Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz cigam #17590 üzenetére

OFF - akku

Nem is kell egymást meggyőznünk (bár a műszaki tények azért makacs dolgok :)), és itt is sok helyen leírtam már: a tárgyaink szolgáljanak ki minket, ne pedig fordítva.
    Emellett viszont nem szeretek pazarolni sem, és számomra nem jelent gondot a napi igényeimhez igazítani pl. a telefonok töltését. (Ami egyébként meglepő, mert sok hasonló témában elkeserítően hanyag vagyok -- de egy kicsit akkufetisiszta is, elég jó töltőkkel felszrrelkezve.)
    Úgy két hetente feltöltöm 100%-ra, de jellemzően 70-80%-nál leveszem a töltőről -- ami pont az esti olvasgatás ideje -- így nap végére 30% körül járok. Ha viszont tudom, hogy húzós napom lesz, nyilván megy a 100%.
    Ez eddig bejött, van napi használatban álló 12 éves telefonom is, a gyári akkujával

Itt is azért tettem szóvá a dolgot, mert a powerbankes témánál szóba került egy téves információ -- és az ilyet, ha olyan mindenkit érintő témáról van szó, mint az akkumulátor, szerintem mindenhol érdemes korrigálni, még ha a PI-hez csak valóban nagyon lazán is van köze.

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés