- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Szerintem én is tudok indítani. Bár azt nem tudom mi az az instaFreeze. Nem ugyan az mint az instagib?
Kb ezt ennyire vágom.Nem tudom, mi az optimális létszám? Jó, tudom pálya függő. De egy BR-on egy 5fős insta szerver az jó nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
sto1911
veterán
-
AnginaP
aktív tag
-
ncc1701
veterán
Az a baj egy szint felett, h meglátjuk egymást vkivel, akkor vagy ő lő le engem, vagy én őt, mert az ember 50% felett railez. Második lövésre már sokszor nincs lehetőség. Ha lelőnek, akkor utána megy a pislogás, meg a várás. Inkább sima instagib.
Tegnap meglepődtem, egyik ffa-n a legalja is 2300 elo pontos volt, lenyomtam 10+ menetet, kaptam is szumma 60 elo pontot. Volt olyan meccs, amit nyilván bemákolva megnyertem, ott 10 pontot kaptam, csak csodálkoztam. 
-
.LnB
titán
Igen téged mindig látlak fent, de szerintem te még erős lennél nekem a statod alapján.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
ncc1701
veterán
-
.LnB
titán
-
SP!T
addikt
-
.LnB
titán
-
ncc1701
veterán
Én még akkor sem éreztem így, mikor mostani "skillemhez" képest jó voltam.
Sajna ez egy olyan játék, aminél nincs olyan, h elég jó, legalábbis én így vagyok vele. Najó, mikor instagibben úgy adódik, h 66% feletti a railem, az már nekem elég jó, ha stabilan annyi lenne, azzal megelégednék. 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Én így is számomra egész jó vagyok, nem adok ki egérre 1000Ftnál többet"
trolololo
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY. -
ncc1701
veterán
-
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Az az "egyhelyben felfele forgós" 590ft-os egér?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#6776) celka5: Arra értette, hogy sok olcsó egérnél van az az effektus, hogy ha ellrántod gyorsan oldalirányban, az egér meghülyül, és csak felugrik mint ha felnéznél, és elkezd ökör módon pörögni a karakter
Nem volt még ilyen?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
r_picmip 1
r_mapoverbrightcap 75De egyszerűbb a screenshot.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY. -
ncc1701
veterán
-
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Miket írtam? Egyik cvar-hoz sem adtam meg értéket, csak felsoroltam, hogy mik befolyásolják leginkább a láthatóságot.
Próbáld pl. ezt;
r_vertexlight 1
r_mapoverbrightbits 10
r_mapoverbrightcap 50
r_overbrightbits 1
r_gamma 1
r_contrast 0.9
r_enablepostprocess 0
r_ignorehwgamma 0cg_enemyheadcolor 0x00ff00ff
cg_enemyuppercolor 0x00ff00ff
cg_enemylowercolor 0x00ff00ffSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY. -
atidzsiforc
őstag
-
celka5
tag
Nem tudom vidfeóra venni, ert elcsúszik a hang/begyorsul a kép win8.1 fraps-el. vagy csak nálam, így itt egy demo róla
Quake live a'la horror 
http://celka.servequake.com/demo0000.dm_73[-CeLkA-] -
atidzsiforc
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Sotho
őstag
-
celka5
tag
-
celka5
tag
-
Sotho
őstag
-
AnginaP
aktív tag
-
ncc1701
veterán
-
törölt tag
-
ncc1701
veterán
-
AnginaP
aktív tag
-
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tudom, írtam korábban is, de egy kiinstallált jobb.
IceChat FTW.
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
-
celka5
tag
-
AnginaP
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
2-bol nem is lesz soha 6, nem is irta senki. Viszont a hangkartyakhoz csomagolt demoknal lehet allitani olyan effektet, ami 3d-sit = parasztvakitas
Aki valodi 5.1-et akar, az vegyen 5.1-es fulest, vagy szettet. Egyebkent meg egy normalis 2.0-s fules is rengeteget segit, es ez a lenyeg! -
atidzsiforc
őstag
-
atidzsiforc
őstag
-
sto1911
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Füldugóból sehogy. Egy ilyenből pl. simán (ha a játék is támogatja).
atidzsiforc
őstag
-
Sn00k
veterán
-
sto1911
veterán
Vegyel! Kevesebb szivas lesz vele, feltuzod a polora, es kesz vagy. Telon probaltam webkamerat is, nagyreszt mukodott, csak iszonyatosan szivta az akkut, neha megallt, elment a kep, reboot, anyamkinja, csak a szivas votl vele. 1k-ert vettem egy gagyi kamerat, tobbet tud, mint a telo

-
celka5
tag
Teamspeak apk:[link]
Sajnos nem megy
05-08 11:21:49.190: E/AndroidRuntime(7320): FATAL EXCEPTION: ts3 AudioThread
05-08 11:21:49.190: E/AndroidRuntime(7320): java.lang.ExceptionInInitializerError
05-08 11:21:49.190: E/AndroidRuntime(7320): at com.teamspeak.ts.AudioThread.run(Unknown Source)
05-08 11:21:49.190: E/AndroidRuntime(7320): Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: Couldn't load ts3_wrapper: findLibrary returned null
[-CeLkA-] -
sto1911
veterán
-
Sn00k
veterán
-
sto1911
veterán
-
Sotho
őstag
-
celka5
tag
-
Jim-Y
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Defraging is not a crime y'know.
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
-
sto1911
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Papné kisebbik lánya stipi-stop.

Nincs semmilyen "pixelfos" (az a C64-em, de az meg aranyos ^^). Könnyen átlátható, "ölésre kihegyezett"
játéktér van. Azaz quality. 
Mondom, majd plasma. Szeretni fogsz.
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csúnyán MINDENT látok. Igazából sokkal többet (és jobban), mint te. A matt ~128x128-as textúrákból csak úgy kiviláglik a neonzöld kontrasztos keel (+itemek) és még csak mindenféle vizuális effektek sem másznak a retinámba.

Majd ha egyszer játszunk, a plasma-t fogom előnyben részesíteni.
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pixelháború? Ez már nem build engine (<3).
Én látni szeretnék és lőni, nem a csillagszórós bumpmaplensflare-t törölgetni a szememből.

Jim-Y: Quake-re (meg úgy általában "komolyan" online lőni) nekem a legtutibb egy fullos 17" flat CRT, ami bírja a 120 Hz-et.
Jim-Y
veterán
Vannak elvetemültek itt ph-n, ebben talán én is közéjük tartozom
Mondjuk olcsón jutottam hozzá, és nem rossz az a dupla monitor, mindkettő PIVOTos ráadásul...[oWn]f4te: én az első évben amikor QL-t kezdtem, böngészőben a legkisebb ablakban nyomtam, mert nem bírt többet az akkori notim

-
Jim-Y
veterán
-
Sn00k
veterán
nekem is lcd-ém van Samu 204B de nekem 1280ban birja a 75 hz-et de 1600ban csak 60 hz...
Mindegy kisérletezgetek.
Most 1600ra van állítva qliveban a felbontás mint windowsba(natív) a frissítés meg AUTO-n most végre ez a beállítás jónak tűnik, nem darabos a kép mikor forgolódok
3njoy the Lif3 -
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
-
celka5
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb ezt ennyire vágom.
Nem tűnik úgy, mintha ezt az alakot láttad volna már valahol?
Tegnap meglepődtem, egyik ffa-n a legalja is 2300 elo pontos volt, lenyomtam 10+ menetet, kaptam is szumma 60 elo pontot. Volt olyan meccs, amit nyilván bemákolva megnyertem, ott 10 pontot kaptam, csak csodálkoztam. 

(#6731) ncc1701: amugy ja

De amúgy 2 db frag for fun van