Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát nem tudom, a francia nálam elég ocsmány tud lenni (és nem a ping miatt), a holland sem a legjobb az utolsó noobdate óra. Lengyeleket még nem néztem.
Na, de akkor ki kell dolgozni a részleteket. Meg ugye kinek van pro acc-ja, hogy tudjon szervert spawn-olni?
Én részemről neveznék. Jó kis FFA; jó is az.

-
Jim-Y
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gondoltam egy olyanra, hogy
mi lenne, ha csinálnánk egy PH!-s FFA-tournament-et? Valaki, aki tud szervert spawn-olni, csinálna jelszavas szervert (mondjuk németet) és voilá. Egyeztetnénk egy időpontot, ami mindenkinek jó és hadd szóljon.
A map pool lehetne mondjuk:
Campgrounds
Hidden Fortress
Hell's Gate
Retribution
Eviscerated / Nameless Place
Trinity
Grim Dungeons
The Longest YardKb. 2 óra alatt le is lehetne zavarni.
Mindegyik körben az első 5 kapna pontot (10, 8 , 6, 4, 2) és a végén, akinek a legtöbb összesített pontja van, az nyerne.
Akár valami kis jelképes nyeremény is lehetne, de nem feltétlenül muszáj.
Vélemény?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mondjuk lehet nem egy 35 rongyos Sony stúdiófejeshez kéne hasonlítani.

-
Findzs
addikt
én már próbáltam egy zalmant meg egy valamilyen noname -et 5.1 -es fülesből
nehezek voltak és semmivel sem voltak jobbak mint egy stereo
de ez magánvélemény, valakinek bejönnek, nem egyforma a hallása az embereknek -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
dudika10
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Aminek semmi köze nincs magához a fejhallgatóhoz. Egy szoftver állítja elő a "virtual surround" hangzást. Ez marketinges bullshit.
Egy egyszerű crossfeed többet ér, de pozicionálás szempontjából ez pont hogy rossz, ugyanis összenyomja a teret, valóságosabb lesz a végeredmény (jó esetben), de nehezebb lesz pozicionálni.Fejhallgatóban az 5.1-nek sincs sok értelme, nem jut el mindkét fülhöz az, aminek kéne, nem lehet normálisan egymás mellé rakni annyi kis hangszórót. Rengeteg a probléma...
-
sto1911
veterán
2-bol nem is lesz soha 6, nem is irta senki. Viszont a hangkartyakhoz csomagolt demoknal lehet allitani olyan effektet, ami 3d-sit = parasztvakitas
Aki valodi 5.1-et akar, az vegyen 5.1-es fulest, vagy szettet. Egyebkent meg egy normalis 2.0-s fules is rengeteget segit, es ez a lenyeg! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
SS Siberia = wh.

-
celka5
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszi, majd egyszer ha megélem kipróbálom és talán elhiszem, hogy ér valamit.
-
celka5
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Link?
fülest írt egyébként:p -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Arena87
üzenetére
Nem tudom, mikor mondtam, hogy feltétlen 5.1-es fejes kell 30+ ezeré'.
Egy Superlux HD 681B vagy egy HD 662 / HD 668-as szerintem a minimum, ha már valami értelmesebbet akar az ember. 8-10k (és nem csak játszani kellemes, hanem filmezni és zenét hallgatni is; pedig van bennem audiofil hajlam).
Persze egy SS Siberia v2 az egy SS Siberia v2, de az csak játékra jó - és 2x ennyibe kerül.
Egy dedikált hangkártya sem árt, viszont egy SB Live! (~1,5k) mondjuk már oké.Másrészről két különböző 8-10k-s fejes között is lehet a különbség ég és föld. Pláne, ha olcsóbbakhoz viszonyítjuk. Tapasztalat.
Fejesvásárlás előtt bejártam a PH! fejes-topikot meg néhány külföldi site-ot, és hiszem, hogy kis pénzért (8,5k) a lehető legjobbat sikerült vennem.Pont az a user vagyok, akit totálisan hidegen hagy a gamer-marketing baromság.
-
dudika10
veterán
QL alatt elfogy 512MB videoram? Hát erre még nem gondoltam, de majd megnézem.

A fullscreen valójában csak egy keret nélküli ablak ami kitölti az egész monitort. Ugyan úgy rányithatok egy böngészőt vagy bármit, mint egy sima ablakra.

Ha más felbontást állítok be, akkor átvált, el is barmolva az ablakpozíciókat és hasonlók (egyébként is, ha átváltana, akkor a 2 monitor szélességben felpakolt ablakok hirtelen átcsúsznának a másik oldalra, mert eltűnne 800 pixel széltében).Egyébként az inputlag-ra én is gondoltam. De akkor nem volna jó kis felbontáson szerintem. De megyek az illetékes topikba megkérdezni, hogy felbontásfüggő-e.

-
dudika10
veterán
Az inputlag felbontásfüggő?
Pont az az érdekessége a felsorolt 3 felbontásnak, hogy a monitor nem vált felbontást (2 monitorom van és hát gyakran alulmarad a játék más ablakokkal szemben ha épp dolgozni kell, simán ráhúzok mást és ezért feltűnő volna, ha felbontást váltana), csak a játék felbontása más. De így is hatalmasak a különbségek. -
Sotho
őstag
Ha lesz bébiszitterem akkor talán fogok tudni figyelni a hangokra is, de egyelőre esélytelen. Egy külön QL szobát kéne kialakítanom ahová hajnalban kiosonok lűni.

dudika10 Ezt én is kipróbálom bár nekem csak 1680x1050 a natív. Lehet, hogy full hd-ban akkora az input lag hogy azért lősz mellé? (Samu 765MB-t lehet elő kéne kapnom
) -
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
FullHD-ban a rakéta sem arra megy nekem, amerre kéne.
Raillel hiába találom telibe az ellent, szeme se rezzen.
1366*768-ban meg akár mellé is lőhetek, akkor is megkapom.
960*540 lenne az ideális, akkor 4 pixel lenne 1 (nem CRT ugyebár...), de az nem nagyon akar működni.
Ráadásul 3 felbontás kivételével (FullHD, 1440*900, 1280*800) nem jó. Egy csíkban a monitor tetején megjelenik a játék egy egészen más felbontással, ha ezektől eltérőt állítok be. -
Findzs
addikt
ha nincs hang engem szarrá lőnek, egyszerűen nem tudom, hogy merről jön az ellen, meg az egyiket lövöm és a másik meg hátulról kicsinál mert nem hallom
nekem egy akg 512 -van, annyi baja van hogy mivel teljesen zárt és műbőr párnás ezért hajlamos beizzadni az ember füle fél óra után
egyébként érdekes dolog ez a felbontás

800*600 ? lehet ki kéne próbálni úgy mit produkálok
, most 1680*1050 -
atidzsiforc
őstag
válasz
Arena87
üzenetére
Jo fejes alatt nem az 5.1-es csodmlamarketing szines bigyokat kell erteni, hanem ami rendesen szol, es kenyelmes. Nem muszaly ra sokat kolteni, de ha olcsot vesz az ember ne csodalkozzon, ha par ora game utan megfajdul a feje, vagy a fulkagyloja (szemelyes tapasztalat).
-
Arena87
aktív tag
Persze, ha két különböző helyen esik le vagy éppenséggel mekkorát sebzödik, de ha mondjuk dm13-on pl. a Megahealth melletti felugrón ott pl. nem fogsz különbséget észre venni, mert a játék csak stereo 2.0 -t támogatja, ha 5.1-et támogatná akkor tényleg fontos egy 5.1 hangzású füles.
De mondjuk ez csak példa és nem igazán vannak olyan pályák ahol így van megoldva. 
De abban mindenképpen egyetértünk hogy erre játékra nem igen kell 5-6.000 Ft.-nál drágább füles, és igen fontos egy füles játékban.

-
Jim-Y
veterán
válasz
Arena87
üzenetére
ezzel nem ertek egyet, mert pont meg fogod hallani, hogy hovabesik, hogy sir a model, sot azt is hallod ha a kozelben fal mogott ellenfel van. persze nem kell 10-20k-es fejes, nekem egy Sennheiser hd201 van, ami tokeletes ilyen celra, de fejes nelkul jatszani olyan, mint uto nelkul teniszezni, es ez nem vita targya szerintem. udv
-
Arena87
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Őő, csak mondom, hogy egy stereo 2.0-s bőven elég erre a játékra. Ez nem CS, ahol fontos drága 5.1-es hangzású füles.
Nem fogod meghallani a különbséget, hogy valaki 1-emelettel feletted esik le vagy a te szinteden. 
De ha még is kell 5.1-es hangzású fülhalgató akkor se kell 10 ezreket költeni rá.

Persze senkit sem fogok lebeszélni róla, hogy ne vegyen drága fülest, de nem éri meg.
Valószínűleg nem szereti azt a felbontást a képaránya miatt. Csak erre tudok gondolni.
Desktopon is ha állítgatod a felbontásokat egyszer azt veszed észre hogy szét csúszik az egész kép a felbontási arány miatt. Lehet ez is ugyan az az ok. Próbáld meg r_mode -1 és r_customheight "" r_customwidth "" állítgatással.
-
dudika10
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Na akkor már csak 1 dolgot nem értek.
1440*900 és 1920*1080 tökéletes, de ha ettől eltérő beállításokat használok, akkor szétugrik a kép az aktuális monitoron és csak egy keskeny ablakban jelenik meg a játék széthúzva...
Erre valakinek valami ötlet?
Csak azt nem értem, hogy 1440*900-al miért működik. Ha azzal sem működne, akkor betudnám a játék hibájának, de így...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
dudika10
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
HAdd kérdezzek:
Milyen felbontású monitoron milyen felbontással játszol?
Levettem 1366*768-ra és így minden railt megad, 8 medált gyűjtöttem egyhuzamban. Felraktam 1920*1080-ra és így 20% lett az ACC hirtelen.

Úgyhogy most keresem az ideális felbontást FHD monitorra.
ui.: új monitorok, előtte megvolt az ideális felbontás, de az itt nem működik túl jól.Az a baj, hogy az 1266*768 nem tölti ki az egész monitort és a win is meghülyül picit ettől a felbontástól.
-
Sotho
őstag
Igen egyfolytában vinnyog, de én többnyire minimális hanggal vagy hang nélkül játszok így annyira nem zavaró.
-
-
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
Ja ok valóban 3.

-
Sotho
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
+3 =4 azért quad
-
Sotho
őstag
De azt azért nehezen veszi be a tudatom hogy valaki túlél egy quad railt. (tudom az csak 320 hp)
-
-
Sotho
őstag
Ehh sok csíter(netes) elegem van, besokalltam
Kicsit pihentetem kell az elmém. -
Sotho
őstag
Na nyomjatok egy duelt én meg néézem!

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sajna két fraggel lemaradtam, de a rail acc fincsi lett.
-
dudika10
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ha a játék megadná a tiszta lövéseim, akkor nekem is valahol 60 körül lenne a railem. Így, hogy minden 2. lövésem keresztülmegy az ellenen, így 35-40%.

Mások is észrevették, egyszerűen átlövöm az ellent. Még olyan is van, hogy meglöki, de nem sebzi meg.
Nem tudom mi lelte ezt a játékot az utolsó update óta.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy kis segítség azoknak, akiknek a hőn (és joggal) szeretett Microsoft WheelMouse Optical 1.1a / Intellimouse 1.1a / Intellimouse Explorer 3.0-uk van és idegesíti őket a néha magától bekövetkező egyetlen görgetés - és nem akarják / tudják ennek orvoslása miatt szétszedni az egeret (MS görgő-bug).
A következő script figyelmen kivül hagyja az egy egységnyi görgetést:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------A második bekezdés 3. és 4. sorában a bind-részt cseréld ki arra, ami neked a görgőn van.
bind MWHEELUP "vstr wdownlock"
bind MWHEELDOWN "vstr wuplock"seta wupreset "bind MWHEELUP vstr wuplock"
seta wdownreset "bind MWHEELDOWN vstr wdownlock"
seta wuplock "vstr wupreset; vstr wdownreset; bind MWHEELUP weapon 1"
seta wdownlock "vstr wdownreset; vstr wupreset; bind MWHEELDOWN weapon 2"majd rakd minden fegyver-bind után a következőt:
;vstr wdownreset; vstr wupreset
-
Sotho
őstag
Visszakerültem tier3ba hehe [link] néhányan nem bírták a gyűrődést.

-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Láttam olyan videót ahol a cheatprogram mutatta, hogy hova kell lőni a raksival / plazmával hogy eltalált a célpontot ami mozgásban van, aranyos volt.

-
WolfheartGR
őstag
Szerintem itt valami nem tiszta: [link]
-
WolfheartGR
őstag
-
dudika10
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"mart üveglap mennyire jó egéralátétnek?"
Az attól függ. Ha nem bánod, hogy ha az egereden rendszeresen kell teflont cserélni, és elviseled az agykaparó hangját, jó lehet.
Egerekhez kis segítség.
Padokhoz kis segítség.
----------------------------------------------------
dudika10: "Csuklóm pedig köszöni szépen jól van."
Most még.
-
dudika10
veterán
2 éve használok üveget és imádom. Nem maratott, hanem katedrál üveg, az alja pedig feketére van fújva (házi készítés), de a 40 centit egy pöccintésre "átcsússza" az egér és még az asztalon is csúszik egy 5-10 centit. Csuklóm pedig köszöni szépen jól van.
(Lowsensel játszom, félfordulat 25 centi.)(#2408) Sotho: nekem folytatódik a randomlagg sorozatom. Egyik játékban 20% körüli acc és minimális dmg, következő körben, ugyan azzal a brigáddal 35% és elsők közt vagyok.
Van, hogy egy rohadt rocketjump nem jön össze, ráadásul ugyan azon a német szerveren egyik körben 40-es ping másik körben 50-es.
-
Sotho
őstag
Ma valami eszméletlen skilled gémerekkel rakott össze a szeró egyszerűen nem tudtam egy élvezetes meccset végigtolni. Sőt a többségének értelme sem volt
Egy új egérrel kéne vigasztalódom, mart üveglap mennyire jó egéralátétnek? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Nekem adja laggal is. A 60 körüli általában megvan. ^^

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)