- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Koszi az infokat azt hiszem fekete lesz bar a feher is szep...
Errol a tokrol van tapasztalata Valakinek?
kijelzo mennyire karcallo? jelenleg egy HTC HD2esem van folia es tok nelkul hasznalom mar kozel 3 eve es a kijelzo meg mindig karc mentes.. van ilyen jo minosegu? -
FCsabi24
tag
Badboys, Szpisti, dani3l köszönöm az információt!
-
mysy
csendes tag
...ha valaki fekvő, övre csíptethető tokot szeretne Itt
-
dani3l
őstag
Pff.. Köszi az infot.
Tenyleg nagyon lelemenyes..
De legalabb csak egyszer kell megcsinalni, azthittem, ha el akarom erni, mindig böködni kell.
Most akarom föltenni a teamseven kernelt, kivancsi leszek..
-
dani3l
őstag
Most nezem, ARHD rombol eltünt a fejlesztesi lehetösegek menü (vagy mi a neve), ahol az usb debugging meg ilyesmik vannak? Vagy csak megint valami user error?
Nekem nincs ott a menüben..
-
FCsabi24
tag
Üdv!
Nekem is megtetszett ez a "kis" masina és az lenne a kérdésem, hogy a t-mobile-nál, ha részletre veszem a telefont internetről, akkor is jár a 8 napos visszavétel, ha hibásat fogok ki? -
dani3l
őstag
Nekem latszolag rendben van, nem vibral, leszamitva a fenyek villodzasat.
Viszont baromi jo minösegü hangot vesz fel..Jar ehhez a telefonhoz is tarhely, ha regisztralsz a dropboxra, meg is kapod, vagy ha mar van reged, akkor bejelentkezel es elvileg utana megkapod. Valaki irta korabban, hogy ö megkapta automatikusan, nekem jött valami mail es gepen böngeszöben meg el is kellett bohockodnom vele egy kicsit, mire megkaptam..
-
Gee_-
tag
Sziasztok
készíttetem egy koncerten egy videót és észrevettem hogy a kijelzőmön a magenta szín nagyon vibrál mint ha a képernyőre rosszul lenne tömörítve.
Az lenne a kérésem hogy megnéznétek hogy a ti telefonotokon is olyan e a kijelzőjén. A monitoron már nem látszik semmi. csak a telefon kijelzőjén.A másik kérdésem hogy dropboxon kaptam ajándékba tárhelyet és ha igen akkor hogyan tudom elővarázsolni ?
vagy ehhez a telefonhoz nem jár tárhely ?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
peter001
csendes tag
Ti is észleltétek, hogy csengőhangnak beállítva az adott dal érezhetően rosszabb minőségben szólal meg, mint zenelejátszóból hallgatva? Külföldi fórumokon utánaolvasgatva felmerült már másnak is, de eddig nem sikerült megoldást találni rá. Lehet hogy a beats funkció hiánya, de az is lehet hogy vmi szoftveres bug. Arról van infó hogy a most érkező frissítés megoldja-e a problémát?
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Devil Smile #6882 üzenetére
A fekete is jól bírja.
-
toeki
senior tag
válasz
Devil Smile #6882 üzenetére
elég erős a megvilágitás ezért a fekete sem tűnik rajta feketének, de a lényeg hogy az alatta lévő alu az alu szinű
-
Devil Smile
őstag
Udv all
ma/holnap szretnek rendelni magamnak egy One-t es az lenne a kerdesem, hogy a keszulekhaz mennyire kopik es ha kopik akkor milyen szinu alatta? feketet szeretnek es igazabol az erdekelne, hogy ha serul akkor a fekete alatt feher v alu lesz? Netrol rendelem uh itthon lesz idom tesztelni a hibakat illeszteseket..
-
Angel78
aktív tag
Az nagyon gáz ha usb-re dugás után folyamatosan azt írja az illesztőprogram telepítése sikertelen?
Amúgy én is a sync managert használom és jó! -
istnag
addikt
válasz
penell1234 #6878 üzenetére
Ezt próbáld meg,hátha:
[link]
Előtte szedd le ami most van fent. -
penell1234
tag
Tudna abban valaki segíteni hogy letöltöttem a HTC Sync összedugom a számítógéppel de azt írja hogy Nincs eszköz csatlakoztatva.Mi lehet a probléma?
-
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #6874 üzenetére
"Tesztalanyunkban debütált a Zoe névre hallgató funkció is, melyet aktiválva a készülék az "exponálás" előtt egy másodpercet, utána pedig három másodpercet rögzít videóként (ennek felbontása 1920 x 1080 pixeles, másodpercenként 30 képkockás sebesség mellett). Ekkor a videózás közben a mobil folyamatosan készíti és fűzi össze a fényképeket, így a felhasználó bármelyik időpillanatot ki tudja választani. "
- részlet a Mobilarénás teszt-ből... -
NandorHUN
addikt
Amúgy a Zoe-val "készített" kép az rosszabb minőségű, mint a sima? Csak azért kérdezem, mert ugye mindenhol azt mondják, hogy a Zoe az egy 3 mp-es videot csinál, de a One elvileg "csak" 1080p kamerázik, tehát nem 4 MP-lel, ezekszerint a Zoe képek csak 1080p-esek?
-
Angel78
aktív tag
Hello mindenkinek,
nos majd fél nappal azaz fél éjjellel a vásárlás után kezdek ráérezni az ízére, persze itt sem minden fenékig tejföl, de már nem is ragyog annyira az alma :-)Köszi a segítő felajánlásokat, fogok még élni vele.
-
robit74
tag
Nekem Xp sp3 fut az egyik notimon, rádugtam a telót, kis homokórázás, eszköz megtalál és nem kellet semmilyen egyébb progi, látom a teljes eszközt mappástul, almappástul. Nem meghajtóként kezeli, de lehet másolni mindkét irányba, törölni.
Még valami HTC-s progit is akart telepíttetni, de azt nem kértem. -
porkiy
aktív tag
Mindenki másnak sikerült xp-n a csatlakoztatás?
-
sipy888
aktív tag
Nekem sem volt még androidom, de hát ez a ONE& Android kombó nagyon üt! A kijelző és a hangszóró a legbrutálabb, sehol egy akadás...
Én is kérnék egy kis segítséget tőletek:
milyen zenelejátszót ajánlotok?
hol tudom azt megnézni, hogy mi mennyit fogyasztott az akkumulátorból?köszi
-
k.soma
senior tag
Nekem sosem sikerült hibátlanul!
SGS-emnek is volt a képernyő közepén egy buborék. De több héttel később keletkezett (szerintem valami sérülés inkább, nem sima bubi) erre ezen is keletkezett tegnap egy ilyen. Többet idegeskedek a fólia miatt mint a kijelző karcossága miatt idegeskednék.
(#6857) Angel78: Engem is zavarhatsz, ha úgy van..
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok
egy órája vettem meg életem első Androidos okos telefonját. És ez egy One.
4 év almázás után ez nekem helyenként kínai :-) Ki az akit bevállalja, hogy mindenben tud nekem segíteni ha privátban zavarom ilyen olyan kérdéssel, mikre magamtól nem jövök rá!?Elöre is köszönöm
-
NandorHUN
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy én amiket láttam Drop teszteket ( S4 ellen, iPhone 5 ellen a HTC One bírta a legjobban). Mind az i5nek, mind az S4nek min. megrepedt a képernyője. A HTC One képernyője sehogysem sérült, viszont pl. az előlapi hangszórófedő az leesett, de a képernyőnek semmi baja nem lett, ellenben a másik kettővel
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6854 üzenetére
A Zagg foliat meg lehet, postaznak Magyarorszagra is, paypallal tudsz fizetni. Az emlitett tokot sajnos egyelöre nem tudok rola, hogy lehetne, nekem egy itteni kollega segitett a beszerzesben, ha minden jol megy, nehany heten belül kezhez is kapom.
De valaki biztos tud olyant is ajanlani, amit nalunk is be lehet szerezni. -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6847 üzenetére
"esetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??"
Nem talaltal? Erdekes, pedig a fel topik erröl szol.. Az illeszteseket mindenkeppen nezd at, ahogy kiveszed a dobozbol, kijelzö sarkainal, sim talcanal, ket elülsö femdarab körül ahol a hangszoro van, ezen kivül a kijelzöt nezd at alaposan pixelhibak utan kutatva, akar a Storebol letölthetö valamelyik dead pixel test-tel, mivel sajnos ez is eleg gyakori hiba.
#6850: En tovabbra is csak ajanlani tudom a Zagg InvisibleShield HD-t, nekem tökeletesen bevalt.
Tokbol meg sokfele van, attol függ, milyen tetszik, pl Poetic Atmosphere egesz jol nez ki, az atlatszo hatlap miatt nem takarja el teljesen a telefont, de a gumi keretek megis vedik valamennyire. -
g0n21
senior tag
A három ujjas htc gesztusokat nem.lehet testre szabni?
Ha a föképernyön jobbról balra, vagy fentről le csinálom, akkor media output jön elő, a másik két irányra csak rezeg, de semmi. Ezeket mire lehet még használni, vagy át lehet állítani, hogy más jöjjön elő?Más: tudtátok, hogy személyre lehet szabni az sms template-et, hogy más színek legyenek? Sms - settings- general, és ott alul.. Most találtam csak meg...
-
Dexter-2000
őstag
szeretnék a telefonhoz védelmet, milyen fóliát és tokot ajánlotok?
valami szilikontokra gondoltam amúgy tudtommal az átlátszóban jól néz ki a telefon -
Davzone
senior tag
Pedig ez elvileg valszthato lenne, de neten sem talalok most semmit.
Milyen oprendszered van?
A HTC Sync Manager fent van rendesen?
Abban vannak a driverek ami kell hozza. Ha nincs fent akk csak PTP modban latja a gep, ami kameranak jelzi es a kepeket videokat tudod leszedni.
Ha megy az MTP akk masik ikon jelzi mint hordozhato eszkoz, es latnod kell a phone storageot minden mappaval ami ott talalhato. -
porkiy
aktív tag
válasz
mtibusz #6844 üzenetére
Pontosan így csináltam, és semmi hatása...
Davzone: usb megjelenik, lehúzom, rábökök, az van, h
hordozható wifi hotspot
hordozhato wifi hotspot beállítások
usb hálózat beállítás
bluetootha 3.-ban
nincs,
inteligens hálózatmegosztás
usb modem
internetes átvitelaz egésztől 1 szinttel visszább pedig
használat
vpn
mobilhálózat megosztása
nfcMTP-t sehol sem találok...
-
Dexter-2000
őstag
ma megrendelem ezt a telefont
kell valamit tudnom róla plusz infót? esetleg hol kapható jó áron? jelenleg 170K ért veszem 2 év garral.amiért megveszem
-kinézet
-htc
-minőség
-erős hardver
-remélhetőleg 2 évig min. támogatjákesetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??
-
S e t h
nagyúr
válasz
Angel78 #6824 üzenetére
Ha a kamerát gyakran használod és elvárásaid vannak vele kapcsolatban, akkor iphone után komoly kompromisszumra fogsz kényszerülni.
Ha a One és iphone5 között vacillálsz, akkor nálad szerintem elsődlegesen a kijelző mérete a kérdés.A One mellett az iphone szinte babatelefon, fogd meg mind a kettőt és az alapján szerintem a One-t fogod választani.
Nézegesd az illesztéseket, a legjobb lenne ha tudnál vmi screen test alkalmazást is futtatni, mert volt egy rakás pixelhibás példány is.
A gorilla glassról meg csak annyit, hogy ha az iphonod esetében nem volt gondod, akkor itt sem lesz, nálam ez azt jelenti, hogy tudsz vigyázni a telefonodra, az iphone sem titaniumból készül. -
Davzone
senior tag
Ha bedugod gepre a telot,megjelenik egy usb jel az ertesites savban?
ha ott rakatintasz nezd meg hogy MTP legyen ne pedig a masik,mert az a fenykepezo mod mint az iphoneokban.
Nincs elottem telefon most de ez az opcio mindegyikben megvolt valahol amit neztem, lehet nalad nem MTPre van allitva. -
porkiy
aktív tag
ÁÁÁÁ, mégsem, megtaláltam TC-ben a ONE-t, de oda megint nem enged másolni....csak onnan el, egyirányba....
-
porkiy
aktív tag
Á, a "fényképezőről" tudok képeket átmásolni, de oda másolni bármit is nem. Konkrátan pár fájlt szeretnék átrakni a telefonra, filmek, ilyesmi, de nem megy sehgy sem, felraktam a friss media player, de nem sehogy sem....pedig a TC-t is átállítottam, ahogy írtad....és ahogy megnyitom a gépet egy csomó név nélküli mappát látok....
-
porkiy
aktív tag
XP alatt hogy kell megoldani, h lássa a gép a telefon memoriáját, h tudjak rá másolgatni cuccokat? Nem találja meg a rendszer, sem a sync nem látja....
-
ffodi
veterán
válasz
Angel78 #6830 üzenetére
Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy melyik kijelző nem karcolódik?
Ezekhez az érintőkijelzős csodákhoz nekem a "kemény" bőrtok vált be. Védi a zsebben, valamilyen szinten védi az esetleges leejtéstől, illetve a kosztól is.
A fóliákat én nem preferálom, mert egyrészt tökéletesen légbuborék és koszmentesen szinte lehetetlen felrakni (és ha van alatta valami, az idegesítőbb, mint egy pixelhiba), és akárki akármit mond, még a legkorrektebb fólia is mattítja a kijelzőt, és tompítja a színeket.
-
g0n21
senior tag
válasz
Angel78 #6830 üzenetére
Vajon lenni, vagy nem lenni?
Vegyes, ahogy olvasom a fórumot azt olvasom, hogy a feketén jobban látszik, mert festett, és nagyobb a kontraszt, ha ütődik.
De a kisebb felületi karcok nagy része "letörölhető róla"mert a GG a nagyobb, élesebb tárgyak ellen védi, mint kés, kulcs, stb, azoktól nem karcolódik, a microkarcok más téma, de bizonyos szögekben látszódhat, ez lehet portól, homoktól például, elenyésző esetben.
És a GG nem gyémánt, tehát törhet is, ha megfeszül (sarkára ejtés magasról, stb). De a fóliák nagyrészét észre sem lehet venni, vagy köss rá biztosítást (láttam iP-t olyan karcos kijelzővel, hogy olvashatatlan volt. -
g0n21
senior tag
válasz
Angel78 #6824 üzenetére
Pont erről van szó az elmúlt két oldalon... eddig egy almás sem bánta meg, hogy one-t vett, lásd az előtted hozzászólót.
leonaprofi: én még nem hallottam róla, nekem a tokokhoz kapott noname fóliák is jó szolgálatot tesznek, egy hónap alatt a másodiat nyúzom...
De ha van refund, akkor rendeld meg, próbáld fel, ha jó, marad, ha nem, akkor visszaküldöd, és kéred a pénzt... -
whited
addikt
válasz
ForRedGlory #6818 üzenetére
te még élsz?
csak mert nem láttalak aktívan a tippmix rovatban, igaz én is csak olvasom 1 ideje, túl sok az off, meg az okoskodás -
Angel78
aktív tag
hello
a mai naptól lejárt a hűségem így vehetem az új telót!
eddig x3 szifonom volt 3-4-4s most logikusan i5 jönne de....
itt van a one!Hezitálok annyi rosszat ill. negatívat olvastam a kameráról. ill. hogy nincs 4.2.2
Soha nem volt androidom szóval:
hogyan frissül a software, honnan kapok értesítést, pl. mint az itunes-ból villog hogy van frissebb nyomd az update-et:
kamera software-esen frissíthető, ha igen van rá ígéret a htc részéről?mai nap mennék a T-be és vennék egy telót de az i5 és a one közül nem tudok dönteni :-(
Köszi
-
Greg-77
aktív tag
Én is i4-ről váltottam One-ra és nem bántam meg, sőt! Eszméletlen jó cucc szerintem! Eszemben sem volt amúgy droidot venni, i5-öt akartam. De olyan picike és túlárazott, hogy hagytam az egészet és megvártam ki, mivel jön ki idén. Nekem a sokadik droidos telóm, a rendszer maga nem volt ismeretlen, de az, hogy működni is tud az eddig ismeretlen volt számomra!
(hozzá kell tennem, ez az első drágább droidos telefonom, lásd aláírásom)
-
leonaprofi
tag
Sziasztok! Valaki EGY előbbi kérdésemben tudna segíteni? Köszönöm
-
LUCKY78
tag
5év almázás után, így két hó elteltével azt mondhatom, hogy nyugodtan válthatsz! Az elején lesznek érdekes dolgok a szifonhoz képest, (föleg, ha még nem használtál droidot. mint én) de Nagyon király kütyü. valaki azt írta itt, bocs hogy nem emlékszem ki, idézem: " az első nem APPLE telefon, ami fel tudott nőni az iPhone minőségéhez". ez így van... :-D
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #6818 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Sok sikert az olvasáshoz
Remélem elég hosszú lesz.
-
whited
addikt
Sziasztok
Akinek van eme telefon, leírná a tapasztalatokat?
Jelenleg i4.t használok, de nagyon bejön ez a ván, és lehet váltanék -
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a telefont a "trénél" ezüst színben. Itt olvastam, hogy lehetnek illesztési hibák vagy karcok a készüléken. Mire kell még figyelnem? Pick pack pontban veszem át előreláthatólag kedden és azon a héten szombaton külföldre utazok egy hétre.
Ha valami baj van a telefonnal és bemegyek a trébe akkor egyből kicserélik? Nem nagyon szeretnék telefon nélkül külföldre utazni.
-
Koris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
Nem is gondoltam ,hogy mindenkinek tetszik.Én speciel nem a vékonysága kecsessége miatt választottam a H1-t.Nekem az élek kifejezetten vágják a kezem.Igazad van a strapateló hasonlattal
De nekem roppant kényelmes ,kellemes és biztonságos fogást kölcsönzött az UAG a telonak.
-
Szpisti
addikt
Ha vissza akarom csinálni a root-ot, meg a S-OFF-ot, azt már megtaláltam, hogy hogyan tudom unroot-olni a SuperSu-val, de a TWRP-t hogyan tudom eltávolítani, mielőtt visszazárom a bootloader-t és S-ON-ra váltok?
-
Kicsimix
őstag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
+1
-
F_Gergely
őstag
szerintem szar a telefonom infraja, hiaba nezem nem kuld ki jelet. ( ha egy masik telefon kamerajaval nezed latod az infrat ahogy vilagit, de a telefonom eseteben nem latom hogy kuldene jelet.)
-
NandorHUN
addikt
Fekete One amugy nagyon könnyen karcolódik, csak azért kérdezem, mert neten olyan vidik vannak, hogy Hammerrel ütik vágják, késsel karcolják és nagyobb baj nem lesz belőle, tehát pl leteszem egy durvább faasztalra , akkor az már megkarcolhatja?
-
dani3l
őstag
Köszi a tippet, lecserelem majd akkor. Azert a CWM-et tettem föl, mert azt hasznaltam eddig is, nem volt vele semmi gond, a masikrol meg nem is hallottam meg. De ha jobb, akkor fölteszem azt, mentesekre igy mar nem lesz szüksegem, most minden tökeletes szerencsere.
Atlatszo dock meg sense ora/idöjaras widget sokat dob a kinezeten szerintem, nem is ertem, gyarilag miert nem ilyen.. Mar csak a notification bar feketesege zavar, ha lehuzom. -
mumk1
addikt
Az inaktív alatt azt érted, hogy a kijelölő négyzetbe nem is enged egyáltalán pipálni?
Gondolom mielőtt először felraktad az ARHD-t, csináltál egy full wipe-ot.
Esetleg FRG-t megkérjük ha benéz, hogy nála mi a helyzet, neki is az ARHD volt felrakva.Egyekként, ha már nincs szükséged a mentésekre, mert azt nem tudom, hogy kompatibilis-e a CWM mentés a TWRP, akkor javaslom tedd fel az utóbbit mert sokkal többet tud. Tetszik benne a sleep funkció, hosszabb molyolásnál, pl. nand backup le tudja kapcsolni a kijelzőt, így kíméli az akkut.
Szerk:
Pont ezt írtam. -
dani3l
őstag
Aztak...rva.. Kerek egy hatalmas nagy facepalmot meg egy pisztolyt.
User error volt, nem inaktiv, csak siman szürkevel van irva es ha nem pont a jelölönegyzetet talalom el, akkor nem pipalja ki..Mondjuk a recoverys jelenseg tovabbra is fönnall, ugyhogy talan nem vagyok teljesen hülye..
-
dani3l
őstag
Restore utan is inaktiv..
Nem tudom, mi a szar lehet. Most ezert nem fogom ujratenni az egeszet..
Viszont ami meg vicces, a recovery szerint a backup fileok a clockworkmod/backup mappaban vannak, holott a clockworkmod mappa tök üres (2db rejtett file van es annyi). Mondjuk szerencsere recoveryböl is lehet törölni a menteseket, ugyhogy igy mar nem olyan nagy gond, ha nem talalom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged