- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Angliában vásárolt gyári független készülékek itthoni javítása kapcsán az alábbi választ kaptam (hasznos lehet másnak is):
"... A készülékre természetesen érvényes a 24 hónap garancia Magyarországon is ami a vásárlás napján kezdődik. A számla másolata elegendő dokumentum ha szervizbe kellene vinni a telefont, az Egyesült Királyságban nincs szükség külön garancialevélre, a telefon IMEI alapján azonosítható, ezért nem kapott ilyen dokumentumot vásárláskor."
----
Nincs itt véletlenül köztetek, aki tőlem vette szerdán a telefont?
-
Luser2000
addikt
Taiwan megkapta a 4.3-at!
-
Luser2000
addikt
Érdekes reakció és vélemény a tegnap este bemutatottak után:
http://www.thestreet.mobi/story/12033242/1/google-laughs-at-the-new-iphones.html -
Luser2000
addikt
Még Android SDK sem kell hozzá (az túl nagy, felesleges kiegészítőkkel):
http://mobilarena.hu/tema/re_htc_one_one_uj_a_nap_alatt/hsz_9305-9305.html -
Luser2000
addikt
válasz
BenceShearer #12889 üzenetére
Elképesztő, hogy milyen mennyiségű felirat van a képen!!!
Szintem már ki se látszik mögüle a műsor. :-/ -
Luser2000
addikt
Tudnátok valamilyen programot vagy módszert ajánlani arra, hogy két Androidos eszköz (tablet és telefon) tudja egymás fájljait böngészni? (Mondjuk wifi vagy BT kapcsolaton keresztül). Nem rootolt egyik eszköz sem.
Lehet egyáltalán ilyet?Köszi,
Balázs -
Luser2000
addikt
Használja valaki a gyári 4.2.2 alatt a Skype programot ? Nem tudok videó hívást indítani, mert leáll a program.
Ha engem hívnak akkor a kapcsolat létrejön, de nem tudom kihangosítani, anélkül meg képtelenség videó hívást bonyolítani. Hívás közben van valami rejtett menü, ahol be lehet kapcsolni a kihangosítót?
-
Luser2000
addikt
Van benne magyar, de nem tudod menüből választani, ezért kell egy segédprogram. (Az enyém - ugye - HTC_001 verzió. Ha HTC_032 lenne, akkor menüben választható lenne a magyar nyelv, illetve pár beállítás - pl. billentyűzet, prediktív szótár, stb - alapból magyarra állna rá. Így most ezeket is külön kell állítgatni).
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #9268 üzenetére
No, kibogoztam.
A MoreLocale2 az Android 4.2 alatt (a megváltozott engedély-struktúra miatt) jelenleg nem képes egyszerű nyelv átállításra, csak egy mókolás után.Az ADB Tool letöltése után a mappában ki kell adni az
adb shell pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
parancsot, és utána már megy a nyelvváltás.
-
Luser2000
addikt
Haaalllllóóóóóóóó!
HTC_001 CID kódos márkatársak!
Eljött a UK modellekre is a "Megváltó", tölthető az OTA 4.2.2!!!
Két részletben jön: elsőnek egy kis hibajavító csomag (talán 1,7MB), majd újraindítást követően jön le a pár száz megás. -
Luser2000
addikt
válasz
Balinov #9015 üzenetére
"... sir a szam, HTC_001 CID, de se 4.2.2, se uj Gmaps meg nem elerheto...pedig europa 2/3-anal elobb volt itt elerheto az One.. "
Ma újabb CID-ek kaptak frissítést. Most már csak kikecmereg hamarosan a 001-re is.
-
Luser2000
addikt
Valakinek nincs meg véletlenül valami online tárhelyen a RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7_Radio_4A.13.3231 exe file?
A (z XDA-n linkelt) bugsylawson.com oldal nem elérhető.
-
Luser2000
addikt
Van kint olyan RUU fájl, ami "menüből választható módon" tudja a magyar nyelvet? (Tehát nem MoreLocale2 megoldással). Lehetőleg CID_001-hez (hogy ne kelljen mókolni előtte).
Köszi,
Balázs -
Luser2000
addikt
válasz
Avicularia #7415 üzenetére
Szép és nem is vészesen drága. Egy jobb fülest elbírna az ár.
-
Luser2000
addikt
Ezt a kérdésedet nem értem: "Megérkezett már a hátlapod?"
Hát hiszen pont azt írtam (az általad is olvasott / hivatkozott) hozzászólásban, hogy: "... 24 nap alatt érkezett meg".Kifogástalan, nagyon szeretem. Engedi láttatni a készülék eredeti szépségét.
Tekintve, hogy műanyag, így karcolódik is (ez természetes).
(Vettem egyet az i5 készülékünkhöz is).A "szállítási feltételek" alatt nem tudom mit szeretnél tudni. Le van írva az általam linkelt eBay oldalon. Annál többet én sem tudok mondani.
-
Luser2000
addikt
válasz
HUTCHDB #4613 üzenetére
Ha rákeresel itt az "ÁTLÁTSZÓ" kifejezésre, akkor ezt a találatot kapod:
Imak Thin Transparent Crystal Clear Hard Case Shell HTC One M7 -
Luser2000
addikt
Az enyém: FA33DW900580.
Hibátlan. Április elején Angliában került beszerzésre.Erre a "FA" gyárra nem nagyon tudtak pontos információt adni (csak találgatnak úgy látom, hogy lehet pl. az új Argentin gyár). kali által belinket XDA fórumon sem találtam meg a megoldást.
Valaki tudja?
-
Luser2000
addikt
Készítettem ma valamiről HD minőségben egy 06:36 hosszú videót, aminek a fájlmérete 576MB lett (mp4).
Ez iszonyú sok! Ez kb azt jelenti, hogy egy 1 órás felvétel cirka 5GB helyet venne el.
Nem lehet valamit állítani, hogy kisebb legyen a file méret? Gondolom a minőség rovására.
Nem vagyok ebben járatos, kb soha nem videóztam mobillal, de ekkora méretű anyagokat még megosztani is képtelenség mobilról.Ötlet, javaslat?
-
Luser2000
addikt
Ezen a masinán nincs videóhívás?
Korábbi Galaxy S2 S3 készülékeimnél alapból tudta. (Igaz sosem használtam). -
Luser2000
addikt
Bazsó Gábor kicsomagolós videójában is egy O2-es készülék van.
-
Luser2000
addikt
Az enyém is befrissült.
Érdekes volt, hogy a státuszsorban az írta, hogy nincs elérhető frissítés, miközben pedig a képernyőn megjelenítette a csomag újdonságait. -
Luser2000
addikt
Vettem (a gyári piros/szürke műanyag "hátlap" mellé) egy víztiszta, átlátszó "hátlapot" ez íBéjen.
Ezt: Imak Thin Transparent Crystal Clear Hard Case Shell HTC One M7
Cirka 1300 Ft volt, 24 nap alatt érkezett meg.
Egész jó, láttatni hagyja a készülék szépségét.Néhány saját fotó (elég nehéz jól lefotózni az átlátszósága miatt):
-
Luser2000
addikt
Most, hogy naposra fordult az időjárás , a szélvédőre helyezett tartóban nagyon fel tud melegedni a készülék. Jobban kell erre figyelni, mint egy műanyagházas készüléknél. Az alumínium remek hővezető.
-
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1994 üzenetére
"... Most megyek veszel foliat ra, mert kurvara karcolodik. Kalap szar a GG2, ..."
Egyre inkább az a gyanúm, hogy te valami "hamisítványt" vettél.
- Megkarcolódott / megnyomódott az alu ház,
- Tele van pixcelhibával a kijelződ,
- és még a Gorillád is karcolódik.
- Jah, és még jó fotókat is sikerül néha csinálj.Add el a francba!
---
Én a tokokat átveszem.
-
Luser2000
addikt
Srácok!
Mi okotok lenne kétségbe vonni az állításomat, miszerint: "... Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. ..."
(ForRedGlory: "Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.")AZ ÉN "használati szokásaim" mellett márpedig határozottan több töltés marad az aksiban a nap végére, mint az S3 esetén maradt. (Ennek részben akár az is lehet az oka, hogy az S3 aksijának kapacitása a 3/4 év alatt esetleg keveset csökkenHETETt). Illetve, ha okosan olvastok akkor két lényeges dolog volt még az állításomban: "érzésre" és "kb.".
Én speciel az akku statisztikákat / használatokról készített szkrínsátokat utálom, mert számomra az ég adta egy világon semmit nem mond azon kívül, hogy egy valakinek mit jelez ki a készüléke. Azért nem tudok mit kezdeni ezekkel a beszámolókkal, mert igen nagy valószínűséggel más használati szokások mellett, más fizikai környezetben (használt hálózat, antennák távolsága, stb) használták, mint ahogy én tenném.
Én ebben az empírikus módszer híve vagyok, azaz: mit tud nálam az egyik készülék és mit tud nálam a másik.
Így már értitek?
-
Luser2000
addikt
Nekem az SMS app nem fagyogat.
Azonban az eddig eltelt 12 nap alatt volt egy újraindulásom, ami után egy hibajalantés-küldéshez kért engedélyt a készülék. pff.
---
A napfényben való olvashatóságról nekem más a véleményem. Kültéren, energiatakarékos üzemmódban sajnos halovány a kijelző (ami bizonyára az automata és/vagy energiatakarékos üzemmód kikapcsolásával orvosolható).
---
Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. Egy teljes napot lazán kibír, de kettőt is elmegy szolid használat mellett. -
Luser2000
addikt
ForRedGlory!
Balinov!A HTC a X.YY.ZZZ.W felosztású sw verzió jelölésekben tudomásom szerint a következőket "kódolja":
X - az adott készülékre kiadott főverzió száma (Android 4 esetén azt gondolom ez végig 1 lesz)
YY - az adott főverzióra kiadott alverzió száma (jellemzően most már a .28-as verzióval kaphatók a készülékek; azt gondolom, hogy Android 4.2-es frissítésnél majd ez a szám ugrik az első helyiértéken egy nagyot)
ZZZ - szolgáltató vagy kereskedő kódja (pl. H3G (UK) = 771, O2 (UK) = 206, stb)
W - emlékeim szerint ez a nyelvi és egyéb komponensek csomagjára utal (azaz a gyári frissítés mindig csak az erre a számra végződő verziókkal megy végbe, természetesen a ZZZ számok egyezése esetén).SZERINTEM!
-
Luser2000
addikt
Én 10 napja használom, farmer zsebében hordom és sehol egy karc rajta.
-
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1595 üzenetére
És ugye 801n a típusa? (Lte verzió)
A HTC Support IMEI szám alapján megmondja, hogy a garancia pl érvényesíthető-e itthon. -
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #1595 üzenetére
És hol sikerült megcsípni?
PC Word? Clove?
Ajándék járt hozzá? -
Luser2000
addikt
Elővettem a csomagolásából a gyári fülest.
Csináltam egy összehasonlítást egy iPhone 5 készülékkel, illetve annak a gyári fülesével.
Meg kell állapítsam, hogy az i5 gyári fülhallgatója (van valami neve is) igen csak jól szól. (Kár, hogy kiesik a fülemből a kialakítása miatt).
A HTC sem rossz, főleg, ha levesszük a fülhallgatókról a két műanyag védő fóliát. (Először észre sem vettem. Nem tetszett a hangja. Azán megláttam, lehúztam és sokkal jobb hangja lett, előkerültek a mélyhangok is!)
Úgy tűnik azonban, hogy az Apple jobb hangchipet épített a készülékébe (Beats ide vagy oda).
Viszont a fülesek majdnem ugyan olyan jól szólnak! -
Luser2000
addikt
Ismeritek ugye? Felhasználói kézikönyv HUN (2.94 Mb)
-
Luser2000
addikt
Az én Angol származású One-om NEM tud magyarul!
A billentyűzetet és a bevitelt be lehet állítani magyarra, de a menüt nem.
A HTC support szerint viszont a garancia itthon is érvényesíthető.Akik itt pár hozzászólással korábban írtak , hogy simán kell tudja a magyar nyelvet, azok kisegítenének, hogy mit kell csináljak?
Köszi, Balázs
-
Luser2000
addikt
No, tegnap este beruháztam egy szürkére én is.
Ezen már a 1.28.401.7 sw verzió van fent.
Ma igyekszem belakni és próbálgatni majd.(A fenti ok miatt eladóvá vált egy Samsung Galaxy S3)
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Valaki él közülletek Londonban?
Hol és mennyiért tudnám megvenni függetlenül?
Szerdán megyek, felkészülnék.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest