Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz Sanya595 #1665 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad 11-re is.
Nincs meg ezek közül egyik sem.
Az Rf gondolom az Rfactor rövidítése ,ami valami alapjáték féleség ha jól sejtem és ehhez vannak a különböző módok ?
F1 ch -ban a challange kifejezést értjük ?Forma1 -el szeretnék játszani akkor gondolom a f1 ch-val mennék.
Ekkor a megadott letöltéseket szerezzem be vagy változik a lista amit le kell szedjek ? -
zodo
nagyúr
válasz Sanya595 #1667 üzenetére
Előbb kicsit vissza olvastam és azt találtam, hogy az Rf szebb ,grafikailag.
Nem szeretnék vitát robbantani, de mi az igazság ?
Melyiket tekinthetjük "jobbnak" ,beállítások, autok vezethetősége,stb.
Melyiken szoktatok többen lenni ?Bocs a hülye kérdésekért, de nem akarok egyből uninstallálni.
-
zodo
nagyúr
Köszi a linket, a magyarosítás még hiányzott a listámból.
Tehát felteszem az rFactor csomagot ugyanebbe a mappába a FSONE2008 MP,
FSONE2008 Track pack, 2009 F1 Track pack, Magyarítás és ekkor jönnek a patch-ek.F1RL09/patch/trackpack_patch_v1.rar
F1RL09/patch/F109_17.rarA másodikkal,pedig így kell eljárnom:
"GameData\Locations\F12009\F109_17 könyvtárba kell rakni, felülírva az eredeti F109_17.scn-t!"Ennyi ?
Szerk: (#1684) Csabee Nem,nem fogunk. Nincsenek olyan linkek.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ezekkel mi a szitu ?
trackpack_patch_v1.nope
F109_17.nopeAsszem ezek a patch-ez tartoznak, a másodikkal kellene felülírnom az eredetit a game data/....mappában.
Egyszerűen bemásolom őket az adott helyre ?
Elsőt az rfactor mappába a másodikat, pedig a GameData\Locations\F12009\F109_17 könyvtárba kell rakni, felülírva az eredeti F109_17.scn-t ?
-
zodo
nagyúr
válasz Farkas23 #1700 üzenetére
Nem tudom még elég friss a dolog. Be kéne állítani. Multi-s részt se vágom.
És aggaszt az előző hsz. szerk.-be írt rész.
(#1701) macy
Nem tudom, fogtam a letöltött az első .nope fájlt és bemásoltam az rfactor mappába ahova mindent telepítettem.
Aztán a másodikat is bemásoltam a helyére, de ott maradt a .scn is és a .nope-os fájl is.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Itt említette Sanya595 ,hogy töltsem le a 2-3 szerver alatt lévőeket.
Hát ezek voltak ott. -
zodo
nagyúr
válasz proof88 #1707 üzenetére
Köszönöm. Megmentettél.
Valószínű, hogy tényleg hiba van a letöltési oldalon, mert ott még most is a .nope-os fájlokat ajánlja, mentésre.
Viszont a te linkjeidről az jött amit írtál.Kitöröltem az előző bénaságokat, feltettem a tieidet és elindult a játék.
De miért csak a Renault és Nelson Piquet választható ?
-
zodo
nagyúr
válasz Sanya595 #1714 üzenetére
Tényleg mindegy, mert már mükődik.
Igen a beépített letöltés vezérlőt szoktam használni.
Kiváncsiságból most is ránéztem és ugyanaz a .nope lehetőség a 2-3 szerver alatt.Más:
Tegnap ugye csak be kelett ízzítanom
Hát a vezérlőgomb kiosztása nem egyszerű, ennyit megsem tudok jegyezni.
Sajnos a tesztvezetés részben a boxkiállás nagyon nem jó
Valamit biztos ki kell kapcsoljak, mert magától kormányoz ( AI ,még nem találtam meg a on-off kapcsolót ) csak a gázba és a fékbe nyomkodhatók. Szóval a jobbra kihajtás útán kb. 5 méter egyenes rész útán nyom egy rendőrkanyart és elíndul vissza a garázsba, beteszi az elejét és újabb rendőrkanyar aminek az az eredménye, hogy elakad a 2 ajtónyilást szemléltető oszlopba. Onnan se előre se hátra csak a gumik füstőlnek.
Kis gyakorlásssal lehet korrigálni a kormányzást és így néha ki bírom szabadítani az oszlop fogságából.
Mikor a pályára értem már örültem, mert tetszik a grafika, alapbeállításokon.
Kicsit talán az auto ( " forgási tengelye" ) írányányítása szokatlan, olyan bobcat-es, akár egyhelyben is képes megfurdulni, padlógáz nélkül. -
zodo
nagyúr
válasz proof88 #1758 üzenetére
Rendben, megpróbálom a 4 segítség használatával.
Szerk: Ezeket menti a játék vagy mindig be kell állítanom vagy magamnak lementhetem a profilomhoz ?Most a Hungaroringen körözgettem, elég jól ment a versenyhétvége.
Sajnos az auto mozgása ( torro rosso ) nekem nem tetszik, külső nézetből játszom és olyan mintha alatta lenne a szerelőkocsi és azon fordulna, mint amikor feladják a versenyt és betolják a helyére. Néha az élesebb kanyorokban a sodrodása is igen érdekes.
Belső nézettel még egész türhetőnek nézz ki.
Lehet, hogy megnézzem a billentyűzettel is az írányitást. Most egy Playstation 2-es controller-el nyomom a fő írányítást és bill-en a kiegészítés, segédletek,stb.Igazából ,lehetséges, hogy csak szoknom kell játékot.
Sajnálnám, mert igen jónak nézz ki és biztos itt is jó kis partik szoktak lenni, mint a Grid multiban.Megyek, gyakorolni.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Látlak benneteket és hogyan tovább ?
-
zodo
nagyúr
válasz Csabee. #1779 üzenetére
Ezeket kaptam, útbaigazításként.
-
zodo
nagyúr
Mint új gyerek, javasolnám az 1. hsz-be betenni.
-
zodo
nagyúr
Ha kipróbálnám a ch-t is akkor ugyanabba a rFactor mappába telepítsek mindent mint eddig ebben a sorrendbe ?
F1 Birkuc 2009
F1 Birkuc 2009 - sisakszett by DaiMOn
F1 Birkuc 2009 - Patch 1.02Vagy itt is felül kell írni valamit, mint rF-nél ?
-
zodo
nagyúr
válasz Farkas23 #1864 üzenetére
Nekem már nincs meg csak kipróbáltam, de az sem tetszett.
Írányítással nagyon nem vagyok kibékülve.
Ez a " hurkapálcikára felszúrom azt hagy pörögjön " effekt, nem jön be nálam. Kuka.
10 éve még elment,de manapság. Tudom ezek is régi játékok,de patch-el javíthatnák,ha ennyien játszan(ak)ánk vele.
Vagy csak a Grid miatt, vannak ekkora igényeim. -
zodo
nagyúr
Tud a csávó.
Amúgy nem haragszom, miért tenném.
Nekem mindegy minek nevezzük, de nálam csak autos, lövöldözős, repülős, vonatos, szerepjátékos, stratégiai és hasonló kategoriákba vannak sorolva a játékok.
Persze vicces a Grid itt-ott, de az pedig itt a ch-ba nem vicces, hogy bekapcsolom az összes segítséget kínonba és még így is úgy elszállók a rázókővön át ( sebesség limiter melett ) mint az állat. Hát ez sem épp valósághű. -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Uuuu, de beindult az élet.
Nem tudom , de nekem ez nem tetszik, hogy piszkálodtok ha a másik tag nem azzal játszik amivel ti.
Amúgy ma próbáltam ki elösszőr a ch-t , igaz rosszabb a grafikája meg stb. de azzal sem vagyok kibékülve, mint rF-el. Ezért, egyenlőre csak gép ellen játszom, hátha hozzászokom az rF-hez, mert nekem is az jön be jobban, bár nem sokat mentem egyikkel sem, hogy véleményt nyilvánítsak.Max. kipróbálok pár GTR vagy hasonló modot.
Egyenlőre, Köszönöm a segítségeket és jó futamokat!
( ne feletsétek, többen élvezetesebb a játék ) ( nem vita índitó írásnak szántam )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest