- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #6934 üzenetére
Elején felröppent, hogy 250-nél csal a lépés hangokkal. Múltkor Yaku tovább ment és elkezdte ecsetelni milyen hátrányokkal jár még, de bevallom őszintén nem figyeltem túlságosan, mert hajnal volt és agyam sem volt már (egyesek szerint soha
) Én nem tudom ehhez köthető bug, vagy sem, de tegnap éjjel 250 FPS-mellett olyat tapasztaltam hogy azt sem tudtam besírjak, vagy röhögőgörcsöt kapjak nagy hirtelen. A House of Decay pályán voltunk 6-8-an, lőjük egymás keeljét, erre a játék felénél belefutottam "szellemekbe". Hangot hallottam méghozzá közelről, forgok körbe körbe érzem is hogy lő rám valaki, meg hallom, hogy röhög a keel (volt, hogy gauntlettel jöttek, akkor is ez volt) de nem látok senkit, csak death
Mondom mivan meghülyültem
1 perc múlva megint. Utána már végig ezt csinálta meccs végéig, kb a játékosok felénél ez ment (kicsit vicces amúgy az élmény, nehéz leírni) A 125-el nincs semmi probléma, kellően smooth és reakció képes. alatta/fölötte ez már nem annyira garantált (én szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest