Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dogbert
csendes tag
Elvileg igen, saját hálózata lesz. de az még legalább másfél év, de szerintem inkább 2. Mindegy teszt gyanánt, megrendeltem ma itthonra a novicomos netet aztán meglátjuk mit tud a dolog, az ügyfélszolgálaton kedves volt a hölgy legalábbis. Viszont nem tudom hova készülsz költözni itt, de ha esetleg az m7es melletti új építésű részre el kell, hogy keserítselek mert ott maximum mobilneted lesz. Most ott nem húztak ki semmilyen kábelt, és gyanítom a novicom nem is fog, de talán a telekom nem hagyja ki ezt a ziccert és ők be kábelezik azt a részt is.
-
Dogbert
csendes tag
Na közben kaptam infót a telekomtól 2023 első felére ígérik, hogy kiépítik a saját hálózatot... Jobb lesz lehet ha inkább az 5G-ben reménykedem.

-
Dogbert
csendes tag
Mi se értettük, hogy anno miért nem húzták be Nyék után egyből Velencére is az optikát, főleg, hogy tudtommal azt a telekom csinálta... Mintahogy reménykedtünk, hogy amikor a UPC megvette a helyi kábeltv szolgáltatót, akkor hozzák a kábelnetet, de az elmúlt 10+ évben arra is hiába vártunk. És most úgy néz ki, hogy a novicom a telekomot is átbaszta, mert eredetileg úgy volt, hogy Aug elejétől már ők szolgáltatnak a hálózaton, de aztán az utolsó percben meggondolta magát a novi, hiába volt szerződésük a hálózat bérbe adásáról, szóval most a telekom se tudja mi a fene van... Ha meg a novi így áll egy telekom kaliberű céghez, akkor hozzám, hogy fog ha valami bajom lenne...
-
Dogbert
csendes tag
Volt tőlük neten 2 éven keresztül régebben, inkább nem erőltetném köszönöm. Pont azok a tapasztalatok miatt idegenkedem a novicomtól is. Mindegy holnap kiderül mit mond a telekom.
-
amargo
addikt
5300ft a 250/60 +fix ip, szerintem ez egyáltalán nem durva ár. 3-4éve 15/3-ért kérték több mit 8 ezret.
Dogbert: én eddig is mobilnet-et használtam a sebesség jó volt (100-200/40), de a ping 50-80 körül (én nem játszom, de ez a honlapok betöltésénél is érződik).
zsákutcában lakok (azaz itt már elfogy) a szomszédoknak telekom-tól van internet (csak ez van itt), mindig szidják mint a bokrot. Többen is WFH-ban vagyunk itt. pl 2 szülő már nem tud azon a sz@ron egyszerre dolgozni, mondják. -
Dogbert
csendes tag
Sajnos nálunk vagy a 30 megásnak hazudott ősdsl, vagy ez... na mindegy holnap felhívom a céges telekomos kapcsolat tartónkat, hogy ő mit tud a dologról, érdemes-e várnunk. Itthon még csak-csak hagyján lenne a dolog, de sajnos az irodába már nagyon kéne valami rendesen net, mert ott még az itthoni 15-17 megás kapcsolat sincs meg, csak az a bosszantó, hogy még arra is van kb 1 év hűség, 2 előfizetést meg nem szeretnék egyszerre fizetni. Hogy ebben a rohadt faluban sose volt egyszerű ez a netes dolog, nem hiszem el...
-
Ic3man
tag
válasz
djzotya1983
üzenetére
Nem hűségnyilatkozok! SOHA!
-
Dogbert
csendes tag
Várjunk csak most akkor jól nézem, hogy a novicom saját neve alatt szolgáltat netet Velencén? Eredetileg az volt az infóm, hogy a telekom fog szolgáltatni... nem igazán van kedvem egy ilyen neve kis céggel szerződni főleg látva, hogy mennyire nehezen ment a kivitelezés, és az áraik se túl jók...
-
amargo
addikt
Amennyire megtudtam az ügyfélszolgálatnál volt aki most kezdett.. igaz a legnagyobb internetes csomagolt nem akartam megrendelni, de a többihez nem kell mást megrendelni a kedvezményes árhoz. Én pl "kisebb" 250-es csomaggal mentem neki, mert onnan lehet díjmentesen váltani felfelé, de lefelé nem csak pénzért.
-
frici69
tag
Végre mi is megkaptuk az építési engedélyt: [link] . De hol van még így is mire itt megvalósul
Főleg így, hogy az Antennához átkerülnek a fejlesztések! -
Amita
csendes tag
Nekem ma volt "szerencsém" beszélni velük. Az ügyfékszolgálatos első körben egy csomó kérdésemre nem tudott válaszolni (pedig a NAT-ot nem is kérdeztem). Ami röhejes: A legnagyobb sebességű netet kedvezményesen csak akkor lehet igénybevenni, ha a kábeltv előfizetés megvan már 3 hónapja.
Mondjuk kérdeztem, hogy ezt egy új településen hogy lehetne teljesíteni... Nem hatotta meg a csajt, fizessek elő csak tv-re három hónapig,aztéán lehet kérelmezni a netet kedvezményesen. Azt garantálni nem tudja, hogy akkor még lesz-e ez a kedvezményes ajánlat. 
A honlapjukon ráadásul ez így nem szerepel az ajánlatnál. Szóval erősen vevő megtévesztése, de igazából a mögöttes üzletpolitikát sem értem. Én nagyon sajnálom, hogy a Telecom lett a szolgáltató...
Plusz én a gárdonyi kistérség településeire ÁSZF-et sem találtam. -
Ic3man
tag
Most jött az infó, hogy Technicolor FAG2233 ONT-ot fogok kapni.
-
user12
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Előbb fibernet, majd Invitel volt a ktv szolgáltató. Most azt gondolom, hogy Digi.
-
szkaroly
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Gondolom hogy ez azt jelenti, hogy fejlesztések még pár évet csúszni fognak. Na, megyek hányni egyet.

-
Lajosnagy17
senior tag
MVMNET eladása az Antenna Hungárianak.
Az összes SZIP fejlesztés, amit az MVMNET-nek be kellett volna fejezni évek óta most az Antenna Hungáriához vándorol.
-
Ic3man
tag
válasz
djzotya1983
üzenetére
én is rárendeltem, olcsóbban jövök ki vele mint az 1/1G nettel

-
gabyka
senior tag
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Novicom elhozta hozzánk végre az optikai net-et. A minőségével kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?
Első kőrben nagyon nyögvenyelős volt a szerződés kötés, nem tudták megmondani, hogy most elérhető-e nálunk vagy sem.Miután ez meglett, szomszédomnál már bekötötték és kiderült, hogy NAT-olt címet adnak. Felhívtam és csak Fix IP esetén tudnak publikus címet biztosítani. Aminek van havidíja..
Még nem kötötték be, kíváncsi vagyok milyen lesz

-
Lajosnagy17
senior tag
Csővár DIGI optika, Invitel rezes hálózat cseréje.
-
-
djzotya1983
tag
Gondoltam beszállok én is a témába

-
-
KROK640
nagyúr
A németeknél nekünk eladták a 3Mbitet is mint szupergyors netet. Miközben itthon 300Mbitem volt... szal hagyjuk. Franciaországi haverjaim pezsgőt bontank a 24Mbitből 20 megvan ....
Nesze nektek élvezet, 300/20Mbit (bocs, a seedelést nem állítottam le)
https://www.speedtest.net/result/11846447784
305.10 / 17.54Mbit -
dethroner
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Azt hiszem te valami álomvilágban élsz elvarázsolva

Ha igazán nagy szopatást akarsz látni, javaslom megtekinteni az alábbi képetNesze neked, szart drágán. Ja és a legszebb, ha hűségidő nélkül köti a paraszt, még fizessen 5100 forintos belépési díjat. Az ilyen mocskok miatt nincs sok helyen normális fejlesztés, mert az állam képviselője megnézi hogy az adott településen kínál-e valaki minimum 30 megás csomagot. Görény telekom meg elnevezi ezt a fost 30 megás csomagnak és ezért már nem is szükséges az állam szerint itt fejleszteni. Holott a kurva adsl drótja jó ha fészbúkra alkalmas netet tud kínálni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akosman
üzenetére
Az derék! nem semmi, hogy 800/250Mbites netnél (ami manapság már nem egy húúú de csúcs) "rendes körülmények között elérhető
sebesség" 525/165 Mbit/s.
Tehát senki se várjon 800Mbitet, de még 600-at se ... mert még rendes körülmények között is csak 525-ös.
Ez szerintem simán kimeríti a megtévesztés fogalmát! -
Lajosnagy17
senior tag
[link]
Fonyód - ZNET -
Túzok22
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Telekom-ra gondolok, de lehet hogy egy tök más szolgáltató. A második képen ami lelóg a földre, az egy optikai kábel?
-
Berukaa
csendes tag
Már nagyon unalmas amit az MVM Net is csinál.. Itt kell szarakodni szar Telekommal 3mbit/s a mostani elérhető sebesség bezzeg ezek ugye adtak határidőt hogy tyűha 2021.Dec.31 ig befejezik... meg a f... .. at, vicc kategoria 2021-ben.... Hányszor tolták már maradék durván 5 hónap alatt ugyse váltják már meg a világot....
-
the.odzsy
senior tag
Tótkomlós Békés megye, az invitel a saját oszlopain kihúzta az optikát. Már csak dobozolni kell. A gerincet is onnan hozták át Kaszaperre. Hátha lesz itt is valami.
-
-
Lajosnagy17
senior tag
Ha Királyrétig beoptikázták, akkor ez azt jelenti nálam, hogy ott a környéken biztosan kivezetik a rezes hálózatot mindenhol. Köszönöm az updatet.
-
frici69
tag
Pápai járásban Adásztevel községre is megadva az építési engedély: [link]
-
XPSThomas
újonc
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy Cserszegtomajon mikor kezdődik az optika kiépítése?
MVM Net terület, Keszthelyi-járáshoz tartozik, pár utcával arrébb már van Telekom optika.
Elvileg metALCOM a kivitelező. Írtam is nekik, de persze nem írtak vissza.
MVM Net oldalán az van kiírva, hogy ez év végén befejezik itt a munkát.
Több mint 10 különböző Telekom szerelővel is beszéltem, ők kivétel nélkül azt mondták, hogy ebben az évben mindenképpen be kell fejezniük a munkát.
Telekom központ szerint 2022-ben kezdik meg a munkát, ezt mondták tavaly előtt.A helyi szolgáltatók, a rák kategória, főleg a csodálatos Znet meg Mikrotti.
Telekomnak a tornya használhatatlan egésznap, 0.07-0.5-3 Mbps, kivétel éjszaka, olyankor 110 Mbps körül van.
Telenor egy fokkal jobb, ő náluk 35-50 Mbps meg van egész évben.
Vodafone meg 1-3 Mbps hasít...
Ja és persze mindegyiknél röpködnek a 55-180 ms pingek, meg 5-120 ms Jitter értékek....
Mostanság meg az új divat, Telekom esetén 5-15-45% packet loss 5G / 4G / 4G+ alatt is.
Agyamra megy már egész story.
Remélem tudtok valami jó hírrel szolgálni.
Előre is köszönöm!
Üdv Tamás. -
taki01
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Vácon nagyon mozgolódik a digi. A volánbusz pályaudvar környékén kötikbe kötődobozokat.
-
the.odzsy
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Magyarbánhegyesen már régóta kész a Digi FTTH, de tudtommal még most sem működik.
De közben ránéztem a digi.hu-ra és van köthető cím!
-
the.odzsy
senior tag
válasz
the.odzsy
üzenetére
Közben meg lett mit csinálnak. Az van amit a kisfőnökömmel gondoltunk. A csapat már benn van kis falunkban Kaszaperen és sikerült a főnöküket meginterjúvolni. Azt mondta, hogy az Invitechnek dolgoznak, korszerűsítik a gerincet, magas nyomású technológiával. A csöveket húzzák most be és azon keresztül küldik nagy nyomással az optikai kábelt. Elmondása alapján a szomszédos Tótkomlóson gőzerővel építi az optikai hálózatot az Invitel a saját oszlopain. Makóra menet láttam is, hogy ott már fenn vannak az optikai kábelek a póznákon, szinte mindenhol. Már csak dobozolásra várnak. A főnök szerint nálunk Kaszaperen is várható az optikai hálózat kivitelezése, ehhez kell az új gerinc. Talán lesz is belőle valami.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
-
draco31
veterán
-
Lajosnagy17
senior tag
Balatongyörökön is több helyen már kész az optika, de még elég sok munka hátra van.
-
taki01
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ma jártam egy kört az erdősebb területeken ahol van még telefon rezes hálózat. Oda nem húzták be az optikát. Ahogy nézelődtem a faluba kb olyan helyeken a van Digi optika húzva ahol Telekomos hálózat is van. Nagyon sok helyen nem húzták ki az optikát ahol most is van DSL hálózat.
A rezes hálózat bontással is bajba lesznek mert több helyen kereztezik az optikát.
-
Sarandon
újonc
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezt a választ kaptam néhány napja a KIFÜ-től. Talán valaki még érintett a dologban. Somogy megye Marcali járás, becsődölt Vidékháló Kft.
Az ügyfélszolgálatunkra 2021.06.30-án írott levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott címre (Tapsony) vonatkozóan valóban hálózatfejlesztési támogatási szerződés (GINOP-3.4.1-15-2016-00195) megkötésére került sor a Szupergyors Internet Program keretében a Vidékháló Kft-vel 2016-ban.
2018-ban azonban az említett szolgáltatóval szembeni hatósági vizsgálat indulása miatti eljárás következtében a fejlesztés nem folytatódott, a támogatási szerződés hatálya elállás miatt megszűnt.
2020-ban a tárgyi címet tartalmazó Felhívás megjelent, azonban a Marcali járásban fejlesztést végző kedvezményezett szolgáltató nem vállalta Tapsony településen a hálózat fejlesztését.
Tájékoztatjuk, hogy a 2020. év végén a hatóság (Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, NMHH) irányításával végzett országos internet lefedettségi felmérés során 2 szolgáltató is hivatalos, hatósági adatközlés során az Ön által megjelölt címet szupergyors internettel lefedettnek jelölte meg: vezetékes (réz érpáras), valamint vezeték nélküli (WLAN 5GHz) technológiával. A szolgáltatókról, ill. a felmérés egyéb eredményéről információt igény esetén a felmérést irányító Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) tud nyújtani.
Alternatív lehetőség a SZIP Mobil internet szolgáltatás igénybe vétele, amely szintén teljesíti a SZIP minőségi követelményeit. Ezt a szolgáltatást a Telenor mobil szolgáltatónál tudja megrendelni. Az Ön által megadott cím a szolgáltatásra jogosult és a szolgáltató honlapján közétett térkép alapján a technológia (4G) lefedettség is biztosított.
Üdvözlettel,
Tehenes Dóra
Ügyfélszolgálati asszisztens, Ügyfélkapcsolati Iroda, Ügyféltámogatási Főosztály
KIFÜ Ügyfélszolgálat
Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
cím: 1134 Bp. Váci út 35.
tel: +36 1 450 3070
e-mail: ugyfelszolgalat@kifu.hu, hibabejelento@kifu.hu -
badb
tag
Kitartás fiuk van remény nálunk a szerencsi járásban vagy 3 faluban csinálják az optikát saját erős beruházás nálunk Tállyán vagy 1,5 honapja kezdték, már majdnem kész vannak, 31. en muszaki átadás utana indul a bekotes

-
kory1987
tag
[kép] Sziasztok. Véleményt tud valaki róluk? Szerintetek még lesz más szolgáltató is? Ők építették ki a hálózatot a digivel karöltve.
-
the.odzsy
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Közben kisfőnökömmel kiokumláltuk mi lehet ez. Ott a fotók alapján egy 2000 évi gyártású, régi típusú optikai kábel van. Mellé csövet húztak be (ld.fotó: zöld , és piros csíkos), melyen keresztül nagy nyomású levegővel továbbítják az optikai szálat. Ez nyugaton egy bevett technológia. Úgy hogy olybá tűnik, hogy az Invitel gerinc vezetéket fejleszt.
-
mufuee
csendes tag
Balatonfüred járás Pécsely. Jó hogy megint a PR nyert és nyeli a milliárdokat, munka meg nulla.
"
Tisztelt Bedő Marcell!
A felmérést nem tudjuk hogy készült, mi már csak az igényhelyeket kaptuk meg a Magyar államtól, ettől függetlenül tervezzük a lakosság kiszolgálását is!
Előre láthatóan idén már nem csak jövő évben kezdődik meg a kiépítés!
Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a 1231-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
Tisztelettel:
Kupecz Róbert
PR-Telecom Zrt. -
taki01
őstag
válasz
madagaszkar
üzenetére
Csak infot írtam. Engem nem nagyon érdekel, hogy mikor indul, mert nekem van Telekom HFC 1000/25 Mbps-s netem. Verőcén elég hamar elindult a Digi-s szolgáltatás a kiépítés után.
-
taki01
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Kismaroson és Szokolyán már fent vannak a kötődobozok gondolom hamarosan indul. Nagymaroson is fent vannak a kábelek de ott még nem láttam kötődobozokat.
-
Orlin
addikt
Fejér megyei fejlesztés nem lesz nem tudja itt valaki?Mint írtam fentebb a Telekom megvette itt a régi kábelt tv-s hálózatot.Nagyon komolyan megy az ügyfél vadászat.Van itt kis Telekom konténer ott lehet a falu központjában szerződést kötni.Kocsik járják az utcákat és hangosan hirdetik.Tegnap személyesen jártak házról házra itt az utcába...Jó lenne a Digi akarna nálunk fejleszteni a jövőbe a régi Invitel hálózatot és ezt kiszagolva van a Telekom invázió. 😁
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
the.odzsy
üzenetére
Azt tudom, hogy Esztergomban és most már Vácott is elkezdték a rezes Invitel hálózatot lecserélni, de a többi Inviteles területről nincs semmilyen információ. Még az Inviteles SZIP fejlesztésekről sem, pedig Zirc környékére kértek engedélyeket.A legutóbbi települések Algyő és Tés volt, amelyek mostanában kerültek a DiGI-hez. Arról olvastam még, hogy Ásotthalom régióban is gerincet fektetnek.
-
the.odzsy
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Kaszaperen, Tótkomlóson megy mindkét torony, jó lefedettséggel és sebességgel. Nem lehet hogy esetleg Inviteles optikához készítenek elő gerincet?
-
Orlin
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Kivárok a tapasztalatokra.
Hát néha láttam pár szerelőt fent ,de semmi.
Kérdés a Novicom Kalasznet párosnál hol volt a hiba.
Mert lehet a hálózat még jó is lenne de mashol volt baj.
A Telekom azért rendelkezz infrastruktúrával egy jobb minőségű szolgáltatás kivitelezéséhez.
Köszönöm. -
KROK640
nagyúr
Ha tényleg ugyanaz maradt a hálózat, és nem lett modernizálva, akkor saját tapasztalatból mondom, hogy kb semekkora csodát sem szabad várnod.
Anno mikor 8Mbites ADSL vonalam volt, jött az invitel hogy 10-et ígérjen, aztán ugyanazon a hálózaton ugyanazt a (gyakorlatilag) 4Mbitet sikerült szolgáltatni mint a T-nek 8Mbites címen... Mindkét szolgáltató arra hivatkozott, hogy a garantált minimum megvan meg ennyit bír a hálózat. Annyi volt a különbség, hogy az egyik esetben papíron(!) 8 helyett 10Mbites net volt, de az eredmény tök ugyanaz.
-
user12
őstag
Csak nem megy a Digi optika az 57-es körzetbe?
-
KROK640
nagyúr
"Tele van a falu Telekomos reklámmal van kihelyezett Telekom pont is pár napja és Giga erős netet reklámoznak."
Itt (Ebes, 4211) ugyanezt csinálták február 1-től.
A bökkenő csak az, hogy a UPC azaz a Vodafone ezt sejthette, mert januárban végighívogatták rengeteg felhasználót, és mindenképp kötöttek a userek nagyrészével (velem is) egy 1 éves hűséget, függetlenül éppen hol állt a szerződés (nekem augusztusban lett volna esedékes).Amikor a T megjött (kínál sokkal gyorsabb netet is) rájöttem, hogy az árak is érdekesen vannak beállítva egy ugyanilyen (300Mbites net) kb semmivel nem lenne olcsóbb a T-nél (sőt, a hűség bontása miatt nagyjából duplájára jönne ki). A T az 1-2Gbit miatt lenne érdekes, de a hűség bontásával és 2Gbites nettel (1 Gbit nem éri meg ár/telj viszonyban 500ftal olcsóbb), majdnem 3× annyiba kerülne a net mint jelenleg. így már nem akkora buli

-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fejér megye 2433 irányítószámon most lett valami fejlesztés?!
Tele van a falu Telekomos reklámmal van kihelyezett Telekom pont is pár napja és Giga erős netet reklámoznak.
Érdekes mert nálunk régi rézvezetéken dübörög az Invitel volt volt hálózatán a 12 Mbps-el.
Szóval nem tudom hol vagy hogyan fejleszt a Telekom itt ekkora netet.
Semmi mocorgás nem volt.Van egy Kalásznetes hálózat ami a kábel tv jön,de ismerősök azt mondják inkább nem jön.
Lehet azt vették meg?! -
Sarandon
újonc
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Úgy legyen!!!!
-
Sarandon
újonc
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez esetleg igaz lehet a többi Vidékhálós járásra is? Mert szintén Somogy megye, de Marcali járást is a Vidékháló csinálta meg már több mint 2 éve, de működő szolgáltatás még nem indult róla eddig.
-
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az jó lenne; aztán mehetnének nyugat felé is pl. Celldömölk, Sárvár ill. kisebb falvak arra felé igaz az ott mind SZIP-es szinte pár kivétellel...
-
frici69
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Sűrűn nem járok Pápán, eddig még nem láttam csapatban Digiseket! De, majd érdeklődök ismerősöktől!
-
Lajosnagy17
senior tag
A Fonyódi járást a Znet azután kapta meg, hogy a Vidékháló elkezdte, de csődbe ment. Szerintem minden egyes település, amely az eredeti szerződésben benne volt számíthat gyorsabb internetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg így, hogy az Antennához átkerülnek a fejlesztések!
Mondjuk kérdeztem, hogy ezt egy új településen hogy lehetne teljesíteni... Nem hatotta meg a csajt, fizessek elő csak tv-re három hónapig,aztéán lehet kérelmezni a netet kedvezményesen. Azt garantálni nem tudja, hogy akkor még lesz-e ez a kedvezményes ajánlat.