- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24498 üzenetére
Rákerestem playen csak 250 találatot kaptam
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom ki hogy van vele, de ez a 2048 játék nagyon jó, ennyire még egy játék sem kötött le
-
Nuada herceg
őstag
Van mobil aréna alkalmazás? Mindjárt meg is nézem.
Csak Samsung ra... Hahahahaha.Nektek hogy áll a beats felirat?
Nekem nem hogy lekopott, még el sem kezdett kopni...
Kapargassam? -
BenHans
addikt
Nekem valamiért rosszul tördeli be a MA asztali verzióját a dolphin és a chrome is. (nekem kényelmesebb ezt használni mint a mobil verziót) Van rá valami megoldás?
-
hurrikan
addikt
válasz
Levente17 #24480 üzenetére
És azt is megnézted mi szívja le? Mert valami biztosan. (vagy tényleg rossz az akksi)
Nekem jelenleg 31órája megy töltés óta, kijelző 3óra 19percnél jár és így van 19%-on.
Fényerő automatán, GPS, WIfi, 3G folyamatosan bekapcsolva. Auto szinkron is, Blinkfeed, Facebook, Twitter és időjárás frissítések is óránkéntira állítva. -
vkp
aktív tag
válasz
s3nsitivity #24486 üzenetére
[ROM] Android Revolution HD 61.1 | High Quality & Performance | Android 4.4.2 KitKat | HTC Sense 6.0 | 1.54.401.5 | Sense 5 Toolbox 2.8.1 | Sprint Support | T-Mobile Wi-Fi Calling
Ebből arra következtetnék, hogy működik.
Ha azt látod egy hirdetésben, hogy "7-es Golf, klímával, automata váltóval és ülésfűtéssel" akkor gondolom nem kell arra gondolni, hogy nem megy benne a klíma...
-
HUTCHDB
nagyúr
a sense 6 -os romok amúgy gyorsabbak?
-
Medocsabi
addikt
válasz
stilo18 #24476 üzenetére
És ez tuti?mármint h a telenor nem forgalmazza...mert furcsa lenne,hiszen tmobile és vodanfone is adja még!
szóval nem hiszem h megszűnt volna az egyik legnépszerűbb mobil forgalmazása,elég nagy érvágás lenne!
a honlapon néha eltűnik,aztán megint van,szóval sztem amikor nincs fönnt neten akkor csak készlethiány van,bár ezt csak remélem mert szerdán megyek be,és imádkozom h legyen még! -
Levente17
tag
Nem tudok most már mi van vele de kezd idegesítő lenni ez a sok probléma..
Hihetetlen lassan de ahhoz képest meg szuper gyorsan lemerül.
Nem bír ki 12 órát se ha normálisan használom.A felesleges dolgokat tiltottam már csináltam gyári visszaállítást, de semmi sem segít.Sokszor látom, hogy 4 óra kijelző idő megvan másoknak..Örülök ha a 2:15 perc megvan..
Régóta halogatom már a szervízt, mert nem szívesen nelkülözném amúgy..
Pl.: itt egy kép a mai töltésről. -
mumk1
addikt
válasz
s3nsitivity #24419 üzenetére
Már kint van az ARHD 61.1.
[link]
Felraktam én is, nagyon csácsi.Azt hiszem egyenlőre kukázom a G2-t és visszaköltözök a ONE-ba.
Ha minden jól megy, 1hét múlva hozom az M8-at. -
HUTCHDB
nagyúr
hordozható eszközök, táblagépek!
-
stilo18
addikt
Hol érdemes esetleg One-t venni normális garival, emberi áron?
Telenor kivette a kínálatából... -
HUTCHDB
nagyúr
a naptárbejegyzéseim a google -ből eltűntek.
néhány hete jelentkezett ez a hiba, és akkor volt is szó róla, hogy hogyan lehet orvosolni, de most az istennek sem találom.
tud valaki segíteni ebben? -
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #24431 üzenetére
És műanyaggal, erősebb hardver ellenére is akadós szoftverrel, gagyi hangszórókkal és hívásminőséggel. Rosszabb szoftveres támogatással. Összebarmolt, stílustalan szoftverrel.
2K kijelző meg minek? Úgysem érzékeli a szem azt a ppi-t....
