Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz KaraDani #17375 üzenetére
Passzolom, sajnos nagyon szétszéledtünk előző szezon óta. Aztán valaki most mondta be az unalmast.
Egyébként én még anno azért mondtam, hogy nem érek rá Procarra, mert F1ezem.
Azt mondanám, hogy kb. 5-en vagyunk. Szóval ha valakit még érdekel a Procar-os fiúk közül, szeretettel várjuk. Érdeklődés esetén szerintem tudunk váltani időpontot. Szerver elérhetőség privátban küldöm. Majd szólj, ha felmész, mert akkor felmegyek én is.[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz KaraDani #17373 üzenetére
Hi!
Sajnos kevesen vagyunk, de most vasárnap lesz egy fun futamunk amire mindenkit várunk. A bajnokságban a 2006-os szezont futnánk (annak megfelelő versenynaptárral). A futamok vasárnap esténként (quali 19:50-kor, futam utána) voltak, ez most is így lenne, ha más igény nem lép fel. A szabályzatot az előző szezon óta nem frissítettük, de a futam hossza, törés, stb nem változik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest