- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Látod, csak tudni kell kitől kérdezd
Más: Ma egész délután "Server Disconnected - Unpure client detected. Invalid .PK3 files referenced!" üzenettel dobálta ki a csatlakozni próbáló playerek zömét minden szerver, amin voltam. Egy darabig csak néztem, mondom miva', aztán miután újraindítottam a gépem és gémeltem volna nálam is rákezdte. Gyakorlatilag, egyetlen szerverre nem tudtam belépni azóta. Egyedül a practice mód műxik
-
sto1911
veterán
Nezegettem tegnap tobb VPS-t is, de vagy dragabbak, vagy kevesebb az eroforras, limitalt a forgalom (gondolom 1 tera forgalom eleg azert havonta) stb. El kellene donteni, hogy hany emberre hany szervert szeretnel es annak megfeleloen nezelodunk tovabb.
A Contabonal van egy egszeri setup dij, ami valoban a wtf kategoriaba tartozik, hiszen ket kattintas egy uj szervert letrehozni, szoval ezzel szamolni kell havi/eves szinten. Es lehet a dragabb havidijas egy evre pl. olcsobban jon ki.
Es ugye ez a masik kerdes, hogy milyen hosszu tavra kellene - ha nem megy, akkor felesleges egy evre elofizetni.
-
sto1911
veterán
A Contabo-rol ezt talaltam:
http://myvpsreviews.com/contabo-review-cheap-windows-linux-vps-91/
Like I read it on virtdeal.com:
Contabo is one of the worst hosting providers on the market!
Support sucks. They don’t offer any kind of refunds, and charge setup fee which is ridiculous.
Should be avoided in any way!
they are thieves
on July 15, 2013 -
Jim-Y
veterán
Hát, most nagyon egyszerűen meg pongyolán fogalmazva van két branch (ág) linuxokat tekintve, az egyik a Red Hat és leszármazottai: http://futurist.se/gldt/wp-content/uploads/12.10/gldt1210.png
A másik a Debian és leszármazottai. Pl az Ubuntu a Debian testingből származik, frissebb csomagokkal van ellátva, hogy minél jobban kielégítse a felhasználók igényeit. Míg a stock debianban régebbi csomagok vannak, ám csúnya szóval szarrá vannak tesztelve, így sokkal megbízhatóbb a rendszer mint pl egy Ubuntu. Ezért (is) szokták ezt szervernek használni.Pl nekem is Debian van a szerveremen, meg már a PC-n is
Ha sto tudja az Ubuntus beállításokat, akkor a Debiannal se lehet gondja, lévén az Ubi a Debianból származik
-
törölt tag
Nem tudom ki hogy van vele, de amióta QL-ozom, nekem a német szerókon volt a legkiegyensúlyozottabb az egész. Régen sokat toltam brit, meg holland szerókon is (a románt hagyjuk a helybéliek 2-3-8-as pingjével, mondjuk ott nekem is 15-20 volt mindig, de a többi "külföldi" elvérzett 70-ekkel) és pl. a brit szerókon akkor is/most is elég sok "furcsaságot" tapasztalok (lövés késéseket pl. amikor pedig a ping elvileg nem indokolná, de több ilyen van) Hozzátenném, hogy szerintem német és német szerók közt is van különbség, némelyik egy idő után olyan, mintha "elfáradna" és olyankor az összes játékos darabosra vált és lagzik (bár ezt csak újabban vettem észre pár hónap óta) más német szeróknál viszont nem jön elő, szóval furfangos a kicsike. Csak egy észrevétel
-
sto1911
veterán
En fel tudom rakni, nem egy bonyolult dolog
Es szivesen segitek is.
Viszont 7ep3seknek volt (van?) privat szerveruk,nem nagoyn hasznaltak. Reklamozni kellene, hogy tudjanak rola az emberek, mint ahogy a brazilok csinaljak.
@(#4513) Sn00k: VPS temaban nem vagyok otthon, de meg tudom csinalni ugy a szervert, ahogy irod.
-
-
atidzsiforc
őstag
Ha teljesen sajatot szeretnel, akkor max. a kiszivargott verziokkal magadnak tudsz hostolni otthonrol, vagy sajat szervergeprol/vps-rol(virtualis szervergep). Egy kisebb vps 1 core-al meg 1-2 gb rammal par ezer forint havonta, annyi boven eleg.
Itt megvan minden fajl, de nem vagyok benne biztos, hogy az elerheto legfrisebb. Ja es a szerver resz csak linuxon fut. -
sto1911
veterán
En probaltam (lasd a blogomban is), csak az a baj, hogy a +dash miatt nalam mindenki gyorsabb, es ezt meg be kellene tanulni a walljumppal egyetemben, uh inkabb CPMA-zok.
@(#2749) Jim-Y: az 1.0-ban mar kivettek a ketfele ammo-t ezaltal sokkal baratsagosabb lett a fegyverek resze, ha esetleg ez volt a baj.
-
atidzsiforc
őstag
Mar parszor tultargyaltuk, hogy ilyen konfig nincs. A problemad megoldasara semelyik quakeben, sot, semelyik hasonlo jatekban nincs semmilyen script amit a jatek parancsaival meg lehetne irni.
Keress valami alvilagi cheater siteot, ott talalsz szerintem max megoldast.Jim-Y Warsovozz, az ultra****s nettel is siman jatszhato.
-
kokler
aktív tag
Nyár ide vagy oda, én télen sem fogok ilyen "nemvotolhatóhígf@s" mapokon játszani. Amikor behozták az új rendszert, egy 8on8 mapot dobott be választhatónak meg egy 5on5 méretűt. Meg sem találtuk egymást persze, mert csak 4-en voltunk összesen. Ez merő idiotizmus az ID részéről szerintem! Egyszerűen csak kapcsolják le a rendszerüket és kész, aki akar majd Q3-azni, az megoldja
-
atidzsiforc
őstag
Idtech3 motor a spriteokhoz meg az animalt texturakhoz nem hasznal hardveres gyorsitast raadasul ha kozelebb mesz no a felbontasuk, ergo ha egy pontban spammeled a falat pl. plasmaval es odaallsz kozvetlen ele meg egy bikabb cpu-t is letagloz. Qlben igaz, tobb fx van es jobban eszi a vga-t, mint a q3, de szerintem meg mindig a cpu-n van a nagybb hangsuly. A jelenlegi proccom 5 vidkarit hajtott eddig, integralt hd3000, 6800gt, hd4770, 8800gts es gtx460. Az osszessel kb ugyanugy ment a jatek, ha minden maxon, akkor droppol az fps. Szoval az en velemenyem es tapasztalataim alapjan elofordulhat, hogy keves a jateknak a proci. Viszont megoldhato, hogy mennjen 120-al egy p4 3.0ghz 6800gt kombon is, csak az agyonfps konfigolt kremszinufalas 800x600-as gyonyor.
-
Jim-Y
veterán
-
atidzsiforc
őstag
A gamma post process nelkul bugol, de ha gyenge a vasad, akkor megeri vele erolkodni, mert mashogy nem, vagy nagyon nehezen fogsz tudni stabil 120 fps-t elerni. Mikor integraltrol toltam, asszem hd3xxx vmi volt(asus m3a78-cm koporsofedel, nen ajanlom) en is pp nelkul jatszottam es sikerult kihozni belole normalis viszonyokat. Quake Live Magyarorszag facebook csoporton a doksik kozott van asszem egy jo pp nelkuli cfg, mdv bacsi keszitette.
-
Jim-Y
veterán
seta r_gamma 1.5
seta r_mapoverbrightbits 1
seta r_intensity 1.2
seta r_ignorehwgamma 1
seta r_dynamiclight 0
seta r_smp 0
seta cg_noProjectileTrail 1
seta cg_marks 0
seta cg_scorePlums 0
seta cg_brasstime 0
seta cg_simpleitems 1
seta cg_muzzleFlash "0"
seta cg_waterWarp "0"
seta cg_smokeRadius_NG "0"
seta cg_noprojectiletrail 1
seta cg_buzzerSound "1"
seta cg_allowTaunt "0"
seta cg_lightningImpact "1"
seta cg_smoke_SG "0"
seta cg_smokeRadius_GL "0"
seta cg_smokeRadius_RL "0"
seta cg_bubbleTrail "0"
seta cg_predictItems "1"
seta cg_viewsize "100"próbáld meg ezeket is beállítani, ezek mind hatással lehetnek az fps-re..
-
Jim-Y
veterán
a post processing kikapcsolása és a textúrák butítása nagyon sokat tud dobni az fps-en. Én HD2000 integrálttal játszok, ha default beállításokkal nyomom akkor ilyan 50-60 az fps, vagy még alacsonyabb, ha az említetteket kikapcsolom, illetve amit lehet butítok akkor fix 125, és még jobb is szarabb grafikával a játék
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
Hát, sajnos rosszul tudod, a DVI és a HDMI is digitálisan viszi áét a jelet, mindkettő ugyan olyan minőségben, a HDMI annyival több, hogy az a hangot is átviszi, nem csak a képet, tehát VGA-t a TV-vel HDMI-n érdemes összekötni, hogy a hang is átmenjen, de monitorra amelyiknek nincs hangszórója felesleges, ezért is tesznek sok monitorra csak DVI-t, mert a képminőséget az is hozza. Tehát ne emiatt válassz. Ezek a Dellek már évek óta magasan a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek, nekem pl U2311H van. Mondjuk nem amiatt kéne azt venned
-
Jim-Y
veterán
Mivel ez nem TN panel, hanem IPS, ezért az itteni 8ms válaszidő nem 8ms-os TN panelesnek felel meg. Nyugodtan veheted őket emiatt, mert nem lesz utánhúzás. HDMI nincs rajta, de miért kötnéd össze HDMI-n, a monitoron nincs hangszóró, szóval nem értem, hogy a DVI miért nem jó?!
(#2298) Sn00k: ha már veszel, akkor azt ajánlom az mindenképp IPS-es legyen. üdv
-
celka5
tag
Doc. And Settings (win7-8 nál users) mappa appdata mappából id softwareból a cfg-det.
(nem vagyok otthon azért nem tudom leírni pontosan)edit:
Windows Vista/7: %userprofile%\AppData\LocalLow\id Software\quakelive\home\baseq3
Windows XP: %appdata%\id Software\quakelive\home\baseq3
GNU/Linux: ~/.quakelive/quakelive/home/baseq3 -
atidzsiforc
őstag
Nem tudom, mennyi pobtosan a wepswitch ido, de 5mp alatt joparszor fegyvert tudok valtani. Ez egy skill alapu jatek; ha nem sikerul atvaltani, gyakorold. Ha nekem nem hiszel, akkor menj fel ircre, #quakelive.hu a quakeneten, vagy kerdezd meg a cybergames forumon, vagy facebookon, a quake live magyarorszag csoportban.
-
sto1911
veterán
Mire is gondolsz pontosan? Sajat szervert ugye csak pro tud letrehozni, ha arra gondolsz, hogy nyomsz egy allready-t, es indul a meccs, akkor ki kell probalni, admin szint kell hozza (amirol nem tudom hogy kinek van).
Pro-nal mukodott az allready sajat szerveren, az biztos. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Lehet amúgy a procim a kevés dual core-os csak."
A QL nem multi-threaded. Egy magot használ.
Egyéb bajok vannak ott.
Múltkor néztem két gépen (XP alatt);
PIV 3.0 GHz NW + 512 MB DDR + 6600 GT 128 MB ---> stabil 120 fps
de pl. duelhez elég
Celeron 2.66 GHz + 512 MB DDR + Radeon 9600 128 MB ---> stabil 120 fps
is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Írd át 120-ra és 60-ra a frissítést és nézd meg úgy.
Persze akkor lenne az igazi, ha anny Hz-en frissítené, ahány fps (120).
---------------
Én 8 évig 640-be játszottam Quake-et, \r_picmip 5-tel (kiv. DeFRaG, ott full graf, mert fless
- de a felbontás ugyanennyi). "Újabban" 800x600 és \r_picmip 3, 120 fps, 120 Hz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha 1600x1200 a natívja, akkor gondolom 21" CRT-ről van szó.
Biztos, hogy 1280x1024-ben nem bírja a 120 Hz-et? Elvileg kéne (legtöbb ilyen moncsi viszi, hacsak nem egy ~20 éves modellről van szó).
Lépj be a gémbe, konzol,\com_maxFps 120
\r_displayRefresh 120Ha 1280-ban nem tudja, akkor használj olyan felbontást, amiben igen.
Voilá.
A válasz hiányából következtessek arra, hogy nem akarod akkor a DB-t odaadni (pedig most jól jönne, sajna kellene belőle 1-2 dolog - leginkább 1..
)?
-
Findzs
addikt
rocketlauncher 46 railgun 40 ?
inkább nem veszlek fel, lealáznál
na jó, bírom az alázást hozzászoktam
4444ga4444 vagyok
más:
szerintetek nem kevés a tier 4 ?
belépek egy szerverre ca szétégetem magam olyan béna vagyok pedig tier 4 vagyok kilépek és látom hogy mindenki 50-60 % -os volt tehát nem csoda hogy gyenge voltam mellettüktier 10 -es lista kéne és az alapján jobban szétoszthatná a playereket a szerver
-
atidzsiforc
őstag
-
celka5
tag
Igen,de nem várnék tőle minőségbeli jobbulást, max teljesítménybelit.(mivel így több vramod marad)
A blinkelt oldalon egy TC-re alkalmas kártyát mutat és egy olyat aminek max 256x256 a texture limitje.(És nyilván a nagyobb texture jobban néz ki).
De majd megnézem egyszer, én full hdba nyomom otthon,kíváncsi leszek a különbségre(ha lesz). -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem mondj egy jelképes összeget.
"2 hónapot nem lehet parlagon heverni hagyni a qliveot"
Sajna itt már bő fél éve pihenőn van.
Jim-Y: LOL. DB az egyik legjobb.
Az a DTK színesműanyaghulladék akar DB-re hasonlítani, csak a belsejét felejtették el belerakni (meg gondolom a glide-okat is, meg a gumiszerű borítást).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest