Hirdetés
- Pajac: Átlátszó fém
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
KaraDani #17375 üzenetére
Passzolom, sajnos nagyon szétszéledtünk előző szezon óta. Aztán valaki most mondta be az unalmast.
Egyébként én még anno azért mondtam, hogy nem érek rá Procarra, mert F1ezem.
Azt mondanám, hogy kb. 5-en vagyunk.Szóval ha valakit még érdekel a Procar-os fiúk közül, szeretettel várjuk. Érdeklődés esetén szerintem tudunk váltani időpontot. Szerver elérhetőség privátban küldöm. Majd szólj, ha felmész, mert akkor felmegyek én is.
-
JColee
őstag
válasz
KaraDani #17373 üzenetére
Hi!
Sajnos kevesen vagyunk, de most vasárnap lesz egy fun futamunk amire mindenkit várunk. A bajnokságban a 2006-os szezont futnánk (annak megfelelő versenynaptárral). A futamok vasárnap esténként (quali 19:50-kor, futam utána) voltak, ez most is így lenne, ha más igény nem lép fel. A szabályzatot az előző szezon óta nem frissítettük, de a futam hossza, törés, stb nem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest