Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #18071 üzenetére
Régen láttalak.
Emlékszem, mikor üldöztelek Spa-ban. Aztán az orúzsban hibáztam.
Meg amikor Monzában végig üldöztél és megfájdult a fejem a végére. Voltak jó csaták.
szerk.: nekem most az a tervem, hogy ha belövöm az FFB-t, akkor megtanulok bal lábbal fékezni. Mert azt még mindig nem tudok. Ősszel voltam párszor gokartozni, ott magától jött, itt meg furán érzem magam még attól is hogy mit akarok én a bal lábbal féktávon (pedig kuplungolásnál nem fura).
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #17766 üzenetére
a héten figyeltem h eleget igyak és sóztam a kajákat de má mindegy lett
macy: MagneB6 ? Nekem az enyhítette a mellékütéseket mikor szedtem. Sőt most se zárom ki egy esetleges magnézium hiányt, bár feltételezem h vérvétel kimutatta volna ... de most rá fogok kérdezni azért az orvosnál, hogy ugye magnézium szintem normális?! Nem tudom h miket néztek, de számomra (nem orvosként
) alapvető egy ilyen esetben h magnéziumot is nézünk, főleg hogy elvileg a magneB6 stresszes életre is ajánlott meg ilyen szívdobogásokra ... nekem nyáron kell magneb6 különben hajnalban arra ébredek h görcsöl a lábam, pedig nyaranta napi 3-4 liter ásványvizet iszok meg, sőt 5-öt is ittam már. Persze sót is kell fogyasztani tudom, különben szart se ér a sok víz.
szerk.: én bisoprolol-t kapok, meg még vmit ami most meg nem mondom h mi mert má elfelejtettem a nevét és nincs ráírva a tabira
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #17545 üzenetére
baj van az idegrenceremmel!
sajnos előfordul h 1 helyett 2x kattintok valahova, pl előbb is nyomtam fészbukon 1 lájkot de duplakattintás lett belőle és ezt nem én csinálom hanem valamikor így jön ki
és versenyen is volt olyan h 2-t váltottam pont emiatt, mert 2x mozdul be az ujjam
így sosem leszek igazán világbajnok!
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #17487 üzenetére
pedig én igazából nő vagyok, csak amíg versenyeztem nem akartam bevallani, mert akkor kivételeztetek volna velem! Persze így is előzékenyen előreengedtetek mindenhol, így elmondhatjátok, hogy egy lány megvert benneteket autóversenyzésben!
Mostanában több szabadidőm van, és néha magányosnak érzem magam. Olyan jó lenne valakit magam mellett tudniátjöhetnétek gémelni!
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16686 üzenetére
Figy gondoltam legalább találkozunk megint a pályán, ne teljes unalomban érjen véget a futam.
Amúgy igen, én asszem a 15. körben jöttem boxba, tehát amikor bevártalak akkor kb 13 kör már volt a gumijaimban, lágyak voltak egyébként.
Jót csúszkáltunk. Nagyon félrenéztem én a sebességedet. Utóalg mondták Horcsáék h gyorsabb voltál eleve. Na mindegy.
-
Mastre
tag
válasz
Frenky89 #16635 üzenetére
most csak felvételről megy majd
(#16630) akoska07:
A következő idényemet még én sem döntöttem el. Ha maradok, akkor lehet szó egy Renault-s ülésről. Nagyon megtisztelő, hogy rám gondoltál.
De lehet, hogy én is csak fun szinten, tesztpilóta leszek, ahogy már idén is akartam, csak elkapott a versenyláz -
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16585 üzenetére
akartam ma venni jegyet a zh-k után baszki, elmentem a deákhoz és nem volt már nyitva :/ mert ma csak 2-ig volt nyitva úgyh beszoptam. Azért akartam előre jegyet venni h ne álljak sorban a helyszínen. Így is lehet h sorbanállni fogok, a ruháknál. Mert lehet majd venni cuccokat, jóval a webshopos ár alatt, és eddig is vágyam volt egy BMW-s ingre vagy pólóra, most hagy ne mondjam mennyire örülök ennek a Michelisz - BMW párosításnak.
Ja és tudom hogy ingyenes a WTCC, és tudom h nem kell jegy, de én a paddock miatt akartam jegyet venni, 1700 ft-ot kibírok. De sztem csak vasárnap megyek ki. Most fáradt vagyok sztem, holnap nem lesz kedvem.
A VIP jegy nagyon drága. :/
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16456 üzenetére
igen ez így volt. Én meg valami korábbi jónak tartott setupomból indultam ki és mindent állítottam sehogy sem volt jó. Végül rájöttem hogy a lengéscsillapítókat kell defaultra visszaállítani és máris sokkal jobb.
A default lengéscsillapítók voltak a legjobbak arra apályára és komolyan fél mp-et legalább javultam velük.
Anno volt időm azokhoz is nyúlni most már nem.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16454 üzenetére
igen? hát most bevallhatnék egy-két ciki dolgot ...
amilyen elképzeléseim voltak a setupolásról az elején
azt már elmondtam hogy én tavaly szezon elején, ausztráliában úgy mentem, hogy egyrészt elég magasan volt az autó alja, mert hogy kemény rugózás volt, és ezen felül elöl magasabban volt az autó mint hátulegyáltalán nem volt optimális leszorítóerő, vagy ha igen, akkor az az irreálisan meredek szárnyak miatt volt amikkel kompenzáltam ezt a fost
innen nem nehéz fejlődni
Nem tudom hogy te melyik pályánál csatlakoztál hozzánk, de talán Barcelona lehetett az, mert sztem ott debütáltál és egyből megnyerted toronymagasan a futamot. Köpni-nyelni nem tudtunk. Én biztos fejlődtem addigra setupolásban, de elég láma voltam még. Kanadában is szétvertél minket, ott pedig a topspeed is számított meg a gyorsulás. Na most én Spában jöttem rá először, hogy mindaddig FOS volt a váltóm, ugyanis én sosem vittem el 19000 közeléig a motort 7-esben, hanem mindig hagytam "tartalékot", hogy szélárnyékban rá tudjak gyorsulni az előttem lévőre. Érted, 20 körös futamból néha szélárnyékban legyen tartalék, a maradék összes körben meg alszik a motor
Szóval a szükségesnél hosszabb váltóval mentem minden pályán, Spában jutottam el odáig hogy ezt nem így kéne. Spában javultam emiatt, és Monzában is. Ott már pariban voltunk. Onnantól kezdve jó voltam, leszámítva Szingapúrt ugye. Spa előtt fellángolás már Hungaroringen is volt, de annak az okát nem tudom mert valami másfél mp-cel gyorsabb voltál hotlapsban mint én vagy bárki más, de versenyen tartottam a tempótokat, aztán Sub-S kiesett és gyakorlatilag az döntötte el kettőnk között a meccset hogy én tizenakárhány mp-et álltam a boxban mert későn hívtam a szerelőket. Ott emlékszem hogy a gumi melegedés nagy issue volt a bmw-nél, és nem akart kanyarodni eléggé néhány kör után, de maximalizáltam a hátsó stabilizátort hogy túlkormányzottabb legyen a kocsi, és bár 1 körön továbbra sem voltam gyors, versenytempóban ez sokat segített.
Szóval nekem azért volt honnan hová fejlődnöm tavaly. Én tudom a konkrétumokat, elmondtam.
Monzában sikerült legyőznöm téged mert a poleból rajtoltam és kanyarra voltál belőve, ott meg nehéz előzni, a szélárnyék meg nem volt elég. De aztán Szingapúr megint off kategória volt számomra. Aztán Szuzukában nem tudom hol végeztél de ott már elég volt minden összeszedett setupolási tudás hogy gyors legyek.
szerk.: de ott már Farkas is nagyon gyors volt. Verseny elején kisodródtam, alig értem utol az utolsó körre de ő nyert. Azt nem tudom hogy Farkashoz képest hol voltál akkor, miért voltál lassabb Szuzukában. De akkor Farkas nagyon gyors volt. És akkoriban már aszimmetrikusra állítottam a nyomást meg a felfüggesztést is. Ja ezt Ervintől tanultam el Törökben, hogy az aszimmetrikus beállítás mennyire tud segíteni.
Gyakorlatilag futamról futamra tanultam újabb és újabb dolgokat.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #16422 üzenetére
persze bele lehet nyúlni, nem probléma, egyszerűen átírható hogy mit lehessen és mit nem. De én mondtam anno hogy bizonyos dolgokat tegyünk alapértékre és legyenek letiltva, aztán annyival is kevesebb az állítanivaló. Mindenesetre én nyáron sem tudom mire érek majd rá, mert én melózni akarok meg hobbifejleszteni meg dugni, szal érted.
szerk.: bár hozzáteszem, amikor nyáron kiraktam a setupkat ausztráliához akkor is ha jól emlékszem 1 mp-et vertem a mezőnyre pedig minden setup publikus volt, ráadásul én a kisebb leszorítással mentem a top időt, bár ez asszem hozzám tartozik hogy én azt preferáltam mindig is a nagy leszorítással szemben. Akkor mondjuk nem tom mit csináltatok. A komplett liga összefosta magát. Ott volt egész augusztus is meg szeptember eleje aztán egy normális kört nem tudott senki összerakni meg nyafogtak a pálya miatt meg így meg úgy, én meg mindenhol betapadtam. Felraktam onboard videót amin 2x megcsúsztam, még úgy is király volt a köridőm, de JColee lebaszott hogy fos voltam ezt nem kellett vonla felrakni. Na de a köridőm még így is jó volt.
Ezzel azt akarom mondani hogy lehet meg kéne próbálni bizonyos dolgok letiltását és akkor azokhoz nem lehetne nyúlni és rövidebb idő lenne setupolni, de vannak olyan pilóták, mint én, aki kiemelkedik a tömegből és felülmúlhatatlan kört pumpál bele a pályába.
Proof voltam.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #15584 üzenetére
majd megnézem hogy én érzek-e valamit.
Más pályán is tapasztaltál ilyet?
én egyedül tavaly tapasztaltam olyat csak a nürburgringen, hogy session végén már nem lehetett olyan jó időt menni. És ez 100% hogy nem a fáradtságnak tudható be, ugyanis miután felfigyeltem erre, több napon keresztül teszteltem ezt és tényleg az volt, hogy session vége felé már eltűntek tizedek, és amikor új sessionre váltottam, hopp első körben már megint hoztam a legjobb időmet. Fogalmam sincs ez miért volt, mert az 1 dolog hogy pár fokot változik a pálya hőmérséklete, na de a gumi hőmérsékletek nem igazán változtak ettől még, figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest