Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- +36302564899
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Nem tudom mi dolga ebben az E-Onnnak. Aláírják, hogy mehet az oszlopokra a tartóvas és ennyi kb. E
-On oszlop pedig ahol van, ott elvileg alkalmasnak kell lenni, hisz az elektromos vezetéket is tartja. Nehezen hiszem el, hogy olyan rossz állapotban vannak az EON oszlopok, hogy egy tartóvasat nem lehet rátenni. Ezt pedig az adott hálózatépítő teszi, nem az EON-os.ⓑⓣⓩ
-
-Philip-
tag
Jó kérdés, hogy kié a telefon oszlop hálózat? Ha nem az építőé, akkor csak abban az esetben jogosult felhasználni, ha a tulajdonos hozzájárul. Ha feltételezem, hogy Magyar Telekom infrastruktúrát szeretne használni a Drávanet, könnyen belátható, hogy egyáltalán nem áll érdekében az MT-nek felengedni egy jóval fejlettebb hírközlési hálózatot az oszlopaira mert azonnal elveszítheti az előfizetőit.
A föld alatti építés nem minden esetben kivitelezhető. Ha régen a gáz/víz/szennyvíz/egyéb távközlés alépítményeit úgy helyezték el, hogy nem maradt szabad hely a zöld sávokban, akkor szinte kivitelezhetetlen. Arról nem beszélve, hogy alépítményes hálózatot építeni nagyjából 4x annyiba kerül és végeredményben nem lesz jobb műszaki tartalmú, nem termel több profitot, "csak" szebb.
- Rallymania -
-
-
kiskeni
aktív tag
Én azért utána járnék ennek a helyedben. Én is megkérdeztem anno a szerelőket, azt állították, hogy a Telekom fejleszt. Valami eldeformálódott Telekom lehet ez a Vidékháló személyében Jaaa, mert mint kiderült, a szerelő zöldségeket beszélt
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
hcol7
senior tag
http://nmhh.hu/tart/report/88/Kiepites_lefedettseg_savszelesseg_szolgaltatas_kimaradasa
https://www.palyazat.gov.hu/rjon-neknkJegyzo/Polgarmester - elvileg van igeret Velencen hogy a kepviselok utananeznek hivatalosan.
Piszkosul duhito ami ezzel a palyazattal kapcsolatban folyik.
Megerositem a telekom valoban fejleszt, es le a kalappal elottuk hogy annak ellenere ugynezki megcsinaljak hogy nemkapnak tamogatast a tersegben.
-
hcol7
senior tag
Ettol fuggetlenul nekem missziom Velencen hogy legyen normalis halozat, lehetoleg FTTH.
Hozzateszem ha akarnak meglenne a megfelelo modja a buntetesnek a nem teljesitesert, azert nem olyan nehez visszaszerezni a penzt (vagy ha az mar nincs helyette ingosagot) - csak nincs ebben motivalva senki.
Nehany belso Telekom pletyka szerint oket pl. egyenesen hatraltattak a palyazatban, foleg abban a tersegben.
Na mindegy, ennek ellenere amint fentebb irtam van remeny, cross fingers. -
the.odzsy
aktív tag
A SZIP 1. körben nálunk is az Invitel nyert. Viszont az idén, amikor fel vettem velük a kapcsolatot, akkor úgy nyilatkoztak, hogy már nem hozzájuk tartozik a projekt, hanem az Oroscom-hoz (akinek még normális weboldala sincs, sőt az ÁSZF-je is ősrégi ... de most is ők szolgáltatnak nálunk valami követhetetlen módon). Ezzel nincs is baj . hiszen tavaly ők kivitelezték az Invitel Szip optikáját Makó térségben a honlapjukon pedig ez már szerepel mint pályázati kiírás a térségünkre. Továbbá megbízható információ alapján jövőre megkezdik a kivitelezést. Valami ORFK térmegfigyelő kamerás projekt is van, azt már megkezdték, dobozok. optikai kábel felrakva... Nem tudom hogy megy ez pályázgatás, meg azt se hogy került ki az Invitel kezéből és ment át egy másik céghez. A lényeg hogy meglegyen. Csak az bennem egy kis félsz, hogy az Invitel Digi kézbe kerülésével azért jó áron és nagybb cégtől kaptunk volna szolgáltatást. De mindegy csak legyen meg a hálózat, és lehessen köttetni be a netet. A többit majd meglátjuk (milyen sebesség, milyen ár...)
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Diák66
őstag
Valószínűleg kiadják a nagyobb cégek alvállalkozónak a munkát.... bár ez nem sok jót jelent. Látod alább egy posztban már munkaerő közvetítőt is alkalmaztak. Lassan oda jutunk, hogy a szolgáltató arra kér minket, hogy segítsünk kiépíteni a hálózatot, ha szeretnénk optikát.
-
amargo
addikt
Amennyire megtudtam az ügyfélszolgálatnál volt aki most kezdett.. igaz a legnagyobb internetes csomagolt nem akartam megrendelni, de a többihez nem kell mást megrendelni a kedvezményes árhoz. Én pl "kisebb" 250-es csomaggal mentem neki, mert onnan lehet díjmentesen váltani felfelé, de lefelé nem csak pénzért.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Amúgy pont ugyan ez a benyomásom velük kapcsolatban, nekem is mindent mondtak az ügyfélszolgálaton. Én is azt vettem észre, de azt hittem, csak rosszul emlékszem, hogy átalakultak az ajánlatok. Nekem ez volt durva, hogy publikus ip-t csak fix ip-ként tudnak adni felárral. Én folyamatosan nézem a ping-et és délutánonként 20-25 felé is felmegy (nyilván gyerekek, dolgozók haza érnek).
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?