Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
F_Gergely #13929 üzenetére
ez más készüléknél is jelentkezik, haverom a gyári lg l9-ével kétszer is (más-más napokon) hívott engem, de gyanús volt mert semmi csörgés nem volt, csak egyszer csak ott volt a nem fogadott hívás, és persze neki sincs semmi nyoma a híváslistában.
Ez igen lehet vírus is, de szerintem ha nem warezolsz, akkor ez nem valószínű (ő sem warezol azt hiszem)
Szóval a szolgáltatók ügyeskednek szerintem. -
Hegasus
senior tag
Van itt reklám kérem szépen.
(pc world magazin, 1. oldal, 2013.május)
valaki megtudja nekem mondani, hogy kompatibilis-e a gta3:vice city és a max payne a One-al?
-
Hegasus
senior tag
igaz, én nem ástam bele magam mindenhol az ultrapixel kamerába, de amennyit láttam a hivatalos anyagokba, az annyi, hogy a pixelek szélesebbek lettek, de messze nem vastagabbak....
tehát, ha beletennének egy 8mpx-es ultrapixel kamerát, mi ebből annyit vennénk észre, hogy nagyobb lenne a lencse a hátulján, de nem lenne vastagabb a szenzor, csak szélesebb... (mint a samesung s3->s4 lencséje, csak itt a 8 mpx-es lenne akkora mint ott a 13) -
Hegasus
senior tag
és Poplacsek, BenHans
az is igaz hogy ami volt korábban linkelve szoftveres javítás tényleg szépen megdobja majd a minőséget.de sajnos könnyen ki tudom nézni, hogy mivel ez a "telefon" (gsm modullal ellátott, multimédiás zsebszámítógép) minden téren brutálisan jó, egyedül a kamerában lehet majd fejlődni, és szerintem fog is majd ősszel és hogy azt a verziót is ellehessen adni valamivel, ezért abba majd 8 mpx-es kamera kerül. (amit szerintem most is tehettek volna bele, de akkor mi kerülne majd a +-os verzióba)
de ne legyen igazam!
(amúgy tény hogy 4 mpx-en is csodás képek születhetnek, de én csak a részletek miatt szimpatizálok a sok-sok megapixellel)
-
Hegasus
senior tag
Ha annál újabbakkal jönnek ki a készülékek, annak csak még jobban örülnék
, de szerintem jövőre "csak" azzal fognak kijönni, ahogy idén is "csak" 600-al jöttek ki az év első felében, második felében jönnek majd talán az újabbak szerintem.
Szerintem telefonba visszaveszik az órajeleket, LG G2 is a pletyka szerint 800-assal jön majd ki. -
Hegasus
senior tag
hát azért a sony is valami förtelmes, valami ott sem stimmel szoftveresen... a képeiről ez jut eszembe.
az s4 meg nagyon szép képeket lő, de a kép fov-ja nevetséges
na majd jövőre jobban fog érdekelni a felhozatal snapdragon 800-al (2304p-s, és 60 fps-es fhd videókkal)
-
Hegasus
senior tag
kezdetekben biztos, de azóta jött jó pár frissítés, amik elég szépen normalizálták a helyzetet, és én még rátettem egy lapáttal másik böngészővel és launcherrel.
És biztos vagyok hogy még a One üzemidejét is lehet fokozni egyéb dolgokkal (gyári romon természetesen), de nekem tuti nem érne meg egy váltást, mert nem akkora az ugrás... (kamerában talán visszafelé léptek egyet, a hox se szép képek terén de ez... és remélem nem azért mert majd a One +-ba vagy a jövő évi modellbe szánják a nagyobb mpx-es ultrapixel kamerát)
-
Hegasus
senior tag
Nana! Nekem hox-al ugyanilyen egy átlagos masszív nyúzós nap
(természetesen gyári romon, csak más launcherrel és más böngészővel mobilneten, de minden más megegyezik, jah és energiatakarékos mód nélkül)(#897) petipetya: Köszönjük!
-
Hegasus
senior tag
válasz
petipetya #629 üzenetére
Az aktív kijelző használatot a htc kivette a sense-ből (jb frissítés óta), és úgy tűnik nem is fogja visszatenni ha a sense 5-be sincs benne.
Viszont ahogy nézem egész szépen bírja a nyüstölést, mert sokat ment a kijelző. Ez a program amúgy megmutatja mennyit ment a kijelző, talán visszamenőleg is, bár nem biztos. De legközelebb meg tudod mérni vele, ha persze nem nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Béta iOS-t használók topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest