Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ncc1701 #6934 üzenetére

Elején felröppent, hogy 250-nél csal a lépés hangokkal. Múltkor Yaku tovább ment és elkezdte ecsetelni milyen hátrányokkal jár még, de bevallom őszintén nem figyeltem túlságosan, mert hajnal volt és agyam sem volt már (egyesek szerint soha :DDD ) Én nem tudom ehhez köthető bug, vagy sem, de tegnap éjjel 250 FPS-mellett olyat tapasztaltam hogy azt sem tudtam besírjak, vagy röhögőgörcsöt kapjak nagy hirtelen. A House of Decay pályán voltunk 6-8-an, lőjük egymás keeljét, erre a játék felénél belefutottam "szellemekbe". Hangot hallottam méghozzá közelről, forgok körbe körbe érzem is hogy lő rám valaki, meg hallom, hogy röhög a keel (volt, hogy gauntlettel jöttek, akkor is ez volt) de nem látok senkit, csak death :DDD Mondom mivan meghülyültem :F 1 perc múlva megint. Utána már végig ezt csinálta meccs végéig, kb a játékosok felénél ez ment (kicsit vicces amúgy az élmény, nehéz leírni) A 125-el nincs semmi probléma, kellően smooth és reakció képes. alatta/fölötte ez már nem annyira garantált (én szerintem)

Új hozzászólás Aktív témák