- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Szervusztok!
1 hete lettem én is tulaj, minden a legnagyobb rendben van telefonnal nyüstölöm rendesen első androidos telóm. (ios és bb-m volt előtte)
Jobban belemélyedvén a topikban sajnálatos módon én is felfedeztem egy hibát a készülékkel kapcsolatban. Egy apró hangyabokányi illesztési problémát a power gomb környéké ahol az alu rész illeszkedik a fehér részhez. (körübelül 1.5cm hosszúságban nem passzentos teljesen, talán egy penge beférne.)
Sztreccselek azon, ha ezt most leadnám szervízeltetésre 1 hónapra nem lenne telóm és nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy hibátlanul kapnám e vissza, mert olvasgatván a htc néha kanyhalós munkát végez a szervízre küldött készülékekkel. Ti mit tanácsolnátok érdemes ebbe a procedúrába belevágnom?Tudom, hogy nagyon egyénfüggő ez a "probléma" valakit zavar, valaki együtt tud élni vele, de picit most megkönnyebbültem, hogy leírtam eme sorokat.
Szerencsére lilulást és pixelhibát nem tapasztaltam.További kellemes vasárnapot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Honda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest