Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frici69
tag
válasz Lajosnagy17 #1698 üzenetére
Tudom,hogy ezzel nem vagy kisegítve de, Pápa környékén is ők nyertek de, semmi fejlemény. Ahogy nézem a jogforrásokat jobbára keleten vitézkednek.
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1698 üzenetére
ez engem is nagyon érdekelne már. Keszthelyen vtöbb helyen láttam,hogy van 50 sőt 100mbites net is. az,hogy optika e azt nem tudom megerősiteni,gondolom nem. viszont 5km errébb Gyenesdiáson 10mbit van. aki szerencsésebb és közel van a dslam-hoz annak esetleg a 30 kinyöszörög igazából az bosszant,hogy no konkurencia,megteetik,mert vagy ez vagy semmi.
Remélem mostmár errefele is beindul valami,mert ez a 10mbit még 1 gépre is nagyon kevés,főleg 2-re. a másik hog elég sokszor úgy belassul,hogy játékokban ledobál. és ez közel 6k-ért.
Gogodj
-
Porlac
újonc
válasz Lajosnagy17 #1703 üzenetére
Szia nagyon sokat foglalkozok az mvm nettel kb már 2 éve de írtam nekik emailt értelmes válasz nincs hívtam őket azt mondták hogy hívjam visza őket mert kell neki még több információ de még a szip röl sem hallottak. De nmhh pedig mindig új kérvényt adnak be de sehol sem csináltak semmit még edig. Szerintem ma felhívom majd. egy index cikk szerint pedig majd nyáron fognak neki állni dolgozni adig meg csak vagyunk. Jut eszembe Devecser mellet láttam hogy optikát ástak de szerintem nem mvm csinálta
-
szkaroly
senior tag
válasz Lajosnagy17 #1703 üzenetére
Békéscsaba külterület semmi. Információ: szokásos agitprop hadoválás + 21.századi PR süketelés. Szerintem erre ment el a támogatás fele. A többi Q7-es Audikra, külső szakértőkre. A maradék pedig az NHB Bankba került fialni, annak most ugye annyi. Majd az EU-s határidő lejárta előtt 1 hónappal nekilátnak nehogy Brüsszel megint s.ggbe d.gjon minket.
Poco F6
-
ripla
addikt
válasz Lajosnagy17 #1717 üzenetére
Údv Magyarországon.
-
Porlac
újonc
válasz Lajosnagy17 #1717 üzenetére
Na most küldtem 4 levelet mvm netnek edig még nem válaszoltak az ha nem fognak keddig akkor majd a kifünek fogok írni hátha azik tudnak valamit. De ez nagyon gyanús az egész senki nem mer válaszolni lehet hogy csak a pénzt lopják na de mindegy csak a legjobbakra kell gondolni.
-
Cs1csó
félisten
válasz Lajosnagy17 #1730 üzenetére
Erről a DIGI tudja a legtöbbet, de valószínű, hogy csak egy sablon üzenetet kapsz tőlük, hogy folyamatban van meg tervezik meg hasonlók. Amint lesz megtudod.
Miért kérdezed mozgolódni látod a DIGI szerelőit vagy már optikát is húztak ki vagy mi alapján?
Ha ott tervez valamit a DIGI az elkövetkező pár évben arról tudnak majd tájékoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lajosnagy17 #1733 üzenetére
Értem, mindenképpen egy érdeklődő levél a DIGI-nek - pontosan add meg a címet amire a kérdésed vonatkozik, ennek fényében tudod majd, hogy érdemes e FLIP-re váltani.
Pl. a DIGI még semmit sem ígér akkor váltasz FLIP-re - mondjuk max 1 évet aláírsz többet semmiképp - persze utána kell járni, hogy a bekötésnek van e külön költsége mert ha az magas akkor lehet nem éri meg arra az egy évre sem váltani hiszen a bekötési költség elviheti akár a féléves árelőnyt is.
-
Túzok22
senior tag
válasz Lajosnagy17 #1730 üzenetére
Mi is arra várunk (Bag), hogy végre elindítsa a DIGI a szolgáltatást. Az optika meg a dobozok tél óta fent vannak, ám egy baj van hogy nincs fejállomásunk és emiatt nem indul nálunk. Ugyanez a helyzet a velünk szomszédos Hévízgyörk és Galgahévíz településeken is.
-
Ic3man
tag
válasz Lajosnagy17 #1748 üzenetére
Szia,
Igen, simán lehetséges, több helyen is van így!
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1768 üzenetére
"Az MVM NET a felsorolt járásokban megkezdte a hálózatfejlesztés tervezését és kivitelezőjének tendereztetését."
ez kb mikori infó mert mintha elég régóta írnák ezt? én akkor hiszem el nekik ezt amikor látom hogy nekiállnak.
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1774 üzenetére
hmmm ennek igazán örülök. Végre. nagyon remélem,hogy a kolléga infójával ellentétben erre felé is lesz valami a seggvakaráson kivül. 2006 óta épp ideje lenne mostmár.
Gogodj
-
frici69
tag
válasz Lajosnagy17 #1782 üzenetére
Kemeneshőgyész
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Porlac
újonc
válasz Lajosnagy17 #1800 üzenetére
Hévízen a héten gayhome alvállalkozói valamilyen vezetéket raktak fel az oszlopokra meg a dslamban csináltak valamit máshol nem láttam semmi változást
[ Szerkesztve ]
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1800 üzenetére
semmit nem láttam még. (gyenesdiás) amit észrevettem,hogy 2-3 telekomos autó futkorászik a dslamok körül,néha b**tatnak valamit majd 2-3 hétig egy lelket nem látni,magyarul semmi fejlesztés,én már kezdek lemondani a jóról.......
Gogodj
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Lajosnagy17 #1818 üzenetére
Balatongyörökön nem lehet előfizetni semmire a Telekomnál, mert nincs elég kapacitás. Lőttek a vezetékes internetemnek. Ezt nem hiszem el, hogy a 21. században ez lehetséges.
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1833 üzenetére
nesze neked fejlesztés!!!! D
drága barátom nemhogy lehetséges sajnos létező tény. egy várossal arrébb meg már villanyautókkal járnak nekünk még a trabant se jár... lasssan kezdek beletörődni én is,hogy kaka.Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1835 üzenetére
nálam a znet nagyon szar volt. volt kb 2 évig. viharban k...a szar. szép időben még el-elmegy de mivel rádiós net elég ingadozó a sebesség. én 25 ös csomagba voltam. 12 mindig megvolt. volt hogy megvolt a 20 is,de ritkán. hozzáteszem nálam nagyo nrosz rálátási viszonyok vannak. ha jo rálátásod van akkor mindenképp megéri a probát
Gogodj
-
Cs1csó
félisten
válasz Lajosnagy17 #1835 üzenetére
- van más opció, mert ha nincs akkor nincs mese oda kell menni
- esetleg ha van DIGI előfizetésetek most nagyon kedvező 50G/1000Ft persze hogy meddig és hogy az kérdés és csak lefedettségi területen és kell lenni valamilyen DIGI előfizunak pl. egy műholdnak.
- ha ez valami mikro izé akkor a jó rálátás nagyon fontos, vagy valami jelerősítő, jelfogó -
ripla
addikt
válasz Lajosnagy17 #1863 üzenetére
-
Ic3man
tag
válasz Lajosnagy17 #1874 üzenetére
Google!? [link]
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
ripla
addikt
válasz Lajosnagy17 #1874 üzenetére
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #1902 üzenetére
ez engem is rettentően érdekel!!!!remélem legalább ásni elkezdenek már lassan. igen ideje lenne. de tényleg!!!
Gogodj
-
szkaroly
senior tag
válasz Lajosnagy17 #2025 üzenetére
Szerintem idén ne is reménykedj. Majd 2020-ban. Amikor már szorít a határidő és közelít a büntetés.
Poco F6
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Lajosnagy17 #2095 üzenetére
mármint a hévízi? Hát... valószínűleg az Invitel(amit megvett a Digi) de ha az Invitelt kérdezem: "lehetséges fejlesztésekről mi ügyfélszolgálatosok nem tudunk adni semmilyen hivatalos információt. Csak a jelenleg elérhető csomagokat tudom eladásra bocsátani"....
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Lajosnagy17 #2118 üzenetére
hidd el, hogy földbegyökerezett a lábam a Móricz, és a Hunyadi utca kereszteződésében ahol megkérdeztem a csavót... Nem értem hol van a kék?! A Digi sok türelmetlen potenciális usert fog elveszíteni, ha fél évet késik...
Mi meg a családban most örülünk, hogy nem kötöttünk Invitel 100/8-as csomagot 1 évre, mondván, hogy az optika ami ott virít a lámpákon, tuti Invitel, erre trécom. -
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #2160 üzenetére
naaaaaah!!! akkor talán....taláááán van még remény,,,végülis szomszéd.....
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #2359 üzenetére
béka segge alatt.!!!!!!!!
Nlunk diáson futkoznak a t-sek össze vissza,dlsam-et elég srűn cseszegetik. változás semmi ugyan olyan szar mint eddig. Hévizen épitgetnek már ha mvm csinálja az sem biztos.....
Elvileg 71-es főutnál turnak már én még nem láttam. Főnököm mondta hogy Györökön látott már kollégákat ásni. hogy ebből mi igaz azt nem tudom. de jó lenne ha valami lenne. ha már a slam-ig kiépitenék is nagy elöny lenne,bár ahogy néztem elég vastag kábelek vannak talán addig elvitték már? majd csinálok képet a szkaik megmondják biztos
Gogodj
-
Túzok22
senior tag
válasz Lajosnagy17 #2387 üzenetére
Felénk Bagon úgy van, hogy az egyik oldalon a villanyoszlopokon Telekom optika van ami már működik is, a másik oldalon az Inviteles oszlopokon meg a föld alatt DIGI optika van 1 éve, de még nem él a hálózat. Ha a DIGI is beindul a falunkban akkor itt már a két cég versenyezni fog egymással.
-
Sirandrish
legenda
válasz Lajosnagy17 #2397 üzenetére
Mert még a végén ők csinálnának is valamit, az meg milyen lenne már
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gogodj
tag
válasz Lajosnagy17 #2398 üzenetére
köszi!!! ez really nagyon jó hír
nah jah. elméleti 30 mega ja. de elvileg az minden háztartásban. ez kb olyan hogy én azt mondom hogy elméletben elérhető mindenhol pl a 300mbit. a falu egy részén (talán megközelitőleg) el is érhető,5 házzal arrébb már éppen csak 50. mire hozzánk eljut már csak 18 amit ki tudsz préselni az is akkor ha éppen ugy szinkronizál fel ami általában rá 2 napra megszakad és beáll 15 re. tehát e tök jól hangzik hogy 30mbit. de akkor mondjk azt hogy minden faluban megoldják a névleges 30mbitet. ahol mégse az beszivta.... igy még igaz is lenne.!!!!!
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
-
greyslay
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #2435 üzenetére
Hát az én településem rajta van a listán, de itt híre hamva sincs optikának
úgy hogy ez nem tudom hogy mi"embertelen ember munka"
-
kiskeni
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #2435 üzenetére
Logikát ne keress, vagyis de, sógor/koma/jóbarát ahol lakik, ott lesz fejlődés (pláne ha rinyál érte). Szemét egy dolog ez a politika én azt mondom... A valódi fejlődést, előrehaladást és egy élhetőbb, egészségesebb, környezetkímélőbb jövő megépítését akadályozza csak -.- DE, nem akarok nagyon offba átmenni.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2481 üzenetére
Tudtommal van/vagy csak volt Vidanet Zrt. Csak az is a T hálózatát használ(ta) (ja)...
Nagyon remélem hogy lesz, egyébként valami szélessáv építés címén amit fentebb is írtam már 66 stervezett áramszünet van, az egész faluban szakaszolnak egy hónapon belül. Az E-On os oszlopokra csak a régi fos koax van feltéve de remélem nem azzal akarnak baszakodni hogy most meg azon valami fos eurodocsyst akarnak.
Itt van 10 éve kihasználatlanul az optika a dslamban és semmi...[ Szerkesztve ]
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2485 üzenetére
Köszönöm az eféle válaszok már megnyugtató jelleggel hatnak rám A Községi SZIP lista merre található?
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2487 üzenetére
Igen ezt láttam, csak nem emlékeztem merre volt az oldal.. A tervezett befejezési határidőt már túllépték, de legalább most már elkezdődik valami, ha többet tudok, akkor írok majd a fejleményekről, köszi.
-
kiskeni
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #2489 üzenetére
Magyar fejlesztések, mit vársz? Egyébként max pár "belsős" ember tudna bármit is mondani (pl egyik fejlesztő cég fejese), de ők nem bújják itt a fórumokat na...
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Pokesz007
senior tag
válasz Lajosnagy17 #2489 üzenetére
Egy sima szalagmunkásra sincs munkaerő. Nemhogy,egy szerelő vagy kicsit szakmabelire Otthon elvan közmunkán,vagy külföldön,persze más pénzek forognak.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2492 üzenetére
Na kíváncsi vagyok mit mondanak
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2503 üzenetére
Elképzelhető, vagy inkább valahol a tányéros cuccaikat szerelték.. De mind 3 szolgáltatónak van LTE, így max az 5G vel lesz versenyképes hosszútávon. Vagy valami nagyon olcsó tarifákkal
-
Gogodj
tag
-
btz
addikt
válasz Lajosnagy17 #2678 üzenetére
Ott a Vidanetnek van koax hálózata vagy maga a Vidanet fog fejleszteni, így ott SZIP fejlesztés nem lesz a Telekom részéről, majd csak önerős, de nem hiszem, hogy mostanában.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
zsida.kornel
tag
válasz Lajosnagy17 #2706 üzenetére
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2776 üzenetére
Szerintem az a következő, úgy tudom a gerinc ott is megvan évek óta...
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2778 üzenetére
Érdekes dolog ez, kb 1-2 éve fenn van már a megvalósított GPON lista közt a településem, természetesen egy méter optikát nem láttunk azóta sem. Most hirtelen nekilódultak de durván.
-
placebo2018
csendes tag
válasz Lajosnagy17 #2787 üzenetére
Hello!
Tehát ha nem vagyok a táblázatban akkor nálunk meg van a 30Mbit?
Azért rákérdeztem az egyetlen kábelszolgáltatóra mennyi a max az 20Mbit de szip mobil nem érhető el akkor honnan van meg a 30Mbit.... -
btz
addikt
-
djzotya1983
tag
válasz Lajosnagy17 #2875 üzenetére
Melyik településen laksz?
-
Danecay
addikt
válasz Lajosnagy17 #3065 üzenetére
Gondolom ezt nekem szántad Megvárom az ügyfélszolgálat válaszát is de biztosan nem hagyom szó nélkül. Akármilyen választ is kapok akkor is bosszantó, hogy egy ezen a területen messze elmaradott település kapcsán ahol mint fentebb írtam se vezetékes telefon se kábel TV se semmi, felmerül egyáltalán ez a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD FX
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe gar