Ugyanígy felesleges a 4K-s videózás is. Majd akkor lesz értelme ha elterjednek a 4K TV-k. Meg az 5G-s internet.
Nem mondom, hogy nincsenek erősségei az LG-nek. De a HTC-nek több van egyelőre. Meg a G3 még odébb van azért....
És elég sok bosszantó bug is van az LG-kben, főleg szoftveresen. -
hurrikan
addikt
Na itt látszik meg hogy az akku méret nem minden
Igaza volt Xaelsnekbár erre a Z1 üzemidejekor is rájöttem.
Érdemes megnézni a One M8-G2-Z1-S4 hármast, és figyelembe venni az akkuméret/kijelző méret és típus arányt.
Ugye mind a 4db 5"-os FHD.
A G2 és Z1 3000mAh-s akksival míg az S4 és One M8 2600mAh-s akksival rendelkezik.
És ezek közül mégis az M8 van legelőrébb az üzemidő versenyben.
(ja bocs a G2 5,2") de +400mAh +G RAM.... -
dave182
senior tag
válasz
s3nsitivity #24470 üzenetére
Jah értem, köszönöm a választ!
-
dave182
senior tag
válasz
s3nsitivity #24468 üzenetére
Újraindítottam, pihent egy kicsit és most nem tapasztalok semmi rendelleneset.
Most nézem, hogy van 61-es is már... Szedem is le, bár még csak 1 buggal találkoztam...7Mégsem jöne le...szar a link.
Mi lenne a különbség az odexed-deodexed között? Mmint miben nyilvánul meg, hogy jobb lenne? -
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #24450 üzenetére
Tipikus fehér mini hiba nagy Onén még ilyet nem láttam. Gari.
-
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kdennis #24455 üzenetére
Köszi. Hát ez érdekes. Semmilyen hőhatás nem érte, de mégcsak nem is esett le. Úgy őrzöm, mint valami kincset. Ha nem vagyok itthon, zsebben van egy ki-becsúsztatós tokban. Kicsit fura, hogy ha megsimogatom, semmi nem érződik. Ha körömmel megkaparom, akkor is sima a felület.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Igen találkoztam ilyennel. Öcsémnek a HTC One mini-je ilyen, abba több a műanyag, és ez repedés. Tudom róla hogy sokat robogózott a barátnőjéhez télen is és addig a zsebébe akaratlanul hűlt meg vissza melegedett, és gondolom a hőtágulás miatt szétrepedt. Nem tudom neked milyen hatás érte a telefont. De ez a legvalószínűbb magyarázat. Szóval az biztos hogy repedés!
-
dave182
senior tag
Ebben a romban elérhető az art.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lehet repedés
-
dave182
senior tag
Felraktam az arhd 60-at, nekem eddig piszkosul melegszik szimpla használat mellett a telefon...várok egy kicsit, hogy hogy viselkedik, viszont az új ui iszonyatosan tetszik!
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki találkozott már ilyennel?
A fehér csíkban négy fekete, függőleges csík jelent meg. Ami fura, hogy úgy tűnik, nem a felszínét fogta meg valami. Mintha anyagában színeződött volna el, olyan, mintha átütne rajta valami.
-
szekra
addikt
Ez az új hátlap hogy fog karcolódni te jó isten..
-
Kocsó
aktív tag
-
Kocsó
aktív tag
Hopp! Egy friss HTC-s hír a MA oldalán
-
Xaels
félisten
válasz
Ununqatrium #24440 üzenetére
Nem ritka, hogy a régi telefonok még nem mind az Apple féle jack kiosztást használták, valószínűleg a Desire sem míg a One már igen.
-
Ununqatrium
aktív tag
Szerintetek az normális, hogy a Dézim fülhallgatója nem kompatibilis a One-nal? Fura hangot ad ki, mint egy adóvevő, vagy mikor épp radióadást keres valaki egy veterán rádión. Ha mozgatom a kábelt, a zenéket is átdobálja, még a Google Now-ot is elindította. Szerintetek ez nem fura? Mégis HTC füles, amiről szó van, hát mi ez már?
-
Steve1207
veterán
válasz
Medocsabi #24433 üzenetére
Ha nem zavar a kamera (és az akku) akkor One egyértelműen. Akkuban nem rossz a One se amúgy, csak a G2 jóval tovább bírja.
Anyagminőség, kinézet és Sense a HTC nagy előnye. Hangban nagyon ott van kihangosítva és koncertfelvételekre szerintem a legjobb a mikrofonja miatt. (Nézz erre példát youtube-on, kb az összes többi recseg-ropog hangban. Kb olyan, mintha egy 1.6-os teljesen felszerelt kocsit hasonlítanál egy 2.0-ás alapfelszereltségűhöz, ami szervizre várSzerk.: amúgy tapicskold meg valamelyik boltban mindkettőt, bár csak anyag szinten már akkor el is dől
-
Nuada herceg
őstag
válasz
G2-t még nem használtam, de olvastam sokat róla, beszéltem olyanokkal, akik használták/használják.
Hiába erősebb a hardvere, a felhasználói élménye viszont rosszabb. akadozik, nem olyan folyamatos, mint a one. Nekem One-om van, sok mostani játékot kipróbáltam már, akadással nem igen találkoztam, szóval nem tudom most még mire nem elég ez a snapi 600.Ami viszont a legfontosabb, hogy dögös!
Vagányul néz ki a kezemben, a "fejemen"!
És még az utcán is megnézik... Mármint a telót, nem a fejemet.
Ja igen a one-ról van szó.Szóval Te G2-t vegyél.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Én a One-ra szavazok, munkatársamnak G2 van, és már csak a betekintési szöge sem tetszik, tul nagy, menüje is olyan fura mondjuk azt meg lehetne szokni. De nem hiszem hogy annyira joval jobb lenne. One szebb is meg jobb is. Ez az én véleményem. De vannak itt akik használják is lehet más a véleményük.
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!feltenném a 40 milliós kérdést!
a napokban készülök a telenornál készüléket vásárolni,és 2.n gondolkozom!
véleményetek szerint melyiket érdemes venni? htc one vagy g2???teljesen tanácstalan vagyok,mert a g2 hardverileg korrektebb,de a htcnek valahogy coolabb megjelenése van...HELP PLS
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #24431 üzenetére
Hát nem fogom megvenni, csak kell.
8 hónapja vettem meg a One-t, azért 1 évig illene
hogy legyen 1 telóm. Ha tovább az sem baj.De elég nagy port kavart most az M8.
http://www.androidcentral.com/
Itt vannak a top hírek fent, ilyen még nem volt, hogy csak 1 telefonról legyen
az összes top hír.Na jó, ez az M7 topikja, most már leálltam.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #24429 üzenetére
Pont alig hoz, csak minimális dolgokat minden téren. Ennyit nem éri meg kiadni, ha az új árakat nézzük, egy év múlva meg féláron megkapni. Mire bekúszik 200 alá az áruk, addigra meg itt lesz a G3 ugyanannyiért vagy olcsóbban Snapi 805-tel meg QHD-vel.
De, ha annyira kell akkor nagyon egyszerű: meg kell venni
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #24429 üzenetére
Mit sírsz ? Majd veszel jövőre, jóval olcsóbban.
-
Nuada herceg
őstag
Hát én ahogy nézegetem ezt az M8-at, egyre jobban kell.
Először nem volt az az érzés, de most ahogy nézegetem,
sok review videót nézegetek róla, meg tesztet, hát azt mondom
nagyon eltalálták. És nem csak én mondom, hanem eddig mindenki!"HTC has done it... again..."
-
Nuada herceg
őstag
Biztos mindenki látta, az index cikk
Egész jól sikerült, nem szamszung fan cikk.
Meg jók a kommentek is. -
saintex72
aktív tag
Ha valaki furcsa dolgokat tapasztal az ukkuval kapcsolatban annak lehet hasznos.
Amióta megvettem a telefont azt vettem észre, hogy a merülési folyamat elég szépen folyamatosan történik, arra gondolok, hoy irreális ugrások, százalékban nincsenek benne. Kivéve (nálam) pl. ha videót néztem alacsony töltöttségnél, akkor másodpercek alatt 14 , 9, 1 %, mire töltőért nyultam kikapcsolt. Ez mindíg így volt égy fél éven keresztül. Soha nem léptem be a "szervíz" menübe, power, hangerő le kombóval. Aztán egyszer valami oknál fogva mégis beléptem. Nem csináltam semmit csak beléptem és újraindítottam. Azóta nincs ez a hirtelen merülés, eddig csak erre a belépésre gyanakodtam, most már biztos vagyok benne, hogy akkor kalibrálódott az akku helyes értékre, mert tegnap éjszaka nem raktam töltőre és lemerült. Ma reggel feltöltöttem 100%-ra, levettem 6 perc elteltével 91%. Még 5 perc 87%. Semmit nem csináltam vele, kikapcsolt kijelzőn. Újraindít, feltölt, ugyanez kétszer. 87%-on megállt a merülés mindíg. Na mondom szervíz, kezd meghalni az akksi. És akoor eszembe jutott amit az előbb leírtam. Akkor már pár óra eltelt 75%-on állt az akksi. Bekapcs, hangerő le, szervíz menü, újraindít, 89%. Feltöltöttem 100-ra és azóta normális tempóban merül újra.
Ez jó hosszú lett, de remélem valakinek hasznos lesz. -
Gulyopapa
addikt
válasz
s3nsitivity #24425 üzenetére
Lehet hogyha a kamera javításra kerül, felteszek egy ilyen ROM-ot
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #24422 üzenetére
Egyelőre Sense6 és a szokásos optimalizációk. Details, changelog, itt minden le van írva mi lett benne módosítva.
s3nsitivity: pár verzió múlva korrekt lesz, még páran írnak bug-okat. Én pl Maximus cuccait jobban szeretem.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
s3nsitivity #24421 üzenetére
De mi újat hoz ?
Tényleg nem tudom ... -
Gulyopapa
addikt
válasz
s3nsitivity #24419 üzenetére
Ez mit tud ?
Sense 6 ? -
s3nsitivity
addikt
Megy is a backup és rakom fel!
-
perempe
veterán
töltene-e fel vki analóg hangszer (pl. gitár, zongora) sztereó hangfelvételét?
de lehet ének, kamarazenei koncert, opera, stb. -
szegto
senior tag
válasz
drpele #24413 üzenetére
Én használtam 4G-n, de eléggé változó volt.
Volt hogy 1 óra alatt 1%ot merült, máskor pedig 10 perc alatt 5-t....
Gondolom elég sok mindentől függ h mennyire eszi az akksit... (lefedettség, stb...)
Jobbnak láttam kikapcsolni.... videót nem nagyon streamelek vele, ha igen akkor wifin.
Azóta helyreállt az üzemidő is.... 2 napot elvagyok vele. -
hurrikan
addikt
-
drpele
senior tag
Aki LTE-n használja a One-ját, hogy néz ki az üzemidő 3G/HSPA-hoz képest?
-
viktor82
őstag
válasz
enginev3.0 #24410 üzenetére
Igen,ha nyáron cserélem az M7-et akkor tuti ez lesz az utódja!
-
viktor82
őstag
Az én véleményem :ez a telefon gyönyörű
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #24400 üzenetére
Igazából nekem a One képminőségével sincs bajom.
Egyedül a felbontás kevés némely helyzetekben. Meg a dinamika tartomány amiatt hogy túl sok fényt enged be az Ultrapixel. Ezt utóbbit javították azzal hogy két kamera van, ami egyértelműen növeli a dinamikát. Hát még ha az egyik mondjuk egy 13MP-es BSI volna....
De így is jobb ez az új M8 a legtöbb telefonnál. Egyedül talán a Z2 veheti fel vele a versenyt. Az S5 meg a többi biztos nem. De a Z2 is csak akkor, ha szoftveresen is a helyén lesz.
Meg a 3GB RAM amit hiányolok még az M8-ból. Mert a sok új funkció azért gondolom itt is RAM igényes lesz. Valamint videózásnál sokat jelentett az OIS, ez egy apró, de jó ütőkártya volt, eléggé meglepő, hogy kivették. -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #24400 üzenetére
Szerintem is, bár ez még mindig csak a funkciógazdag elfogadható szint, nem pedig a minőségi a konkurensekhez. Együtt lehet élni vele, átlagnak tökéletes, mint nekünk az M7-é
Itt lehet szemezgetni M8-as kamera képeket, vannak nagyon jók. Az színek nagyon a helyükön vannak és a dinamikatartomány is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest