van más ami karpotoljon.
Igaz az utolsó htc desire s-volt. Konkrétan nem találok meg szinte semmit -
DaviD202
aktív tag
válasz
Nightfall75 #6231 üzenetére
fekete, itt ph!-n vettem. Volt szerencsém mellé tenni egy ezüstöt is, szerintem a fekete elegánsabb. Remélem tartós is lesz.
Még ismerkedek vele, de ami elsőre szembetűnt és baromira irritál fotózásnál (s3 és note2 után) hogy ha sötétben a képernyőre bökök akkor nem kapcsol be a vaku hanem a feketeségbe fókuszál aztán ha ellövöm a képet akkor persze h homályos.
Ez másnak is így van? -
-
NandorHUN
addikt
Jesszus, lehet tényleg inkább S4 lesz használtan (Arra az anyaghasználatra 150nél többet nem adnék)ha meg kijön a köv. HTC jobb kamerával akk csere
Amilyen képek itt vannak néhol, és a vicc az, hogy sokan azt mondják ezekre, hogy elmegy, meg minek jobb stb... Hát telefonon nézni biztos elmegy, de azért gépen megnézve van elég sok dúrva. És akik állítják hogy jok, vagy türhető azok vagy nem obijektívek vagy rossz a látásuk. Ez is pl. mi? [link]
Az oké, hogy nagyítva zajos meg minden de ez borzalmas még zoom nélkül is. Makro fotokat szerintem ne vegyük már ide, mert a legtöbb ember nem makrofotokat csinál.
A HTC One egy remek telo, kamera is nagyon pöpec, de ezeknek a képeknek a nagy része használhatatlan. -
N4ri87
senior tag
Akkor nálam vagy bakancs, vagy pisztoly lesz, ha még egyszer ilyen szar képeket lő. Már arra gondolok, hogy itt van valami cam bug, mert valakinek éjszaka is nagyon jó képet csinál, valakinek meg annyira vacakot, hogy azt jobb elfelejteni.
Szerk.:
Oké, ez is sz@rNa de ilyeneket hogyan?? Vagy én vagyok nagyon béna, vagy tényleg a telefonnal nincs valami rendben.
-
g0n21
senior tag
Megálltam a dunaparton, kiszálltam a kocsiból, és lőttem
én mindig addig bökdösöm a kijelzőn a pontot ahova a fókuszt, ezáltal a fényt szeretném. De max. 2. bökésre eltalálja.
Ja, éjszakaiak auto módban, a többi meg vagy auto, vagy macro.Csak most, csak neked, kihajoltam az ablakon, és auto módban, nachosos kézzel..
-
DaviD202
aktív tag
Ezt próbálta valaki?
S-OFF -
N4ri87
senior tag
-
s-tomi
csendes tag
megoldódott
hol találok sok érdekes infót a beállításokról? nem szeretnék mindent megkérdezni...pl azt sem tudom, hogy hol lehet a rácsosztást 4x4re váltani...
-
Redplee
senior tag
Az embereknél azt hogy lehet beállítani, hogy pl a twitter követéseket ne tegye bele embereknek? mert pl a névjegyek között nem szeretném látni fernando alonsot vagy lewis hamiltont..
ha a twitterből kiveszem az ismerős szinkronizálást, akkor is ott maradnak.
-
g0n21
senior tag
Pár kép, én ilyen témákat szoktam lőni, nem tájképeket. Én ennél többet mobiltelefontól nem várok el.
-
DaviD202
aktív tag
Sziasztok,
Lenne két kérdésem:Az egyik, h hogy lehet kideríteni h a készülékben nokia mikrofon van-e? (FA35VW)
A másik pedig hogy hol lehet regisztrálni a garanciát?Előre is köszi.
-
BenceShearer
aktív tag
Reményteli hírek a HTC háza tájáról: 1.2 million HTC Ones were sold in May, twice more than April
-
Koris
aktív tag
válasz
TheProb #6210 üzenetére
Próbáld ki ezt a távirányítót
Blinkfeedre pedig egy Twitter regisztrációval lehet némi magyar híreket csempészni. -
dani3l
őstag
válasz
TheProb #6210 üzenetére
Nekem a Playbookon több, mint egy het utan tüntek el az utolso mikrobuborekok az invisible shield alol..
One-ra szerencsere nagyon frankon sikerült föltenni, eszre se venni, hogy van rajta valami.#6211 s-tomi: Nezd meg, be van-e allitva a szolgaltatoi APN, ha nincs, akkor kezzel kell.
-
s-tomi
csendes tag
sziasztok!én is csatlakoztam végre...viszont tapasztaltam egy olyan problémát, hogy a nethez nem tudok este kapcsolódni, mert azt írja: "Leválasztva, mert a szolgáltatás nem elérhető"
V-nél vettem...valakinek van valami ötlete? -
TheProb
veterán
Na mai nappal végre én is megkaptam a telefont. Idáig 1 álom. Xaelnak jelezném, hogy telenor ma volt képes oda adni csak a telefont, így is csak úgy h a főnökkel való ismertség lévén hozhattuk el, mert még nem voltak papírok.. vicc.. Na mind1, nem ez a lényeg
Amúgy Shanghai-i május 15i gyártás.
Tapasztalataim így pár óra alatt, hogy gyors, a blinkfeed sajnos használhatatlan (releváns tartalmak híja miatt) és egyenlőre iszonyúan hiányzik a menü gomb
A távirányító minden gond nélkül működik, persze csodákat nem kell várni tudás terén tőle (csatorna váltás, hangerő, kb enniy) Anyaghiba igazából nincs, nagyon minimálisan kicsit az egyik saroknál kíjjebb van a műanyag rész mint a fém,de nem zavaró, főleg ennyi idő után amennyit vártam rá :/. Pixelhiba nincs, legalábbis eddig. Hírtelen ennyit tudtam mondani.
Kis off: A zagg inv shield fólia még másodjára se sikerült rendesen felrakni sajnos, meg látszik azért hogy rajta van a fólia sajnos, igaz azt írj várni kell 2-3napot míg kisimul.
-
Red@Arc
tag
Kicsit off, de nagyon jó!
-
-
adodaniel
őstag
Írok véleményt, hátha valakinek hasznos az info.
Szóval rendeltem egy ilyen tokot + Crystal Clear fólia is járt hozzá, meg is jött egy hét alatt. A fólia tökéletes, korábban is SGP fóliát használtam, így tudtam mire számíthatok. Az biztos, hogy csak a fólia miatt is megérte már. Nagyon szépen csúszik az ujj rajta, sikerült buborékmentesen felrakni, észre se lehet venni.
A tok baromi masszív darab, először úgy is voltam vele, hogy én ezt nem feszítem fel, még megkarcolja a drágaságom. Persze amikor a fólia már fent volt, akkor nem bírtam megállni. Óvatosan beakasztottam egyik hosszú oldalát (ahol a hangerőgombok vannak), majd kicsit körömmel a másik él alá nyúltam és szépen rácuppant. Nem zörög, hajszál pontos, viszont a felülete miatt kicsit csúszik. Ellenben alig lesz vastagabb tőle a motyó.
Vasárnap ismerősöm jön haza Londonból, hozzá rendeltem amazonról egy Poetic Atmosphere tokot. Véleményem szerint az lesz a tökéletes választás, mivel az körbe éri az összes élét a telónak. De egyébként ezzel sincsenek nagy bajok, gyorsan kellett valami.
Remélem hasznos infók ezek azoknak, akik épp minőségi tok vásárlására készülnek adni a fejüket.
-
NandorHUN
addikt
Itt a ph.n is árulják függetlenül 170 ért, 2 év garival, boltban és neten még csak 185ért és drágábban láttam illetve a Tnél is viszonylag normális áron adják (167k)
Bezzeg, ha a S4-et nézzükaz 190 , neten meg már láttam 125 ért is (használtan), de ujjonan is van már 165ért
-
Bdanyy
addikt
hol érdemes most megvenni leginkább? Ahol hivatalos 2 év garit adnak. Tnél nem szeretném, mert flottas vagyok, így 2 év hűségért 4ezerrel olcsóbb, mint kártyásan, de akkor már legyen független inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest