Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ettetek, ittatok?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Huananzhi X99 TF
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz the.odzsy #3428 üzenetére
Békéscsaba külső rész. Semmi nem történt eddig. Itt csak mobilinternet van egyébként is. MVM izé kft. nyerte meg a pénzt, gondolom elköltötték Q7-es Audikra meg TAO támogatásra. Pedig elvileg olyan helyekre adták a támogatást ahol semmilyen internet sincs. De majd jövő év végén amikor Brüsszel számonkéri hogy mi történt a pénzzel akkor gondolom vissza kell majd fizetni egy részét, persze a mi adónkból.
Poco F6
-
törölt tag
válasz the.odzsy #3566 üzenetére
https://www.facebook.com/groups/Berettyoujfaluijaras/
Zárt, de én vagyok az admin
-
makoss
veterán
válasz the.odzsy #3600 üzenetére
Ott sem, de már tudom mi ez, egy tervezet aminek meg kellett volna valósulni, végül nem lett semmi!
Én többször bementem a telekomhoz, lesz-e fejlesztés és csak mosolyogtak.
Néhány 10 éves telefonvezetéken kívül semmi nincs palkonyán!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz the.odzsy #3603 üzenetére
Abból már semmi nem lesz, Palkonyán az Északnet az egyeduralkodó, és valakiknek csurran cseppen a haszonból, hogy ez így is maradjon! Egy kis kenőpénz aszal alatt
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
e90lci
senior tag
válasz the.odzsy #3687 üzenetére
Ne aggódj,majd szeptemberre törlik azt is.És akkor lehet még várni vagy 300 évet mire ott is fejlesztés lesz.Nesze neked internet fejlesztés!Vicc az egész.Nem internet fejlesztési pályázatnak kellett volna meghirdetni hanemi minél több pénzt tud lenyúlni a semmiért pályázat,és akkor nem várna senki semmire.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz the.odzsy #3964 üzenetére
Azért az idegesitő, hogy nem úgy menedzselték, mint egy projektet. Mindenkinek jelenteni kellett volna, hogy hol tart az ígért határidőhöz képest és szerződésbontás ha nem tudják többszöri módosítás ellenére befejezni.
2021 januárjában majd megnézik, hogy hol járunk, semmi felelősségre vonás. Mi meg vesztettünk három évet.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz the.odzsy #3974 üzenetére
Itt akkora káosz van, amit elképzelni sem tudtam volna. Én is azt gondoltam, amikor először olvastam, hogy FTTH lesz Balatongyörökön. Vártam egy évet és újra rakerdeztem. Akkor írták hogy egy év múlva lesz kész. Megint rákerdeztem, akkor írták, hogy csak a le nem fedett területeken lesz és ne is álmodjak róla. Év elején megint cseszegetem őket, új kivitelező, semmi FTTH, csak valami Wi-Fi, ami tudja a 30Mbit et. Na köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
djzotya1983
tag
válasz the.odzsy #4182 üzenetére
Igazad lehet de tuti van itt is telekomos, amúgy a 2 gbithez annyit írnak a t oldalán hogy kettő darab 1 gbites ethernet port kell és ugye így 2 lant használsz a hátsójából az ont nek Viszont van a másik lehetőség 2.5G kijárata de egy 10 Gbites lan kari az alatt nem is láttam aranyárban van....
[ Szerkesztve ]
-
válasz the.odzsy #4212 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
user12
őstag
válasz the.odzsy #4235 üzenetére
Több milliós készüléket én eddig 2 nagyobb cégnél láttam, de azt csak a saját embereik használják.
A kisebb-közepes cégek inkább megveszik az olcsó kategóriát (600-900e HUF), hajtják ameddig megy, vagy bérelnek egyet - persze tisztelet a kivételnek, elvétve olyan is van, aki ad a minőségre (pl Uvex munkaruha, Fluke műszerek, stb).Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
-
Lajosnagy17
senior tag
-
bizmark6
tag
válasz the.odzsy #4272 üzenetére
Hát,nem akarlak elszomorítani.Nálunk (sarkadi járás,mezőgyán)szintén invitel,de az oroskom épít( vagy nem) [link] .Annyi a haladás,hogy oszlop megvan,optikai kábel ki van húzva,2020 tavaszán készült,azóta semmi.Közben a digi átvette az invitel hálózatát,amire szintén húztak optikát(dátum ua.)Tehát van két hálózat,szolgáltató semmi.Alszanak.
redmi note 10S MIUI Global 13.0.3.(SKLEUXM),Hisense 43"A7500F
-
Diák66
őstag
válasz the.odzsy #4275 üzenetére
Hát ha már ki van húzva az optika, az jó jel. Amúgy az engedélyeztetések, határozatok stb.... ami ennyi ideig elhúzza a dolgot. Borzalmasan lassúak itthon a hatóságok. Na meg hát ahol nem épült még semmi.....nálunk se történt semmi, de két hónapon belül meg kellene lennie. Nem lesz meg, 1000%. Annyi ember keze alatt meg kell fordulnia a papíroknak (és ugye jóvá kell hagyni.... ha valami változik, újra kezdeni az egészet...) hogy majdnem hogy lehetetlen idehaza bármit is kihúzni, lefektetni. Meg hát ugye az anyagi vonzata a dolgoknak.....
-
bizmark6
tag
válasz the.odzsy #4275 üzenetére
Van,kettő is.Van az invitel,valami kábeles 10/2 kb 6000ft,Illetve Kitnet (mikrós net)ez van nekem is,33/6 4200ft.De sokat szakadozik,esőben lassú,vasárnaponként kb fél napra megszűnik.Hiába írok a szolgáltatónak,vagy hívom,valami hülye indokkal magyarázzák.Sőt ha kedvük van még önkényesen lassítják (elméletileg) a "korlátlan" netet.Alig várom,hogy megszabaduljak tőlük.
-
bizmark6
tag
-
bizmark6
tag
válasz the.odzsy #4291 üzenetére
A héten szórólapot raktak a postaládámba.(Gyopárosi kábeltv kft)SZIP keretén belül kínál internetet 350/150 mbps 2990 ft/hó.Gondoltam felhívom őket.Sikerült megbeszélni a dolgokat,meg is rendeltem a bekötést,1 év hűségnyilatkozattal nincs bekötési díj,adják az eszközt is.Azt igérték,hogy kb 2 hét......Ja és pár hónap mulva lesz kábeltv is 120 csatorna 3700ft/hó.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz the.odzsy #4619 üzenetére
Azt tudom, hogy Esztergomban és most már Vácott is elkezdték a rezes Invitel hálózatot lecserélni, de a többi Inviteles területről nincs semmilyen információ. Még az Inviteles SZIP fejlesztésekről sem, pedig Zirc környékére kértek engedélyeket.A legutóbbi települések Algyő és Tés volt, amelyek mostanában kerültek a DiGI-hez. Arról olvastam még, hogy Ásotthalom régióban is gerincet fektetnek.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz the.odzsy #4617 üzenetére
Közben meg lett mit csinálnak. Az van amit a kisfőnökömmel gondoltunk. A csapat már benn van kis falunkban Kaszaperen és sikerült a főnöküket meginterjúvolni. Azt mondta, hogy az Invitechnek dolgoznak, korszerűsítik a gerincet, magas nyomású technológiával. A csöveket húzzák most be és azon keresztül küldik nagy nyomással az optikai kábelt. Elmondása alapján a szomszédos Tótkomlóson gőzerővel építi az optikai hálózatot az Invitel a saját oszlopain. Makóra menet láttam is, hogy ott már fenn vannak az optikai kábelek a póznákon, szinte mindenhol. Már csak dobozolásra várnak. A főnök szerint nálunk Kaszaperen is várható az optikai hálózat kivitelezése, ehhez kell az új gerinc. Talán lesz is belőle valami.
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest