Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Igazabol nem tudom, most valtozott-e valami, mert ugyan 27-ei datumot ir, de ez is csak 1.0.0, az volt eddig is. Xposedben meg nem elerhetö a frissites, illetve allandoan az 5-ösre akarja frissiteni..
Gulyopapa: Egyet ertek, szerintem is kicsit kezd mar gazos lenni ez a meretnöveles. A One meg ugy ahogy elmegy, de mostmar 5" alatt nem jönn normalis telefon. Nekem mondjuk 4,3-4,5" között lenne a tökeletes, i4 fele 5:4-es keparannyal, az mar nem olyan kicsi, de meg pont nem tul nagy.
Regebbi i-kkel pedig csak ovatosan, szokasa az Almanak rendesen elcseszni öket a frissitessel, radasul ott downgrade sincs. En többek között ezert adtam el az iPod Touchomat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest