- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #7597 üzenetére
Az, hogy nincs fönt recovery.
-
NandorHUN
addikt
Nincs kedvem teleszemetelni a forumot a hozzánemértésemmel valaki esetleg priviben válaszolna 1-2 kérdésemre 4.2.2 feltelepítéssel kapcsolatban stb.. Köszönöm
-
Kokufuu1986
tag
Ma nekiállok végre az S-OFF-nak ha lesz időm...
Viszont láttam valamit, amit eddig még nem... újraindítottam a telefont, és megpróbáltam belépni recovery-be csak úgy kíváncsiságból. Elsőre csak fekete kép, háttérvilágítás, aztán újraindítottam power gomb hosszan tartással, és akkor feljött egy kép. Egy telefon, felette egy piros háromszögben egy felkiáltójel. Mi volt az? -
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #7595 üzenetére
Igen, ebből készült.
Ha van valakinek érkezése/ideje nézzen rá, aztán kiderül mit tud. -
g0n21
senior tag
válasz
stophunter2 #7590 üzenetére
Kapcsold ki az energiatakarékost
-
ffodi
veterán
válasz
spawn21 #7591 üzenetére
Most erre azt mondom, hogy mivel ez egy használati tárgy, így "ő" van én értem és nem fordítva. Szerintem nem kell túldramatizálni ezt a kopás dolgot és a használat mikéntjét sem. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem kell vigyázni rá, én is nagyon vigyázok rá.
A DS-emet is ilyen tokban használtam és azt sem koptatta. Ha meg csak hosszabb idő után (mondjuk ~1 év) jön elő a dolog, akkor meg már úgyis mindegy, mert addigra vagy nem lesz meg a telefon, vagy már nem vigyáz rá úgy az ember.
-
mumk1
addikt
4.2.2 Stock Android Rom, ha valakit érdekel.
-
spawn21
veterán
válasz
stophunter2 #7590 üzenetére
nekem most is csinálja.
ffodi :attól tartok, hogy a ki-be huzogatás koptatni fogja
-
stophunter2
csendes tag
Hi!
HD2-n volt olyan, hogy tárcsázás után, ha felvette a hívott fél rezgett egy diszkrétet a készülék. Ezt a vánon be lehet állítani?
-
ffodi
veterán
-
spawn21
veterán
Nem tudom, de én zsákutcában érzem magam a tokok miatt.
Nem tudok milyet vegyek, mert nem akarok gagyi külsőt kapni.
A gyáriak szerintem 5 ft-ot nem érnek. De ebben a színben nagyon vigyázni kell rá. Amit gyűlölök.
Ott tartok, hogy megvenném a 15 ezres tokot is, csak nem kelljen már ennyire vigyázni rá, úgy is, hogy tokban van. -
dani3l
őstag
Valaki linkelt itt a multkor valami 70 vagy hany euros tokot, na az rohadt draga szerintem. De egy ilyen telefonhoz egy 6-8-10 ezer forintos tok szerintem teljesen korrekt. Ha mar megveszek egy jo minösegü telefont jo dragan, csak nem teszem ra a 20 forintos kokany gagyi tokot, ami nem eleg, hogy szar, de meg ronda is..
-
lofagi
addikt
Nekem olyan érzésem van amikor olvasom,hogy vettem tokot ehhez a telefonhoz, drága volt, mint mikor az ember sajnálja az i7 processzorához a Chieftec tápot és vesz inkább egy Codegent. De semmi sem zárja ki, hogy én látom rosszul a dolgokat. :]
-
Dodeszh
tag
válasz
#71028224 #7583 üzenetére
Én egy ilyen Case Mate kemény tokot használok a fekete One-hoz.
A Speedshopnál vettem 5000-ért. Drága volt, de gyorsan kellett valami.A belső oldala plüss hatású, így nem karcolja a telefont. A külső fele matt műanyag, puha hatású. Hajlamos koszolódni, ujjlenyomatot gyűjeteni, de letötölhető.
Ahogy a videóban is látszik, a pereme túllóg a teló kijelzőjén, így ha arcal lefelé teszem le asztalra, akkor védi a kijelzőt (amin persze van fólia is). A készülékre tükéletesen passzol, csak a hangerőgombokat kell egy picit mélyebben keresni, de megszokható. -
vasii
senior tag
Kicsit off:
Faterom által kötnék szerzodest a telenorral egy eleg kedvezo flottába, ami viszont uzleti.
Ezert nem lehet reszletre venni telefont, mert az csak maganemberekre vonatkozik...
Van vmi otletetek, hogy hogy tudnam megis reszletre megvenni a telenortol? Esetleg kartyas csomagban nem lehet?
Köszi -
keIdor
titán
válasz
Dexter-2000 #7575 üzenetére
Fekete van, lassan 1 hónap után is makulátlan... persze tokban van.
-
-
-
Dexter-2000
őstag
A fekete készülék mennyire sérülékenyebb?
Gondolkozok rajta lehet kicseréltetem csak aggódom hogy lepattanhat a festék stb.stb... -
NandorHUN
addikt
Köszi, még annyi lenne nekem, hogy pont s-offolnám, de gondoltam elötte felteszem a 4.2.2, de most látom, hogy nekem még a 4.1 van fent.... és szerintem kamera frissités sincsen még fent, viszont a telo nem talál frissitást... még nem jött ki frissités, vagy valamit rosszul csinálok? (Független telefonom van).
-
dani3l
őstag
XDA-s hozzaszolasok alapjan müködik.
Viszont csalodottan allapitottam meg, hogy meg a custom kernelben sem sikerült megoldani, hogy ne csak 5 percig villogjon az a nyamvadt led..
Igy kb 0 haszna van.
Bdanyy: Dupla tap a home gombra es ott vannak, notif barrol se ered el gyorsabban. (Egyebkent szerintem az ritka igenytelen megoldas volt, azt oda tudtak tenni, de a gyorskapcsolokat meg mindig nem sikerült normalisan megcsinalniuk..)
-
Koris
aktív tag
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Na végül én is csatlakoztam hozzátok egy speedshopos One-nal. Annyiban esetleg tudnátok segíteni, hogy mik azok amiket érdemes feltennem már rögtön az elején? Iphone rol váltottam, szóval egyenlőre elég kusza az egész,(gondolok itt olyanokta, hogy valami normális toggle a felsősávba stb.. ) THX a segítséget.
-
Dodeszh
tag
Kérdezték már többen, csak nem találtam választ: A galériából hogyan lehet eltüntetni a Facebook által betöltött képeket?
-
lofagi
addikt
Tudom láma kérdés lesz. A korábbi hozzászólásokban olvastam valamikor ezért teszem fel, mert nem tudom már, hogy a sok ezer közül hol is volt. Szóval a kérdésem a következő lenne. Adott ugyebár a HTC One, az rajta lehet hagyni az töltőn a telefont miután feltöltötte mert már úgy sem kap plusz töltetet, ergo nem rongálódik az aku. Vagy pedig nem?
-
dani3l
őstag
2.0.0 stable verziot tettem föl, eddig ugy nez ki, rendben van, eltüntek azok a bugok, amik a korabbiban voltak.
Logo2wake/logo2sleep long tap-et allitottam be, meg a button light notificationt, azt vettem eszre, hogy neha mintha nem erzekelne elsöre az erintest, illetve elöször a gombok villogasa sem müködött, de fölflasheltem megegyszert, utana jo lett.
Egyebet eddig nem vettem eszre.
Vagyis meg annyi, hogy idönkent, ha nem akar a logora fölebredni, akkor ha megnyomom valamelyik hangerö gombot, utana egyböl erzekeli. Erdekes.. -
-
SBen91
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem infót adni arról,hogy miként,ill egyáltalán lehet e függetleníteni a telefont?Ezen kívül van valamit amit mindenképp érdemes tudni?Tervezek venni egyet,és igyekszem tájékozódni. -
ffodi
veterán
Akkor egy kis műszeres mérés a kijelzőről:
Fekete HTC ONE - Sharp kijelzővel
Fehér (100% fényerő): ~490 cd/m2
Fekete: ~0,29 cd/m2
Átlagos Gamma: 2,11
Kontrasztarány: 1669:1
Színhőmérséklet (fehér): 8429 KElég jó eredmények, bár az a színhőmérséklet "elég magas". A gyári kalibráció nem rossz, bár lehetne jobb is.
Szerk.: Colormunki Display + HCFR + Voodoo Testpattern
-
Xaels
félisten
[link] Glamour Red HTC One. Egész jól néz ki szerintem, kár nem nagyon lesz errefelé.
-
Loboda
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #7543 üzenetére
Ott a fórumba mindenki sikerül!
De ha elakadsz, írsz és segítünk! -
Xaels
félisten
-
Daanika
tag
Talaltam megis rajta 1 pixel hibat. de szerintem hagyom a fenebe. A maradek 2.073.599 mukodik rendesen.
Mas:
XBox 360 kontrollert hogy lehet ehhez csatlakoztatni? Lehet egyaltalan? -
porkiy
aktív tag
Esetleg valami jó live wallpaper ajánlat, ami a napszaknak megfelelően változik?
-
g0n21
senior tag
válasz
#71028224 #7538 üzenetére
A nagy részünk pedig sense-hez, és többe kközött páran főleg emiatt (is) vesznek HTC-t... megszokható, szerethető, szép, és funkcionális.
melyik telefon nem microSim-es a mai világban?7540; porkiy: ott a htc live wp-k között a weather, nem jó? Nemcsak napszak, hanem még időjárás függő is
-
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #7535 üzenetére
Én másképp látom kicsit. A zaj zavaró a gyárinál, kicsit túl van élesítve viszont bár a cikkben levő képeken annyira nem, de máshol láthatóan több részlet marad meg. A Google edition meg szép sima cserébe szanaszét van mosva, vonalélesség is rosszabb valamint tegnap linkelt Verge tesztben lárszott a BMW váltóházán levő márkajelzésen, hogy a részleteket is hajlamos elmosni.
Ez az Androlib meg kicsit olyan mintha ott rugnának a HTC-be ahol tudnak, b@sznak sokszor utâna nézni amit leírnak.
-
nikilauda
senior tag
Mit szóltok hozzá?
-
Loboda
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #7532 üzenetére
-
22darti
csendes tag
válasz
#71028224 #7521 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg a tok. Baromi jól néz ki benne a telefon, úgy ahogy írták passzol bele rendesen. Nem lötyög, nem zörög.
A fogása marha jó lett tőle, de azért vastagabb is a telefon így, szóval meg kell szokni. A berakással, és kivétellel meg kell azért szenvedni, nem egy fél másodperces művelet.
Sajnos benyaltam, mert tokkal együtt már nem fér bele a bőrtokba, én pedig mindenképpen abban szeretném tárolni a telefont, mert az évek alatt bejött ez a módszer, úgyhogy most a Poetic pihen az polcomon, amíg nem találok a telefonhoz egy olyan normális bőrtokot, amibe egybe belefér.
Nem lesz sajnos egyszerű úgy látom... Alapból a telefonhoz egy normális bőrtokot sem találtam sehol, amiből nem lógna ki egy kicsit a telefon...A lényeg, hogy a Poetic olyan mint a képeken, nagyon passzol rá, minden élet rendesen véd, és nincs már eltakarva az infra sem.
-
Kokufuu1986
tag
Kb. egy hete láttam egy linket egy magyar leírásos revone S-OFF-hoz, de sajnos nem találom. Valaki be tudná linkelni nekem? Köszi! Tudok angolul, de az a magyar nagyon jó részletes volt.
-
dani3l
őstag
Egy oraja neztem, akkor meg nem volt, holnap reggel megy is föl, ma mar nem vacakolok vele.
Remelem javitottak a kepernyö bekapcsolasakori laggot, mert a bugokbol eltünt, viszont a changelogban sem irja.. Többek között az volt, ami leginkabb visszatartott eddig.Akinek esetleg nincs kedve keresgelni..
adam.zoltvai: Fogalmam sincs, iFonehoz sem lattam meg, de igy elsöre tuti nem tennem ra semmilyen telefonra sem..
-
vince19
csendes tag
A közelségérzekelő hibája az mit takar?
-
istnag
addikt
HTC (@htc) tweetelte 9:01 PM on Sze, jún. 26, 2013 időpontban:
Good news, vanilla fans! The HTC One Google Play edition is available starting TODAY over at @GooglePlay. http://t.co/0vqfd79F0g
(https://twitter.com/htc/status/349965545547890688)Kár, hogy itthon nem elérhető...
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #7514 üzenetére
Remelhetöleg hamarosan jönnek is a bugmentes kernelek belöle..
-
k.soma
senior tag
Olvasnivaló angolosnak
Pure Android: Samsung Galaxy S4 and HTC One 'Google Play editions' review
-
Kokufuu1986
tag
Fent van htcdev-en a stock 4.2es forráskód
Remélem sok jót főznek majd belőle (már aki ért hozzá)... -
Yoshileon
csendes tag
Na megjött az UAG tok, meglepő módon egy hét alatt ideért (hétfőn rendeltem, rákövetkező hétfőn megjött), és nem volt sem vám, sem áfaköteles.
Eddig nagyon bejön, különösen tetszik, hogy végre érzem, hogy hol vannak a hangerőgombok, és sokkal jobban, határozottabban lehet őket nyomkodni.
Furcsa volt viszont, hogy a lezáró gombja ezzel ellentétben eleinte kicsit rosszabb volt. Furcsamód nem teljesen a gombra esik a tokon lévő gomb, és a jobb szélét hiába nyomogatod. Egy kis idő után hozzászoktam, hogy a bal szélét kell nyomni.
A kis gumitámaszoknak köszönhetően sokkal könnyebb szívvel teszem le az asztalra a telefont, nem koppan úgy, mint a gyári kinyithatóssal (ami mellesleg nem is illeszkedett rendesen, az apró illesztési gondokból adódóan).Az egyébként is robusztus jellegére rátesz egy lapáttal, kényelmes fogást kölcsönöz, az indusztriális kinézet pedig nagyon bejön!
10/10 -
dani3l
őstag
válasz
Daanika #7507 üzenetére
Igen, teljesen normalis, ez ilyen. Desire utan tenyleg furcsa, mert ott kiallt az egyik ele es jobban lehetett erezni.
Egyebkent latom eleg sokan valtottunk Desireröl..Viszont nem tudom, mas hogy van vele, de engem sokszor megszivat a telefon, hogy fejjel lefele akarom megfogni.. Egyreszt Desiren ugye fölül volt a htc felirat, masreszt meg ha a telefon aljat meg a tetejet megnezem, mindkettön ugyan ott van a fekete folt (gomb meg az usb)..
Raadasul tokban erzesre is ugyan olyan, mivel mindket vegen csak egy lyuk van ott.
-
Daanika
tag
Sziasztok!
Atvettem ma en is a telefont. Nagyon tetszik!
Viszont lenne egy kerdesem. A Bekapcsologomb normalis hogy csak alig emelkedik ki a keszulekhaz oldalabol? Ha vegighuzom az ujjam, a tetejen a telefonnak alig erzem, hogy ott van. (vagy csak a Desire-t szoktam meg ennyire) Tehat olyan korulmenyesnek tunik nekem a benyomasa.
Mas tapasztalt ilyet? -
törölt tag
Sziasztok,most vettem a telót,holnap hozzák meg,és akarok hozzá tokot venni,milyet ajánlotok,és hol vegyem szerintetek?
Előre is köszi -
karesz13
csendes tag
Huh ez a tokos dolog engem is èrdekelne
-
porkiy
aktív tag
Nem tudjátok, itthon lehet valahol kapni Poetic Atmosphere tokot, vagy nem gondolkodik valaki külföldi rendelésen, ahová belehetne csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged