Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazán berakhatnának valami pingbalance szűrést (mint más online játékokba is) Az elég embertelen, mikor bejön egy B4ZE 14-es ping-el, nekünk meg van 45-55-60 körül, amiből 55 a középérték és a többségre jellemző. aztán lőjük az árnyékát, míg végigcampeli a meccset, meg végigaratja quaddal max. 3 perc alatt az egész stábot és a második helyezett meccs végén zár 10-12 frag-el. És ezt így 4-5 meccsen át, gyakorlatilag mozdulni nem lehet, respawnolsz és máris meghaltál, de ha mégis túléled azt a pár másodpercet, akkor lőheted az árnyékát, mert amit látsz, annak köze nincs a realitáshoz, ugyanis már arrébb dobbantott vagy fél méterrel (minimum) te meg üldözheted a szellemképét nagy buzgalommal.
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére

-
törölt tag
CSODA TÖRTÉNT 
Újra megy QL a "maptelepítés" után

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
És fb-n ESR-ről szedték, ott meg IRC-ről.

-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
xD
remélem beraknak valami warp szűrőt már végre

-
Damage401
senior tag
Mekkora lehet az a gubanc amit már lassan 3 napja fixálnak?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mert QIIIA-t (papír)dobozos verzióban kell vásárolni.

Tudja ezt az a szenny steam is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Már akinek.Nem excessive-re gondoltam. Az ratyi.
Netkód meg egy vicc. Tegnap este megbizonyosodtam róla, ismét. 55-65-ös ping, a shaft TELJESEN használhatatlan; zéró antilag, finetracking (!) alatt a hitek HÁROMNEGYEDÉT
nem regisztrálja. Machinegunnak csak a felét. Rocket és plazma szemmel láthatóan késik. Shotgun is érdekes. A rail még elmegy, de az is fura.
Szóval egy díjnyertes fos. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Amúgy az a Cold Run egy kifejezetten könnyű mapnak számít. Csakhogy építsem az önbizalmat.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
1) Virágbolti.
2) ÉRTELMES szerver se sok van.
3) Moslék netcode. ~60 ping már játszhatatlan, ellentétben QL-lel.------------------------------------------------
Phvhun: Előfordult. Onnan belátni az összes spawn-t. Néha elmentem megáért, rail ammo-ért meg Quad-ért. A rekord százötvenvalamennyi frag meg 100 % rail.

És eszembe jutott ismét, hogy MENNYIRE hiányolom a 900 ups-es VQ3 rakétákat. 3x annyi air-t lőttem vele.

-
törölt tag
Megint offline..
-
WolfheartGR
őstag
Egy kis hent eme ínséges időkre.

-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
ugy latom a weblapon nem lehet szurni gametype szerint 
-
sto1911
veterán
Mi az aktualis szerverkereso Q3-hoz? Az ASE fizetos mar egy ideje.
-
Jim-Y
veterán
szerintem még mindig ugyanaz a mappool van..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez milyen program?
-
törölt tag
Leállt az egész QL.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Kösszépe

-
joccadoki
senior tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
frankó magyar a második

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
mintha csak magamat látnám, a különbség, hogy nekem g400 -am van

jó az ha csíkot húz a raksi?
hogy lehet beállítani? -
atidzsiforc
őstag
Itt full hd-ban megtekintheto rapha egere rendes fenyero mellett, valahol 1:10 korul.zis is rapha

-
WolfheartGR
őstag
Ez jólesett. Végre valami eredmény.
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére

-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Splash damage akart lenni.

Amugy ha valaki nem hiszi el, este letesztelhetjuk.
7ep3s nevre hallgatok, vegyetek fel. -
joccadoki
senior tag
válasz
üzenetére
1 rockettel kinyírnak? Hááát az durva nem is értem. azok a kempelős búúzák meg csírák! ki kell kickelni a gennyesbe.
Na ja a szúnyog az gusztustalan, hasztalan és betegségeket terjeszt! nem igaz hogy nem tudják kiírtani ezt a fajt
. De milyen rossz az is mikor nem írtják öket, mert "Nincs pénz rá" Te meg dögölj meg alapon le vagy sz@rva -
törölt tag
válasz
joccadoki
üzenetére
Ezt most nem értem. Ha közelről lövöm akkor 25-40, távolról több, vagy mindenhogy ennyi?
Mert akkor meg az nem világos, hogy lövik le rólam 1 rakétával rendszeresen a tipikus 120HP/50Armor-t érted. És tuti egy lövés, méghozzá nem is ilyen szemöldökszámlálgatós távból (direkt visszanézegettem, meg specből is néztem) Ja.. "megkerülni" meg kb. annyira sikerült, hogy ma hajnaltól minden meccsre jutott minimum 1 db. idióta, aki valahonnan felülről dobálta egész végig a gránátokat a szélrózsa minden irányába. Lelőtted, visszament és folytatta. Kb. ennyi volt a tevékenység. A meccsek felében ettől a random gránát esőzéstől dobáltam a pacskert felfele.. (még valami: csak nekem nincs szerencsém az olasz szerverekkel
)Szúnyogokra amúgy: Fokhagymagyöngy (fokhagymaolaj gélkapszula) napi 2 szem és gyűlölni fognak
Mondjuk én a hangjukat jobban utálom. Olyanok, mintha betámadna pár tucat miniatűr denevér és ki akarnák oltani a maradék szikrát is a koponyámban a fogászati rendelőre emlékeztető visítozásukkal. Rohadjanak meg, fúj de gusztustalan egy lény vazze
Inkább 500 pióca, mint tucatnyi ilyen F05.. Azok legalább ha jóllaktak, eltipliznek a pitsába, de addig is kussban teszik legalább. De ezek a röpködő mini sz@rok? Egyáltalán mire jók? A cserebogarakon legalább röhögni lehet. -
joccadoki
senior tag
Ne idegesíts fate! 10-12 fok? megfagynék! inkább a 20 25 fok a laza. Engem egyedül a szúnyogok tudnak felbosszantani nagyon; nem elég hogy megcsípnek, de még aludni sem tudok tőlük. Jó persze vettem elektromos szúnyogírtót így jobb a helyzet. De gondoljatok bele, olyan du 6 után halál van mert előjönnek és szarrácsípnek pedig csak a boltba akarsz kimenni kóláért és csipszért, hogy a szobában döglődj, mert kint 40 és 50 fok van
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Az eukaliptuszt nem bírják a rovarok, ha ez segít

Más: most lett kb elegem. A fószert nem 5, hanem 1 centiről lőttem 2x pofán rakétával gyors egymásutánban. Eredmény: semmi. Lehet beszélni dodge-ról (full kizárt), meg armorról (2 már csak leviszi) lehet mondani, hogy szarul célzok (de 1 centiről, még én is eltalálom vazze) ésatöbbi, de hogy ez is kevés BZMG?!?!

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nem. Ez attól függ, hogy mit szeretek. 20 éve sem a híd alatt laktunk. Még fűtés is volt. Akkor is utáltam a meleget. Ahogy most is.
A nyarat meg egyenesen gyűlölöm. Még éjszaka is úgy meg lehet rohadni, hogy aludni sem lehet. Az ágyneműmet télen is hidegen szeretem.
10-15 fok. Az fasza.Nem tudom, te mennyire éreznéd magad megtisztelve, ha 10 cm-es pókok (amiknek ráadásul veszélyes lehet a csípése) rohangálnának a faladon.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Háát... szerintem ez attól is függhet, mihez szoktál gyerekkorod során. Én pl. egész gyerekkoromban egy öntöttvas radiátor melletti ágyon aludtam, amihez persze kellett plusz póló is, máskülönben égetett
A parketta meleg volt, néhány ponton forró, mert a kazánház alattunk volt, szóval.. eléggé szeretem azóta is a meleget, 38-40 fok körül vagyok topon (olyan, mintha meginnék egy kávét, meg 2 redbullt kísérőnek) Ugyanakkor unokaöcsém, aki koragyerekkorát egy jégverem szerű lakásban töltötte, hozzád hasonlóan rühelli a meleget, ellenben imádja a telet (ami számomra már felfoghatatlan spiritizmus kategória) Amúgy meg "A pókot kézzel megfoghatod, mégis ott van a királyok palotáiban" mondta bölcs Salamon kb. 2500 éve, szóval.. érezd magad megtisztelve inkább
Mifelénk elvétve látni pókot, de inkább az legyen, mint szúnyog, meg ilyen hülye mini robotok. Bár.. az is igaz, hogy még egy tetves légy se nagyon él meg, annyira "természetközeli" a hely jellege. Legutóbb másfél éve láttam egy eltévedt legyet, meg tavaj valami szerencsétlen sáskát, ami nem találta a kiutat 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Deaddiga. Utálom ezt az időt. 15 fok felett megkezdődik a halódás, 20 foktól már delírium. Nyáron meg létezzen az, akinek két anyja van. Nem beszélve arról, hogy még télen egy sem volt, most már MEGINT cselőpókok
vannak a SZOBÁMBAN. 
A legjobb a késő ősz és a tél. Még a nagyon kora tavasz is belefér (ˇ12 fok).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ugyanannyit játszom.

-
atidzsiforc
őstag
Latom, itt a tavasz, kevesebb a hsz.

-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
sajna csak alkalmi meló egy hónapban 15 nap és annyi pénz, hogy enni adjak a gyereknek

-
Findzs
addikt
őrület ami megy mostanában
-fellépek egy csinált szerverre és játék közben kiraknak spectre mikor legjobban tolom
-kickelnek játék közben
-10 perceket várok, hogy végre az az 1 valaki nyomjon egy f3-at ha kicket kérek rá akkor engem nyomnak kija és persze a kicket kilépésnek veszi a rendszer
nagyon nem jó irányba megy már ez a játék

akkor a legjobb ha egy ismerős csinál egy szervert és azon tudunk játszani
legutóbbi normális játékomnál zseni volt szíves meghívni, na akkor sikerül vagy 2 órát normálisan magyar társaságban eltölteniha lenne melóm tuti előfizetnék

-
sto1911
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Tudom, hogy maptol is fugg, pont ezert bosszanto, hogy valami retek mapon elver mint a szodas a lovat, ha meg megszavazom a hektiket, akkor azonnal kilep. Gyava sz@rok mind...
A masik meg kivarom a sorom, erre beirja, hogy a haverjaval akar jatszani, lepjek mar le. Ha jofej vagyok, akkor lelepek, ha meg nem jokedvemben kap el, akkor beirom, hogy vegyen pro-t
-
sto1911
veterán
Nagy kalap szar az elo, +-50 elo kulonbsegnel az egyik ragequitel a masik szarra ver.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Az a veszély nem áll fönn, hogy olyan leszek, mint ők, mert nem vagyok egy rosszindulatú szellemi fogyatékos.
Amikor ezredrangú csicska noob voltam, akkor is mindig próbáltam úgy játszani, ahogy tőlem maximálisan telik, csapatjátékban pedig segíteni a többieket, még ha akkoriban nem is volt túl nagy segítség. Ebből lett szép lassan az, hogy már 2k ELO TDM pickup-ban sem vagyok elveszve, ha nagyjából balance van, nem rajtam fog múlni, ha veszítünk. Ha meg adnak quad-ot + shaft-ot és rail-t, akár még epic comeback is lehet belőle - volt már ilyen, nem is egyszer. Érdekes módon soha nem is flameltek pickup-on.Frusztrációból fakadóan soha nem emlegettem felmenőket, betegségeket, nem is cheater-eztem soha. Hogy miért? Mert volt reális önképem és tisztában voltam vele, hogy MEKKORA skill gap lehet player és player között - és még most is tisztában vagyok vele. Az pedig, hogy csaljak, még csak meg sem fordult a fejemben soha. Annál több az önbecsülésem.
Ha valaki béna, azzal nincs gond. Ha tényleg próbálkozik és mellé jófej. Soknak még segítettem is, privát szerón tanítgattam, írtam neki *.cfg-t, etecera.
De ha mellé egy félagyú csimpánz szellemi szintjével és egy rogyásig telt emésztőgödör kulturképességeivel van megáldva, azzal van. Az ilyeneknek permanent hardware ID ban.Amikor felmegyek lődöznii, nem azzal akarom tölteni az időmet, hogy negyed órát várok egy rup-ra, vagy imbecillis retardáltak sérült lelkivilágát pátyolgatom vagy teamgame-ben a saját csapatom ellen vivok háborút, hanem érdemben szeretnék játszani. Amit a fent említett Down-kórosok sokszor nem hagynak és az ilyen szánalmas nyomorultak forduljanak föl. Ez nem magas ló, hanem a rideg valóság. Tudom, hogy JÓÓÓÓCSKÁN van hova fejlődnöm és rengeteg player SOKKKKAL jobb nálam. De dolgozom azon, hogy az ilyen emberek száma szép lassan csökkenjen.
-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ezt értem. De attól még, hogy az emberiség folyamatos negatív evolúcióba fullad, neked még nem kellene ugyanebbe a konjuktúrába tévedned azzal, hogy felveszed a ritmusukat és bedarálódsz. Mert akkor egyik oldalról lesznek a "lámák" (akik egyre többen vannak és lesznek, mert a 90%-uk nem ment át azon a belső drukkon/újongáson, mikor ismerős playerekre vártak/találtak anno a PC klubokban, hogy aztán azon a pár lanba kötött ósdi gépen beáldozzák mondjuk a péntek estéjüket) másik oldalról meg leszel te, meg ha szerencséd van, összeakadsz néhány hozzád hasonlóval, akik komolyan veszik a játékot, még ha csak "játék" is (olyan értelemben, hogy értékelik, ahogy téged és egymást is, ha van miért) Tőled éppen azért bántóak azok a kijelentések, mint amilyenre pl. az előző kirohanásomat intéztem, mert egyrészt félreérthetőek, másrészt az ember többet vár el tőled önkéntelenül, ha érvényesnek veszi azt a tézist, hogy nemcsak a movementet, aimot stb. tanultad meg az év(tized)ek során, hanem a "lámák" bohóckodásának kezelését is. Lehet, hogy ez csak egy játék, lehet lámázni és győzni is, de ha eltűnik belőle az öröm menet közben, akkor az egészet megette a fene és károdra lesz. Azt pedig innen nézve is sajnálnám, legyen bármíly meglepő is. Én pl. azért nem értettem (ill. értettem félre) mert egészen más attitűdből játszom, ennél fogva azok többségét, amiket elsoroltál, legtöbbször nem veszem fel, észre sem veszem, ergo: nem is gondoltam rájuk. Van, hogy elküldöm őket a retkes qrv@ felmenőik egyikébe, de senkit nem vetek meg azért, mert fo**ik és egy fal mögé bújva lő mindent, ami mozog, vagy pedig egyszerűen béna. Ha ilyet látok, igyekszem megtréfálni őket, hátha rácsobbannak, hogy nem okés, amit művelnek. Ha látom, hogy még hozzám képest is bénácskák, igen sokszor hagyom őket inkább nyerni, minthogy elmenjen a kedvük az egésztől és az a kevés önbizalmuk/optimizmusuk is összeroppanjon zéró sikerélmény és sorozatos kudarcok folytán. Némelyik képes venni a lapot és látom később (félév, egyév múlva akár) hogy fejlődik, némelyik viszont azt sem tudja miva' és vagy abbahagyja az egész gémet, vagy anyázik és emlegeti a fentebbi "rákot" és hasonlókat mindenki aktuális anyjával összefüggésben, meg vég nélkül noobozik, cheaterezik stb. Szerintem az utóbbiakból lesznek a csíterek, akiket annyiszor vertek már rongyosra, hogy inkább letöltenek valami sz@rt, hogy visszavághassanak és elégtételt vegyenek a frusztrációik miatt és tönkreb@sszák mások játékát. Az internet "arctalan" és a gémerek többsége már csak ezt ismeri/ebből jön. Innentől fogva nem is tudják/képesek értékelni kellőképpen és a többség azt sem vágja, micsoda élményt ad, ha becsületes harc közben (tisztelve az ellenfél tudását/taktikáját/személyét) győz. Ha pedig veszít, akkor értékeli, hogy valaki megmutatta a hiányosságait és példát adott elé, hogy lehet jobban is csinálni. De se a nagyképű "noobozástól" az egyik oldalról (nem rólad van szó) egy-egy aratást követően, se a vereség közbeni/utáni sértegetések, anyázások és más felmenőinek kívánt betegségek hangoztatása a másik oldalról NEM fog kitermelni egy normális(abb) gémer generációt. Könnyen lehet, hogy más se. De ha már magyarok vagyunk és nem valami serdülő germán/szász civilizáció pulyái, akkor viselkedhetnénk abból az attitűdből is. Persze nem közelező. Csakhogy, ha nem tesszük, esélyük sem lesz (mert csak azt fogják ismerni) és szépen, lassan mi válunk olyanokká, mint ők. Érted meg különösen kár lenne fene a pof@dat hehehe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joccadoki
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
jaja. Ámbátor mikor én is nyomtam a q3-at és már rég nem klánoztam mindig álneveken nyomtam (unnamed player,be'na, nemmegy, stb) szarrávertem valamilyen klánt ami 4 tagból állt egyből be akartak venni én kiléptem a szerverről. Na de mikor fogtam magam és feltakarodtam egy 1.16 os noghost szeróra és instagib ment..... naháát. először nem vettem komolyan a játékot. 10/0ra kikaptam
na de hogy... dm17en nyomják állandóan a láma szarok.. tudták hol frissülök és egyből leszedett. na de a második menet
elkezdtem stafelni 10 böl egyszer se talált el
begurultam és szétosztottam mindenkit 8győzelem 0 vereség és ki kickeltek a szeróról mert hogy én csítelek mert látják hogy ilyen gyorsan nem lehet menni. lefagyva ültem a monitor előtt lefagyva ezek hogy ekkora pancserek és letöröllöm az 1.16ot azzzzonal de nem tettem. volt valami sa klán nahááát na azok.... levertem őket instagibben is és rávettem raják fel az osp-t ott fraget nem lőttek 
-
joccadoki
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
gondolat is rémisztő hogy valaki annyira fanja legyen egy pc gamenek hogy cheateljen vagy ilyesmi. Ha játszok akkor azért játszok mert az unalom kerülget és elütöm valamivel. Ha leszednek ez van ha nyerek akkor meg az sajna elmúltak azok az idők amikor 24 órát ültem a gép előtt és lőttem a rocket+rail kombinációt ha meg nem volt senki a szerón gyakoroltam a trükköket. Pláne hogy meg sem bírom csinálni őket már.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
??
Egy zacskót faxolhatsz ide is. A publiktól rám is rámjön néha a gégereflex.

Hogy miért?
a) Ha nyerésre állsz, mert néhány dolgot jól csinálsz, akkor megy a folyamatos sírás-rívás. A frusztrációt le kell valahogy vezetni, szóval ezzel egészen addig nincs gond, amíg egy bizonyos határt át nem lép a dolog. Amikor már a felmenőid és egyáltalán nem vicces betegségek vannak terítéken, csak pure szánalom.
b) Idióták, akik még spec után is (!) lökik a low sz@rságaikat (aim, wh, STRAFEHACK <-- ez a legújabb
) Szerinted mennyire kell low-nak lenni ahhoz, hogy egy közepes player tök átlagos játéka a hihetetlen kategóriába kerüljön?c) Te vagy a noob, ha megkapálod az orcájukat vagy értelmes dolgokat csinálsz, amik be is jönnek.
d) Szervertulajok, akik totál önkényesen váltogatják a mapokat, lead esetén átraknak spec-be vagy kick-elnek, mert kicifráztad a szájukat shafttal. Mert olyan nincs, hogy ha annyi esze volt, hogy látta, hogy a dobbantó tetejénél állsz és mégis felugrott, akkor te lősz rá egy 80-as airshaftot. Csak aimbot lehet, semmi más..
e) 100 % ready up rate-tel indított szervereken 2 ember 10 percig (!) nem képes nyomni egy ready up-ot, amikor 6 másik rájuk vár. Kick-elni meg nem lehet őket, mert a többiek nem ismerik a "vote yes" cvar-t.

f) Csapatjátékok esetén
-0 teamgame (inkább negatív tartományokban, mert fun a csapattársakat akadályozni, nem?)
-blokkerek, hogy mozdulni nem lehet tőlük (direkt beáll mögém az ajtónyílásba, hogy még véletlenül se tudjak visszahátrálni a fal mögé)
-hátbalőnek, hogy az impact kirepítsen 3 enemy közé
-még akkor is azt a redves rakétát tunkolják, amikor már fél perce végezhettek volna shafttal és emiatt elúsznak a fragok és veszítünk
-emberek, akik ki-be lépkednek játék közben - és persze rittig olyankor, amikor a te csapatod áll nyerésre
-mindenki tudja, hogy a csapatelosztások így nem lesznek jók, de nem képesek egy shuffle-t megszavazni
-egy utolsó gyökér már 4 perce megy mindenkinek az idegeire, de ahhoz is hülyék, hogy egy kickvote során szavazzanak
-szellemi fogyatékos kemperek, akik meg sem mozdulnak egy pontról, még akkor sem, ha asszisztálniuk kéne egy 1v4 szitációban
-nem zavarja őket a 2v4 és még pampognak is mellé (úgy, hogy ők vannak a 4-es team-ben
)
-még csak meg sem próbálnak hatékonyan közreműködni
-látja a 98/120-as stack-jával, hogy NEKED kell az a YA meg az a 25-ös bubi, de 2 cm-re az orrodtól fölveszi
-30/0 stack + gránáttal felveszi pont az orrod előtt a Quad-ot, amikor neked 150/150-es stack-ed van és shaft + railed és még csak enemy sincs a közelben, hogy menteni kellett volna a powerup-ot
-dropweapon bind nem létezik - ahogy a dropflag és droppowerup semAz olyan faggotokról még szó sem volt, akik TDM-ben direkt csak a saját csapattársaikat lövik, CTF-ben direkt rádlőnek raillel (úgy, hogy egy team-ben vagytok), ezért zászlóval a hátadon zuhansz a void-ba, stb. stb.
Így tömören. Szóval ja, eléggé hányinger tud lenni.
-------------------------------
joccadoki: Az nem jó igazából. A win akkor ér valamit, ha tényleg vért izzadós volt.
-
törölt tag
Ha van valami, amit az emberi hülyeségnél is jobban utálok, az a pökhendi, magas lóról beszélő, öntelt nagyképűség
Unndorító. Komolyan a hányinger kerülget. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Szerinted reális, amit művel, or not
Mert, ha reális, akkor az egyik legjobb player, akit valaha láttam. Ha meg nem reális, akkor egy tetűhad fújjon obeliszket hajába töfködött donald rágókból. Veszíteni, még nem láttam. Max, ha az utolsó percekben lépett be meccs vége előtt. A nevét még nem láttam fellibbenni itt, aztán ki tudja? Lehet, csak elkerülte a figyelmemet. -
törölt tag
Ismeritek 'trololo'-t?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én XFire-al szoktam kilistáztatni, akad dögivel (főleg este) Meg [itt] is pl. Meg tudlak érteni, valamiért (számomra legalábbis) a Quake3-nak baromi egyedi hangulata van, de még a Quake 1-nek is. Aztán lehet, csak nosztalgia
Amúgy én azt tapasztaltam, hogy valahogy kicsit "más" a társaság. A többség idősebb, némelyik bevallottan függő 99 óta tolja
Segítőkészek, jó a hangulat. Én váltogatni szoktam, hol Q3, hol QL, de páran írták múltkor mucky szeróján, hogy többen így tolják, köztük a maki is (mikor kérdezték, hová tűnik "el" sokszor 1 hónapra) Angryi valami keksfabrik szeróra jár pl. asszem, múltkor legalábbis úgy értettem. -
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
"Azért vicces, hogy az akkori önmagamat már fél kézzel, szarás közben egy törött golyós egérrel a kukába lőném"
Kikérem ezt a hangnemet az akkori önmagad és jelenkori énmagam nevében
Amúgy nem csoda, hogy [nem] ismerlek fel. Mióta az enemymodel-em orb, konkrétan sz@♥rrá röhögöm magam meccs közben, ki tud ilyenekre figyelni? Ez a trajanos dolog tetszik. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy valamit meglátsz a cfg-k lelkivilágában, amit még Cooller, meg Rapha sem (használtam az övéket is, meg még vagy 50-et) sokkal jobb a "movement" ahogy ti, szakrális QL pápák hívnátok, 50x jobb az aim (most már feleanynira se izzadok meg, hogy ugyanolyan szintre verjenek
) és összehasonlíthatatlanul jobb a [jump] 
atidzsiforc: Nem tudom mire menőznek, ezt mi már rég feltaláltuk oviban, vécédeszkára pingáltunk halálkanyart, ezek meg most jönnek elő a rev2-vel? Ámmátőőrök..
Jóccakdoki: Dehogyisnem. Mióta többet Quakezem, kevesebbet látnak, ergo: jobban szeretnek, néhol imádnak
Amúgy meg Q3A FÓREVÖR, én is szoktam szerón tolni, csak az nehezebbnek tűnik és valamiért ioQuake-el indul csak el. Örök kedvenc marad, de QL-on tök más a közösség, én pl. vidulni járok fel
Bár azt sajnálom, hogy még nyílt maploopos pályákat sem enged beszavazni, hiába nyomkodom a /callvote map hektik-et
(azért lehetne bennük ennyi rugalmasság, ha már a pályák 90%-a "available only for premium") -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Izgifully lehetett.

Nekem az volt az okfejtésem az egér ellen, hogy ha hirtelen valaki az arcomba terem, akkor megijedek és elrántom a célkeresztet. :' D
Aztán persze jött a patkány. Ofc golyós, Genius, miegymás, 100 Ft-os szénnékopott posztón. 486-osok voltak, szóval a framerate sem volt éppen fix 308 - de akkoriban ez kit érdekelt?
Aztán egy időben azzal szórakoztam, hogy minden héten emelek 10-et (!!) a sensitivity-n. A végén a 140-es fov mellé volt uszkve 100-as sens. :' D -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jövedelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple MacBook Air (Retina, 13 , 2019) 8/128GB, magyar billentyűzet, 12 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CSODA TÖRTÉNT 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem regisztrálja. Machinegunnak csak a felét. Rocket és plazma szemmel láthatóan késik. Shotgun is érdekes. A rail még elmegy, de az is fura.

ugy latom a weblapon nem lehet szurni gametype szerint