Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Freiherr #26062 üzenetére
+1
Nekem is kedvencem volt, trollkodtam is... pl. túlárazott terméknél belinkeltem bolti oldalt, h ez-e amit hirdet De nem létező, fake leírásos, netes, vagy épp HA-ról lopott képes hirdetésekhez tettem epés megjegyzéseket. Ahol tévedtem, ott elnézést kértem. Most már ez a topik is kuka sajnos. Hirdetők figyeljenek magukra, kész.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
DiszNóÓl
senior tag
-
ViZion
félisten
-
seniman
veterán
Jól tartják az árukat ezek a led tévék.Lassan jobb befektetés lesz,mint az ingatlan.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Ringman
nagyúr
válasz zoltanz #26094 üzenetére
nem lehet, hogy 0%-os thm-es konstrukció volt, akkor minek fizesse ki valaki egyből, ha 10 hónap alatt is elegendő?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
customer114
őstag
válasz Tomasz72 #26122 üzenetére
Tuti nem Kolompár. Jóhiszemű családapa (vagy anya?), aki olykor segít is másokon némi kölcsönnel. Valószínűleg sietve írta a hirdetést, ezért lehetnek hibák benne. A profilképen lévő mercivel is többnyire szokta segíteni fiatal hölgyek munkába menetelét a fagyos reggeleken, talán még munkát is biztosít alkalomadtán. Jó látni, hogy még maradhattak rendes emberek ebben a közösségben.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz customer114 #26123 üzenetére
Fene egye meg!
Nem sikerült rendesen kitakarnom, csak rájöttél a nevére.. :-)
Jobban oda kell figyelnem...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
shteer
titán
válasz seniman #26126 üzenetére
Nem az árba van beépítve, hanem a pénzügyi partner biztosít egy bizonyos keretet a normál hitelkihelyezések alapján. Ezért nincs mindig 0-ás hitel csak kampányokban.
Valamint ilyenkor van amelyik biztosít egy hitelkártyát amire már vastagon pörög a kamat ha aktíválod is és használod.
Én a házimozi erősitőt vettem így, ugyanannyi volt mint máshol.
Nemrég viszont írhattam a banknak, hogy töröljék a sose aktivált hitelkártyám szerződését a KHR-ből 3nap alatt elvégezték amúgy[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
seniman
veterán
-
patomi
őstag
Csalósban megint. Hihetetlen, hogy még egy régi tag is beugrik egy kedvező árnak. ... Tele az apró a friss lidercekkel. Nem jó ez így gyerekek.
Tényleg jobb lenne, ha az üzemeltető számlájára menne a love, és ha minden ok akkor tovább az eladónak. (Nyilván jutalékért) Eleve nem lenne sok hulladék termék sem.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
seniman
veterán
válasz patomi #26137 üzenetére
Mert nem ezt a blogot kéne árgus szemekkel vizsgálni,hanem a valódi problémákra megoldást találni.Számtalan kreatív ötlet volt a megfelelő topikban az apró jobbá,biztonságosabbá tételére.Gondolom sejted mennyi volt a reakció rá.
Rengeteg gyanús lidérc lett jelentve is,erre általában csak annyi válasz jött,hogy a gyanú önmagában még semmi.Biztos egyszerűbb a hatóságokkal meg a károsultakkal egyeztetni minden egyes csalás után.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Gyuri27
félisten
válasz seniman #26139 üzenetére
Az a lényeg, hogy itt rend legyen.
Amúgy meg ereggyé innen.Nekem lenne pár ötletem az apróra. De megtartom magamnak.
Miért írnám le? Ti helyeselnétek aztán ennyi. De hé öcsém ha nem kell a kalács. Ott a cumi.
Mert azt hiszem az, hogy az aprón ilyen káosz van nem kevés bajjal, átokkal, utánjárással stb-stb jár.Lehet az utóbbi 10-20 hszt törölni kezét csókolom.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Papooo
senior tag
válasz djculture #26143 üzenetére
Az ebay passzolta a dolgot, már a paypalnál van "Awaiting other party's response" státuszban.
Egy nyamvadt 5 eurós cucc miatt (félrom asus ROG) plusz 20 euró postaköltség, szivok.
Hiába, túl szép lett volna, ha minden összejön.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
patomi
őstag
i3 3250 helyi
. A processzor 2 magos, de 4 szálon dolgozik, így körülbelül 6 magnak felelne meg..Ilyeneket honnan szednek az emberek?
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest