- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2696 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #2696 üzenetére
Engem tdm-ben rak tier4-be 1500elosok koze, mikor az en rankom picsafust, ilyen ez.
-
Findzs
addikt
pont ezért kérdeztem mert a prism-be is be lehet így állítani a szerver böngészőt
ezek szerint nem én nem ismerem a trükköt
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #2693 üzenetére
Ne áruld le a trükköt sosem.
Tudtommal a keze miatt marad most távol a játéktól. Utoljára mikor beszéltem vele panaszkodott rá. -
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2691 üzenetére
használtam, kipróbáltam de semmi hasznát nem találtam, nem volt gyorsabb vagy stabilabb mint a böngészős
de ezt miből szűrted le?
-
Én madár meg még befizettem magam premium playernek 100 $ -ért . LOL .
Mindegy remélem azért nem fog ez a game eltűnni a süllyesztőbe...
-
Findzs
addikt
hát igen ezt én sem értem
minek csinálnak ilyen map loop hülyeségeket így is egyre kevesebben játszanak, és ráadásul nem sokat ér mert a serverek között szinte csak campgroundos pályákon játszanak
esetleg overkilenfree for all -t azóta nem játszottam mióta bevezették ezt a marhaságot
kíváncsi leszek mi lesz akkor ha még a campgrounds is el fog tűnni
-
válasz
WolfheartGR #2678 üzenetére
Fizetett profi player? Ezt, hogy érted pontosan ? Van , olyan ember aki fizet valakinek azért, hogy gamezzon pl: valami szponzor ? Csak azért kérdem, mert már tényleg olyan kevés playert latni neten, nem valami népszerű már a qlive...
Bár nem tom lehet usa servereken jóval többen tolják
-
Sotho
őstag
Kicsit visszatért az önbizalmam, ugyan nem nyertem meg de majdnem!
És az első helyen levő nem gyenge gyerek.
[link]
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #2680 üzenetére
Ez egy állat...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #2678 üzenetére
Ralottem par fraget, de nem en nyertem
[link]
-
Findzs
addikt
kipróbáltam ezt a qlprismet de nem érzékelném, hogy gyorsabb lenne mint böngészőből
nektek? -
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #2677 üzenetére
Leszedted raillel?
Sotho: Kék csapat első tagja. Fizetett profi játékos.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #2675 üzenetére
En instaztam vele tegnap.
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2675 üzenetére
Nem tudom ,mi?
-
WolfheartGR
őstag
Na mi olyan érdekes ezen a meccsen? [link]
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2673 üzenetére
érdekes volt, köszi
-
WolfheartGR
őstag
-
Sotho
őstag
Magin egy fantasztikus pléjer [link] Ez erősen a hihetetlen kategóriába tartozik nálam. Furious Heightsen 50% acc cöcöcö
-
kokler
aktív tag
Nyár ide vagy oda, én télen sem fogok ilyen "nemvotolhatóhígf@s" mapokon játszani. Amikor behozták az új rendszert, egy 8on8 mapot dobott be választhatónak meg egy 5on5 méretűt. Meg sem találtuk egymást persze, mert csak 4-en voltunk összesen. Ez merő idiotizmus az ID részéről szerintem! Egyszerűen csak kapcsolják le a rendszerüket és kész, aki akar majd Q3-azni, az megoldja
-
Azért a map váltás opciót meg hagyhatták volna...
Mindenesetre tényleg láthatón kevesebben gameznak, bár ez betudható a nyárnak is.
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc #2665 üzenetére
"azota nem kommentelhetek a falukra"
-
atidzsiforc
őstag
-
Findzs
addikt
mióta van ez a map szarság azóta én se nagyon játszom
de úgy veszem észre hogy kevesebben vannak fent
csak azt nem értem minek erőltetik ezt a hülyeséget ha egyszer láthatóan fogy a játékosok köre -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc #2662 üzenetére
Mivel a Quake is egyre rosszabb minosegu meg en is igy igen mostanaban egyre kevesebbet jatszok
-
atidzsiforc
őstag
Na mivan mindenki abbahagyta?
Napok ota nincs uj hsz..
-
Az a suxx ebbe a deszkaba nem tudok komolyabb procit belerakni. Be kéne ruhaznom egy uj deszkaba meg egy core i5-be. CSak nincs szivem megint kiadni 100 ezreket gépre...
Amúgy meg most egyelore erosen stabil a post process kikapcsolásával a VAS
Még erre nem válaszoltatok, bár lehet nincs jelentősége , de azert meg kerdem nektek, mire van ez állítva.
Post processen belül.
color correction: ?
Bloom: ?
Screen vigvetting: ?
-
atidzsiforc
őstag
Idtech3 motor a spriteokhoz meg az animalt texturakhoz nem hasznal hardveres gyorsitast raadasul ha kozelebb mesz no a felbontasuk, ergo ha egy pontban spammeled a falat pl. plasmaval es odaallsz kozvetlen ele meg egy bikabb cpu-t is letagloz. Qlben igaz, tobb fx van es jobban eszi a vga-t, mint a q3, de szerintem meg mindig a cpu-n van a nagybb hangsuly. A jelenlegi proccom 5 vidkarit hajtott eddig, integralt hd3000, 6800gt, hd4770, 8800gts es gtx460. Az osszessel kb ugyanugy ment a jatek, ha minden maxon, akkor droppol az fps. Szoval az en velemenyem es tapasztalataim alapjan elofordulhat, hogy keves a jateknak a proci. Viszont megoldhato, hogy mennjen 120-al egy p4 3.0ghz 6800gt kombon is, csak az agyonfps konfigolt kremszinufalas 800x600-as gyonyor.
-
értem oké. Nah most a Gamma értéke nekem csak 0 és 1 között állítható magasabbra állítva pl :1.5 nem változik. Már csak erre kéne mególdás , hogy tudom feljebb húzni világosabbra a képernyőt , mert igy elég sötét...
-
Jim-Y
veterán
-
Elképzelhető amúgy, hogy a procim az kevés a gamehoz ? Bár ez , olyan fura nekem, mert nem egy mai game azert a qlive...
-
KÖSZI SRÁCOK
-
atidzsiforc
őstag
A gamma post process nelkul bugol, de ha gyenge a vasad, akkor megeri vele erolkodni, mert mashogy nem, vagy nagyon nehezen fogsz tudni stabil 120 fps-t elerni. Mikor integraltrol toltam, asszem hd3xxx vmi volt(asus m3a78-cm koporsofedel, nen ajanlom) en is pp nelkul jatszottam es sikerult kihozni belole normalis viszonyokat. Quake Live Magyarorszag facebook csoporton a doksik kozott van asszem egy jo pp nelkuli cfg, mdv bacsi keszitette.
-
Jim-Y
veterán
seta r_gamma 1.5
seta r_mapoverbrightbits 1
seta r_intensity 1.2
seta r_ignorehwgamma 1
seta r_dynamiclight 0
seta r_smp 0
seta cg_noProjectileTrail 1
seta cg_marks 0
seta cg_scorePlums 0
seta cg_brasstime 0
seta cg_simpleitems 1
seta cg_muzzleFlash "0"
seta cg_waterWarp "0"
seta cg_smokeRadius_NG "0"
seta cg_noprojectiletrail 1
seta cg_buzzerSound "1"
seta cg_allowTaunt "0"
seta cg_lightningImpact "1"
seta cg_smoke_SG "0"
seta cg_smokeRadius_GL "0"
seta cg_smokeRadius_RL "0"
seta cg_bubbleTrail "0"
seta cg_predictItems "1"
seta cg_viewsize "100"próbáld meg ezeket is beállítani, ezek mind hatással lehetnek az fps-re..
-
Az a baj ha en a post processinget NO ra rakom akkor baromi sötét lesz a kép és a brightnessel nem tudom felvilágosítani...
CSak ha kilépek és a video beállításnál a Gammát felhúzom.
Játékon belül nem lehet a gamma értéket állítani ?
-
válasz
atidzsiforc #2647 üzenetére
A post process menupontom igy nez ki:
post process: yes
color correction: Yes
Bloom: No
Screen vignetting: No
-
Jim-Y
veterán
a post processing kikapcsolása és a textúrák butítása nagyon sokat tud dobni az fps-en. Én HD2000 integrálttal játszok, ha default beállításokkal nyomom akkor ilyan 50-60 az fps, vagy még alacsonyabb, ha az említetteket kikapcsolom, illetve amit lehet butítok akkor fix 125, és még jobb is szarabb grafikával a játék
-
hi all!
Rég jártam már erre
Video options-on belül nektek a vertical sync on vagy off ?
Meg a texture compression az ugye YES-re kell állítani ?
Meg a másik, hogy a moncsim natívba 1920x1200 a VGA-m az elég kell legyen ehhez a felbontáshoz de a procim már talán nem. Meg tud ebbe valaki erősíteni, mert van több olyan MAP is ahol le megy az FPS -em és ugrál 70-100 között. Ja és az a bosszantó, hiába lesz egy idő után pálya váltás nem áll vissza a korábbi 120-ra, pedig tudom, ha pl campgrounds MAP jön ott simán kiakadt 120 FPS meg van ...
-
Findzs
addikt
mit mondhatnék?
megy mint a szél vele minden és keveset eszik, nem melegszik
előtte volt 5770, 6770 is (hogy csak az ati vonalon maradjak)
azoktól gyorsabb egyértelműen és kevesebbet fogyaszt 20w -al ami elég szépegy bajom van még vele, hogy a driver még mindig nem 100% -os
ha bekapcsolom a firefoxban a hardveres gyorsítást akkor be-be remeg a kép
volt egy béta driver amivel jó volt de már nem akarom visszarakni így is újra kéne már rakni a rendszertszóval hosszú időre megoldja a videókártya gondját vele az ember én évekig nem akarom cserélni
-
WolfheartGR
őstag
Még mindig sok a
gyökércsapatjátékra képtelen forma. -
Findzs
addikt
az offline server sosem megy ?
elegem van a hülye mappokból
-
celka5
tag
Üdv
Csak nekem csinálja azt, hogy 5mpként 5mpig Connection Interrupted van?
(router csere volt, lehet az új rosszabb mint a régi -
Jim-Y
veterán
nekem meg tegnap este ez a meccs volt bosszantó -.- [link] egész jól ment, de olyan gyatra mateket kaptam, kb semmit nem csináltak ...
+: nem hiszitek el, de beállításfüggő nálam, hogy melyik szerveren milyen a netem
az életben nem gondoltam volna, de a minap csináltam egy másik accot, reseteltem a beállításokat, töröltem az autoexec-et, és előről kezdtem beállítani a dolgokat, a végén az jött össze, hogy a német szervereken marha jó, és stabil volt a pingem, olyan amilyet álmodna magának az ember, cserébe a többi beállítást nem sikerült jól eltalálni, ilyen 20%-ra esett vissza az accom
Visszacsináltam mindent, és 10 perc múlva a régi beállításokkal német szerók megint szarok, francia, holland jó. De nem tudok rájönni, hogy melyik cvar miatt van ez
feltettem ide az autoexecet hátha tudja valaki
-
Sotho
őstag
[link]
Egyszer lekaszaboltam a zelektromos körfűrésszel sokkal jobban éreztem magam, amúgy nagyjából mindenki esélytelen volt -
atidzsiforc
őstag
Vege lesz a zotac ql kupasorozatnak.[link]
-
törölt tag
Most regisztráltam a játékra,majd meglássuk milyen
-
-
Findzs
addikt
egyébként meg most is ki lehet bulizni az adott mapokat
mert ha mindenki kilep spectre csak két ember marad bent és indul a meccs visszaszámlálás és egyikük kilép akkor megint lehet a 3 map -ból választanijól picsán kéne rúgni aki kitalálta ezt most a gl -nél
-
Findzs
addikt
az igaz hogy mikor az ember szeretett volna ca -zni egy jót és beléptem a ql -be mindig az fogadott hogy a kb. 15 szerverből 10 campground volt, ha beléptem egy olyanra ahol nem volt senki votoltam egy asylumot vagy egy hellsgatet volt hogy fél óra után kiléptem mert nem jött be senki
bele vannak buzúlva az emberek a campgroundsba, hát most megszívják
de én is mert sok mappot utálok amiket bead mostanában
-
Jim-Y
veterán
Ne nekem mondd
"we will be now be cycling the Standard arena pool on the first Monday of each month. Rather than only having access to the same standard arenas day in and day out, each month we will now feature 21 arenas selected as playable for Standard-level matches.
Newly released arenas will remain exclusive for at least three months, but every other arena is eligible to be included in the cycle."
na nekem ebből az jött le amit írtam, bár lehet nem az lesz, magával az ötlettel egyetértenék, nekem már a tököm televan az állandó votolásból, hogy mindig ugyanazokat a mapokat kellett játszani, mondjuk én szimplán a votingot vettem volna ki a játékból (map vote)
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #2623 üzenetére
Az idei quakeconon kiderül, hogy miért tették folyamatosan egyre inkább tönkre a játékot az elmúlt fél évben? Már alig várom.
-
Findzs
addikt
de idegesítő nem lehet mapot vote -olni
csak meccs végén akkor is 3 map jelenik meg alul, remélem átmeneti
szerk.
ja hát a quake con miatt vannak ilyen változások, gondolomStandard Map Pool:
Start date: July 24, 2012
End date: Sept 2, 2012Beyond Reality (CTF)
Bloodlust (CTF)
Campgrounds
Chemical Reaction
Dreadful Place
Fallout Bunker (CTF)
Furious Heights
Industrial Accident (CTF)
Japanese Castles (CTF)
Overkill
Quarantine
Realm of Steel Rats
Revolver
Sacellum
Solid
Somewhat Damaged
Space Chamber
Space CTF (CTF)
Spider Crossings (CTF)
Stonekeep (CTF)
Wargrounds -
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc #2618 üzenetére
Majd megjegyzi kis időbe reloadba telik...
-
Findzs
addikt
ez egy érdekes karakter:
[link]egyébként, hogy csinálnak ilyen egyedi karaktereket ?
-
Jim-Y
veterán
válasz
sto1911 #2613 üzenetére
köszi, jól gondolom, hogy a minél jobbra, minél beljebb, az a
cg_gunX 10; cg_gunY -10; cg_gunZ -10"
gunx 10 - amennyire lehet jobbra
guny -10 - minél lejjebb
gunz -10 - minél beljebb?! csak mert elég érdekes eredményem lett
Azt szeretném, hogy minél jobbra legyen a fegyver, és minél kevesebb látszódjon belőle, de nem akar összejönni
-
sto1911
veterán
Pontosvesszovel elvalasztva kell irnod.
A cso koordinatait a gunx|y|z parancsokkal tudod beallitani, bovebben a konzol guide mesel. -
sto1911
veterán
Asztal: kenyelmes magassag szerintem a lenyeg, ugyis egerpadod lesz.
Egerpad: szovet, es minel nagyobb (szvsz), nehogy lecsussz rola. Nekem Steelseries Qck+ van, olcso is (4k korul), jo is.
Gamer bill: szvsz parasztvakitas, annyit nem er.
Konfigmentes: konzolba /writeconfig <konfignev>, es lementi fajlba, mondjuk minden egyeb mocsokkal egyutt, de ugy tudom nincs ra mas mod.
Egy jo fules is sokat er, nem kell 10-nel tobbet aldozni ra szvsz. -
Jim-Y
veterán
Szeretném felturbózni a cfg-m, szeretnék még magamból kicsikarni egy kis skillt, véleményem szerint ezt egy új asztallal, egy nagyobb egérpaddal, esetleg egy gamer billentyűzettel, és legfőképp a konfigom átalakításával tudnám jelenleg elérni. Ez utóbbiban kérném a segítségét valakinek, aki ért a konfigokhoz
Mellesleg, hogy tudom kimenteni a jelenlegi beállításaimat, hogy más gépeken is egyszerűen be tudjam állítani? Nincs vmi command arra, hogy az összes beállítást elmentse egy cfg-be? üdv
-
Findzs
addikt
a betyárját
mindezt úgy, hogy 1700 -ból csak 14x lépett kiés ez nem csaló ?
az ilyenek nem vesznek részt a qukecon-on? lehet simán verné a jelenlegi legjobbata király visszatért aláírással, vajon ki lehet ?
atidzsiforc:
azt a mindenittöbb mint 100 milliót keresett az e-sportban ez a cooler gyerek
lehet rá kéne feküdni a témára úgyis munkanélküli vagyok, bár kis hazánkban nem igen szedne össze ennyit az ember, még a tizedét se
-
atidzsiforc
őstag
-
Findzs
addikt
vele akadtam össze köpni nyelni nem tudtunk a társammal 2v2 -ben
-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc #2602 üzenetére
Én a második gépre raktam amin kedvemre kísérletezhetek.
meg mással nem is játszok.
Ehh laggos szar most a ql mintha mindenki quad damage-el jönne ellenem
és 0 sebzésem van , jó kis tréning, 19 accal legyőztek
És elsőre betett egy 35% accos emberkét agyam eldobtam mit művelt.
-
atidzsiforc
őstag
Na az ugy meleg!
De ovatosan vele, en is felraktam win7 helyere. Mikor ugy dontottem, hogy visszacserelem, mert nem megy a fallout3, akkor atmasoltam a user mappamat a masik meghajrora, win7 nem birta megnyitni, javithatatlan konzisztencia hibat csinalt es windows alol nem lehetett formazni.
-
Sotho
őstag
Win 8 x64 + X800GTO + vista driver : perfect
szakít a QL
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fotó állvány eladó
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari