- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #2799 üzenetére
Steames? Windows 7-esen? Egér 1KHz-en üzemel?
Nekem ezek a lehetséges hibaokok jutottak eddig eszembe. Ha valakinek van rá megoldása az pls ne tartsa magában. Kösz! -
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #2797 üzenetére
Nekem is csinalja. :/
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2795 üzenetére
Ügyes.
Pfejj de utálom a rocket buzikat. -
-
sto1911
veterán
válasz
WolfheartGR #2795 üzenetére
CPMA?
-
WolfheartGR
őstag
Hello rail.
-
WolfheartGR
őstag
Akko én is.
Findzs: szar a map pool. Egyetlen egy jó dolog benne a Black Cathedral. De az nagyon.
atidzsiforc: Valóban. Kéne valami más is mellé. Mondjuk Q3 cpma.
Esetleg warsow.
Saját nyomor:
Tier 4-ben halálra ..sznak, 3-ban meg kukába lövöm a mindet. Nagyon szar a tierrendszer.
Nem mellesleg, mintha TIer4-ben kevesebb lenne a probléma a laggal. De lehet csak szerencsétlen egybeesések miatt látszik így. -
Findzs
addikt
miért számít kilépésnek ha kilövik az ember alól a szervert ?
hülyeség
-
Kezdek megőrülni, faszé nincs egy olyan server ahol régi mappok is vannak. Ez tiszta vicc mindehol csak új map és meg csak map change sincs . ez lol !!
-
Findzs
addikt
a mostani mappok jobbak
legalábbis nekem -
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2788 üzenetére
mázlim volt
-
WolfheartGR
őstag
Olyant lőttem lemegyek hídba: [link]
-
Findzs
addikt
de szopacs hogy még gyakorolni sem lehet a régi mappokon botok ellen
kapják be -
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2779 üzenetére
instagibezz egy kicsit
-
atidzsiforc
őstag
Melos napokon szarul railezek, de ha ki vagyok pihenve, adja a 45+.
-
Findzs
addikt
emberek ez csak játék
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2776 üzenetére
áá, engem nem idegesít, sőt inkább együttérzek
-
WolfheartGR
őstag
omg. Pedig nekem azzal nem van gondom. Persze nem vagyok egy pro de azért 50 körülre
tudom hoznitudnám hozni, ha legalább fixen egy bizonyos távolságra elémögéföléköré kellene célozni, nem random maponként/vagy mittoménmitől változna, hogy akkor mellbelövöm az a jó, vagy mögélövök azajó... (elélövés még sosem volt jó)
Ammeg annak örülnék, ha olyan lenne a shaftom, mint a tiéd.(Elnézést kérek mindazoktól, akiket untat az immár időszakosan előkerülő rinyálásom, csak olyan szinten ideges tudok lenni erre, hogy agyf@sz kerülget.)
2777: Lehet elmegyek warsózni a sunyiba. Erősen gondolkodom.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2774 üzenetére
örülj neki, nekem még szerintem életemben nem volt 50% fölötti railem..
-
WolfheartGR
őstag
Nevetséges ez a játék. 32%-os rail egyik meccsen, aztán 45 körüli, eztuán 67%!!! Majd visszaesik 25-re.
Nevetséges. Nem tudom eldönteni botrány vagy vicc... -
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2772 üzenetére
Törtem a fejem rajta hidd el nade hát ilyen hülye vagyok.
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2769 üzenetére
Ja
volt pár tag aki látta, hogy hajítom a gránátot és direkt beleugrott (ilyen türelmetlen megyek utána és lelövöm mert csak gránátja van játékosok) szvsz véletlen.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2769 üzenetére
granade, max granada lehet, mert a fegyvert úgy hívják, hogy grenade
csoda, hogy nem értette?!
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2767 üzenetére
Ezt magyarázd már el légyszi egy szót sem értettem belőle
-
Sotho
őstag
Ffa rg 51% és 15 frag, [link] valahogy mindég oda tett a szeró
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2762 üzenetére
azért írtam hogy nem voltak olyan jók, meg szétestek csapatilag
az a nagy ?
nem rossz csak sok ember kell bele 4v4 vagy még több[oWn]f4te -tel mi van ? 06. 20. -án volt utoljára bejelentkezve ide a ph -ra
-
Findzs
addikt
20 napig nem játszottam nehezen lendülök bele de alakul
15 frag 0 die
rail 56%persze nem volt az ellenség között egy cooler sem, így könnyű volt
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2758 üzenetére
Szép.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2758 üzenetére
mács better
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2752 üzenetére
oké, ez így jól hangzik, de én megnéztem a weapon frageket is, és rg-al 0 frag, úgy már azért annyira nem 1337.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
weapon accuracy-k között konkrétan.
-
disco-fan
csendes tag
válasz
lol
-
WolfheartGR
őstag
Ma van a vidám statok napja: [link].
-
sto1911
veterán
En probaltam (lasd a blogomban is), csak az a baj, hogy a +dash miatt nalam mindenki gyorsabb, es ezt meg be kellene tanulni a walljumppal egyetemben, uh inkabb CPMA-zok.
@(#2749) Jim-Y: az 1.0-ban mar kivettek a ketfele ammo-t ezaltal sokkal baratsagosabb lett a fegyverek resze, ha esetleg ez volt a baj.
-
Szerintem az nem elhanyagolható , ha lelövök valakit kisebb fegyverrel, akinél mondjuk van egy rocket vagy bármi egyéb és nem hagy maga után fegyvert.
Érdekes egyébként , hogy nem érzed át miről beszélek, lehet , hogy te még nem találkoztál, ilyen érdekes esetekkel, bár nem tom mennyit játszól és hol, de én már kismilliószor láttam ezt. Mindegy!
Nem is akarom tényleg tovább ragozni ezt az egészet , mert nincs értelme...
-
válasz
atidzsiforc #2738 üzenetére
értettem, cheat nem érdekel, mindenesetre . akkor elég sokan használhatnak, ilyen fajta cheatet... nah mindegy! PEACE
Próbáltátok már ezt warsowos nevű gamet ?
-
sto1911
veterán
válasz
WolfheartGR #2737 üzenetére
Nekem nem gaz, en sem vagyok pro. Estenkent (5-10-11) jatszogathatunk parat, van szerver is, ha gondolod.
-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc #2738 üzenetére
szerintem ha tényleg van ilyen, akkor az lehet, hogy üres a fegyo, és ha meghal akkor azt nem dobja el, ha meg ez nem, akkor user error..
-
atidzsiforc
őstag
Mar parszor tultargyaltuk, hogy ilyen konfig nincs. A problemad megoldasara semelyik quakeben, sot, semelyik hasonlo jatekban nincs semmilyen script amit a jatek parancsaival meg lehetne irni.
Keress valami alvilagi cheater siteot, ott talalsz szerintem max megoldast.Jim-Y Warsovozz, az ultra****s nettel is siman jatszhato.
-
Sotho
őstag
olyan is van ám hogy indul a meccs vagyunk mondjuk 4-en tök állatul megy 10frag-3halál vezetek már már felcsillan a remény hogy lesz egy nyert meccsem de nem mert beszállnak gyorsan még vagy öten erre +50% handicap -20% acc és minden esélyem egy pillanat alatt szertefoszlik...
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2731 üzenetére
én tökéletesen egyetértek veletek, ebben az idegeskedésben én élen járok úgy hiszem
QL-nek ez a nagy hibája a sok kicsi mellett, hogy szinte minden a körül forog, hogy kinek milyen a nete, persze ez így túlzás, de nem egyszer van olyan, hogy egy 23% overall accal rendelkező gyerek 60-as spikeos nettel 40% körül lő ellenem, én el se tudom találni, cserébe nekem lesz 37-ről 23-as accom, és akkor ne idegesítsem fel magam... Esküszöm előfizetek, nyitok egy szervert, és bárki akinek kicsit is spikos a nete, vagy 50 fölötti a pinge (kivéve ha mellé smooth a lagometer) instant ban. Biztos sokan nem szeretnének miatta, de legalább aki bennt marad, az normálisat tudna játszani..
-
WolfheartGR
őstag
Biztos van valami buhera a cfg-vel, hogy ez minimalizálható legyen.
Sok olyan playert látok, akinek rosszabb a netje és jobban megy nekik mint nekem. És azt is megadja amit nekem nem.
Mai kedvenc az volt, mikor közvetlenül a jóember lába mellé lőttem a raksit, se hit sem nem dobta meg. Agyvérzés kerülget... -
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2727 üzenetére
Én is pihentem egy kicsit lehet ma este felugrok lűni párat, engem az zavar, hogy iszonyat módon sebződök miközben, alig tudom pusztítani az ellent, de a raillel nincs gond az jól működik.
Sn00k: igen de nem tudtunk magyarázatot adni rá.
-
Nekem valaki egy olyan configot készíthetne, amibe ha lelőnek nem hagyok fegyvert
Engem az idegesít fel, mikor pl: hátulról egy lövéssel lelövök valakit(nem is lát engem) meghal és nincs utána fegyver. LOL
Kizártnak tartom, hogy áttudjon manuálisan váltani kispuskára...
Nekem soxor akkor nem vált át pl: raksiról kispusira, mikor már tudom , hogy meghalok és hiába nyomok kispusira nincs elég idő hogy átváltson kell vagy 2-3 mp nálam.
Gondolom más is találkozott már , ilyen jelenséggel ?
-
WolfheartGR
őstag
Megint játszhatatlanul buzul ez a szar. Olyan szarokat lövök mintha Hook kapitány játszana mindkét keze helyén kampóval...
Engem eltalál mindenki, de amiket én lövök közel nem oda megy ahova szánom...
Felrugom ezt a szart. 3napja opok vele. -
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc #2725 üzenetére
Én átugrálni szoktam a plasma folyamot
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #2724 üzenetére
Granat/raksi spam tobbet er, az sebez is. Nem mondom volt mar olyan, hogy bemakkoltam plasma spammel a nullost es nyertem a kort de meg mindig csak plasmankent 20 dmg, ertelmes ember meg kiter, ha kapja.
-
WolfheartGR
őstag
Nemcsak a noobok spammelnek. Egy kiszámítható ellenfél ellen nagyon hasznos, ha tolod a spamot oda, ahol meg fog jelenni. Vagy respawn pontra stb. Mondjuk messze vagyok attól, hogy az acc-al foglalkozzak. tehát megtehetem. Duellben nincsenek többiek. CA-ban meg messze vagyok attól a szinttől, hogy ilyennel foglalkozzak. Sőt mivel sok az eszetlen felénk hajlamosak is beleszaladni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2722 üzenetére
spammelni nem nagyon szoktam, plasmaval főleg nem, egyrészt csak elrontja az accot, másrészt csak a noobok spamelnek, harmadrészt, és ez a fő, a többiek tudják, hogy hol vagy, ami nem jó
Akkor szoktam spamelni, ha mondjuk hangból predictelem, hogy hol jöhet, és oda küldök egy gránátot, vagy rocketet. De az ilyenből játékonként, csak 5-10 van.
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2717 üzenetére
Ja a plazma nagyon genyó tud lenni főleg quaddal vagy a "gyorsítóval"
-
Jim-Y
veterán
azért a tierelő program nem az igazi :/ ->
<-
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2714 üzenetére
A progi kiszámolja a távolságból és az mozgásból a találkozópontot, különösen jó ha ugró repülő célpontot akarsz raksivak plazmával leszedni. Ez az amit a profik már fejből igen krva pontosan tudnak.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR #2714 üzenetére
ez a csalás része, a hitbox, a csalónak a zöldre kéne lőnie, meg hát, oda is céloz, több, kevesebb sikerrel
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR #2712 üzenetére
Smooth aim (wallhack-el) ez a méreg nem a ciánkáli [link]
-
Sotho
őstag
Na ilyen rocket accom se volt még ez véletlen. [link]
-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc #2709 üzenetére
otthon kipróbálom
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #2708 üzenetére
Ja, mert kevesebb a pixel, ettol fuggetlenul nekem 1680*1050-ben a legjobb az accuracym.
-
Jim-Y
veterán
kipróbáltam FHD-ban, eléggé visszaesett a teljesítményem (IT_Sprite), úgyhogy visszatértem 1280x1024-re 23"-on, így azért jobb
Tegnap játszottam egy profi ellen, felidegesített nagyon, mert oké, hogy nagyon jól lőtt, már azért is ideges lehettem volna, de azért annál régebb óta játszom, ellenben ezeknek nem tudom milyen konfigjuk lehet, de képtelenség eltalálni őket, vagyis.. eltalálni el lehet, csak nem adja be. Nem is tudom hányszor átlőttem rajta raksival
igazán csinálhatna nekem valaki egy ilyen cfg-t..
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2702 üzenetére
persze, hogy nem már mondtam korában is
igen tier 4 az kemény és nem igazságos, engem is vissza szokott rakni tier 3 -ban de ott akkor aratni szoktam
annyira kellene még egy fokozat
nem baj helyette itt a map loop -
WolfheartGR
őstag
válasz
WolfheartGR #2702 üzenetére
Kenik a számat elfelé keményen...
Csodálatos lesz, ha mostantól ezt a le-felt fogom játszani. Olyan körhintába kerültem, ahol ülök a lovon ami világít, nyihog, szép és jó tiszta Joyride. Azt néha szembejön pár ököl és jól pofánb.sz, csak azért, hogy tudjam hol a helyem... -
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #2700 üzenetére
jaja, nálam is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged