- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF - akku
Nem is kell egymást meggyőznünk (bár a műszaki tények azért makacs dolgok
, és itt is sok helyen leírtam már: a tárgyaink szolgáljanak ki minket, ne pedig fordítva.
Emellett viszont nem szeretek pazarolni sem, és számomra nem jelent gondot a napi igényeimhez igazítani pl. a telefonok töltését. (Ami egyébként meglepő, mert sok hasonló témában elkeserítően hanyag vagyok -- de egy kicsit akkufetisiszta is, elég jó töltőkkel felszrrelkezve.)
Úgy két hetente feltöltöm 100%-ra, de jellemzően 70-80%-nál leveszem a töltőről -- ami pont az esti olvasgatás ideje -- így nap végére 30% körül járok. Ha viszont tudom, hogy húzós napom lesz, nyilván megy a 100%.
Ez eddig bejött, van napi használatban álló 12 éves telefonom is, a gyári akkujávalItt is azért tettem szóvá a dolgot, mert a powerbankes témánál szóba került egy téves információ -- és az ilyet, ha olyan mindenkit érintő témáról van szó, mint az akkumulátor, szerintem mindenhol érdemes korrigálni, még ha a PI-hez csak valóban nagyon lazán is van köze.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- GTA VI
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Óvodások homokozója
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest