Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túzok22
senior tag
válasz Tav-Csoves #2093 üzenetére
Amúgy a dobozok miért csüngenek a kábellel együtt le az oszlopokról, miért nincsenek fent a helyükön? xD
-
Luc22
csendes tag
A zirci járás egy kis falujában egész napos áramszünet lesz a napokban. Lehet ennek bármilyen köze a Szupergyors Internethez? Úgy értem pl. kicserélnek olyan oszlopokat, ami nem bírna el a dobozokat, vagy hasonló.
Volt korábban más településen áramszünet a telepítés előtt, vagy kár reménykedni hogy köze van ehhez?Közben megtaláltam az E.ON oldalán az Excel, van szélessávú internet építése miatti áramszünet is. Ebben az esetben sajnos nem amiatt lesz.
Üdv
András[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Lajosnagy17 #2095 üzenetére
mármint a hévízi? Hát... valószínűleg az Invitel(amit megvett a Digi) de ha az Invitelt kérdezem: "lehetséges fejlesztésekről mi ügyfélszolgálatosok nem tudunk adni semmilyen hivatalos információt. Csak a jelenleg elérhető csomagokat tudom eladásra bocsátani"....
-
Túzok22
senior tag
Látom nálatok is lesz optika.
-
Lajosnagy17
senior tag
Melyik cégé?
-
taki01
őstag
Optikai kábel és annak kötődoboa.
-
Ic3man
tag
Teljesen jó! 900/800 az átlag!
TV egyetlen 1 dolog miatt lenne jó és az TV GO, viszont mint mondtam IPTV NEM kell!!!
TV marad a Kalásznet, egyelőre lekopogom, semmi baj vele! Amint jön a DIGI, átmegyek hozzájuk TV ügyileg, nekik is van Online TV lehetőségük és nem fos IPTV, hanem sima koax.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Cs1csó
félisten
válasz headhunter #2090 üzenetére
Akkor olcsóbb a sima net, sajnos nem egyszer olvastam már olyan ajánlatot, hogy megérte a komplexebb csomag, vagy inkább úgy mondom, hogy ha valakinek kell a tévé - még ha rinkán is - 1-2k-át megér.
-
headhunter
addikt
"Tipp..."
Spec 1. (DIGI):
1000/1000M/s + Alap telefon = 4.816Ft/hó
1000/1000M/s + Alap telefon + TV = 7.425-8.505Ft/hó
Spec 2. (UPC):
1000/1000M/s + Alap telefon = 5.456Ft/hó
1000/1000M/s + Alap telefon + TV = 8.530-10.455Ft/hó
Konkurencia mentes terület:
1000/1000M/s + Alap telefon = 8.368Ft/hó
1000/1000M/s + Alap telefon + TV = 10.830-13.740Ft/hó
-
tbw
aktív tag
Szóval ha csak internetet kérek a T-nél.
Akkor 8660 Ft havonta?TBW
-
Cs1csó
félisten
válasz rasotamas #2082 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de pont a SPORT csatornák amik még életben tartják ezeket a tévéket, a lineáris tévézés haldoklik, de az ÉLŐ sportesemények főleg ha magyar kommentárral szeretnéd csak ezeknél a szolgáltatóknál érhető el.
Amit te szeretnél elméletben JÓ, de gyakorlatban ugyanott lennél mint most:
MOST: 4k-ért mondjuk kapsz 100 csatornát
AMIT TE SZERETNÉL: mondjuk 10 csatorna stream-elése tuti meglenne 4k.Anno mikor bejött ez a stream megoldás - mint a Netflix - hogy valós időben is nézhetsz tartalmat de felveheted visszatekerheted nincs reklám stb. van egy bazi elérhető filmtár jól hangzott.
A valóság: NEM érhető el minden film, minden nyelven pl. régi klasszikusok magyar szinkronnal
NEM érhető el minden új film mert azt egy másik streamig szolgáltató fizeti stb.Nálunk a bittorrent még sokáig fontos tényező lesz.
-
veterán
Lehet, hogy az a forma ahogyan meg van oldva az iptv sz*r ahogy van, de alapvetően sem a dvb-c, sem a dvb-s, sem a dvb-t létezése nem lenne indokolt, jó internet kéne meg egy jó megoldás. Kiválasztanád, hogy melyik csatornákat akarod nézni, egyesével, és közvetlenül a csatornatulajdonostól streamelhetnéd megfelelő havidíj fejében. Pl M1-M5-öt élből törölném a p*csába az összes sportcsatornával meg a fishing huntinggal egyetemben. Pont hogy az lenne a kívánatos, ha én elmennék nyaralni, elvinném magammal a set-top-boxot, rádugnám a szálláson a bármilyen, akár digis, upc-s internetre és működne.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Sirandrish
legenda
válasz headhunter #2080 üzenetére
De a végén azért nyomj a kezébe egy ötöst a jól elvégzett munkáért...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
headhunter
addikt
válasz Sirandrish #2079 üzenetére
...Nah akkor kellett volna azt mondani hogy: Semmi gond..hívjuk fel a munkaadót és kérdezzük meg hogy fúr-e vagy sem...
+1
Én olyan értékelést "rittyentenék" a munka el nem végzése után...
Megérjük, hogy a szerelő megérkezik átadja a szerszámait és te saját magad elvégzed a bekötést, amíg ő elfogyasztja az előre elkészített és felszolgált kávét, üdítőt és aprósüteményt...
-
Sirandrish
legenda
válasz rasotamas #2074 üzenetére
" hát ő oszt födémet biztos nem fúr"
Nah akkor kellett volna azt mondani hogy: Semmi gond..hívjuk fel a munkaadót és kérdezzük meg hogy fúr-e vagy sem...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cs1csó
félisten
Ez még hagyján, de mikor a ADSL-re - persze jó messze a fejközponttól - ráteszik az IPTV-t és az amúgy is xar sebesség mér rosszabb lesz 8/1-es pedig akár 15Mbit is lehetne vagy több nem tudom mennyit csíp le FIXEN az IPTV, arról ne is beszéljünk hogy amit adnak IZÉ (router szerű multi izé telefont is rá lehet kötni van neve is de most nem jut eszembe) akkor azt mindennek - is - vége.
-
tbw
aktív tag
Szóval akkor lehet hogy még várok kicsit hátha megjön a Digi.
Ahogy a kommenteket olvasom.TBW
-
veterán
Na tegnap be lett kötve a Telekom.
A net megy 300/20, azzal nem lesz gond.
A szerelő egy gyökér volt, mondta az üzletkötő, hogy tervezzem meg a kábelezést, mondtam a szerelőnek, hát ő oszt födémet biztos nem fúr. Kb 3 másodpercre voltam tőle, hogy megkérjem távozzon és nem kérjük.
Sok minden nem úgy lett megoldva ahogy akartam és vehetek darabonként jópárezerért gigabites switcheket egyrészt mert nem akart furkálni, másrészt mert ez a modem/router amit hoztak csak 4 portos, ebből ugye 3mat elvesz a 3 iptv.
Aztán arra is rá kellett jönnöm, hogy egyszerre max 2 csatornán nézhetek hd adást, a 3madikat sd-re kell tenni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Túzok22
senior tag
Nekem elmegyeget a net valamiért (T 1000/1000) és most csak olyan 70-eket mérek
Valaki tudja esetleg hogy ez miért van?
Összekötöttem egy jó lankábellel a laptopomat és a modemet és úgy is ilyen valamiért.[ Szerkesztve ]
-
greyslay
aktív tag
Ma kaptam ezt az sms -t a telekomtól.
Ne várjak nagy csodát, vagy esetleg reménykedhetek abban ha 50 megás netet fizetek akkor talán 21 megánál több lesz az elérhető sávszél 1.5 év után ?"embertelen ember munka"
-
Túzok22
senior tag
Wifin 500/400 egyre jobb😄😄
-
kiskeni
aktív tag
válasz Túzok22 #2060 üzenetére
A vezetékes kapcsolódásnál meg vagy a vezeték lesz a gond, vagy a géped hálózati adaptere. Utóbbi mondjuk eléggé ritka, szinte az összes integrált cucc 10/100/1000, így gondolom nálad sem ez lesz a gond. Vezetéknek meg CAT5e/CAT6 szabványú ajánlott, mert ezek képesek 1000MBit/s sebességű adattovábbításra.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Túzok22
senior tag
Óóó menvan jogy miért mértem 80/50-et wifin. Nem 5Ghz-n voltam a routeremen mostmár wifin 400/300 😄
-
Sirandrish
legenda
válasz Tav-Csoves #2055 üzenetére
Én alsó madásfogásba nyomnék egy leszúrt Rittbergert
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Sirandrish #2053 üzenetére
100/100 netért lemennék spárgába, és megnyalnám a bal szemöldököm ha lenne ilyen netünk Hévízen...
-
Túzok22
senior tag
válasz Sirandrish #2053 üzenetére
Valamikor csak 90/90
Most csak 80/50 ez miiiii???
Sztem valamit nem jól csinált meg a szerelő[ Szerkesztve ]
-
-
Ic3man
tag
-
tbw
aktív tag
Akinek kötöttek ilyen T-s netet.
Mondjon már róla valamit.
Stabil kapcsolat?
Stb.?TBW
-
tbw
aktív tag
Na ma felhívtam a T-s Salesost
1 éves hűséggel kaptam 1 gigás net TV-vel telefonnal 7200 Ft.
Lehet hogy megkötöm ezt aztán 1 év múlva hátha lesz Digi és akkor majd váltok ha jobb áron lesz.TBW
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #2046 üzenetére
👏😃 Holnap kötik hozzám is. Úgy volt hogy hétfőn de pont nem voltam otthon akkor.
Ahogy csicso82 mondja csinálj több mérést. Előfordul néha ilyen, úgy különösen nem jelent problémát. -
Cs1csó
félisten
válasz zulu_mester #2046 üzenetére
Egy mérés nem mérés:
- csinálj random időpontokban mérést - reggel, este, éjszaka
- változtass szervert- lehet valami eszi a sávszéled nézd meg mi van még a neted milyen eszköz
- most az időjárás is bezavar, nem nálad hanem máshol, simán.
[ Szerkesztve ]
-
zulu_mester
tag
Ennek mi lehet az oka?
"Te is fiam Bluethooth!"
-
Túzok22
senior tag
Szia én Bagon lakok és itt meg Galgahévízen valóban van már T optika (2000/1000Mbit/s). Hévízgyörkön is lesz T mert ott is elkezdték húzni az optikát (émász villanyoszlopok). T-s üzletkötő mondta hogy nálatok is lesz csak nincs még teljesen kész a hálózat.
A DIGI-vel meg az a helyzet hogy mind a három faluban kész az optikájuk, fent vannak a kötődobozok is (inviteles oszlopok és inviteles aknák), de nem szolgáltatnak már egy éve azzal az indokkal, hogy állítólag még azóta sincs DIGI fejállomás erre a három falura. -
Al365
tag
Sziasztok!
Örültem hogy rátaláltam erre a fórumra, mert rengeteg infót kaptam. Azonban most már ott tartok, hogy még sem értek semmit. Hévízgyörkön lakom, ahol ugye a GalgaKTV volt a szolgáltató. Őket megvette a Kalásznet augusztus elsejével. Most náluk vagyok, de már nagyon várom akár a Telekomot, akár a Digit. De egyik sincs. Miért? A GKTV szolgáltatott Bagon és Galgahévízen is (két szomszédos település). Mindkét helyen lehet már a Telekommal szerződést kötni. Nálunk miért nem? A Kalásznet állítólag csak felvásárolja a kisebb kábeltv-s társaságokat a Telekom részére . Hát akkor mi van? Kalásznet Bagon és Galgahévízen meg sem jelent?
A Digi a másik fele. Megvette az Invitelt ezért most ott tartunk, hogy a Diginél még nem, az Invitelnél már nem lehet szerződni (nem mintha szerettem volna az Invitellel).
Van valakinek valamilyen infoja, hogy Hévízgyörk miért esett ki a kosárból?Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Berukaa
csendes tag
NVM Net Zrt.
Balassagyarmati járásban se haladnak... (Cserháthaláp) DSL ami bejön Le: 3-5Mbit/s Fel: 767kbit/s... központ tőlünk 3.5-3.8km-re található, értem én hogy vidék na de ennyire? Optikai kábel falun keresztül húzva a földben már évek óta, a fejlesztő cég legalább valami érdemleges információt adna a hálózatfejlesztésről "na szépen elkezdtük a munkálatokat" de semmi... én ebben már nem bízom hogy valaha is lesz itt normális internet :/
-
placebo2018
csendes tag
válasz kiskeni #2039 üzenetére
Nem tudsz semmit csinálni azért van ez a türelmetlenség mert tavaly a dajcstomi egész tavasszal az harsogta 2018 végére mindenhol meglesz a fejlesztés na persze ezt könnyű mondani a pártszékházból.Mennek a fejlesztések de ki kell építeni a gerinchálozatot aztán a felhordó hálozatot ami két falut összeköt és igy tovább tehát nem az van hogy készre csinálnak egy falut 2 hónap alatt.Aztán a SZIP 2020-ra kéne meglenni a SZIP 2.0-nak meg 2025-re hol mit csinálnak ki tudja,Nálunk 1 év 2 falu van még 30-nál több vagy elején vagy a végén leszünk az még sok-sok év...
-
kiskeni
aktív tag
Srácok, kéne egy kis help. Ha érdekelne mit mutyiznak, akkor kinek kellene írnom levelet? ITM-nek (Információs és Technológiai Minisztérium), vagy van esetleg más szerv (felettes szerv akár)? Csak mert elég gyanús az, ami itt folyik ahol lakom. 1 éve árválkodnak ugyanis kihasználatlanul az optikai kábelek az oszlopokra végig kihúzva + a falu két végén levezetve a földbe és onnan föld alatt tovább vezetve. Láttam a munkálatokat, meg is kérdeztem a dolgozókat és ők bizony optikát szereltek, de se doboz se semmi. Csak egy-egy feltekert optikai kábelköteg minden oszlopon, illetve az oszlopok között végig lógatva az egész optika, meg mintha a köteg helyére pont bepasszolna egy doboz, úgy néz ki (mintha valami fém felfogató lenne ott a kábelkötegnél). [1.oszlop] [1.oszlop] [1.oszlop] [1.oszlop] [2.faluvégeoszlop] [2.faluvégeoszlop] [3.faluvégeoszlop] [3.faluvégeoszlop]
Valahogy így kell elképzelni. A falu egyik végén látható leágazásnál nem vagyok abban biztos, hogy ez most az optika földbe való levezetése, mert fent látható vége igencsak elnyúlik az oszlop tetejéig a köteg fölé, viszont a másik végénél az szemmel láthatóan is biztos, hogy az amire gondolok. Erre csak ráerősít az is, hogy a kábelfelszerelés után csinálták a két oszlopra (3./2.faluvégeoszlop képek) a levezetést. Na most, ez áll 1 éve... 1 éve, könyörgöm, ráadásul egy kecskeméti cég nyerte el az egész támogatást a Szigetvári járásra (Vidékháló kft.). Sok közük van ehhez a helyhez, de tényleg, holott amúgy abszolút nem szolgáltatnak még csak a közelben sem... Aztán egyik fórumtárs küldött egy érdekes cikket, szóval ezek eléggé érdekesek, az egyszer biztos.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
szkaroly
senior tag
válasz Lajosnagy17 #2025 üzenetére
Szerintem idén ne is reménykedj. Majd 2020-ban. Amikor már szorít a határidő és közelít a büntetés.
Poco F6
-
Ic3man
tag
Csak infó a WiFi sebességre.
- saját 1043ND V3 - 85/105Mbit
- Telekom modem/router 5Ghz -> 265/270MbitMéltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
Publikus az IP címem, nem így értettem...
A T féle modem eleve csinál egy belső hálót 192.168.1.x, illetve a saját routerem megint egy másikat 192.168.0.x-al.
Szóóóval sose jut el hozzám a request.
Kapot a saját routerem egy fix IP-t, azt a T-s modemben beraktam DMZ-be és jó napot kívánok.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
Nem tudom sajna az első szerver melyik volt.
