Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Neked megmaradtak az ElementalX kernelnel a telepiteskor beallitott cpu frekik? En idönkent azt veszem eszre, hogy elmaszkalnak. Nem tudom, hogy azert-e, mert fönt van a Trickster es belekavar, de abban is beallitottam. Idönkent mikor veletlenül menyitom, latom, hogy nem az van ott, aminek lennie kene, akkor beallitom, be is allitom a zarat, de restart utan megint elmegy..
Hat igen, varhato volt sajnos, kijött az uj modell, fejlesztök nagyresze azzal foglalkozik tovabb.. Szerencsere nincs nagy különbseg, ugyhogy remelhetöleg nem fog nehezükre esni erre is portolni azert.
En amiket beallitottam es müködnek: apm, horizontal eqs, header click, quick flashlight, ram usage a recent appnal, meg a következö ebresztese a szolgaltato helyett.
Meg ujabban minden startupnal kiirja a telo hogy "headphones disconnected", nem tudom, mi okbol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CSS topic
- Milyen routert?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- EAFC 26
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest