- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
válasz
Reddevil84 #25997 üzenetére
Egyszerűbb, ha bemész a vodához, és kérsz egy sim-et, mint hogy elkezdj vagdosni, ami vagy sikerül rendesen vagy nem.
-
pg1966
senior tag
válasz
Reddevil84 #25997 üzenetére
A letölthető PDF-en rajta van a Micro és a Nano SIM is.
-
Reddevil84
tag
Úgy néz ki jövő héten én is One tulajdonos leszek!
Nem volt egy egyszerű mutatvány! A vodánál fogom vásárolni,de személyesen akartam mert így lett volna kényelmesebb! Tegnap voltam is bent,hogy szóljak hozassanak mert kelleni fog,erre ma hívtak,hogy gáz van mert nincs készleten sehol az országban, mindent végigjártak! Na mondom az jó lesz így....
Felmentem a webshopba,hogy kérjek hírlevelet mikor is fog megérkezni erre látom,hogy ott meg van! Felhívtam a helyi boltot,hogy akkor most hogy is van hogy nincs de mégis van? Azt mondta,hogy utánanéz.....
Fél óra múlva csörög,hogy nem érti mert ők nem találnak sehol,de ha gondolom rendeljem meg akkor webshopból,csak az átvételnél figyeljek és jól nézzek át mindent (ne engedjem el a futárt semmi képen amíg át nem néztem) mivel macerásabb a csere ha gond van vele és csak pesten tudom leadni ennyi a hátránya!A lényeg,hogy megrendeltem így jövő héten érkezik
Annyi kérdésem van,hogy a sima simhez nem tudtok valami mintát ami alapján micro-simet tudnék belőle gyártani? vodás kártya....
Ui: Most nézem bekerült a kínálatukba (voda) az M8 ugyanazzal az előfizuval mint az M7 77k lesz az M8 138k lenne....
-
dave182
senior tag
MIUI-val van valakinek tapasztalata?
Letöltöttem a legújabb romot és egyszerűen nem telepíti...failed felirat és kész...2 helyről is letöltöttem de nem akar felmenni, 2.6.3 Teamwin van fent és a legújabb insertcoin... -
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #25993 üzenetére
Ha megállt a pirosnál, akkor nem is MadMax-es
Amúgy klassz, milyen volt hangra?
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #25988 üzenetére
Szerintem annyira nem fognak csökkenni már a méretek. 4,3 és 4-5-be talán beletuszkolna néha egy épkézláb hardvert, mint a Sony Compact, de pont emiatt lesz az ár irreálisan magas. Arról ne is beszéljünk, hogy optimalizáció csak HTC-nél van normális, még az LG nem lag-ol annyira, de a többeik szánalmasak ilyen téren. Én se használom ki teljesen, de el nem adom, mert a többivel csak a nyűglődés lenne. i vonalról akkor inkább egy i5-ös, mert még méretben rendben van és gyors is.
Másik pedig: nem a kijelzőmérettel van a gond, hanem a készülék szélességével. Itt kicsit megnyújtották, ezért kényelmes használni. A többieknél szerintem szélesebbek és bumszlibbak, rosszabb fogást biztosítanak. Még, ha csak optikailag is, de már idegbajt kap tőle az ember és kényelmetlennek érzi. De ezt te tudod, ha kisebb kell, hát legyen
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25985 üzenetére
Igazabol nem tudom, most valtozott-e valami, mert ugyan 27-ei datumot ir, de ez is csak 1.0.0, az volt eddig is. Xposedben meg nem elerhetö a frissites, illetve allandoan az 5-ösre akarja frissiteni..
Gulyopapa: Egyet ertek, szerintem is kicsit kezd mar gazos lenni ez a meretnöveles. A One meg ugy ahogy elmegy, de mostmar 5" alatt nem jönn normalis telefon. Nekem mondjuk 4,3-4,5" között lenne a tökeletes, i4 fele 5:4-es keparannyal, az mar nem olyan kicsi, de meg pont nem tul nagy.
Regebbi i-kkel pedig csak ovatosan, szokasa az Almanak rendesen elcseszni öket a frissitessel, radasul ott downgrade sincs. En többek között ezert adtam el az iPod Touchomat..
-
kekkola
senior tag
válasz
Gulyopapa #25988 üzenetére
Érthető, én mindent használok rajta
Nekem már a telefon 4,7"-nél indul (most 5,2" van és nem tartom nagynak), ha kisebb a kijelző olyan érzésem van, mintha egy lőrésen szeretnék kinézni
Sztem az i4s már öreg, több ismerősöm is jelezte, hogy mióta 7.1 van azóta botrány az akkuidő... az i5(s) neked való lehet funkcióban, és még jól is néz ki. -
Gulyopapa
addikt
válasz
kekkola #25986 üzenetére
Tudom de legalább önkritikus vagyok és bevallom hogy nem használom ki.
Nem nézek rajta videót, nem hallgatok rajta zenét, vagy rádiót, nem olvasok rajta.
Olyan telefon kell amin tudok e-mail-t küldeni, néha fotózni, facebook-ról lássam azonnal a kommenteket és legyen minél kisebb.
Hiba volt a One-t megvenni.
Szép, gyönyörű, gyors de nekem túl sokat tud ( nem használom ki 1/10-ét sem ), és NAGY.
Szerintem hamarosan amúgy el fog indulni egy kicsinyítési láz a telefongyártóknál mert az embereknek - sokaknak - a töke tele van az 5-6"-os tepsikkel.
Nekem az ip4 mérete az ideális ( van a családban 4-es és 5-ös is ).
Evvancsacsi : kicsit félek a szolgáltatósoktól ...
-
Gulyopapa
addikt
Szégyen, de meghirdettem a telómat.
Rájöttem hogy NAGY nekem.
Nem használom ki.
Van egy céges Nokiám ( nem okos ) és azt használom 90%-ban.
Amit megcélzok az egy új iPhone 4s vagy használt 5, inkább 4s ... minél kisebb annál jobb.
Van ilyen ... -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #25978 üzenetére
Nekem is lassult a telo, de nem gondoltam volna hogy viber miatt, hanem hogy sok az app (több mint 100 azt írja) meg van még a telon vagy 2000 zeneszám, néhány vidi, képek....
Majd vizsgaidőszakba beadom szervizbe, legalább tudok majd tanulni, ha addigra se jön jó s-off, nem érdekelakkor majd megbuherálom hogy, kicsit felhuzom procit és jobb lesz mint ujkorában(így is van olyan app amit nem tok törölni, csak factory resettel azt meg nem akarok...)
-
F_Gergely
őstag
Sracok mennyiert lehet ma eladni egy One M7-et?
Egy eves, van hozza gyari HTC autos keszletem, es ket asztali dokkoloegysegem. A telefon 1 eves meg van ra 1 ev gyartoi garancia. Vodafone fuggo de vodafonnal tudom fuggetleniteni.
Szeretnek valtano Sony Z2-re igy erdekelne kb mennyiert tudnam eladni -
baani59
aktív tag
Megjött a Sense 6 Toolbox.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #25977 üzenetére
Hát ez nem tűnik túl jó hírnek..
Na hátha csak egy szar napja volt a telefonnak. -
enginev3.0
félisten
Valami nem nyerő ebben mai napban
Szokásos használat mellett, ma nem 50%-ra merült le a telefon, hanem 10-reFeltettem tölteni, és tök gyorsan felment 55%-ra
-
pjen
félisten
válasz
Nuada herceg #25969 üzenetére
-
dns86
tag
Nektek megy a viber?
-
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #25969 üzenetére
Ez sense 6 nál már nem működik...
-
jotzo01
tag
Valaki nem tud ajánlani valami normális alkalmazást, ami kimondja a hívó fél nevét? Ezelőtt Nokiám volt, az alapból tudta, és nagyon megszoktam.
Már kipróbáltam néhányat a playről, de közel sem járt egyik sem a nokiához.
Thx -
HUTCHDB
nagyúr
Van aki hasznalja a FauxClock-ot?
Az istennek nem akar mukodni a color allitas.
Tudom allitani az egyes rgb ertekeket, de nem aktivalodik... -
dani3l
őstag
válasz
g.gergo #25950 üzenetére
Hat, mar lefrissült, ugyhogy mostmar mindegy..
Pedig eddig nem volt beallitva az automatikus frissites a storeon, csak mar untam, hogy napi ötször jön az ertesites, hogy valamihez frissites van, erre tessek.. Na mindegy, következö romverzional majd letiltom a frissitest a htc-s cuccokra, addig meg elnezegetem igy.
-
KunyA
csendes tag
Sziasztok!
Lehet én is tulaj leszek, de van egy nagyon buta kérdésem: vajon ez az NFC-s https://shop.vodafone.hu/lakossagi/htc_one/elofizeteses#tariff_list/ezust ugyanaz mint az mint a rendes M7 csak NFC chippel? Most vodkánál megkapom elég jutányosan, szóval egy kis megerősítést várnék..
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #25951 üzenetére
Nekem csak a háttérben fut, nem használom, csak ha így keresne valaki azért van fent. Olyan 29mb-ot fogyaszt épp.
(#25935) san01: szerintem lesz benne tap2wake, ha már a másik eljutott oda nem hinném, hogy pont azt kihagynák. Amúgy a hónap végén már lesz elméletileg, HTC oldalán integrálás alattinak írják, amint átvált certifire onnantól számolva 2-3 hét.
-
Kiskopika
senior tag
Masnak is feltunt hogy a viber hajlamos 400 mb fole vinni a ram fogyasztast?
Vagy ez csak nalam van igy? 2-3 nap alatt megduzzad -
g.gergo
senior tag
válasz
dani3l #25941 üzenetére
Ezzel viszont mi a helyzet? Mi az az irdatlan nagy sorköz a dock fölött? Idönkent ugy veszem eszre, mintha szep lassan egyre följebb csuszna minden.
ARHD-t használva nálam is előfordult ez, miután play-en keresztül aut. lefrissült a htc blinkfeed. Nem kell frissíteni és nem lesz olyan.
-
NandorHUN
addikt
válasz
CptAdamica #25945 üzenetére
Biztos van rá valami megoldás, mert nem létezik, hogy még direkt ilyen választ is küld rá automatikusan , hogy
"A parancs végrehajtva, a tolvaj amint megérinti a telefont jön a fénykép a megadott emailre" - ami ha a kódból nem esne le, aki tud olvasni annak tuti le fog esni.
Am Handcent-et használok, lehet az zavar be, de csak emiatt nem akarom a gyárit használni... -
NandorHUN
addikt
Most nézem egyébként, hogyha Cerbverussal küldöm az ellopott telefonra az SMS-t, ami akkor lenne jó, ha pl. tolvaj nincs wifin és kikapcsolta a roamintgot, akkor megkapja az sms-t ráadásul telefon még küld is vissza egy olyat, hogy " Ha a tolvaj megérinti akkor készít egy képet".... szal nagyon faxa....ezzel lehet valamit csinálni? Bármint hogy ne jelenjen már meg ez az üzenet a lopott telefonon?
Másik meg az hogy fotókat is az én email címemre küldi, szal amint készít egyet rögtön jön telora az értesítés, hogy jött egy Cerberus email... -
dani3l
őstag
Nekem mondjuk kicsit furcsa, hogy kivettek az appdrawerböl az ora/idöjaras widgetet, ami mondjuk nem feltetlenül baj, viszont egy ev utan marha zavaro, hogy maga az appdrawer gomb is eltünik ha megnyitod, mivel az elözö romomban meg nem lehetett visszagombbal kilepni belöle, csak azzal, vagy home-mal es megszoktam, hogy mindig azt nyomom. Most meg allandoan elinditom az alkalmazast amelyik legalul van..
Ezzel viszont mi a helyzet? Mi az az irdatlan nagy sorköz a dock fölött? Idönkent ugy veszem eszre, mintha szep lassan egyre följebb csuszna minden.
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #25935 üzenetére
de most halál komolyan. ....
Eddig meg e voltál nélküle? Minek kell annyira a sense 6.6? Majdnem olyan mint ez.
-
Szpisti
addikt
válasz
CptAdamica #25935 üzenetére
Május végét írtak egy-két hete...
-
CptAdamica
veterán
Mikorra várhó pontosan a sense 6 és android 4.4-es frissítés? Pont néztem ma róla egy videót és csávóka valami olyasmit mutatott, hogy ismét nem lesz benne a dupla tappos ébresztés.
-
viktor82
őstag
Az én sorszámom
SH35MW903131
Erről mit lehet tudni? -
dani3l
őstag
Nekem is van egy olyan res fölül, de abszolt nem zavart az elmult egy evben, csak akkor latom, ha nezem, akkor se feltünö. Ezert szervizbe küldeni szerintem netto hülyeseg. Csereltetni is (bar az nalad igy egy het utan gondolom mar nem is opcio), mert benne van, hogy kapsz helyette egy masikat, amin nincs res, viszont pixelhibas, lehet tippelni, melyik zavarobb.
Hibas szeriak igazabol megjelenes utan voltak, mostmar inkabb csak hibas darabokat lehet kifogni.
-
Loboda
senior tag
-
Laurh
aktív tag
Szervusztok!
1 hete lettem én is tulaj, minden a legnagyobb rendben van telefonnal nyüstölöm rendesen első androidos telóm. (ios és bb-m volt előtte)
Jobban belemélyedvén a topikban sajnálatos módon én is felfedeztem egy hibát a készülékkel kapcsolatban. Egy apró hangyabokányi illesztési problémát a power gomb környéké ahol az alu rész illeszkedik a fehér részhez. (körübelül 1.5cm hosszúságban nem passzentos teljesen, talán egy penge beférne.)
Sztreccselek azon, ha ezt most leadnám szervízeltetésre 1 hónapra nem lenne telóm és nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy hibátlanul kapnám e vissza, mert olvasgatván a htc néha kanyhalós munkát végez a szervízre küldött készülékekkel. Ti mit tanácsolnátok érdemes ebbe a procedúrába belevágnom?Tudom, hogy nagyon egyénfüggő ez a "probléma" valakit zavar, valaki együtt tud élni vele, de picit most megkönnyebbültem, hogy leírtam eme sorokat.
Szerencsére lilulást és pixelhibát nem tapasztaltam.További kellemes vasárnapot mindenkinek!
-
Yager01
senior tag
Üdv. Váltott valaki közületek sony Xperia z1 compactrol HTC re? Elég új a Sony de hátha. Pár napig volt nálam egy sony és nagyon faxa. De birizgalja az agyam a HTC. Igaz még nem használtam. Mik a jellemző hibák?
-
Acsifun
aktív tag
-
kiseper
tag
Sziasztok,
Eladás előtt áll a One-om M8-ra lesz majd a csere kissé rögös úton, lényeg a lényeg, tudnátok segíteni hogy hogyan tegye rá vissza a gyári romot, hogy tudom s-onolni és minden nyalánkság? -
fain89
csendes tag
válasz
CptAdamica #25917 üzenetére
Köszönöm szépen! Hamarosan ki is próbálom!
-
fain89
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubba. Sikeresen vásároltam egy Fekete One-t!
Viszont mivel ausztriából vásároltam a telefont ezért magyar nyelv nincs rajta. Ebben szeretnék segítséget kérni. Beta local2 programot találtam de inkább megkérdezlek Titeket, hogy mely lenne a bevált megoldást?!
Előre is köszi a segítséget!
-
-
Acsifun
aktív tag
Sziasztok, segítséget vagy véleményt szeretnék kérni tőletek , még nyáron vettem a telót és mostanában jött elő olyan probléma, hogy nem nagyon akar feltölteni vagyis tölt tölt csak nagyon lassan felteszem este és reggel feltöltötte mondjuk 50%-ra. Kétlem, hogy ez normális lenne (többször is produkálja).
Mi lehet vagy mi a teendő?köszi!
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25910 üzenetére
Minden be van állítva.
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25902 üzenetére
Nálam minta elrontásnál nem fotóz...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25907 üzenetére
Én nem állítom át a "gyári" kernel telepítéskor felajánlott értékeket.
Ha jól rémlik, csak egy kis alulfesz van a gyári értékhez képest, amit elfogadok, és úgy telepítem a kernelt.
A processzor órajelen állítottam ezernyolcszazvalamennyire (ez volt a gyári értékhez legközelebbi), de nekem nem működött normálisan a rendszer, akadozott itt-ott, így visszatettem gyári értékre.
Külső cpu programot sem hasznalok, így azt sem tudom, hogy mi, milyen értéken áll/megy, de érzésre most jó a telefon. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
Neked megmaradtak az ElementalX kernelnel a telepiteskor beallitott cpu frekik? En idönkent azt veszem eszre, hogy elmaszkalnak. Nem tudom, hogy azert-e, mert fönt van a Trickster es belekavar, de abban is beallitottam. Idönkent mikor veletlenül menyitom, latom, hogy nem az van ott, aminek lennie kene, akkor beallitom, be is allitom a zarat, de restart utan megint elmegy..
Hat igen, varhato volt sajnos, kijött az uj modell, fejlesztök nagyresze azzal foglalkozik tovabb.. Szerencsere nincs nagy különbseg, ugyhogy remelhetöleg nem fog nehezükre esni erre is portolni azert.
En amiket beallitottam es müködnek: apm, horizontal eqs, header click, quick flashlight, ram usage a recent appnal, meg a következö ebresztese a szolgaltato helyett.
Meg ujabban minden startupnal kiirja a telo hogy "headphones disconnected", nem tudom, mi okbol.. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25905 üzenetére
A gondom az, hogy szinte szó sem esik róla sehol.
Nagy a hallgatás, ami szerintem nem jó hír.
Maga az egész M7 fejlesztés kicsit leült, vagyis nekem úgy tűnik.
Mondjuk jól működnek a romok szó se róla...de ez a toolbox nekem hiányzik.
A jelenlegi alfa 6-os "ficsőrök" közül nekem csak az óra középre helyezése és az akkumulátor %-os kijelzése működik. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
En is azok miatt varom, megszoktam az atlatszot, zavar ez a feketeseg. Föleg az uj ora meg kontakt widgeteknel, nem tudom, mi ez az ocsmany feher hatter, meg milyen apropobol, de nekem nagyon nem jön at..
De az 5-ös toolboxban benne volt es müködött is az 5.5-ös sensezel meg, ugyhogy tuti ebben is megoldjak hamar. Par dolog most is megy azert vele. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #25868 üzenetére
Ez nekem nem lényeges...
De köszi az infót!(#25897) dani3l!
Ez van fent nekem is, vagyis semmi érdemi előrelépés.
Nekem a notibár és az appdriver teljes átlátszósága kellene.
Ez sajna csak a viperben van meg részlegesen, viszont a rommal nem nagyon vagyok kibékülve, időnként be- be lassul. -
kekkola
senior tag
válasz
dani3l #25883 üzenetére
De minek cserélné ki a kártyát? Addig amíg nincs FR addig felesleges másik sim-et belerakni mert a telefon akkor is zárolva lesz. Ez csak józan ész kérdése, egyébként nagy valószínűséggel ezek a tolvajok első útja a cimbihez vezet aki átveszi és biztos hogy ért hozzá... ha elhagyod és becsületes ember talál rá akkor jó lehet, szvsz a többi önámítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged