- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
Frissült a T oldalán az ár.
Dominóval 160 helyett 135 ezer Ft -
Dreamie
őstag
válasz
MonkeyMoon #8596 üzenetére
Köszönöm Uram, pont ezzel szoptam, most már jó!
Most csak az a problémám, hogy a Htcsyncmanager.exe kifagy... Van másnak is probléma ezzel?
-
MonkeyMoon
csendes tag
na sikerült eltüntetni itt hagyok egy linket hátha másnak is lesz rá szüksége
remélem ahova feltöltöttem sokáig ott marad
[link] -
MonkeyMoon
csendes tag
válasz
Kokufuu1986 #8593 üzenetére
benéztem bocsi
-
Kokufuu1986
tag
válasz
MonkeyMoon #8592 üzenetére
Ezt miért linkelted? Ez hboot update, nem S-OFF...
-
MonkeyMoon
csendes tag
válasz
Kokufuu1986 #8591 üzenetére
HTC Sync már nincsen
eléggé őrültnek hangzik a módszeredmég ezt találtam egyszerűnek tűnik
-
Kokufuu1986
tag
válasz
MonkeyMoon #8584 üzenetére
Pontosan...
Próbáld meg többször a Windows Update-es illesztőprogram keresést. Nekem vagy 5ször azt írta, hogy nincs, aztán egyszer csak lett... Közben próbálkoztam manuálisan is több driverrel, de egyik se volt jó. De az tuti, hogy a HTC Sync nem kell... Sok sikert és kitartást!
Utána ha megy az adb már csak percek kérdése az S-OFF -
porkiy
aktív tag
Nem arról volt szó, h a frissítés után a blinkfeedet el lehet távolítani? És korábban volt szó valamilyen sáv eltávolításáról is, melyikre gondoltatok?
-
robit74
tag
válasz
MonkeyMoon #8584 üzenetére
Az "android phone" hardver driverét tedd fel és menni fog.
-
MonkeyMoon
csendes tag
válasz
Kokufuu1986 #8583 üzenetére
-
Kokufuu1986
tag
válasz
MonkeyMoon #8581 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom Win7 alatt. HTC Sync-et szedd le, az csak bezavar. Vezérlőpult-Eszközkezelőből próbáld meg feltenni a drivert hozzá, amíg fel nem ismeri. Nekem kb. 6odszorra sikerült. Bonyodalmas, de utána jó volt. Hülye Windows
-
adodaniel
őstag
válasz
MonkeyMoon #8578 üzenetére
Nem kell az.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
MonkeyMoon #8578 üzenetére
Másik progi kell hozzá, régebben írta valaki, hogy a magyar oldalon rossz sw van hozzá linkelve.
pl: itt -
MonkeyMoon
csendes tag
HTC Sync nem észleli a telefont
ilyenkor mi a teendő? -
zack
nagyúr
Szerintem csak szoftveres lesz a gond. Kipróbáltam szobában a makrót. Van még pár megvett első osztályú progi, de egyikkel se volt jó. Lehet ez az Ultra Pixel és a felbontása nem tetszik a progiknak. Majd kitapasztalom.
(#8576) HUTCHDB
Fasza. Akkor majd marad a legfrissebb ROM verzió, ha holnap a gyári app se lesz jó.
-
hurrikan
addikt
Nem az app számít, az a legkevesebb, lehetnek teljesen mások a driverek és az optimalizációk, nem az appon múlik a fotó minősége meg hogy befókuszál e.
Más:
Lehet hogy a HTC OneS nem kap már frissítést, de legalább Nem gyullad ki mint az S3 xD -
zack
nagyúr
Nem tudom ennek mi köze a custom ROM-hoz. Nem is gyári kamera App próbálkoztam, hanem amit már S2 óta használok. [link] Gyár app-ot sosem használok mert fapados. Ha pedig az S4-nek jó volt ez a progi, a One-hoz is jónak kellene lennie.
Szerinted ez a szivarfa virág makro jó?
De egyébként volt hogy talált focus-t, mert azt mondta, mégsem lett tökéletes. Nekem a makro az nem 20cm, hanem max 10. Majd még tesztelem, de S4-hez képest ez nagyon karcsú amiket ma lőttem.
(#8563) hurrikan
Ezek viszont jók.
Mivel csináltad? Gyári app?
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #8563 üzenetére
Csak, hogy én is beszálljak:
szem-makró
macsek
szivarfavirág-makró
villamos a csarnokban
Fractal design-makró
uhura-ff
1941Batyi
Aliz-ff -
porkiy
aktív tag
10 perce elérte a szoftverfrissítés letöltése a 100 %-ot, ilyenkor mi van?
-
mysy
csendes tag
20k lett volna, de levontak 4k-t hűségpontok így lett 17k :-)
-
mysy
csendes tag
...na helló fiúk lányok!
Pénteken rendeltem meg a kicsikét ma reggel hozta meg a futár fizettem 17e-t, hibátlan:-D, illesztési hiba semmi, pixelhiba semmi... -
Xaels
félisten
válasz
Szakiii #8553 üzenetére
Tudtommal egyelőre az új HBOOT miatt 4.2-re nincs még S-OFF viszont ha lesz akkor azt vissza lehet állítani gyári állapotba nyom nélkül, tehát a gari nem ugrik.
(#8548) zack: de te ki tudja már hanyadik custom rommal próbálkozol. Nekem simán sikerült közelebbről is makrózni és 1-2 egész jó képet is csináltam már. Persze nem tájképek.
-
-
adodaniel
őstag
Helium app fut valakinek? Egyszerűen a pc app nem látja...
-
Loboda
senior tag
válasz
MonkeyMoon #8547 üzenetére
Kinyitod S-OFF-al, teszel fel custom recoveryt, majd jöhet fel a kiválasztott rom!
-
zack
nagyúr
Kamerában nagyon gyenge egyébként a One S4-hez képest. Lehet vele értékelhető fotót lőni, de a minőséget nehezen hozza. Túl érzékeny a fényviszonyokra, makro mód nagyon gyenge, szinte használhatatlan, nem találja a fókuszt, ahol meg megtalálja, és éles is viszonylag nagy távolságból (15-20cm), ott meg auto módban jobbat lő. Remélem lehet ezen még szoftveresen javítani.
-
MonkeyMoon
csendes tag
van egy pannonos HTC-m ami full gyári, csak meguntam.
Hogyan tudok rá más romot tenni anélkül hogy ne ugorjon a garancia? -
Xaels
félisten
válasz
Redplee #8543 üzenetére
A dupla kattintásra a Recent Apps nyílik meg, semmi köze a menühöz. Nálam működik gond nélkül. Nézd meg tutira beállítottad e először azután ha nem jó akkor egy újraindítással próbálkozz, de gyorsboot nélkül. Ha meg semmiképpen sem akar működni akkor még egy FR-t meg lehet próbálni.
-
Redplee
senior tag
a mai napon megjelent hivatalos OTA 4.2.2-t feltettem.
Egy problémám lenne: a home gombnál átállítottam felfele húzó ujjal a google now-t, hosszan nyomva menü. De a hosszan nyomásra nem jön menü, és így a duplakattra se. Ez miért lehet? -
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #8515 üzenetére
Nem eszik olyan forrón...HTC One S Android 4.2 update may be under consideration
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #8536 üzenetére
-
Szakiii
addikt
marketről meg tudok venni 1-2 dolgot de a legtöbbet nem engedi, ötlet hogy mitől lehet? (fizetős dolgokra értem)
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #8536 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de szerintem egyik sem jó
-
Avicularia
veterán
Készítettem néhány tesztképet az itthon fellelhető jobb telefonokkal illetve tabletekkel. Ezen kívül egy 2006-os Panasonic FZ-30 is ott van, 8 megapixeles kamerával.
HTC One
HTC One
HTC One X
Asus Transformer TF300T
Samsung Galaxy TAB 2 GT-P5110
Sony Xperia Arc
Panasonic FZ-30 -
Dreamie
őstag
Nekem a Voda szó nélkül küldte a micro simet+ adaptert, pedig nem kértem. piros pont nekik.
-
Loboda
senior tag
Nekem is régi volt a sim kártyám, a vágóél kicsit belevágott a chip szélébe, de ettől függetlenül tökéletesen működöt!
A T-Mobile cseréli ingyen ha azt mondod hogy valami baja van, dobálja a hálózatot stb...!(#8533) k.soma
Megbecsülik szépen a régi ügyfeleket!
Nagy a gazdasági válság náluk! -
k.soma
senior tag
Tré-Mobile-nál nem vágtak, nem is hallott ilyenről az ügyfélszolgálatos srác, viszont 4000 vagy 4500Ft-ért akarták cserélni nekem a 6! éves SIM kártyámat microSIM-re, mivel nem náluk vettem a telefont. De az ügyintéző csajszi rendes volt és ráírta a papírra, hogy ingyen cserélhető mivel meghibásodott a SIM-em. Viszont az ilyen régi SIM-et nem is lehet vágni (nagyobb a chipméret), csak azokat amik az elmúlt kb. 3 évben lettek kiadva.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Devil Smile #8521 üzenetére
Ott nem is. A számlára bsznak rá mindent. Haver régebben vett egy olyan remek wireless töltő párnát a lumiájához. Egy forintot nem fizettet és kisétált vele, a számlához adják hozzá. (mondjuk részletre vette)
-
zack
nagyúr
“Google Edition” of HTC One, running Android 4.3
S4 sokat gyorsult ettől a verziótól...Ebből kiindulva a One táltos lesz.
-
Jolet
őstag
válasz
Devil Smile #8514 üzenetére
akkor ha a futár meghozza a készüléket a számlával ballagjak be a t-mobilhoz?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Devil Smile #8514 üzenetére
Én spec saját névre vettem, régi előfizetésre, és simán rávágták a következő havi számlára a 4500at az új sim-ért. T
#8504: A dágábbikhoz van valami övcsatos bohóckodás, a másik csak tok.
-
Koris
aktív tag
Call recorder működik valakinek?
-
Angel78
aktív tag
azért [ezt] rossz olvasni...
-
Avicularia
veterán
Viper rom alatt megnézné valaki akinek van, hogy megy a skype? Akartam most beszélni és hívásnál force close van. Még jó, hogy itt a one x mellettem, azt tudtam használni
-
törölt tag
Mi a különbség ezen 2tok között :
http://ipon.hu/webshop/product/otterbox_77_27028_a_htc_one_defender_fekete/440029
http://ipon.hu/webshop/product/otterbox_77_27038_a__commuter_case_for_htc_one_fekete/440025
Az árukon kívül mi a különbség?
Illetve mennyivel jobb a drágább? -
hurrikan
addikt
válasz
penell1234 #8502 üzenetére
A kernel ezer millió dolgot és appot foglal magába. Nem egy app.
Belemész kijelzi mik azok. Ha nem nyomkodod egész nap a telefonod akkor az a normális ha a kernel és az android rendszer eszik a legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest