Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Ja, csak kapkodom itt a fejem.
Mester TDM-ezik, végre, ennek marhára örülök. Az utóbbi időben csak azért jártam fel QL-ezni, h a "skillem" ne kopjon meg (akármilyen vicces is ez a szó az én vonatkozásomban). Aztán megláttam az ARK survival című játékot, és egyből beleszerettem. Nem mondom, h biztosan nem lesz részemről több QL, de jelenleg abszolút nem bizserget a gondolat, szögre akasztottam a razerem egyelőre.
Ja, gyúrás mindig van, alap.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem olyan is, hanem gyakorlatilag nem létezik pub TDM (és amíg volt is valami - évekkel ezelőtt -, az sem proTDM rulesetet használt).
Pedig nem te lennél a leggyengébb pickupon, az tuti. Nem is második vagy harmadik. Ha ez a gond.
Nekünk csak jó, ha beesik egy-egy új player.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azon nem tudtam még magam túltenni, hogy...
...sok sikert eltalálni bármit is raillel, miközben egy villogó, részecskezáporban úszó polygoneffektorgiára próbálsz lőni, ami a fullra butítás miatt még recésedve el is mosódik. A fix frameratet már szándékosan hagyom ki az egyenletből..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha a játékot kicsit parkolópályára tesszük, emmán desktopon se 60Hz-fos-feeling.

Imo egy LCD-nek itt kellene kezdődnie.
Ha van rá lehetőséged, szerintem válts. Persze az IPS-ednek biztos némileg korrektebb színei vannak, de a reszponzivitás, ugye.. Engem casual játszódás közben is kinyírna lélekben a 60 Hz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sokkal jobb színek, a márka jóval többet tett le az asztalra (és az LG-nek VANNAK jó termékei is) és internetszerte, ahány (hozzáértőbb) helyen néztem, mindenhol mindenki - Kvékereket beleértve- csak dícsérte (ugyanez közel sem mondható el az AOC-ról), 72 órás pixelgarancia alapból, sokkal jobb OSD és kezelhetőség. Amúgy már ránézésre is az látszik, hogy ez anyagból van, összerakták rendesen. Jelen van a bizonyos LG-termékekre jellemző "masszív-érzet".
A FreeSync és a Szokol-hangszórók hiánya nem tétel.
3,5 hónap kutatás után erre jutottam.Igazság szerint csak azért nem hallasz róla állandóan, mert egyszerűen nem igazán volt marketingelve, ergo kevés emberhez jutott el a híre, hogy ilyen is van. Mindenki csak BenQ-t meg ASUS-t lát a csapból folyni, szóval nem csoda. Mostanra meg már ugye a gyártás is leállt, szóval..
A topikjában írtam róla pár sort, ha érdekel.
Annyival kiegészítem még, hogy a hangkártya aljzata sem maradt kihasználatlanul; ebbe csatlakoztattam a fejest, így egy egyszerű bemenetváltással (ne a monitor ossza a hangot, hanem közvetlenül a hangkártya) tudom használni. Ezzel együtt ergo fadobozosról szólhat a PC és a PS3 is a monitoron keresztül, de ha fejhallgatót akarok, akkor sem kell semmit ki-be dugdosni a gépből.
-
törölt tag
Téged nem kell
Te üres vagy, nincs benned eredetiség, egyéniség, kreativitás, vagy tartalom. Te csak egyszerűen vagy. Hogy minek, azt csak anyukád, meg apukád tudja, de te valszeg báámulva állsz a kérdés előtt, közben azon gondolkodva, melyik topicba csatlakozhatnál be a passziv "hozzájárulásoddal" a semmiről, vagy! hogy esetleg valamivel kapcsolatban nemtetszésed fejezd ki. De kb. ennyi. Ja és még vannak az olyan ritka alkalmak, amikor hiéna módra rácsimpaszkodhatsz az ilyen és ehhez hasonló balhékra, ahol előbb utóbb lesz valaki, aki reagál a beugatásodra, mert oldalt kell választani és ilyenkor a több jobb, még ha ilyen jellegtelen, üres figurákból áll is a töltelék, mint te. Általában. De most még könnyebb csapódnod, mert még ennyit sem kell "küzdened". Elvégre itt egyértelmű a leosztás, ennél egyértelműbben oldalt választani nem is lehetne mint jelen helyzetben. Vannak a többiek, meg van az egyik. Neked való feladvány
Mert egyszerű vagy mint a faszom, eszed meg annyi kb. hogy tudsz lélegezni ésnem szarod körbe az udvart. -
törölt tag
A belepofa gyereknek most nem jut eszembe a neve, de az annyira szánalmas és jellegtelen hogy nem is érdekes mi a nickje úgyis levágja mindenki egyből
Élvezkedj csak kisköcsög. Ennyi legyen az örömöd az életben
Te vagy a legalantasabb, legszánalmasabb mind közül. Szerencsére veled még quake dead-ben sem futottam össze patkánylélek. Aki ilyeneknek örül bazmeg élvezkedik és még büszke is rá az mekkora gááz geci! Miféle lény vagy te baszod?! Én se' vagyok egy matyóhimzés de baszki ilyeneket legelvetemültebb állapotomban, legdurvább deliriumomban sem jutott eszembe SEM csinálni, nemhogy még büszkélkedni vele mintha poén volna. És még szaporodsz is baszki, hihetetlen.. Szerencsétlen gyerek.. Remélem nem sikerül a klónoddá nevelned mire megnő, te gyalázat bazmeg..ennyit a suli óta nem olvastam egyhuzamban.

Látszik. És még milyen büszke is rá kurvaélet! Az a nem semmi
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bölcs lény. Szólnál neki, hogy van egy eladó Lenovo Ideapad 100s-em, csak neki 110 ezerért? Alkalmi vétel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
GTX 1070-et? A plebje. Vízhűtéses GTX 1080 SLI alatt csak a csőlakó zsellérek vásárolnak videokártyát.
Én meg megveszem azt, amelyik 1500 és pont ugyanolyan lesz. ))
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Célszerszám. Bizonyos applikációkban és felhasználási környezetben kijön az igazi előnye (több mag, több cache, új utasítások, sokkal komolyabb alaplapok révén több RAM több csatornán, több vinyó etc.), a játék (még) nem feltétlenül az. Persze általában ott is jobb valamivel, mint egy azonos órajelű Skylake, csak nem annyival, mint amennyire az árdifferencia (ami főleg a lapnál száll el) sejtetni engedné.
Ha nem számítana a pénz, én is X99-re építkeznék. Csak az a probléma vele, hogy lap + proci kilónyolcvan tájában kezdődik újonan.
Játszani meg MÉG MINDIG a Sandy / Ivy Bridge-nek van messze a legjobb ár / érték aránya (amikor ~20 pénzért már i5-2400-at kapsz, 40-ért meg i7-2600-ot és a processzorgenerációk közötti differencia azonos órajelen csupán néhány százalék) - ami szerintem még egy darabig így marad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Néha én is előveszek PS-en egy-egy (legtöbbször) jRPG-t és beletolok 60-100 órát, aztán megint pár hónap pihi. Viszont (ha a LAN-okat nem számítjuk) PC-n évek óta szinte csak Quake (ha az idei Fallout 4 + DOOM + Mafia II Director's Cut + Magic Duels kombinált 470 óráját nem nézzük), vagy nagyritkán valami jóféle DOS-os / SNES / NES-emulátoros game.
Manapság már közel sem köt le annyira a játék, mint régebben - van pár cím, ami kell, de annyi. PS3-on még így is van mit behozni; a Tales of Symphonia Chronicles, Tales of Zestiria, Atelier Rorona, Atelier Totori és Atelier Meruru lemezek már hónapok óta megvannak és még a meghajtóban sem voltak. Ez majd' 400 óra játékidő. Meg ebben-abban vannak azért még post-game teendők, Record of Agarest War-t és a Catherine-t is be kéne fejezni, ahogy a Final Fantasy X / X-2 HD Remaster X-2 részét is. Ja, meg PC-n a RAGE-et.
PC-n a Hitman: Absolution van még olyan státuszban, hogy nem látott telepítést. Gondolom, az is lesz legalább egy 20-30 óra. Meg szerintem a Fallout 4-be is még beletolok majd vagy 100-at.
Ha a konzolt nem számítjuk, az Alien: Isolation, a Dying Light meg talán a The Witcher 3, ami még kicsit mozgat, ha lesz majd rá keret, ezek is biztosan jönnek a polcra. Meg ha az a keret "kissé" kitágul, akkor buying PS4 + Final Fantasy XV & legalább féltucat másik cucc. Mondjuk ezutóbbival egyelőre nem nagyon számolok.."evil a QC nyereményből monitort vett?"
Ugyanerre gondoltam, amikor láttam. Meg vett mellé X99 platformot is ágrólszakadt barátunk.
Eegen, én is csípem az ilyen listákat. Feldobtam ESR-re is, itt szerintem gyakrabban lesz frissítve - ami azt illeti, azóta már legalább 3 alkalommal volt.
-
SP!T
addikt
Én sem szerettem FFA-t eleinte. De CA-s barmokból elegem lett.
Aztán ezzel loadout buzizással csak kipróbáltam. LG buzi is lettem. Valamit csak ért, mert most már 35-40%-et meglövök. Teljesen beszívott, már kicsit túlzóan is erőltetem, mikor nem is kéne azt az LG-t. 
Illetve kezdem elsajátítani a mapokat. Pl almostlost RL room-ban lehet szépen szedni excellenteket. A kedvencem hiddenfortress LG room, mega és ya után.
amúgy az a kedvenc ffa mapon a campgraounds-al karöltve.Duel... pedig áh faxomba vele továbbra is. Nincs türelmem hozzá.

own: látod? BenQ rlz
melyik lesz? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A jelenlegi Quake-playerek 80%-ának nem sok gőze van a cfg-ről. Használják a menüt, talán egy writeconfig, esetleg egy-két nagyon fontos cvar ismerete a jellemzőbb.
Alternatív mód alatt azt értem, hogy desktop -> new text document.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Reflux. Szerintem írtam már korábban; egy pofátlan és fantáziátlan CPMA-klón, ami nélkülöz minden eredetiséget, stílust, art direction-t, jó hangeffekteket. Full gagyi textúrák / modellek és 2 bites plüttyenések. Egyáltalán minek van?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha már egyszer a listádban volt Steamen, akkor most is ott kell lennie. Ha nem, kell írni supportnak - vagy legrosszabb esetben beáldozni rá 2500 Ft-ot. Ne mondd, hogy ennyit nem ér meg.
Átdobom a rendszerezett cfg-met, a vonatkozó pár dolgot 10 perc alatt átírod benne, exec, vid_restart és annyi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nemaz.
Nem, azt jelenti, telibeszarom, ill. azt, hogy mindenki másnak is azt kéne, mert a nagyon kevés érintett emberen kívül senkinek LÖVÉSE SE lehet arról, hogy mik mennek meg miért a háttérben, és ez nem változtat azon, hogy a mostani hazai helyzet és álláspont miatt - a lehetséges reális opciók fényében - össze lehet tenni a kezecskéket az ignoráns és amúgy is divatos köpködés helyett, hogy még nem földeltek el csadorban két teve mellé, mert piros helyett kék zokniban mentél le a kisboltba egy vekni kenyérért. Lényegében.

-
Orbb
aktív tag
szép idők voltak ezek!
Nálam, miáltal tesóm már akkor informatikai suliban tolta Q2-t, (szünetben
) hol máshol, és az Edge pályán. 
előtte számtalanszor végig nyomtuk "kóperativba" a Q1-et, aztán jött az alpha, és világ vége.
kurzor nyilak, golyós egér, és az mportal, betárcsázós modemmal.
HÁHÁ! -
ncc1701
veterán
Igazából cooller már leszálló ágban volt eleve az utóbbi x évben (evil mindíg verte sunday cupon), cypher meg ilyen vagy jó formában van, akkor félisten, vagy hisztis picsa. Úgyhogy quakecon-t rapha úgyis nyerte volna, ha ott vannak is. De legalább lett volna pár szép meccs.
-
Sotho
őstag
Ez a rendszer memóriára lehet(ne) igaz, ami a video ramban van az annyi amennyit éppen látsz vagy az aktuális belátható virtuális térhez kapcsolódik, a felbontás ill az élsimítás az ami a kártyán lévő ramot zabálja, legalábbis én így tudom, a játék továbbra is a processzoron fut, és a rendszermemóriát használja.
-
ncc1701
veterán
Igazából 470-eket nézek első sorban, de nincs túl nagy diffi árban. De tudod, ez úgy megy, h na, egy 10-est még megér, de akkor már amaz is alig drágább... Szóval, valahogy meg kell húzni a határt. Korábban úgy voltam vele, h nettó 50e a max (áfát cég elintézi), de most már emeltem ezt nettó 60-ra. És ugye ref modellt nem vennék, vmi jobb hűtésű, szebb darab érdekelne, de addig még megy le az áruk nyilván. És ezt az r7-es kártyámat is nyilván el lehet pattintani gombokért. Bár nyilván a project tolódott, látván a doom milyen döbbenetesen szépen szalad vulkan apival.
-
ncc1701
veterán
Ahogy elnézem, a 1060 kb annyival gyorsabb a 470-480-nál, amennyivel drágább, szóval, ha az ár/teljesítmény rendben van, akkor részemről OK a pirosak kártyája. Driverben tök mindegy, mindkét gyártótól jönnek ki olyan bugos verziók, hogy az ember a fejét fogja.
Zen egy nagy találgatás még, ha hozza egy mostani átlag i5 teljesítményét, de jobb áron, akkor nem is fogok töprengeni rajta. Úgyis alaplap csere kell, és akkor már 16G ddr4 mindenképp, de ez max jövőre. Jelenleg ez az x4 760k procim már 4.6GHz-en elég szépen hasít.
Ne érts félre, intel/nvidia sokkal jobb jelenleg, ez sajnos tény, nem vagyok elvakult idióta. De nem szeretek tőlük venni semmit. -
Orbb
aktív tag
Szóval igen, álomvilágba merülve írtam a soraimat.

totál egyetértek az írásoddal, csak szar, nagyon szar ezt olvasni, és elfogadni, hogy basszus, puhapöcs, eltorzult arcú, és tacskóképű lett minden, és mindenki, így nincs hova...bezzeg amikor kijött a Q3...azért remélem a konzol királyt szaván fogod.
már csak azért is megadnám neki a kúpot.
hehemarha vicces.

és az asztal alól felbukkan egy nem bill. 

-
törölt tag
Gondolom mindenkinek a pofájába vágod a való életben is az "érzékeny kis lelkivilága" dumát, akivel tahó stílusban bunkózol anélkül, hogy akár egy szót is szólt volna hozzád igaz? Vagy mégsem?
Mondanám, hogy very "érdekes" jellemhiba, de leginkább a szánandó jut elsőre eszembe, különösen annak fényében, hogy te és a hozzád hasonló beszólogatós figurák jóóó nagy távolságból/kizárólag a neten keresztül ennyire "őszinték" és "nyíltak".Mit is mondhatnék.. RENGETEG ilyen pofával volt dolgom szép lassacskán második X-be forduló netes "múltam" során. Volt aki kinőtte, volt aki ráunt, volt aki eltűnt a pitsába valahova, vagy az istentugggya, egy dolog azonban biztos: ahogy az internet elérés egyre jobban terjed és az előfizetések díjai rohamléptekben csökkennek, az ilyen típusú csókák hatványozottan és exponenciális görbével leírhatóan "szaporodnak" évről évre és már feljövőben van az új generáció is, akik már csak ezt a stílust ismerik porbafingó ált.isk. koruktól fogva. Úgyhogy hadd ne hatódjak meg egy százezredik igenigen gyenge és stílustalan nethuszártól.. Legalább szórakoztatnál, vagy valami, de még az se'..
Leginkább unalmas és lapos, hiányzik valahogy az a megfogalmazhatatlan, de mégis tettenérhető valami, ami a régivágású nethuszárokban még megvolt. Egyfajta "eredetiség", vagy "egyéniség", vagy franctugggya. Ugyanis, amit te vélhetőleg saját sziporkázó humorherold lényed megnyilatkozásaként élsz meg belül, az számomra csupán döglapos unalom bomba 
(#13823) Sotho : Még ellenségnek se jó.. egyébként sincsenek ellenségeim, ahogy barátaim sem és ez így jó (ha már kérdezted úgy cirka ~2 évvel ezelőtt) De ha lennének, egyik oldal sem lehetne ennyire silány. Nem tudok ellenségként tekinteni olyanra, akit szánok.
-
törölt tag
Ahogy az egyszeri géza bá mondá vala: Az kerek velág nagy kupleráj oszt mi vónk bünne a qrvák. De mondhatnám úgy is, hogy mindenki megvehető, aki nem azt már megvették. Vagy a kutyának se köll. Amelyik kutya ugat, az nem b@szik. Vagy hogy is volt? Néma kacsának apja veria. fenébe. Elfelejtettem. Megvan! Pénz beszél, kutya ugatik oh yeah
Blizzard beszél, zenimax ugat. Av3k-nek amúgyis kell a pénz a sitt után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mester TDM-ezik, végre, ennek marhára örülök. Az utóbbi időben csak azért jártam fel QL-ezni, h a "skillem" ne kopjon meg (akármilyen vicces is ez a szó az én vonatkozásomban). Aztán megláttam az ARK survival című játékot, és egyből beleszerettem. Nem mondom, h biztosan nem lesz részemről több QL, de jelenleg abszolút nem bizserget a gondolat, szögre akasztottam a razerem egyelőre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Te vagy a legalantasabb, legszánalmasabb mind közül. Szerencsére veled még quake dead-ben sem futottam össze patkánylélek. Aki ilyeneknek örül bazmeg élvezkedik és még büszke is rá az mekkora gááz geci! Miféle lény vagy te baszod?! Én se' vagyok egy matyóhimzés de baszki ilyeneket legelvetemültebb állapotomban, legdurvább deliriumomban sem jutott eszembe SEM csinálni, nemhogy még büszkélkedni vele mintha poén volna. És még szaporodsz is baszki, hihetetlen.. Szerencsétlen gyerek.. Remélem nem sikerül a klónoddá nevelned mire megnő, te gyalázat bazmeg..

)