Eddig sokat nem teszteltem, de 900/800 környéke mindig megvolt.
Viszont a T modem, nem csak modem, hanem wifi router is, szóval dupla NAT ha van saját router is.
Aki érti érti, aki nem annak úgysem számít.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
tika06
csendes tag
Bajai járas - Sükösd.
Kábelek még nincsenek sehol, de az új villanyoszlopokat az elmúlt 1 hónapban lerakták, illetve van ahol kábelcsatornát fektettek a földbe. Remélem nemsokára már az optika is fent lesz.[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Ha valaki olyan területen lakik, ahol az MVMNET fejleszt és látható eredmény is van kérem jelezze.
-
Ic3man
tag
Érdekes, de más szerver felé:
[ Szerkesztve ]
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Sirandrish
legenda
-
Cs1csó
félisten
válasz Sirandrish #2020 üzenetére
Nekem érik a költözés és ha költözök csak olyan helyre megyek ahol van DIGI 1000-es net.
Most felújítva többért el lehet adni.
-
Sirandrish
legenda
Az elmúlt másfél hónapm azzal ment el (meló melett) hogy lakásfelújítottunk. GYakorlatilag Atól Z-ig..padló, falak, mennyezet, kisszoba, nagyszoba, folyosó, étkező. Még a konnektorokat is kicseréltük. Az egészet ma (most) fejezzük be...nyilván itthagyon a gyorsabb netért
Amúgy olyan helyről költöztem ide ahol digi volt...őszinte leszek. Eszembe sem jutott 4 éve hogy a mai napig 30as nettel kell majd szarakodni. Mikor idejöttünk akkor tudtam hogy annyi, de hogy lósz*rt sem fejlesztenek majd rajta máig, arra nem számítottamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cs1csó
félisten
válasz Sirandrish #2018 üzenetére
hogyne lenne más lehetőséged???!!? Költözz el, olyan helyre ahol van DIGI 1000/1000-es optika 3k-ért.
NEM kötekedésképpen írom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Fücsök007 #2015 üzenetére
60/10es van náluk...mondjuk az dupla sebesség
Amúgy egy évet már kibírok ...nem mintha lenne más lehetőségem
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz rasotamas #2013 üzenetére
Kabbeakkornah
Amúgy meg nagyon komoly a sansa[ Szerkesztve ]
-
Fücsök007
őstag
válasz Sirandrish #2012 üzenetére
Év végére vagy jövő tavaszra csúszik szerintem a fejlesztés. Nem lehet konkrétumot tudni, de a legtöbb járásban csúszik/csúszott más szolgáltatóknál is a tényleges befejezés, a céldátumhoz képest. A PR-telecomnak optikai gerincet kell kiépítenie, majd aztán jöhetnek a lefedendő utcák.
Mellesleg a fiberwave telepített Tokajra is mikrós tornyot, így már van Tiszalökön is stabil vétel.
Itt van a térkép. Tudom drága, de 1 év múlva már lesz ott is optika, addig ha nem bírod ki lehet alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tegnap volt itt a Telekom üzletkötő és megegyeztünk, iptv 3 tv-re, 300/20 net. Mondtam neki, hogy ha nincs Televízió nem írok alá semmilyen hűséget, szerencsére megoldottuk.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz Fücsök007 #2011 üzenetére
Elméletileg nálunk már 7. 31re kellett volna megcsinálni, de nem nyert. Mindegy...5év az már pite
-
Fücsök007
őstag
válasz Sirandrish #2010 üzenetére
2025 év végére gigabit képes hálózat lesz kötelező a SZIP2 program keretében, ezt FTTH vagy ED3.1-es HFC tudja csak teljesíteni.
-
Sirandrish
legenda
Szép. Van egy sansa gyanúm hogy én nem élem meg azt hogy hozzánk is bekössenek egy ilyet..
-
Ic3man
tag
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Túzok22
senior tag
Nálunk Bagon a telekom pontban aug. 3-17-ig lehet nyerni értékes kerékpárokat. Az egész falu kapott telekomos nyerőkódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest