Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
válasz
dethroner #4706 üzenetére
Nem nem! Jelenleg Digi kábeltv szolgáltatásom is van az 1000mbit net mellett. Azt majd lemondom. Minőségileg kiváló és semmi probléma nincs vele. Azonban a PR nek jóval több HD csatornája van mint a Diginek,ezért cserélem a tv részét. Pl: Moziverzum HD, viasat3 HD, Prime HD, Arena4 HD…stb. Ez utóbbi még csak SD minőségben sincs a Diginél, hogy a Bundesliga meccseit lehessen nézni. Ha a Digi is bővítené a HD csatorna kínálatát nem is gondolkodnék váltáson. Net meg marad, mert mindig gyorsabb kicsivel az 1000/300mbit/s, mint a 800/250mbit/s amit jelenleg a PR tud adni. 😊
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akosman #4705 üzenetére
Sajnos a Vodafon tudhatta mikor jönnek, mert előtte 1-2 héttel végig hívogattak mindenkit és hűséget hosszabbítattak azonnal, mert ha nem akkor jelentős emeléssel tudnak csak tovább szolgáltatni. Persze egyéb infó híján én is beleugrottam a +1 év hűségbe. Sebaj, 300Mbittel is ki lehet bírni manapság.
Szóval januárig tuti marad a mostani. -
Akosman
aktív tag
válasz
KROK640 #4704 üzenetére
Na az Jó! Én Digi FTTH-t köttetem be januárba. Most a PR-től a tv szolgáltatást fogom kérni. Egyszerre kezdte a Digi és a PR az optikai hálózat kiépítését a faluban. A Digi tavaly Decemberbe indult, a PR késett egy évet az indulással. Ebes települést nekem nem hozza a PR keresője valamiért.
-
almafa42
aktív tag
válasz
Dogbert #4700 üzenetére
Köszi az infot, majd írd le a Novicomos tapasztalatokat kérlek (ha itt nem akkor privátban is megköszönném).
Nem arra a részre megyünk, hanem Újtelepre. Az optika ott van már a villanyoszlopon, csak reménykedtem benne, hogy Telekom lesz a szolgáltató (most is T előfizetésem van és teljesen meg vagyok vele elégedve) -
Dogbert
csendes tag
Elvileg igen, saját hálózata lesz. de az még legalább másfél év, de szerintem inkább 2. Mindegy teszt gyanánt, megrendeltem ma itthonra a novicomos netet aztán meglátjuk mit tud a dolog, az ügyfélszolgálaton kedves volt a hölgy legalábbis. Viszont nem tudom hova készülsz költözni itt, de ha esetleg az m7es melletti új építésű részre el kell, hogy keserítselek mert ott maximum mobilneted lesz. Most ott nem húztak ki semmilyen kábelt, és gyanítom a novicom nem is fog, de talán a telekom nem hagyja ki ezt a ziccert és ők be kábelezik azt a részt is.
-
Dogbert
csendes tag
Na közben kaptam infót a telekomtól 2023 első felére ígérik, hogy kiépítik a saját hálózatot... Jobb lesz lehet ha inkább az 5G-ben reménykedem.
-
Dogbert
csendes tag
Mi se értettük, hogy anno miért nem húzták be Nyék után egyből Velencére is az optikát, főleg, hogy tudtommal azt a telekom csinálta... Mintahogy reménykedtünk, hogy amikor a UPC megvette a helyi kábeltv szolgáltatót, akkor hozzák a kábelnetet, de az elmúlt 10+ évben arra is hiába vártunk. És most úgy néz ki, hogy a novicom a telekomot is átbaszta, mert eredetileg úgy volt, hogy Aug elejétől már ők szolgáltatnak a hálózaton, de aztán az utolsó percben meggondolta magát a novi, hiába volt szerződésük a hálózat bérbe adásáról, szóval most a telekom se tudja mi a fene van... Ha meg a novi így áll egy telekom kaliberű céghez, akkor hozzám, hogy fog ha valami bajom lenne...
-
Dogbert
csendes tag
Volt tőlük neten 2 éven keresztül régebben, inkább nem erőltetném köszönöm. Pont azok a tapasztalatok miatt idegenkedem a novicomtól is. Mindegy holnap kiderül mit mond a telekom.
-
amargo
addikt
5300ft a 250/60 +fix ip, szerintem ez egyáltalán nem durva ár. 3-4éve 15/3-ért kérték több mit 8 ezret.
Dogbert: én eddig is mobilnet-et használtam a sebesség jó volt (100-200/40), de a ping 50-80 körül (én nem játszom, de ez a honlapok betöltésénél is érződik).
zsákutcában lakok (azaz itt már elfogy) a szomszédoknak telekom-tól van internet (csak ez van itt), mindig szidják mint a bokrot. Többen is WFH-ban vagyunk itt. pl 2 szülő már nem tud azon a sz@ron egyszerre dolgozni, mondják. -
Dogbert
csendes tag
Sajnos nálunk vagy a 30 megásnak hazudott ősdsl, vagy ez... na mindegy holnap felhívom a céges telekomos kapcsolat tartónkat, hogy ő mit tud a dologról, érdemes-e várnunk. Itthon még csak-csak hagyján lenne a dolog, de sajnos az irodába már nagyon kéne valami rendesen net, mert ott még az itthoni 15-17 megás kapcsolat sincs meg, csak az a bosszantó, hogy még arra is van kb 1 év hűség, 2 előfizetést meg nem szeretnék egyszerre fizetni. Hogy ebben a rohadt faluban sose volt egyszerű ez a netes dolog, nem hiszem el...
-
Ic3man
tag
válasz
djzotya1983 #4685 üzenetére
Nem hűségnyilatkozok! SOHA!
-
Dogbert
csendes tag
Várjunk csak most akkor jól nézem, hogy a novicom saját neve alatt szolgáltat netet Velencén? Eredetileg az volt az infóm, hogy a telekom fog szolgáltatni... nem igazán van kedvem egy ilyen neve kis céggel szerződni főleg látva, hogy mennyire nehezen ment a kivitelezés, és az áraik se túl jók...
-
amargo
addikt
Amennyire megtudtam az ügyfélszolgálatnál volt aki most kezdett.. igaz a legnagyobb internetes csomagolt nem akartam megrendelni, de a többihez nem kell mást megrendelni a kedvezményes árhoz. Én pl "kisebb" 250-es csomaggal mentem neki, mert onnan lehet díjmentesen váltani felfelé, de lefelé nem csak pénzért.
-
frici69
tag
Végre mi is megkaptuk az építési engedélyt: [link] . De hol van még így is mire itt megvalósul
Főleg így, hogy az Antennához átkerülnek a fejlesztések!
-
Amita
csendes tag
Nekem ma volt "szerencsém" beszélni velük. Az ügyfékszolgálatos első körben egy csomó kérdésemre nem tudott válaszolni (pedig a NAT-ot nem is kérdeztem). Ami röhejes: A legnagyobb sebességű netet kedvezményesen csak akkor lehet igénybevenni, ha a kábeltv előfizetés megvan már 3 hónapja.
Mondjuk kérdeztem, hogy ezt egy új településen hogy lehetne teljesíteni... Nem hatotta meg a csajt, fizessek elő csak tv-re három hónapig,aztéán lehet kérelmezni a netet kedvezményesen. Azt garantálni nem tudja, hogy akkor még lesz-e ez a kedvezményes ajánlat.
A honlapjukon ráadásul ez így nem szerepel az ajánlatnál. Szóval erősen vevő megtévesztése, de igazából a mögöttes üzletpolitikát sem értem. Én nagyon sajnálom, hogy a Telecom lett a szolgáltató...
Plusz én a gárdonyi kistérség településeire ÁSZF-et sem találtam. -
Ic3man
tag
Most jött az infó, hogy Technicolor FAG2233 ONT-ot fogok kapni.
-
user12
őstag
válasz
Lajosnagy17 #4654 üzenetére
Előbb fibernet, majd Invitel volt a ktv szolgáltató. Most azt gondolom, hogy Digi.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #4675 üzenetére
Gondolom hogy ez azt jelenti, hogy fejlesztések még pár évet csúszni fognak. Na, megyek hányni egyet.
-
Lajosnagy17
senior tag
MVMNET eladása az Antenna Hungárianak.
Az összes SZIP fejlesztés, amit az MVMNET-nek be kellett volna fejezni évek óta most az Antenna Hungáriához vándorol.
-
Ic3man
tag
válasz
djzotya1983 #4664 üzenetére
én is rárendeltem, olcsóbban jövök ki vele mint az 1/1G nettel
-
gabyka
aktív tag
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Novicom elhozta hozzánk végre az optikai net-et. A minőségével kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?
Első kőrben nagyon nyögvenyelős volt a szerződés kötés, nem tudták megmondani, hogy most elérhető-e nálunk vagy sem.Miután ez meglett, szomszédomnál már bekötötték és kiderült, hogy NAT-olt címet adnak. Felhívtam és csak Fix IP esetén tudnak publikus címet biztosítani. Aminek van havidíja..
Még nem kötötték be, kíváncsi vagyok milyen lesz
-
Lajosnagy17
senior tag
Csővár DIGI optika, Invitel rezes hálózat cseréje.
-
-
djzotya1983
tag
Gondoltam beszállok én is a témába
-
-
KROK640
nagyúr
A németeknél nekünk eladták a 3Mbitet is mint szupergyors netet. Miközben itthon 300Mbitem volt... szal hagyjuk. Franciaországi haverjaim pezsgőt bontank a 24Mbitből 20 megvan ....
Nesze nektek élvezet, 300/20Mbit (bocs, a seedelést nem állítottam le)
https://www.speedtest.net/result/11846447784
305.10 / 17.54Mbit -
dethroner
veterán
válasz
KROK640 #4658 üzenetére
Azt hiszem te valami álomvilágban élsz elvarázsolva
Ha igazán nagy szopatást akarsz látni, javaslom megtekinteni az alábbi képetNesze neked, szart drágán. Ja és a legszebb, ha hűségidő nélkül köti a paraszt, még fizessen 5100 forintos belépési díjat. Az ilyen mocskok miatt nincs sok helyen normális fejlesztés, mert az állam képviselője megnézi hogy az adott településen kínál-e valaki minimum 30 megás csomagot. Görény telekom meg elnevezi ezt a fost 30 megás csomagnak és ezért már nem is szükséges az állam szerint itt fejleszteni. Holott a kurva adsl drótja jó ha fészbúkra alkalmas netet tud kínálni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akosman #4656 üzenetére
Az derék! nem semmi, hogy 800/250Mbites netnél (ami manapság már nem egy húúú de csúcs) "rendes körülmények között elérhető
sebesség" 525/165 Mbit/s.
Tehát senki se várjon 800Mbitet, de még 600-at se ... mert még rendes körülmények között is csak 525-ös.
Ez szerintem simán kimeríti a megtévesztés fogalmát! -
Lajosnagy17
senior tag
[link]
Fonyód - ZNET -
Túzok22
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #4654 üzenetére
Telekom-ra gondolok, de lehet hogy egy tök más szolgáltató. A második képen ami lelóg a földre, az egy optikai kábel?
-
Berukaa
csendes tag
Már nagyon unalmas amit az MVM Net is csinál.. Itt kell szarakodni szar Telekommal 3mbit/s a mostani elérhető sebesség bezzeg ezek ugye adtak határidőt hogy tyűha 2021.Dec.31 ig befejezik... meg a f... .. at, vicc kategoria 2021-ben.... Hányszor tolták már maradék durván 5 hónap alatt ugyse váltják már meg a világot....
-
the.odzsy
aktív tag
Tótkomlós Békés megye, az invitel a saját oszlopain kihúzta az optikát. Már csak dobozolni kell. A gerincet is onnan hozták át Kaszaperre. Hátha lesz itt is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest