Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Ez volt az első gondolatom nekem is, de kézre még csak langyos sem volt a noti a vga alatt, programmal ugyan nem mértük, de a gond csak QL-ben jelentkezik, ez viszont ki lett próbálva:/
A legnagyobb gond, hogy néha jó, néha nem, ez a legrosszabb, mert így aztán abszolút nem lehet debuggolni :/ A három játék alatt azt hittük, hogy ok, a beállításai voltak szarok, vagy hogy nem natív FHD-ban nyomta, hanem kisebb felbontáson, aztán 15 percre rá már megint csak 20-30... -.-
-
tomtrial
tag
Nálam pedig az a helyzet, hogy melóhelyen a win7-es laptopom (ASUS A6M), melyen chrome-ot használok a plugint nem engedi feltelepíteni ... hibát ír ki a végén ..
Megpróbáltam IE alatt is de ott meg csak gondolkozik a plugin telepítéskor.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, haverom laptopról játszik, gamer laptop minőségi videókártyával, a gond az, hogy a QL-ben csak ilyan 20-30 fps-e van, néha, nagyon néha fix 125 egy ideig, utána megint csak ilyen 20-30. Driver legfrissebb, win reinstall is megvolt. FF a böngésző. Nem lehet, hogy valami QL beállítási hiba, vagy QL nem szereti az Nvidia kártyákat? egyéb ötlet?
-
tomtrial
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi ... amúgy néha eltűnik ám, annyira nem zavaró, még szerencse, hogy a kurzor hegye pont a crosshair-el esik egybe

-
Findzs
addikt
legalább idegesítettem magam a traning pályákon

a raketjumpos utolsót nem sikerült egyenlőre megcsinálni de már közel vagyok

-
atidzsiforc
őstag
válasz
tomtrial
üzenetére
Talaltam egy topicot a hivatalos forumon, ami errol szol, de ugy tunik, hogy nincs ra gyogyir.
-
Findzs
addikt
neketek se megy a ql?
ott vannak a szerverek de teljesen üresek és ha be akar lépni az ember akkor csak számol
-
tomtrial
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Egy gond van amúgy ... a képernyő közepén marad az egérkurzor
Kicsi ablakban és fullscreen-ben is. -
tomtrial
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

Ctrl és Cmd között is van alt

Amúgy meg ez nagyon jó volt így, igaz közel kellett ülnöm a TV-hez de nagyon játszottam tegnap este ...

-
tomtrial
tag
válasz
dudika10
üzenetére
Közben megoldottam. A baseq mappában a játékból kilépés utána volt egy külön cfg file ahol a bind-es parancsok vannak, ott megkerestem a toggleconsole-t és beállítottam a q betűre ... így most klassz

Ha esetleg valaki fel akar venni és játszani velem akkor tomtrial_HUN a nickem.
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
dudika10
veterán
válasz
tomtrial
üzenetére
Rájöttem közben, hogy nem biztos, hogy jó a config-os, mert ahhoz, hogy utána betallózd az új cfg-t, ahhoz is kell console.

Indítasz egy practise játékot, esc, game settings, advanced, és jobb alul ott lesz, hogy enable console.
Ha kiválasztod, akkor utána elvileg az esc alatti billentyűre lenyílik a console.Hol van Alt? Csak command gombra emlékszem. Régen volt már dolgom mackel, nem is szeretem.
-
tomtrial
tag
Sajna nem tudom előhozni ... config-ban hogy lehet engedélyezni?
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Csak annyi az ici-pici probléma, hogy a Mac-en nincs Alt.

Szóval igen, menüben vagy config-ban kell engedélyezni.
-
tomtrial
tag
Sziasztok
Újra quake lázban égek, egy MacBook Pro-n nyomatom, de sajnos nem tudom hogyan hozzam elő a console-t. És kellene !!! Angol billentyűs a mac, és osx lion fut rajta.
Valaki esetleg tudna segíteni?
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ennyit számít ha nem laggol és alacsony a ping [link].
-
Sotho
őstag
[link] 2és fél perc 13 frag 2 halál mondom viszlát. Most az egyszer jófej voltam ,de legközelebb nem lesz kegyelem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Nem csoda
mindenkiből előhozza a bennünk lakozó kempert valamennyire 
Jó hülyén fogalmaztam. -
WolfheartGR
őstag
Az instagib egész jó játékmód, csak camper gyűjtőként is funkcionál...
-
Sotho
őstag
Alakulgat azért [link]
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Jaja most kicsit kisimult mingyá lett jobban ment. Lesz az is

-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Mihez is?
Kösz azér' -
Sotho
őstag
Vettem egy microsoft wireless bluetrack 3500 as egeret, kellemes felüdülés az előző után lesz majd egy komolyabb is a játékos gépemhez , a drótnélküli luxust gyorsan meg tudtam szokni első gondolatom az volt hogy vezetékest többet nem
QL alatt teszteltem, kicsit nehéz nekem meg szokatlan, azért adja a ralit, sokat nem tudtam kihozni belőle 80 ping és csipkés lagometer mellett de tetszik. -
dudika10
veterán
És megint teljesen játszhatatlan. Miért van az, hogy már meg sem lepődöm?

-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ment pm.
-
WolfheartGR
őstag
Kellene valaki akinek Pro előfizuja van. Privátban legyen kedves a többit! Köszönöm!
-
dudika10
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
40-es ping... Nekem rendszerint 45-50 körül van.

Már vagy fél éve nem találkoztam 25-30-as pinggel személyesen. -
WolfheartGR
őstag
-
dudika10
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Tier4-en is hatalmas a szórás.
Tegnap alig tudtam köpni-nyelni tier4-en. Llaggoltam, spikeos volt a lagometer is, volt, hogy alig tudtam 30% felé tornászni az acc-ot, pedig másik szerveren 40-50% közt volt, de természetesen jobb játékosokkal is játszottam mint én.Mostanában nagyon szenvedek a szerverekkel. Rakéta nem akkor repül, amikor kattintok, LG késve reagál, rail meg átrepül az ellenfeleken sebzés nélkül.

Tegnap a levegőben kiosztott rakéták sem 100-at sebeztek, mintha mellettük robbantak volna fel (hang alapján és pontok alapján sem), pedig azok vagy telibe találnak vagy nem.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Most így az accokat tekintve szerintem azok sem tier4-esek voltak...
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Szerintem te véletlenül vagy még tier 3as. Hiba a mátrixban.
Eldöntöttem egészen addig nem játszok amíg nem lesz egy normális egerem. -
WolfheartGR
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Meg is van az eredménye a szarakodó netnek: [link]. Rohaggyon mega világ. Mondjuk azt sem értem miért járnak a nyakamra tier4-esek holott tier3-as vagyok. És egymagam kezdtem a szerveren.
-
WolfheartGR
őstag
Nomég. Mondjuk nem tier 4, meg nem vagyok én sem pro de látszik, ha sima a net csík és 27-40körüli a ping akkor azért kezdem felhozni magam. Hacsak nem az Abyssus volt de nem hiszem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az pussycat, nem?
Tudtam, hogy szokták, csak szokatlan volt így, hogy némileg szervezettebben történnek a dolgok.

Sotho: LOL.
Findzs: Muhaha. Kemény meccs volt amúgy. Az ellenállás konvergált a nullához.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ma megvolt életem első TDM pickup-ja. Mumble + pro-TDM ruleset + egy rakat 1700-2000+ ELO-s ember.

A szokásos elb@szott frankfurti lagon kívül kicsit más volt, mint a public.
Tetszik ez a TDM. Asszem' gyakorlom a timing-ot, ha már a shaft-ot meg a rail-t is kell időzíteni.. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az utoljára játszott TDM-em miért nem jelenik meg a meccsek között? WTF. Ráadásul nyert volt..

-
Sotho
őstag
Támadnak a b*zi olaszok!!! [link] Gyűlölöm az űrpályákat mert mindig leesek

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
meg kene locsolni a telefonpoznat. Macskajaj

-
Sotho
őstag
Yee megvan a Sucker Punch!

-
Jim-Y
veterán
milyen progival tudom a QL demokat AVI-ba konvertálni? Volt egy érdekes meccsem, és meg akarom osztani veletek, nem is a meccs a lényeg, hanem egy ember

-
Findzs
addikt
elszállt a gépem meccs közben utálom, hogy ezt úgy veszi mintha kileptem volna
1x lefagyott 1x meg újraindult -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Lehet jót tett, hogy lejjebb vettem a sensitivity-t.

Már csak odakoncentrálni kéne megtanulni..

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szerintem nem olyan nagy. Elvégre nem duel-ről van szó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Na, megint van pro acc-od?
Akkor viszont kezdjük el lezsírozni a dolgot. Résztvevők, map pool, szerverlokáció, időpont, miegymás.

-
atidzsiforc
őstag
Tudok szervert spawnolni.
-
Jim-Y
veterán
Shift+DEL QL

-
Sotho
őstag
Annyit tehet az ember, hogy az otthoni irfasruktúrát átnézi. Nekem pl amikor kértem a 15-ös netet azt mondták rákapcsolják azt vagy megy vagy nem, mert ők a központból úgy látják hogy igen, de mégsem
csak 5 megával nem bírja a vonal stb. Lakáson belül visszabontottam 15m telefondrótot , 12Mega lett és 1/2 ping idő
tervezem ,hogy egész a bejáratig megszüntetem onnan cat5 kábel, valami érintkezési gebasz lehetett. Másik a router, modem és renden legyen csatlakozók minősége , nem koszos oxidált kijárós letört stb.
Harmadik az szoftver, le kell tiltani minden felesleges netes forgalmat updatek torrent icq skype stb csak a QL ... a többi meg odakint történik.
-
sto1911
veterán
Lehet offline szervert is inditani, az legalabb itthon van, sokkal jobb mindenkinek a nete.
-
dudika10
veterán
Most játszottam egyet egy Francia szerveren.
40ms helyett 60ms ping, csúnya warp.
De az ellen 30ms pinggel is warpolt.
2v2-ben az egyik ellen 90% körüli rail (mellé is lőhettem akár, mindegy volt, megkaptam), a másikat meg 10-ből 1x tudtam eltalálni (pontosabban eltalálni sokszor tudtam, legalábbis nálam úgy jelent meg, csak a játék másként gondolta).Ráadás: fél másodperccel a fal mögött voltam, amikor megkaptam a rail hiteket az ellentől.
Szóval igen, rohadt sokat számít a net.

-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én ezt értem, illetve ez nem volt kérdés, de ha kilépsz specbe, és nézel valaki mást, akkor a lagometeren az ő nete jelenik meg. ingame természetesen a tiéd mutatja

-
Jim-Y
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Majd hátha jön valaki aki tudja, de ezt a paranoiámat már olyan szintre fejlesztettem, mármint azt, hogy a net mennyit számít, hogy ha érzem, hogy valamelyik ellen nem kapja úgy, ahogy kéne, akkor nem egyszer volt, hogy megnéztem specben a lagométerét, és basszus eddig kivétel nélkül bejött az, hogy ha nem úgy találom el, ahogy annak lennie kéne, akkor vagy nagyon spike-os, vagy lagzik.. Tehát a quake-ben csak azt nem szeretem, hogy ha valaki már jó régóta játszik, akkor a különbözőségek nagyrésze a netből adódik.. Nem elég, hogy a te neted legyen jó, még az ellenfeledé is az legyen, hogy tényleg az dönthesse el a meccset, hogy ki a jobb játékos.. Sajnos ilyen dolgokon már sokszor felhúztam magam. Ha egy jobb játékos ver el, akkor sosincs rossz kedvem, de ha a net miatt kapok ki csúnyán, vagy amiatt nem tudok rendesen lőni, akkor sokszor felmegy bennem a pumpa

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Jim-Y
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
ha már itt tartunk, sokszor írom, de nem tudom, hogy a lagometeren lévő zöld csíknak mi a neve? Ha tüskés, akkor spiky a kapcsolat, vagy másnéven warpol az ellen, ha piros vonalak vannak, az a packetloss. Ugye akkor jó a játék és a kapcsolat ha a zöld csík lapos, ha mellé még minél kisebb a "területe" ergo kicsi a ping, akkor mégjobb. Na nekem németen kicsi a zöld területe ~ 30-as ping, de teli van spikokkal, emiatt szart se ad be
Francián ~40-es pingem van, nagyobb a zöld sáv, de legalább lapos, nincs spike, jobban is megy
Jó lenne ezt szakszerűbben leírni btw ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A saját gépem amire Én tettem rendszert és nincs korlátozás ...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)