Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiseper
tag
Sziasztok,
Hangszórókat szeretnék cseréltetni a One-omban, de már nem garanciális, szerintetek hol lehetne ezt megoldani? persze kifogástalan munkát szeretnék, de mégis emberi áron
-
kiseper
tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne hogy adott 2db One egy szürke meg egy fekete, a szürke vadi új a fekete használt, és a szürke érezhetően szebben és hangosabban szól, mi okozhatja ezt? -
kiseper
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
ha ilyen van szólhatsz nekem is

-
kiseper
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
egyébként az állapota kifogástalan, csak azért nincs számla meg gari, mert trémobilos belső emberkétől szereztem üzletsöprésből

-
kiseper
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
úgymond gari és számla nélkül dobozban, minden gyári tartozékkal,trémobilosan 85öt
-
kiseper
tag
Nincs valaki köztünk aki a közeljövőben szeretné eladni jó állapotú trémobilos vagy független garis telóját?

Én pont holnap fogom eladnia a sajátomat, de ugyanilyet szeretnék venni magamnak(csak üzleti szempontból adom el) -
kiseper
tag
na fel tudtam rakni egy 4.1.2-es RUU-t de innen eddig sehová tovább KK-s ruu nem megy fel image hiba miatt
superciddel sem, de supercid nélkül se volt ota 4.1.2-ről szóval nemtudom hogyan tovább :/ -
kiseper
tag
Üdv,
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy teljesen gyári állapotra szeretném hozni a telefonomat, tehát s-on, bootloader lock, és gyári szoftver visszarakása, ebben tudnátok nekem segíteni?
-
kiseper
tag
Sziasztok,
Eladás előtt áll a One-om M8-ra lesz majd a csere kissé rögös úton, lényeg a lényeg, tudnátok segíteni hogy hogyan tegye rá vissza a gyári romot, hogy tudom s-onolni és minden nyalánkság? -
kiseper
tag
Üdv urak,
Én az árral szeretnék szembeúszni, vissza szereném zárni a telóm bootloaderét és s-onolni is majd hivatalos 4.4.2-t feldobni, hogy lehetséges ez?
-
kiseper
tag
Üdv,
ARHD romom van, mit kell tennem ha frissíteni akarom a ma kiadott kerneles verzióra? mármint a gyári 4.4.2 kernel legyen alatt csak simán updatelem az ARHD-t? -
kiseper
tag
Akkor maradjon az ARHD+Bulletproof vagy hozott valami újat a Vipera?

-
kiseper
tag
Nekem most HD Revolution rom van fent, Bulletproof kernel-el, van ennél jobb? vagy hagyam ezt?
tudjátok, romolhatnék -
kiseper
tag
Üdv,
Én is beszereztem ma ezt a szépséget, mikorra várjam a 4.4et rá?
Így is teljesen megfelel, csak a kíváncsiság beszél belőlem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

superciddel sem, de supercid nélkül se volt ota 4.1.2-ről szóval nemtudom hogyan tovább :/