Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Szerintem annyira nem fognak csökkenni már a méretek. 4,3 és 4-5-be talán beletuszkolna néha egy épkézláb hardvert, mint a Sony Compact, de pont emiatt lesz az ár irreálisan magas. Arról ne is beszéljünk, hogy optimalizáció csak HTC-nél van normális, még az LG nem lag-ol annyira, de a többeik szánalmasak ilyen téren. Én se használom ki teljesen, de el nem adom, mert a többivel csak a nyűglődés lenne. i vonalról akkor inkább egy i5-ös, mert még méretben rendben van és gyors is.
Másik pedig: nem a kijelzőmérettel van a gond, hanem a készülék szélességével. Itt kicsit megnyújtották, ezért kényelmes használni. A többieknél szerintem szélesebbek és bumszlibbak, rosszabb fogást biztosítanak. Még, ha csak optikailag is, de már idegbajt kap tőle az ember és kényelmetlennek érzi. De ezt te tudod, ha kisebb kell, hát legyen

-
kekkola
senior tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Érthető, én mindent használok rajta

Nekem már a telefon 4,7"-nél indul (most 5,2" van és nem tartom nagynak), ha kisebb a kijelző olyan érzésem van, mintha egy lőrésen szeretnék kinézni
Sztem az i4s már öreg, több ismerősöm is jelezte, hogy mióta 7.1 van azóta botrány az akkuidő... az i5(s) neked való lehet funkcióban, és még jól is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest