Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
a sensi 10 az kemény xD
-
WolfheartGR
őstag
Ez is elég bunkó lett... Sokat szenvedek a laggal mostanában (routercsere lesz)és visszavágott Tier 2-be. Rossz ötlet volt...

Viszont csiszoltam az egéren (beállításain) és 10%-ot javult a shaft.
Mouse settings:
seta in_mouseMode "win32(Raw)"
seta in_mouse "2"
seta m_cpi "400"
seta sensitivity "10"
seta cl_mouseAccel "0.0"
seta cl_mouseAccelStyle "0"
seta cl_mouseAccelPower "0"
seta cl_mouseAccelOffset "0"
seta m_pitch "0.018"
seta m_yaw "0.018"
seta m_side "0.25"
seta m_forward "0.25"
seta cg_zoomSensitivity "1"
seta m_filter "0" -
Sotho
őstag
Ehh rájöttem hogy csak kezdőkkel játszottam , bezzeg most! Quaddal lightningoltam valakit aki előbb szedett le ugyanúgy lg-vel! Ez aztán a nem semmi!

-
Sotho
őstag
Kivágtam egy darabot kartonból egéralátétnek, a hulladék hp m-bt96a-hoz és az egértopikban leírtak alapján beállítottam az egeret + kapott 500hz usb-t.
Ja és megszakítás nélkül sikerült 7 órát aludnom ilyen nem volt már egy éve!
Mai termés : [link]
-
F34R
nagyúr
Próbál rendszermetést valami jó Backup progival és ha nem bírod működésre suggalni akkor visszaállítod a mostanit.
Acronis True Image-l csináltam anno XP-t állítottam vissza mert nem tetszett a Win7 és hiba nélkül megcsinálta . A lényeg az hogy a partícióhoz ne nyúlj arra rakd amin a win 7 van csak töröld.A CP-n ment azt tudom bár gondolom kell hozzá a Preview Ati driverek is.
-
Jim-Y
veterán
Hali, Win8-on fut a QL? üdv
-
Jim-Y
veterán
Olyan MOD-on játszottam beszartok, match -> [link]
-
dudika10
veterán
Meggyógyultak a német szerverek, erre ma este megint játszhatatlanul laggosak.

-
dudika10
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Na tessék. Ma párizs is szar volt.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Lehet, nem a német szervereket kéne erőltetni. Mondjuk most ilyen érdekes lag mellett sikerült egy 46-os lg-t lőni.

Amúgy Q3 nehezebb, mint a QL.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére

-
Sotho
őstag
Megy a stat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
"40-es ping alatt én vagyok a halál jóformán"
Na, lehet, hogy rég játszottunk?
Nem tudom, nekem nincsenek ilyen problémáim. Az update óta, amit észrevettem, hogy shaft-tal könnyebb lőni, viszont sok rail-t nem ad be.
atidzsiforc: A hátába szúrt Virgin Media-s harci lobogó egészen bizonyossá tett ezügyben.

-
atidzsiforc
őstag
Diablo 3-ban talaltam egy Warping Horror nevu monstert, egybol magamra ismertem.

-
sto1911
veterán
Mi a retekert tunt el a chat? Hiaba irnak, nem latom csak tabbal.. :S
-
Marlie
csendes tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Áh, kizárt.

-
dudika10
veterán
Folyamatosan nő a pingem a tetves germán szervereken.

Nem tudok célozni.
Mi a fene történt?!

-
atidzsiforc
őstag
Miez; nem jatszok egy hetig es osszeomlik a statrendszer, felmegy a ping? Ennyire hianyzok?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mi a bánat van már a stat-okkal?
-
Andris837
senior tag
Aki tudna segíteni a szerver futtatásában az jelezzen már valamilyen formában.. (privát)
Linux (64bites) van, letöltöttem a fájlokat. Tudom, hogy fentebb linkeltetek már egy "how-to-t", de kicsit gyengélkedem angolból, linuxból.Segítségeteket előre is köszönöm!!

-
Jim-Y
veterán
Hát ez hülyeség... és majd lehet sírni ha a sok high_pinger mindenkit bealáz, a hitboxrendszer úgy szétzilálja a játékot ahogy kell sajnos:/ Nekem is ha 60-as pingem van, akkor 10-ből 8 railt bead nekem, de ebből m,ondjuk csak kettő ami találat, ez van... kár, hogy nagyon kevés railt használok, meg nem megyek ilyen szerverre, mert cserébe az lg lesz szar akkor, meg rocketlag is jelentkezik.. Szv inkább vmi olyan szűrés kéne, hogy mindenki csak olyan szerveren játszhasson ahol <=50-es pingje van..
-
Findzs
addikt
igazán emelhetnék a rail sebzését olyan módon, hogy a full emberke 3 után szétpukkanjon
azért 3x eltalálni valakit rail -el nem egyszerű (már akinek, ugye own ?
) -
dudika10
veterán
válasz
dudika10
üzenetére
Frankfurti szerveren 35ms helyett 50ms a pingem ráadásul eléggé tüskés a lagometer.

Tegnap még teljesen normális volt.
Nem találok el semmit. Biztos csak be kell melegednem. Még mindig nem találok el semmit. Mi a f...
35-45% helyett örültem a 25%-os acc-nak.
Másnál is rosszalkodnak a német szerverek vagy máshol keressem a bajt?
(#2337) WolfheartGR: megnyugtató. Remélem helyreáll a rend.

-
WolfheartGR
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nehéz elfogadni idönként, hogy valaki jobb nàlunk, plàne annyival mint amennyit pl én kapok töled. Föleg ha az ember elért egy bizonyos szintet akkor idönként moccskosul frusztràlo tud lenni.

Mondjuk amit anno linkeltem reakcioidö és pozicinàlàsi tesztet, az azért megmutatja, hogy javulgatok.

-
Andris837
senior tag
Kipróbálom ezt az offline QL-t. Köszönet a feltöltésért.

-
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék Pro előfizetést váltani QL-be, és az lenne a kérdésem, hogy magyarországi forint folyószámlával lehetséges-e, és ha igen, mit kell tudnom és mire érdemes figyelnem?
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Üdv: AnginaP
-
Sotho
őstag
Számomra olyan érthetetlen dolgok történtek ma:
1. Meccs feléig vezetek 1-2 ponttal, onnantól meg magához tér pár játékos és iszonyat öldöklésbe kezdenek messze elhúznak és egyikük nyer is. Mit csináltak addig?
2. Megjelentek ezek a mindig maxra betápolt egyének 3 railt kapott egymás után és vígan szaladgált tovább. Ezek így respawnolnak vagy mi?
Na mindegy. -
Azért vettem meg ezeket a hardver eszközöket, hogy egy pár évig azért elég legyen.
Jim-Y a 23" -as 51 lett volna, de mivel ki volt rakva mind a kettő és azért érezhetően jobb volt nézni a 24" est azért döntöttem mellette... egyébként 69 vviszont.
Most már hála az új karinak quarantinon is stabil 120 fps meg van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Findzs
addikt
katasztrófa !!! offline a ql

grr, pont most lett volna időm játszani -
atidzsiforc
őstag
Mondta valahol egy szoval is, hogy csak quakere kell neki? nem lattam jelet
-
Jim-Y
veterán
-
Nah túl vagyok a bevásárláson

Ez lett végűl:
DELL ULTRASHARP U2412M
VGA: Asus GTX 560 TOP 1 GDDR5
remélem VGA elég lesz az 1920-as felbontáshoz...
Jim-Y: Nekem a win7 ultimate egyből felismerte a mocsit és pontos a tipusa is , ettől függetlenűl , amit kaptam a monihoz cd gondolom driver van rajta érdemes azt feltenni, vagy jó ez így a win által bekonfigurált... ?
-
dudika10
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Véleményem szerint 1v1-en kívül rosszul.
-
sto1911
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
-
Sotho
őstag
Én is visszakerültem 3 ba.
De kaptam egy aimbot plecsnit
-
Findzs
addikt
csinálhatnának már végre valamit a tier rendszerrel is
folyton dobál 2-3 naponta tier 3 és 4 között
legalább tier 3 -on jól kiélhetem magam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oázisnál találtam ezt
DELL ULTRASHARP U2312HMez akkor korekt kell legyen quake live-hoz is tudásban meg sebességben , ugye? és akkor maradok a DVI-nál...
-
Jim-Y
veterán
Hát, sajnos rosszul tudod, a DVI és a HDMI is digitálisan viszi áét a jelet, mindkettő ugyan olyan minőségben, a HDMI annyival több, hogy az a hangot is átviszi, nem csak a képet, tehát VGA-t a TV-vel HDMI-n érdemes összekötni, hogy a hang is átmenjen, de monitorra amelyiknek nincs hangszórója felesleges, ezért is tesznek sok monitorra csak DVI-t, mert a képminőséget az is hozza. Tehát ne emiatt válassz. Ezek a Dellek már évek óta magasan a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek, nekem pl U2311H van. Mondjuk nem amiatt kéne azt venned

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv