Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"zanes-t duelben lattuk szerintem. 125 FPS?"
Az lehet, mert 2100 duel elo az ember.
Amúgy jó kis buffot kapott a Zombie. Ugye páran kiváltak belőlük, hogy átmenjenek div3-ba új csapatot alapítani, oszt jött helyettük ez a zanes, FX (régi orosz div1-es CTF player, igazából TDM-ben is div1 inkább szerintem) meg Vendigo (nagyon régóta nyomja ő is, ukrán nemzeti válogatottban volt ESL CC-ben anno, szóval div1 ő is).
Meg is leptek minket, hogy mi ez a team.
--------------------------------------------
(#14398) LnB: Thx.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Mát most nerfelném azt a "shadow step"-pet (láthatatlanságot) a felére, 1,5mp-re. Ez a 3 másodperc rengetegnek tűnik nekem. Mondjuk a 40mp-es cd rajta az biztató. Az meg sok idő egy QL tempójú játékban. De nem baj, maradjon is sok a cd. Felőlem 10 perc is lehetne ezeken a képességeken a cd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Jó, ha anynira mozgat a dolog, szerezd meg a chat előzményeket, sok sikert. Javaslom fordulj istenhez, valami istenszerű lényhez, vagy egyéb természetfeletti hatalomhoz, hátha sikerül. Addig meg találgassuk kurvasok idő elteltével és komplett moderátori törlés után, hogy ki is kezdte, mivel és hogyan jött ide ésatöbbi. Jó játék, de biztos megéri, elvégre minden szavam hazugság volt, valójában ÉN jöttem ide baszni a rezet és ÉN kötöttem beléd illetve bunkóztam anno minden előzmény nélkül, pedig te ártatlan és kedves voltál, de hát akkora geci voltam, hogy igy "jutalmaztam" a kedvességedet, tetejébe még ok nélkül. Hazudok oszt kész. Ragozzuk halálra visszamenőleg, az itt a kibaszott lényeg! Biztos van itt olyan egyed, akinek fotografikus memóriája van (hahaha) és épp jelen volt, végignézte, esetleg jelentkezhetne a szorgosabbik fajtából, ha látja a szenvedésünket
-
-
törölt tag
Mondja ezt olyasvalaki, aki IDE hozta a steames "beszélgetésünket" SZÓBAN de úgy, hogy "valahogy" időközben megfordultak a szerepek, például olyan kis csekélységek, minthogy ki kezdte és mivel, majd folytatva a "végeredménnyel". Magyarul: "ez a szemét visszaütött" szitu irásban, senki által nem ellenőrizhető módon és a "visszaütött" elhagyásával. Ezek után felhánytorgatod (akkor és most ezer évvel később is) hogy beillesztettem ide egy fotót, amin látszottak a "kedvességeid" amiket itt irásban előzőleg letagadtál. Hát igen, az ilyesminek senki nem örül. Mondjuk emlékeim szerint rajtad kivül (akire visszaütött) más nem nagyon kifogásolta, bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
(#14241) ncc1701: Értem, tehát betetted ide lényegében az egyetlen olyan videót, amikor olyan pályán játszottunk, melyen talán még érthető is a kempelés, de te még ott is csak részben kempeltél. Látszik is, hogy mennyire szóvá tettem.. Valahogy nem lep meg, hogy nem a másik 3 demo közül választottál, amelyeken olyasmik láthatók, hogy almostloston beállsz a hid mögötti "kapuba" szemben a jumppaddal, és onnan várod a delikvenseket, mig a másik becsületbetyár (szintén magyar, nem tudom ismeritek e egymást, meg semmit de) a fejed fölötti hidon ácsorog szintén a jump padosokra várva. Tehát alul felül camp és teamwork. Utána mi is jött? Campground? Láss csodát, a red armorral szembeni lépcsőfordulóból ki kificcenve railgunnal az "érkezőket" mig a maradékot a fölötte lévő hidon egész végig campelő reactor cimbora lövi rocketlauncherrel. Ismerős? De választhattad volna mondjuk az overkilles demót is akár. Ott te voltál az LG mögötti oduban, másik oldalon a jumppad fölött a shotgunnál a másik magyar. Vagy! Másik verzió, hogy reactor a railgunnál a kapu teleporthoz vezető lépcső előtti sarokból lövi az LG/Quad felé igyekvőket, te pedig az előbb emlitett zugból. aztán a többieknek lehet kibontakozni.. Mellesleg mondhatsz itt akármit, ha továbbrais szokásodhoz hiven játszol, csak idő kérdése és mindenki szembesülni fog a "játékstilusoddal" aki összefut veled. Márpedig tizenX év után nem hiszem, hogy változtatnál a szokásaidon. És akkor nem én fogom mondani, főleg hogy itt meg ott sem leszek, hanem annyit látsz, hogy 1-2 cimborádon kivül mindenki ráun és otthagy a faszba. Mondjuk nem gáz, mert mostanra az egész quake vonal szinte teljesen halott és az utolsókat rúgja, vagyis az egész probléma okafogyottá válik, senkit nem érdekel és elsikkad. Vagyis kiderülhet, hogy tényleg nem campelsz egy kurva sarokból 10 percekig raillel, mint az állat
Egyébként vannak fokozatok. A reactor lába nyomába nem érsz camp-only témában, mert ő tényleg SEMMI de semmi mást nem csinál szerintem még levegőt se vesz csak campel kifeszitett szemhéjakkal maximum 3 virtuális méteren sétafikálva oda-vissza oda-vissza. Na az ilyeneket imádom. Iiigazi quakes bazmeg...Mindegy, leszarom. Úgy játszotok, ahogy akartok. Gyökér PH 72 órát várat törlés előtt, pedig nem kérte kutya se, én pláne nem, bezzeg mikor másfél hónapokra tiltottak, akkor még irni sem volt hová, úgy kellett kinyomozni mindent. Bánni nem fogom, mert ez a PH már nem az a PH amihez annak idején csatlakoztam. Mára egy hulladék, futottak még kategóriájú szánalom lett hihhetetlen sok bunkóval, a cikkek meg khm.. fele burkolt reklámrovat, másik fele általánosságok, ja meg fényképezőgépek is kellenek ballasztnak.
Közben meg öcsém accountját ilyennel banolták ÚGY hogy be se lépett rá másfél éve azóta, hogy eladta a gépe alkatrészeit:
Quakezni nem fogok (legalábbis Quake Dead-el) innen meg vagy kitiltanak a faszba, vagy törlöm magam, ha végre engedi ez a fos, szóval adjonisten jóemberek szép volt, jó volt, elég volt: bye Veletek úgyse nagyon játszottam, mert nagyjából (spit kivételével) soha nem láttalak titeket azokon a szerókon, amiken a tier4-5 csávók nyomták esténként és amiben élvezetet találtam, meg kihivást. Persze ők is lefalcoltak már 95%-ban szóval.. A QL-t bánom, a PH-t nem. Hello!
-
törölt tag
"NCC újdonsült haverja" nem te vagy. Annak a nyomába nem érsz, legalábbis nem egyhamar.. Ő nem egyszerűen torzult, hanem döbbenetesen torzult, akitől rendesen elnémultam még én is és a hajam égnek állt a hitetlenségtől, aki 100%-ig természetesnek veszi, hogy a fekete az fehér és vele amúgy minden frankó, még meg is tanit, hogy hol lakik az úristen, ha nem vigyázol. Mondhatnád, hogy én is ilyen vagyok, de nem. az a különbség, hogy noha nekem is van gigaegóm, de nem várom el, hogy mindenki azonosuljon és vegye 100%-nak a faszságaimat. abban sem hiszek, hogy tévedhetetlen lennék, vagy "jó" ember. Ezeket leszarom. Egészen egyszerűen azért, mert nem köt ide semmi és nem érzek 1%-nyi késztetést sem arra, hogy bárkinek is megfeleljek, vagy "kivivjam az egyetértését". Ilyen vagyok oszt mindenki menjen a picsába, gondolok valamit az én gondolataim, nem kell egyetérteni legyen neked vagy akárkinek is, mindenki csináljon azt amit akar, ameddig nem gyökér alantas geci. Egyébként meg úgy és azt irok, ahogy és amit akarok, nem tehetek róla, hogy vannak 1bites faék egyszerűségű emberek is, akik pár hümmögésből megértik egymást és elvárják, hogy mások is 3 szóban kommunikáljanak, lehetőleg mindig ugyanabban a 3ban. Akkor még nem tudtam hogy a steam annyira zéró, hogy csak az utolsó sorokat jegyzi meg. Később éppen TE hivatkoztál arra, hogy te sem tudod megnézni pedig próbáltad, amiből arra következtetek, hogy még te sem tudtad akkor azt, amit ma mindketten. Én akkor ugyanigy nem tudtam és mondtam is neked, hogy csak rajta, állok elébe, vállalom amiket irtam. Kisvártatva és pár próbálkozás után visszajöttél és azzal kezdtél vádolni hogy én jól tudtam, hogy a steam ilyen és éppen ezért csináltam az egészet, hogy a saját dumámat erősitse, szóval ezt a dolgot már anno végigtapodtuk. Ezt beállitani szándékosságnak, holott lövésem nem volt a steamről meg a steam chatről, mivel sosem használtam egyiket sem QL előtt, ráadásul úgy, hogy még TE magad sem tudtad, hogy a steam chat ilyen? És még én "ferditek". Eleve arról van szó, hogy már az előzmények is engem igazoltak volna. Nekem másodpercnyi vacillálást sem szokott jelenteni, hogy olyasmit is megosszak, ami rám nézve terhelő, HA ez kell ahhoz, hogy teljes legyen a kép. Ezzel csak azt mondod, hogy akkora gyökér vagyok, hogy szándékosan csak egy bizonyos részt vágtam ki, ami viszont nem igy történt és sosem csináltam ilyen arcátlanságot se előtted, se utánad soha életemben senkivel. Anno emlékszem még bújtam is a fórumokat, néztem hová kell irni, hogy elkérhessem a teljes steam chat anyagomat, de a válasz egyértelműen az volt, hogy lehetetlen.
-
törölt tag
Tőled nem vártam mást, eddig is lassú volt a felfogásod (sajnos többször bebizonyosodott)
De hogy ennyire ne értsd meg semmit azokból, amiket irtam, az már durva. "Senki/mindenki" jaj bazmeg direkt leirtam az egészet, hogy még az ilyen gyök2 szintű félember/félállat szerű véglények is megértsdék bazmeg. A gonoszságnál csak bosszantóbb van a hülyeség. Ott van fönt te szerencsétleeeen olvasd már el, vagy próbáld megérteni a szűk agyaddal legalább! Komolyan nem hiszem el hogy valaki ennyire funkcionális analfabéta/fogalomzavaros legyen. Ráadásul még mindig hazudsz! Akkor is idejöttél hazudozni, bevádolni, én védtem magam, tovább hazudoztál, költöttél mindenféle dumákat, majd mikor bevágtam a képet, ami cáfolta a rizsádat, elintézted egy legyintéssel. Ez vagy te. Ez az ncc gyerek. Ez a sotho gyerek. A belepofa gyereknek most nem jut eszembe a neve, de az annyira szánalmas és jellegtelen hogy nem is érdekes mi a nickje úgyis levágja mindenki egyből. Nem érted, hogy éppen ezektől a gyökér, gerinctelen, igazságot/valóságot saját szájizük szerint hajtogató figurákkal van tele a tököm? De legalább lenne ESZED bazmeg! De igy unalmas vagy. Nem is unalmas. Fárasztó! Eskü lelki fájdalmat okoz, hogy ennyire baromira büszke vagy magadra, meg arra, amit sikerült összeragasztgatnod, mint ovis gyereknek a fikát és ugyanúgy örülsz neki, örömködsz hogy most jóól megaszontad, jól összehoztad. De bazmeg rajtad kivül mást az ilyen alpári jellemtelen gerinctelen mocskok nemhogy dühitenek, hanem FÁRASZTANAK. Ott áll feketén fehéren mit irtam. Ott volt mindenki előtt annak idején mit irtam, te mit irtál, akkor is gyülekeztek az ilyen kibic héják a popcorn gifjeikkel és végignézték az egészet. Ezek után előadod ezt... hazudozol tovább mint a faszom komolyan nem hiszlek el. Hányok tőletek. Nem is bánom, hogy kitiltanak, legalább nem kerülök semmilyen kapcsolatba veletek. Egyszerűen.. valami kurva nagy irgalmat kellene éreznem, vagy szánalmat és kurva nagy akaraterő kellene, hogy alkalomadtán ne lőjelek dunába titeket. Undorodom. Kiforgatni a szavakat, megmásitani a múltat, értetlenkedni, holott kristály tisztán érthető, CSAK azért, hogy kihozhasd a kibaszott igazadat. De te legalább nem kempeltél folyamatosan mint a faszom. Kár, hogy irgalmatlanul hülye vagy, elején birtalak. Illetve néha nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire agykárosodott vagy, vagy csak azért tünteted fel igy, hogy kihozd, amit akarsz. Sajnos olyan 70/30-nak tűnik igy évek távlatából. Sajnos. Áruld már el, hogy hoztad ki azt, hogy ÉN voltam bunkó veled, AZTÁN te csak reagáltál és hát ugye abban nincs semmi kivetni való, hogy "megvéded magad" igaz? Ott voltunk steamen, irtam neked valami tök ártalmatlant, erre flegmázni kezdtél, meg surmó stilusban válaszolgatni, bunkózni, ERRE én kifejeztem nemtetszésemet, akkor jött az, hogy "kötekedő cigány" meg a folytatás csőstől, holott előtte jóban voltunk. Amit én sem hagytam szó nélkül. Mire ide jöttem, le is szartam volna az egészet, erre mi fogadott? Hogy alantas (és aljas!) módon ide jöttél MÉG TE vádaskodni és rántani a sárba a szintedre. És olyanokat állitottál, hogy a pofám majd leszakadt, amikor mondtam, hogy idézd, közölted, hogy "hát hát ki emlékszik ilyenekre" azt meg következetesen elhallgattad, hogy 1. ki kezdte, 2. te miféléknek mondtál el engem. Utána letagadtad, mint a faszom, ekkor jött a kép, hogy igen bazmeg? Nesze itt a dumád. Válasz: ja hát jah lehet jah. Eltelt xhónap, egy év mittudomén és most EZT sikerült összeganajoznod, amit most leirtál. Természetesen megfejelve a szánalmas, ovodás stilusú (jobb helyeken, sosem volt érv) "mindenki/senki" közhelyes eszmefuttatásoddal "igazolásképp". Na jó a faszom kivan veletek, húztam tényleg a picsába. Hányok az egész társulattól. ti nem quakesek vagytok, hanem bohócok. Láttam igazi quakeseket, de az még Q3A idején inkább. És nem ilyen jellemtelen szarkeverő majmok voltak.
-
törölt tag
Ha értenéd, hogy hogy jöttél most képbe, akkor eleve nem is kerültél volna képbe mert sor sem került volna arra a dialógusra anno, ahogy az utána következő itteni baromságra sem. Cigányozás volt mellesleg. Az anyázást meg se' hallom, már megszoktam. Cigány viszont nem vagyok, ha az lennék tán büszke lennék rá, tán nem, de igy nincs értelme ilyesmikkel dicsérgetni, mert sose' tudjuk meg.
-
.LnB
titán
Tudom mennyire király láttam már. Elképesztően vonz. De valljuk be, az én casual szarakodásomra felesleges. Ettől én nem leszek jobb. freya-nál számít, meg a jobbaknál. Rajtad se segítene duel-ben
Viszont egyszerűen simogatja a szemet az tény.
Elég sok pénzt öltem idén a gépbe, aztán a monitornál egy kicsit meghúztam a határt.
Ettől függetlenül egyszer mindenképp szeretnék majd venni egyet. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még eldől. Valószínűleg a XL2411Z. Ha jobban el lenne eresztve a nép, akkor nem gondolkodnék és insta XL2430T.
Amúgy egyvalamit meg tudnál nekem nézni vele? HDMI-vel kötni a VGA-ra, aztán a felbontást visszavenni Windowsban és QL-ben 1280 x 720-ra és megpróbálni belőni 120Hz-re? 720p-ben elvileg mennie kéne.
Ha megy, akkor a fejesedet beleintegrálni a monitor jack-dugaszába és csekkolni, hogy jön-e rajta hang? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Solomon Islands. Tetszenek a színei, 0rigin account-tal egyszer már bejött, ennyi.
f1st: Gyűlölöm a politikát, nem is érdekelt soha, viszont most kivételesen örülhetünk (egy okból legalább), hogy az van az ország élén, aki, különben már AA-t kántálnának a kertek alján széparcú emberek. Itt ezt zárjuk is le; sem PH-nak, sem nekem nem kedves a téma.
Thx mindenkinek.
-
törölt tag
Remélem, hogy igy lesz. akkor 1 nap alatt 2x élvezhetem ki a járékukat. Őszintén szólva drukkolok Evil-nek (mert eléggé lerongyolódott/kiábrándult állapotban van, legalábbis nekem úgy tűnt) de Rapha játékát elnézve nem tudom mennyi esélye lesz... Nekem kb. olyan esélyesnek tűnt a meccsek alapján, mint később K1llsen Evil ellenében. Poén lenne ha megfordulna kicsit legalább. Bár rapha a kedvencem régóta. De azért Evil-nek is kijárna némi sikerélmény. Most egy K1llsen azért nem az ő súlycsoportja, nem hinném, hogy kielégitené az elkalapálása. Rapha más tészta. Remélhetőleg jóó kemény, izzasztóan penge meccsek lesznek

-
Bújtatottan a sens-re és accel-re kíváncsi, ne higgyétek azt se amit kérdez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fő kérdést nem tudom. A sens/accel-t így váltom én is (accel osztás nem 4-gyel, hanem 800/400 a négyzetennel), de nem adta. Lehet, hogy azért, mert 450 cpi-s az intelli, de mindegy is, anno dupláztam az accelt, oszt kész. Időközben sens-t meg csökkentettem.
-
törölt tag
Majd válaszol, ha akar
telefon közben megtörtént ahogy látom
(#13320) izee: Nem hinném, hogy csak az angle snapping miatt van. A kinzuban meg a logi MX500-ban is van (amikhez viszonyítani tudom itthon) de nekem ehhez hasonló effektus és mozgás volt elsőre, mikor a razer DA-ket haza hoztam. Régebben specből figyelve 90%-ban megmondtam, ha DA-s gyerek játszott, annyira tipikusan eltérő volt valahogy a "viselkedése". Pedig akkor még Da-m sem volt. Ebből gonmdolom, hogy valamelyik 3g szenzorral lehet összefüggésben, azért mondom, hogy "valamelyik" mert 2005-ben nem tudom Cooller milyen típust kaphatott volna ha kapott valamilyet és ha a 3g szenzorhoz van köze az egésznek egyáltalán
-
törölt tag
Van az a (Blizzard) pénz, amiért pont lesz@rják. Most így lelki szemeim előtt elképzeltem egy Cypher-t shitwatchozni.. Az egyik legjobb dueller és 1db fegyóval rohangál valami okádék papagájköntösben valami okádék papagáj pályán. Jól tudom, hogy egy specifikus fegyvered lehet az adott karakteredhez és hella? És azzal is csak egyféle tevékenységet csinálhatsz ha minden igaz, mint a fociban a csatár, meg a kapus stb. Ha ez igaz és jól láttam, akkor ez az egész nagyon Cypher-es, meg baromira illik Dahang-hoz is..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
//*****AMMO*****//
menuDef {
name "Ammo"
fullScreen MENU_FALSE
visible MENU_TRUE
rect 95 413 99 36itemDef {
name "ammoIcon"
decoration
rect 118 23 28 28
visible 1
ownerdraw CG_PLAYER_AMMO_ICON2D
}itemDef {
name "ammoValue"
decoration
rect 28 10 63 12
visible 1
textstyle 6
textscale .95
forecolor 1 1 1 1
ownerdraw CG_PLAYER_AMMO_VALUE
addColorRange -999 0 1 0.02 0.02 1
addColorRange 1 999 1 1 1 1
}
}//*****PLAYER HEALTH*****//
menuDef {
name "Player"
fullScreen MENU_FALSE
visible MENU_TRUE
rect 256 423 95 36itemDef {
name "healtValue-PQL"
decoration
rect -5 0 63 22
visible 1
textalign 2
textstyle 6
forecolor 1 1 1 1
textscale .95
ownerdraw CG_PLAYER_HEALTH
addColorRange -999 25 1 0.02 0.02 1
addColorRange 26 100 1 0.8 0.02 1
addColorRange 101 999 0 0.4 1 1
cvarTest "cg_armorTiered"
showCvar { "1" }
}itemDef {
name "healtValue-VQL"
decoration
rect 15 0 63 22
visible 1
textalign 2
textstyle 6
forecolor 1 1 1 1
textscale .95
ownerdraw CG_PLAYER_HEALTH
addColorRange -999 25 1 0.02 0.02 1
addColorRange 26 100 1 0.8 0.02 1
showCvar { "0" }
}
}//*****PLAYER ARMOR*****//
menuDef {
name "Armor"
fullScreen MENU_FALSE
visible MENU_TRUE
rect 353 423 95 32itemDef {
name "armorValue"
decoration
rect 34 0 63 22
visible 1
textstyle 6
textscale .95
textalign 0
ownerdraw CG_PLAYER_ARMOR_VALUE
addColorRange -999 0 1 1 1 0
addColorRange 1 49 1 0.8 0.02 1
addColorRange 50 100 0.2 0.8 0.5 1
}
itemDef {
name "armorIcon"
ownerdraw CG_ARMORTIERED_COLORIZED
decoration
rect -22 -13 40 36
visible 1
style 1
background "ui/assets/hud/armor.tga"
showCvar { "1" }
}
} -
törölt tag
Hogy mit gondoltak?
Én szerintem konkrétan azt, hogy egyik nap, mindenféle előzetes bejelentés nélkül, mondjuk 18:20-kor lelövik az összes QL szervert, az összes QL infosite-ot/weboldalt/fórumot és 18:22-től kapnak egy steam-re mutató linket a kliensbe, ahová fölmenve tejelhetnek még utoljára egy tizest euróban és miután ezt megtették, cserébe kapnak nem működő VAC-et, írhatnak új cfg-t, mert a régi nem működik rendesen és az új "steam only" QL-ből hiányoznak ezeréve bejáratott cvarok, megszűnt az ELO, a qlranks-ot is el lehet felejteni, a színkódos "skill alapú" szerver kijelzésekkel egyetemben, a klánjaik is mentek a levesbe, de legalább változtatgathatják a nevüket percenként is akár.
Magyarul szembe lett köpve az egész QL közösség úgy alle zusammen, még szakítottak némi aprót azon a pár QL függőn, akik tejeltek érte, mert nem regeltek még régebben, idejében a steamQL-re, +a végére dobtak még 2 "update"-et, amik a szerver elérés/hosting bugjait javították és részükről ennyi volt, viszonylátásra good bye for now losers, köszöntük, csók.
Most meg megy ez a pár szakadék VPS szerver, meg a maradék játékosok ömlesztve éjjelente csúcsidőszakban 2-3 szerveren lagolhatnak kedvükre.
Az eredeti koncepció jó volt: "böngészőből" futott, pár kattintás és játszhattál, ingyenes volt, volt ELO, klánok, pályaszavazás hegyek, most meg kb. én szavazom be a legtöbb pályát, ha sikerül, mert csak éjjelente sikerül, mikor értelmesebb middleplayerek is fent vannak, nem csak noobok, akik azt sem tudják mifán terem az F1 még ha írod is nekik, amúgy meg tök jól elvonaglanak 1 pályán 10x egymás után és csítereznek még engem is..
Namost én szerintem ez így baromi korrekt elintézési mód volt zenifos részéről, kiváló munka sponge és syncerror programozó mesterek jóvoltából (a BF4 high felbontásban, szűrőkkel terheli ultrán 60%-on a procimat, a QL picmip16-al és összes szűrőt kikapcsolva 640x480-ban 45%-on, hogy mást ne mondjak)
Így nem nehéz "hanyatlania" egy játéknak. Az emberek többsége észreveszii, ha telibeF05sák a fejit, még a hülyébbje is. És általában nem nagyon szeretik-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a cpu-m kevés a HD6970 mellé phenom 2 3.2GHz ennek az egyszálas teljesítménye lesz kevés.

Egyébként vannak fokozatok. A reactor lába nyomába nem érsz camp-only témában, mert ő tényleg SEMMI de semmi mást nem csinál szerintem még levegőt se vesz csak campel kifeszitett szemhéjakkal maximum 3 virtuális méteren sétafikálva oda-vissza oda-vissza. Na az ilyeneket imádom. Iiigazi quakes bazmeg...
), hogy nem szokott játszani. 2 éve is csak a quakecon előtt kezdett el gyakorolni, egyébként nem játszik (quake-kel). Másról nem tudok.

Persze nem mondom, h beszálltam volna. Azaz de, élmény lett volna, de nem nekik. :Đ