Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
üzenetére
Ilyen van minden játékban, a CS is tele van csalókkal, akiknek már a BIOS-a is moddolt, hogy ne kapják annyira

Le-fel szaladgálás: Nekem a cs 1.6 után ez annak tűnik, pláne így freeforallban... Majd szerda is is fogok kicsit lövöldözni, nem is tudtam, hogy hiányzik nekem ez

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem csak a játékstílusáról írtam, azt csak érintőlegesen említettem meg. Szerintem egész jól leírtam mi a probléma vele:
1. Hiába lövöd hasba frontálisan, 2méterről: nem hal meg.
2. Hiába lövöd hasba frontálisan, zsinórban 3x, 2méterről: nem hal meg.
3. Hiába lövöd hasba frontálisan, zsinórban 3x, 2méterről: nemhogy nem hal meg, de még azt is kinyírja fél másodpercnyi meggymag köpködéssel (machine gun, ha esetleg..) aki hátulról masszívan rajta tartja az LG-t, miközben Abso éppen veled végez, hogy aztán tovább ugráljon és csípőből (pontosan) fejbelője railgunnal a következőt, akit még nem is láthat a sarok mögötti fordulóban. És ez nem "isteni szerencse", vagy mákja van, hanem folyamatosan ezt csinálja megállás és tévesztés nélkül: Isten? Néha úgy pattog a csávó a rakéta becsapódásoktól, mint egy labda. Neki a falnak, fel a francba függőlegesena fal mentén (nem ő rocket jumpozik) van, hogy 2 rakéta találja telibe ellentétes irányból. Eredmény: semmi. Megy tovább és arat, mintha mi sem történt volna. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az használható, de cfgGen-t jobb szeretem. Egyszerű, kis méretű és ingyenes célsoftware *.cfg file-okhoz, hasznos funkciókkal.
Mi az, hogy nem indul el? 6 év alatt ilyen nekem még soha nem volt.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Synthwave
üzenetére
Köszi, megkaptam Wolfhearttól is (:
Jó nekem a notepad, azt szoktam meg...
Hamar megunom ezt a le-fel rohangálást, úgy gondoltam, erre másfél órát játszottam

Viszont nagyon ostoba vagyok ehhez a sebességhez és pörgéshez, itt nem igazán van elbujkálás, mint régen az iskolai lanokon

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ebből a profilból töltsd le a configot.
Saját nem olyan régi csodás alkotás, rendszerezve, igényfullyn. : D
Jó kiindulási alap moddoláshoz. Van benne volume script, timescale script meg elo script es egy HUD is.
Meg egy README. : )Ezzel a 3.5 MB-os kis alkalmazással nyisd meg ezentúl a *.cfg file-okat. Believe in da Csucsu.
ugyanúgy \exec <name> és \writecfg <name>
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
atidzsiforc
üzenetére
köszi, sikerült!
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Synthwave
üzenetére
Ott ha nem bannolnak ki pár kör után publikus szerverekről égő vagyok és bamba

Hogyan tudok 100+ fps-t varázsolni? Így nem vicces... Mintha víz alatt huzgálnám az egeret
task manager nem látja mint programot, nvidia settings ben kellene vertical syncet kinyomni, csak hol a program? 
-
Findzs
addikt
azt nem értem miért kell a hullákat szétlőni?
játszunk, spectelem a társam aki maradt ellenségből 2 -en tehát 2v1 a 3v3 -ból erre mikor kinyír valakit még ráenged egy raksit, nem sikerül ráenged még egyet na eltalálja a hullát persze közben a másik megtudja hol van és mivel nem figyel lelövik1-2 körrel később megint hasonlóan, mintha az lenne a játék lényege, hogy a halottakat eltüntesse
de máskor is láttam már ilyen hülyéket

eszem megáll

-
Damage401
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod.

-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy Pro vs Premium account között van e érdembeli különbség? Úgy kérdezem Prémiumom van most és elég sok pályára feltudok menni. Nos a Pro accountal vannak még olyan szerverek vagy pályák amivel prémiummal nem tudok csatlakozni?
Üdv
PhoToner -
ng0ofy
KORREKTOR
Gondoltam kipróbálom a játékot, annyit olvastam róla ilyen-olyan prohardveres topikokban. Mire figyeljek, mivel kezdjem a dolgot, hol érdemes (server) játszani? Aért próbálom most ki, mert nem játszottam hetek óta semmivel és CS-vel nem merek kezdeni, mert nagyon szerencsétlenkedek

-
atidzsiforc
őstag
válasz
üzenetére
Nem olheti le a gepet, valami bibi van a vasaddal, vagy a klienssel. Probald ioquake3-al.
-
törölt tag
2008 jah és 2 hónap összjáték. Ennyire "jó" kb. akkor lehetne, ha 500-as pajzsa lenne állandó regennel és hozzá egy néma quad. Nem a célzásairól beszéltem (bár nem nagyon láttam, hogy egyet is vétene) hanem az "ellenálló képességéről". Amikor frontálisan pofánlövöd 2-3x plusz jön még 2 csóka és lövik, mint az állat és semmi, azt azért elég "érdekes" nézni, főleg, mikor a lövések erejétől ide-oda pattog. 2x kikickelik visszajön, mintha mi se történt volna és 2 perc alatt csinál 29 fraget quad nélkül a 7 playerből. Az is érdekes, hogy ilyen tudással bejön egy green szerverre noobokat aratni
Végülis lehet, hogy tényleg ennyire profi, ha látod, hogy belép, semmiképp ne hagyd ki, nagyon nagy látvány, bár "kissé" frusztráló
Kihívásnak viszont kiváló 
Egy kérdés: Feltettem a CPMA-t, elindítom erre akad mint vadállat. Mi a rossebet tuningoltak rajta a skacok, hogy ennyire leöli a gépet?

-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ha "kemény" alatt azt érted, hogy a nemlétező páncélja meg sem nyeklik 3 frontális+1 feles facerocket-től, miközben lelövi rólad a megát a reddel együtt egy meggymag köpködővel 2 másodperc alatt (quad nélkül) úgy, hogy gyakorlatilag körbeugrálod a felmenőit is és mikor végzett veled, még kinyírja a meggymagjaival a háta mögül érkező és őt LG-vel masszívan megsimogató delikvenst, akkor a válaszom az, hogy: lehetséges

-
törölt tag
Ő az egyik legprofibb cheater, akit valaha láttam (ma is..) 3-an nem tudtuk kinyírni úgy, hogy egyszerre lőttük rakétával, plazmával és LG-vel kb. 3-4m-ről. Természetesen egy hibás lövése nem volt és elsőre halálos, ha rajtad a red, plusz nálad a mega. Ő persze következetesen otthagyta őket, mert minek

-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Kurvára rá kell gyúrnom a railre

-
Sotho
őstag
Ez meg ki a bánat? [link]

-
-
sto1911
veterán
Mit szóltok a Focal Point-hoz?
Nemrég került bele a QL-be, elég jókat lehet rajta lőni, bár az alsó rész kicsit zegzugos nekem, de egész könnyen kiismerhető.
Ill. néha hiányzik a rail róla
-
Findzs
addikt
köszi a segítségeket

jó, hogy "éltek"

-
törölt tag
Nem tudom pontosan "rec" alatt mit értesz, de ha a demókat, azokat ide menti:
Windows Vista/Windows7:
%userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3\demos
Windows XP:
%appdata%\id Software\quakelive\home\baseq3\demos
GNU/Linux:
~/.quakelive/quakelive/home/baseq3/demos
OSX:
MacintoshHD/Users/USERNAME/Library/Application Support/QuakeLive/quakelive/home/baseq3/demos
"hová tűnt mindenki? alig van aktivitás a fórumon de a játékban se nagyon látok ismerőst"
Tavajhoz képest én is alig, csak pár %, úgyhogy kezdek visszaszokni ioQuake-re.. Mióta limitálták a map szavazást, meg csomó minden csak előfizetéssel érhető el (még személyreszabás is..) azóta konganak a szerverek és alig látok ismerősöket, magyarokat is elvétve, főleg csak újakat. Amúgy meg ilyenkor november végén-december elején sokakat leköt az év végi extra hajtás, meg a harácsonyi láz.
Szerk: Méghogy nincs aktivitás, mire beírtam, válaszoltak is

-
Findzs
addikt
a felvett (rec) játék hol van ? hová menti?
az előbb befagyott a ql játék közben (a nap legjobb játékában
) és mikor beléptem írta is, hogy összeomlott küldjem el a jelentést (megtettem) de ennek ellenére úgy vette mintha kiléptem volnahová tűnt mindenki? alig van aktivitás a fórumon de a játékban se nagyon látok ismerőst (mondjuk én se játszottam 5 napig

-
WolfheartGR
őstag
Impressive.
Nagyon off, de talán értékelhető. -
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Akkor kérd fel egy táncra, akarom mondani duelre
.
Apropó ez az igazi győzelem, tudás! : [link]
-
törölt tag
Hogy visszataláljak
Állati, hogy évek után vettem észre, van ilyen post... -
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Végefőcím statok sem egyeznek legtöbbször, általában pár % az eltérés, de előfordult már 10% feletti is total acc esetén.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ingame nem csak az aktualis accuracydat latod?
-
WolfheartGR
őstag
Valaki magyarázza már el nekem, miért látok ingame más acc statokat mint az adatlapomon az összegzésben???
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Milyen 8-as sens? Low sens + accel.
Logitech G9x @ 1000 cpi, 1000 Hz, driver
Driver Sensitivity 2, no accel
use sensitivity from the OS: uncheckedsensitivity 3
m_yaw 0.022
m_pitch 0.022
cl_mouseAccel 0.14
cl_mouseAccelStyle 0
cl_mouseAccelPower 2
cl_mouseAccelOffset 5
cl_mousesenscap 6.8
m_filter 1
in_mouse 2Rail-ben nincs semmi furcsa; low, mid, high, accel, no accel---> mindegy, kb. ugyanazt meglövöm.
-
Findzs
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
én specteltem a srácot és hát nem volt semmi az már szent
az volt a furcsa, hogy olyan egérmozgással játszott, mintha auto aim -os lenne
túl húzta az egeret aztán meg vissza rándult a célpontra, én 6.44 es egér beállítással játszok 1000 dpi vel ő meg kb. 8 körüli sensevel ezért is furcsa hogy tud olyan jó railt lőni, azért is néztem meg a statját játék után és döbbentem meghivatásos na

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem sok duelt néztél / játszottál még akkor ezek szerint. Még a railt is van, hogy spamolják.
Pl. FFA-ban rocket-tel 60-70-80-akat is simán lövök, egy jobb duel-ben 25-30 körül ---> ennyivel több a spam.TDM-ben az értékes lőszer és a teamdamage miatt nem puffogsz annyit, FFA-ban meg szinte mindig van olyan, akire lehet direktbe lőni vagy ha spamolsz, a sok player miatt jóval nagyobb az esély, hogy a lövedék talál.
"az nem látszik meg az adatlapon"
Dehogynem. Ott van, 5ezervalahányszáz játékból 4k+ duel, 2445 duel elo, Grandmaster ladder.

-
Sotho
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem mondtuk hogy csíter csupán a statjára tettem egy megállapítást ránéztem előtte a weboldalára, nem vitatja senki az érdemeit nyilván csak ritkán lát ilyet az ember. De érthető hogyha duelben úgy szórja a gránátot mint paraszt a vetőmagot az nem látszik meg az adatlapon.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
?
Furcsa volt, hogy nem ismeritek az egyik legnagyobb létező aimert, aki 2004 óta pro, mellékállásban rail / shaft god. Feleséggel és gyerekkel a hátterében a 2010-es Intel Extreme Masters tournament Grand Final-jában 3-2-re verte rapha-t. Az utolsó map (ZTN) egyenesen rape volt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez most valami vicc volt?
k1llsen--> top 5 aim-whore, top 8 player.. Másrészről meg 5877 játékból 4262 duel, ahol min. 3x annyit spamolsz, mint bármilyen más játékmódban ---> rocket, gránát meg plazma statok az égvilágon semmit nem jelentenek, viszont a shaft meg a rail annál inkább..
-
Findzs
addikt
hogy lehet hogy ez nem csíter?
[link] -
Sotho
őstag
Nem tudom mit csinálhatott meccs alatt milosax , evett vagy telefonált duelnek indult az ffa 10-0 ra vezetett amikor beszállt pár tag és ez lett.
Furi. [link] -
Sotho
őstag
Lőttem egy 70es railt...[link]
De hogy mi munkám volt benne.
Leizzadtam rendesen. 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
cl_whining 0

-
Findzs
addikt
nem olyan rossz ez a map pol sem a hellsgate megmenti

ffa-n meg a house of decay
bár megint kifogtam egy állatot
[link]fele annyi idő alatt lenyomott mindenkit, bár azt hozzáteszem, hogy beállt a lg-hez és úgy dolgozott
látszik is a weapon acc-nál -
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Igen ránéztem a statjára. Én sem értem ezt a lelépősdit, nekem már az is siker ilyenkor ha egy két fraget beviszek neki(k).
Az előző egeremen volt jó kis negatív accel., még szokom ezen hogy pontos, hirtelen mozdulatnál szépen túlmegyek a célon egyelőre. Majd elmúlik remélem.

-
Sotho
őstag
Élvezkedek az új egérrel, szépen irtok erre belép 2 állat és mindenki más meg ki
[link] és tönkretették a játékomat
Ja és amint beléptek még többen egy laggos szar lett az egész aztán megjavult valamennyire. -
Findzs
addikt
de sok a paraszt

napi szinten botlom én is ilyen gyökerekbe

Jim-Y:
mi a baj, hogy nem játszol és nem is fogsz?
csak nem beteg vagy? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Mert nem fut a Prism?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911
üzenetére
Szánalmas paraszt. Valszeg. a skill-je is annyi, mint a kultúrviselkedésre való képessége, amit az anyjáék elfelejtettek beleverni, amíg még pelenkában csúszkált (vagyis nem olyan rég).
cg_teamChatsOnly 1 és maradtam volna hajnalig, minden frag után bind-okat szórva. Retardált nyomorékja.
-
Jim-Y
veterán
"de mindjart letorollek a netrol" igazi gyöngyszem xD
-
sto1911
veterán
Milyen kedves emberek leledzenek QL-en (picit moderalva):
PH! Vihar: hi
HotsmatGG: cas
Corsair_: hi
HotsmatGG called a vote.
Vote cast.
Vote failed.
PH! Vihar: ?
Corsair_: we want to play :c
HotsmatGG called a vote.
Vote cast.
Vote failed.
HotsmatGG almost dodged Vihar's rocket
PH! Vihar: play one with me then i'll leave
HotsmatGG: fak u gooby
HotsmatGG almost dodged Vihar's rocket
HotsmatGG: leavelj mar te sz@rf@szu kutyavihar
Corsair_: :d
PH! Vihar: elmesz a p!csaba ilyen hangnemmel
HotsmatGG called a vote.
Vote cast.
Vote failed.
Corsair_: de most neked az miert jo
HotsmatGG: TAKARODJ MAR LE B@ZDMEG, JATSZANI AKARUNK
Corsair_: hogy szetb@szod 2 ember jatekat?
PH! Vihar: en is
HotsmatGG: akkor takarodj mashova
Corsair_: mar reg talaltal volna masikat
HotsmatGG: f@szfej cigany tolvaj
<QUAKE LIVE> Zseni is now online.
PH! Vihar: nem lattam kiirva, h ez a tietek
HotsmatGG: ja h az en vagyok
PH! Vihar: tudtommal ez nem pro szerver
Corsair_: oke, ertjuk, de szeretnenk megkerni
HotsmatGG: nem, mert nem jott meg meg az enyem
HotsmatGG switched teams.
Corsair_: hogy hagyj minket jatszani
Corsair_: mar reg talaltal volna masikat
PH! Vihar: tudom, h nem jott meg a tied, valszeg sose fog, mert elo kellene
fizetni
Corsair_: igy csak 3 embernek teszel rosszat, koztuk magad is
HotsmatGG: JUJJ TE ILYEN VICCES GYEREK VAGY?
HotsmatGG: VELETLENUL NEM TASSASSIN A NEVED?
Corsair_: smat nyugimar
HotsmatGG: NA TAKARODJ INNEN A KURV@ ANYADBA TE MOCSKOS SZ@R
HotsmatGG: jatszani akarunk
PH! Vihar: azert sem
PH! Vihar: jatssz
HotsmatGG: akkor b@zd meg a halott kurva anyadat
PH! Vihar: gyerunk
Corsair_: de ez neked miert jo?
HotsmatGG: te fehar pin@nyalo gec!
PH! Vihar: fenn leszel a neten
HotsmatGG: ehol gyec ezkla
HotsmatGG: mar fentvagyok
PH! Vihar: ha szepen megker vagy megmondja mar itt se vagyok
HotsmatGG: de mindjart letorollek a netrol
HotsmatGG: ha nem viselkedsz
HotsmatGG: ok
HotsmatGG: bocs h flameltem
Corsair_: smat, kerd meg szepen, oszt jatszunk
HotsmatGG: jatszhatnank ketten?
PH! Vihar: jatszhatnatok
PH! Vihar: nehez igy kezdeni?
HotsmatGG: ty.
PH! Vihar: have fun
Corsair_: koszi
Corsair_:
Remelem latja itt is es buszke magara

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nalam ki van kapcsolva az accel, valoszinuleg azert erzem jobbnak a Q3E-t.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sto1911
üzenetére
20-szal jobb a pingem (ami lehetne az egyetlen ok, hogy használjam, de mégsem az), cserébe olyan, mint a régi UK szerverek; egy laggos fos, hiába nincsenek spike-ok meg packet loss. Amúgy is meglövöm ugyanazt 50-nel, mint 30-cal.
Másrészről azért van official profilom, hogy azzal játsszak ranked-et és lássam a beleölt időt és nyilván legyenek tartva a statisztikák.
Ugyanolyan dolog, mint mondjuk van origi Starcraft: Brood War-om, akkor minek vergődjek unranked Garena-val, amikor ott van a Battle.net..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csórikám atomtámadás ellen is védve volt, és csodálatos 8-18-as pingje mindenkinek (engem leszámítva persze ~80). ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és mikor beléptem írta is, hogy összeomlott küldjem el a jelentést (megtettem) de ennek ellenére úgy vette mintha kiléptem volna