- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Kijelzők között találtam eltérést. Van nálam egy fekete T-mobilos ONE is és annak a menüben kicsit lilásabb a fehér színe mint az én szürkémnek.
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #7194 üzenetére
Nekem konkretan semmi bajom a kameraval, mivel nem vagyok fotos, igy nem is ertek hozza, hogy allitgassam, meg egyebkent is eleg keveset hasznalom. Nalam annyiban kimerül az igeny a kameranal, hogy legyen valami vaku meg af, de ez mar jopar eve majdhogynem alap egy dragabb telefonban.
Az mindenesetre kifejezetten tetszik, hogy eleg gyenge fenyviszonyok között is viszonylag ertekelhetö kepet csinal, ott, ahol a legtöbb telefon csak feketeseget lat..adamssss: Konkretan mire vagy kivancsi? Üzemideje szerintem nem rossz, nem kiemelkedö, de egyaltalan nem rossz, komolyabb hasznalattal is kibir egy teljes napot, keves hasznalattal van, hogy kettöt is, de ez eleg szubjektiv, ki hogy hasznalja a telefont..
Karcolodas megint olyan dolog, hogy ha vigyazol ra, akkor nem karcolodik olyan könnyen, de meg lehet ezt is karcolni. Ezüst szinü talan kevesbe erzekeny ilyen szempontbol, mivel ha meg is karcolodik, a nyers femnek is ilyen szine van, igy nem fog viritani a festek alol, mint a fekete eseteben..#7197 Tomate: Mintha korabban azt olvastam volna valahol, hogy vagy 3-4 különbözö helyröl szarmaznak a One kijelzök, szoval könnyen lehet, hogy nem ugyan olyan panel van mindkettöben..
-
Angel78
aktív tag
hát nem tudom mindenki lehúzza ezt a kamerát, de én az iphonok után nem látom ezt rossznak!
Egy EOS-el természet fotózom szvsz tudom mi a jó minőségű kép.Ma du igaz verőfényes napsütésben de remek fotókat készítettem a páromról csupán alap beállítással. és este az erős félhomály ellenére is igaz vakuval de tűrhető képeim lettek.
Persze a software-es frissítést azért várom, talán lesz benne egy kis csiszolás.
Tegnap aktív használat mellett, úgy hogy reggel 5-kor vettem le a töltőről, este 8-kor még 26% volt az akksiban.
Ma szintén reggel óta játék nélkül és kevesebb nettel, de fotózva, hívások, sms, navi és még 53% mostJójez na...
És ezúton köszönöm minden kedves fórumlakónak akik a kezdeti 2-3 napban segítettek!
-
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #7190 üzenetére
Ebben egyedül az akksi, ami elörelepes lenne a One-hoz kepest, meg talan a kamera, ha sikerült valami normalisabbat összedobniuk..
Szemely szerint a nagyobb kijelzö inkabb hatrany, mint elöny, plusz kinezetre is szebb/elegansabb a One.Az a 8 megapixeles elölapi kamera, az inkabb hatlapi lesz szerintem, ketlem, hogy az elölapra akkora löres möge egy 8 megas erzekelöt tettek volna, meg különben is, minek..
Arrol nem beszelve, hogy könnyen lehet, hogy ez is Japan only lesz..
-
Angel78
aktív tag
lehet hogy rossz mobilt vettem...???
[link] -
dani3l
őstag
válasz
Devil Smile #7188 üzenetére
De. Root jogot csak rootolassal lehet szerezni.
Remelem nem haragszik meg a kollega, hogy mindig az ö hsz-et masolgatom, de eleg jol összefoglalta..
Lassan nem artana kicsit kiböviteni az 1. hsz-t. -
Devil Smile
őstag
Csatlakozom a klubhoz!
Fekete Tmobiletol pixel hiba mentes minden jol mukodik..
az elso kerdesem az lenne hogy az elozo htcmen titanium backupot hasznaltam es most erre is feltettem hogy milyen jo lesz mert csak visszallitom a dolgokat (sms/mms/telefonkonyv/wifi jelszavak stb )
de itt jott a buko mert a Titanium csak rootjogos telon mukodik..viszont rootjogot meg csak mokolassal tudok adni nem? -
m0rd0k
senior tag
Látom gondok vannak a kijelzővel,ha veszek egyet én is,ez a pixelhiba,azonnal előjön,vagy van mikor csak később? esetleg pár nap/hét/hónap/év után?
-
andreina92
csendes tag
Nekem is nagyítóval nézte a bácsi... Én nem vizsgálgattam azzal.
-
Bdanyy
addikt
ha ezen látható hiba van, akkor az nem egy pixel. először én is egyet láttam, de nagyítóval megnéztem és több is volt körülötte, ki is cserélték (2 másik pixelhibasra)
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7177 üzenetére
Szerintem jol nez ki.
#7178 Dexter-2000: Üzleti szempontbol valahol megertem, ha minden amugy tökeletes telefont visszavennenek egy pixelhiba miatt, csödbe is mennenek..
Ha jol remlik, talan tvknel/monitoroknak is csak 3 hibas pixel fölött cserelnek.
Sajnos ez az atka annak, hogy ilyen relative kicsi kijelzöre probaltak meg razsufolni ennyi pixelt..
Szerk.: Egyebkent szerintem ha valahol vissza is vesznek egy keszüleket egy pixelhiba miatt es visszaküldik a gyartonak, tuti az ujracsomagolja, aztan küldi eladni megint.. Nem hiszem, hogy hozzanyulnak. -
Dexter-2000
őstag
válasz
andreina92 #7177 üzenetére
de ez milyen gáz már basszus, hogy nem bírják amiatt az 1 pixel miatt kicserélni?
-
andreina92
csendes tag
válasz
robit74 #7141 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam, kétszer is sajnos nem segített rajta.
Tegnap bementem T-mobile-ba, ott a bácsi közölte, hogy jó a szemem, de mivel aki rábólintana/foglalkozna ezzel már nem volt benn mondta, hogy majd ma hív emiatt.
Meg is kaptam a hívást, azt mondta, hogy 1 pixel miatt nem fognak telefont cserélni, szóval marad ez. Majd legyőzöm az ingert, hogy ne arra az egy pontra fókuszáljak.(#7104) i400
Köszi, megnéztem, de nekem annyira az a tok nem tetszik... Anyukám meg kezd lebeszélni az oldalra nyílós flipről... Majd megnézem még milyen lehetőségek vannak... Ebay-en találtam amúgy pár jónak tűnőt, van amihez fóliát és ilyen kis tollat is adnak. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
A napokban rendelek HTC One-t T-mobile webshopról. Autós töltőt és tokot/fóliát szeretnék hozzá,milyeneket ajánlatok?
A Té ezt dobja ki hozzá autós töltőnek.
Köszi.
-
toeki
senior tag
összefűzni összetudnám énis de a gyári app randomban összevissza vagdossa a klipeket a zene ütemére + effektezi szintén zeneütemre (legalábbis nekem igy tűnt- főleg amikor ritmusában erősen eltérő zenével zoe-ztattam össze ugyanazokat a képeket kisvideókat) amihez nekem még egy félperces klip elkészitéséhez is kellene minimum egy óra.
ha van rá alternativa, főleg ha többet is tud arra szivesen veszek ötleteket
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #7157 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy téged igen erősen szivatnak. 72órán belüli cserénél, megkapod a papírt, hogy bent voltál és jelezted a hibát (és ugye mivel nem volt készlet, nem kaptál másikat, ezért nálad maradt a teló, csak megkaptad a pépört hogy ott jártál és rögzítették az igényed nehogy kifuss a 3napból).
Ismerős is van Vodánál, ő is ezt mondta. Meg gondolj csak bele, hogy megveszed a készülékedet vasárnap, de úgy adódik hogy neked hétfő reggel már el kell utaznod 3 napra, és csak hétfő este, vagy kedden veszel észre valami hibát, akkor nem rohansz haza a vodafonba, hanem ott ahol vagy megpróbálod elintézni és ott ha nincs másik, akkor is rögzíteniük kell a "bejelentést" amiről kapod az igazoló papírt.
Én 3x cseréltettem 3 napon belül a One X-et anno. Az első a DunaPlázából volt, aztán két nappal később, (mivel a Dunában nem volt készlet, és csak a papírt kaptam meg róla) a második a SmartStore-ból, amit még aznap vissza kellett vinnem mert otthon feltöltés után nekiállt elöregedett neoncsöveset játszani, akkor kaptam még 1-et a Store-ból, amit 2 nappal később megint vihettem vissza, de nekik sem volt már készlet, de megkaptam tőlük a papírt amivel átmehetek máshova, vagy ha lesz készlet azzal ugyanúgy cserélik, csak az a lényeg hogy jelentsem be és legyen nálam, így megkaptam 5 napra rá a papír, és a rossz telefon leadása ellenében a jót.
Bocsi a hosszú postért, de hát sajna ez még csak a kálváriám egy része mert még volt szerviz is, de az nem tartozik ide.
-
Sziasztok!
Kb három hete használok egy xperia z-t. Előtte iPhone-om volt. Bejöttt a droid, de most kicsit eveznék a Z-től.
Össze tudnátok szedni, hogy mik a negatívumok, illetve pozitívumok a legújabb FW-t futtató telóknál. Üzemidőben mit mennek? Mennyire karcolódik az alu uni-body?Köszi
-
dani3l
őstag
En ezeket a Zoe-kat meg mindig nem tudom hova tenni..
Videonak rövid, fenykepnek meg nem fenykep.. Egyetlen ertelmet abban latom, hogy a fölöslegesen kepbe került targyakat (autok, jarokelök, stb) eltüntesse az ember, meg mondjuk összeollozza a vigyorgo fejeket egy csoportkepen, de igy meg szerintem kicsi a felbontasa..
Ettöl függetlenül a macsek aranyos, nezett, hogy most akkor wtf..
-
Xaels
félisten
[link] rövid Zoe a macsekról
-
dani3l
őstag
válasz
ForRedGlory #7162 üzenetére
Ha raszarik, akkor mar makroval is csak szar kepeket fog csinalni..
Nekem ezt sikerült összehoznom tegnap..
-
benczeb
aktív tag
En is tervezek rendelni a 20%os t-s akcioban egyet. kerdes, nezelodtem par itthoni boltban, de flipcase-t sehol nem talaltam. akinek van, milyet hasznal? kerhetnek valaszt privatba, nem tudom, mikor jovok ide fel ujra.
koszonom.
-
N4ri87
senior tag
Arra létezik megoldás, hogy Flickrre szinkronizáljam a One-nal készített regisztráció előtti képeket?
-
Dexter-2000
őstag
megjött a tok, meg a sim de a telefon még sehol
-
HUTCHDB
nagyúr
megy az új gazdájához!
FRG!
jó ez, csak ez a kurv@ kamera használatra jönnék rá.
most például "verőfényes" képeket akarok csinálni a fehéregyensúlyt átállítottam napfényes-re, de semmi különbséget nem látok az autó és e között.
az ISO-val érdemes variálni?
nem nagyon értek a kamerákhoz..... -
F_Gergely
őstag
Én szombaton bemegyek a vodához, 10-én jeleztem a csereigényem (72 órán belül) azóta várok cseretelefonra, mert nem volt nekik készleten, és cserélni csak ott cserélik, ahol vásárolva lett... Vicc!
Másoknak meg 1-2 napon belül cserélte a t-mobil.... -
HUTCHDB
nagyúr
na megjött a telefon!
HIBÁTLAN!
kínai gyártmány, (SH) és május 26-i, talán ...."T" szerepel a napnál. -
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok! sikerült sajnos elejteni a telefont, és a sarkain kicsit, minimálisan látszódik hogy megütődött. még a 8 napban benne vagyok, sztetek el tudok így állni a vásárlástól ? Mik a tapasztalatok mennyire nézik meg a telefont amikor visszaadjuk? Nem mellesleg most 20e -el olcsóbban hozzá lehetne jutni
-
makrar
csendes tag
válasz
TheProb #6928 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kiegészítve azzal, hogy a PC v. laptop adatátvitelét egyszerűen Directel wifi vel hogy oldjam meg. Ha külön programmal lehet csak megoldani akkor erre is jöhet megoldás.
Valamint az sem egyértelmű, hogy ha összedugom a telót kábellel, a SYNC-et megnyitja, de ott csak a kép Videó és zene tartalmakat tudom szinkronizálni, viszont az eszközt nem látom a PC-n és nem tudom hogy toljak rá bármit vagy szedjek le róla. 4-es droid előtt láttam mindent a háttértáron. Hogy állítsam be? -
Gee_-
tag
Desire hd topicjába is lehetnének ennyire segítő kész emberek :-D
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7133 üzenetére
koszi a tippet!
amugy a privatokbol latom, hogy igen segitokesz, jo itt a tarsasag.
tenyleg 6 kollega jelentkezett szinte azonnal, szerintem ez peldatlan!
ismet koszi mindenkinek! -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Webshopról rendeltem, de azóta cseréltettem a készüléket egy napon belül. Az elállást 8 napon belül így buktam? 1430-on nem tudtak kapcsolni senkit, aki tudná
(Én tapasztalom, hogy miért van 20% kedvezmény
)
-
Hami33
aktív tag
Tmobile 20% kedvezmény minden HTC mobilra webshopos rendelés esetén!!!
-
Devil Smile
őstag
válasz
leonaprofi #7139 üzenetére
en is HD2rol valtok...remelhetoleg holnap erkezik..
jah es szinten fekete.. remelem nekem sem kell rogton cserevel kezdeni vmi hiba miatt...
-
robit74
tag
válasz
andreina92 #7033 üzenetére
Próbáld ki a Dead pixel detect and fix progit. 30 percig villóztatja és lehet, hogy újra "kiakad".
-
k.soma
senior tag
válasz
leonaprofi #7139 üzenetére
Gratulálunk hozzá!
-
leonaprofi
tag
Sziasztok! Na végre ma nekem is megjött a fekete HTC One a gyorsboltból. Szerencsére mindenféle hibától mentes, úgy, hogy mikroszkóppal végignézve, pixelhiba mentes és a távolságérzékelővel sincs probléma. HT35DW9 a száma. Gyorsban vettem hozzá egy ILYEN Bugatti bőrtokot, míg ideérnek a külföldről rendelt Atmosphere és egyéb tokjaim. Szerintem nagyon jó hozzá ez is, kicsit könnyebben kijön belőle, de a HTC HD2-őmhöz gyárilag adott tok is ilyen lett már így a végére. Amúgy HD2-ről váltottam erre a csodára. El is kezdem belakni. Üdvözlet
-
F_Gergely
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
-
ffodi
veterán
Igen ezt olvastam, ezzel kezdtem. Arra voltam kíváncsi, hogy nektek van-e tapasztalatotok vele, mert elméletben leírva ez csak egy dolog.
"De gondolom ha visszaallitod gyarira, akkor visszakerül"
Hát ezaz. Felrakok egy gyári RUU-t, akkor mi a garancia arra, hogy pontosan ez fog ott szerepelni? Mert nekem ez gyanúsan egyedi azonosítónak tűnik, ami alapján a szolgáltató azonosíthatja a telefont. Illetve ez alapján könnyen detektálható, ha valaki belenyúlt, annak ellenére, ha látszólag minden rendben van (S-ON stb...).
-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot rendeltem feketében(jelenleg nincs raktáron,ezért a barna linkje).Nagyon jól néz ki,igaz egy kicsit drága (nem a tok,ha nem a szállitási költség +10 Font.Fizetve itthon 10900Ft).De aki nem zsebben szeretné hordani a telot nagyon ajánlott vétel.Pénteken rendeltem ma megjött.
-
ffodi
veterán
Megkérdem még egyszer, mert nem jött rá válasz:
- Moonshine S-OFF mennyire állítható könnyen vissza gyárira? Elég ha beflashelek egy RUU-t?
- Valamint a telefonban a szoft info -> egyéb résznél a CW mit takar konkrétan? Mert itt egy egyedi azonosítót látok, hogy ugye a telefon HTC M7, Trémobil, HU stb. Ha belenyúlok az agyába vajon ez is megváltozik az S-OFF vagy egy főzött rom telepítése után?
-
markyy18
aktív tag
dani3l, TheProb, Loboda köszönöm a segítséget. Recovery telepítés EZZEL a módszerrel hogyan megy?
Bdanyy: lámpafény alatt sosem fogod látni csak ha nagyon feltűnő. Azt sötétben kell nézni mindig. Full fényerőn.
-
Bdanyy
addikt
harmadik t ben volt cserekészülék, a harmadiknál nem találtam a lámpafény alatt pixelhibat. Kis illesztesi hiba van, de már leszarom... Hétfőig még kérhetek újat
-
Dexter-2000
őstag
mennyivel tudjátok jobban kihasználni a telefont ha S-OFF van rajta?
-
Loboda
senior tag
válasz
markyy18 #7113 üzenetére
Felmegy rá!
S-OFF vagy bootloader nyitás kell!
Recoveryből az amelyik szimpatikusabb, ClockworkMod Touch v6.0.3.2 vagy TWRP v2.5.0.0!
Ezek rootolják is a készüléket ha kéred!
A rom zippet felmásolod az sd tárhelyre, majd recovery, install zipp, megkeresed a romot, elindítod a telepítést, előjön az Aroma installer, értelemszerűen végigviszed! Nagy vonalakban ennyi! -
TheProb
veterán
válasz
markyy18 #7089 üzenetére
Én ezen leírást javaslom + a moonshine-ra több helyen is azt írják az okosok?, hogy megkérdezhető már a használhatósága és biztonságossága a revone-al szemben, reáadásul egyszerűbb is a revone. Ezután itt a root leírása, a videó leírásában szerepel a 2 fajta recovery ezek közül választhatsz, itt egyesek szerint a TWRP egy kicsit kezelhetőbb, mint a clockwork.
-
markyy18
aktív tag
Aki használja az ARHD romot azoktól kérdezném h azt fel lehet tenni bármilyen CID-re? Nekem ugye HTC__032 a cid ez nem jelent gondot a telepítésnél?
A telepítéséhez mit érdemes tudni? S-OFF kell. root és egy recovery? Melyik recovery és ott miket kell pontosan csinálnom?Bocsánat a láma kérdésekért de HTC-ben nem vagyok otthon, Sonyn nőttem fel ott egyszerűbbek voltak a dolgok.
-
Kokufuu1986
tag
Ma végre volt egy kis időm tesztelni a One-t. Nincs illesztési-, sem pixel hiba, szenzorok működnek...
Május 25ei, Shanghai-i darab. -
22darti
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam írok néhány tapasztalatot, amik lehet hogy ugye csak nekem újak, de lehet valakinek még hasznos infó lehet.
Nos nálam van most már 8 napja a telefon, szóval az biztos, hogy marad. (mondjuk kapják be, hogy egy hét alatt csökkent 20 forintot az ára, de ez más tészta)
Nekem mindenféle nyitogatás, meg egyéb nyúlkálás nélkül tökéletesen megfelel a készülék, még mindig gyors, és amire nekem szükségem van arra hibátlan.
- e-mail fiókok szinkronizálása, és a levelezés használatára hibátlan, bár van egy apró bökkenő benne, amire kérnék segítséget.
freemail-es postafióknál a kimenő SMTP szolgáltató a T levelezőrendszere ugyebár. Viszont ha WiFi-n vagyok akkor logikusan hibára fut a levelek küldése, hiszen akkor nem a T az internetszolgáltatóm. Van arra valamilyen megoldás, hogy a levélküldésnél mindig a mobilnetet használjam, bekapcsolt és aktív WiFi mellett???- céges hálózaton lévő Synology NAS-t gond nélkül elérem szerencsére vele mindenhol, ami nagyon jó hír végre
- mindenféle hókuszpókusz nélkül felismeri a nyomtatókat, tehát ha a hálózaton van nyomtató, akkor két kattintással bármit nyomtathatunk, legyen az kép, doksi, bármi
GPS-t még nem próbáltam rajta, gondolom működik rendesen, bár a G-s navigációt ha tudom akkor lecserélem a GO-ra, ha találok hozzá, mert az jobban a szívemhez nőtt.
Bár kétségtelen a hangbemondásos úticélmegadás elég vagány.. -
i400
senior tag
válasz
andreina92 #7081 üzenetére
Én a topic elején emlegetett Bugatti TwoWay bőrtokot vettem, igaz Galaxy S3hoz ajánlják de belefér a One is nem túl szoros könnyen jár benne a telefon.
-
concrete
csendes tag
Hali.
Először is, jelentem, a pisás/utána alaposan leöblített telefon még mindig szuperál
Másodszor pedig szeretném megkérdezni, hogyan tudok betenni külső sms hangot? A Ringtone maker sajnos csak az alap értesítési hangot tudja megváltoztatni, az smst nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged