- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocs hogy belekotyogok, nem vitaindításként mondom hanem absz. jószándékból.
Szal sztem inkább az auomobilista.
nagyon pozitív csalódás...semmit nem akartam kipróbálni ami rF1szerű, mert úgy gondoltam azon már ideje túllépni, de annyira dicsérték, és olyan arcok, hogy muszáj volt rápróbálnom....és sztem nagyon jó választás. -
Stirlitz
senior tag
Ezek nekem már kimaradnak..
Laptopra váltottam, HD3650 vga-val, steamen beszereztem a Race07 és kiegészítői, Gt Legends van még, Toca, Race on ezek elfutkorásznak vígan. Talán majd idősebben újra lesz olyan masinám, amin az épp aktuális szimek elfutnak rendes sebességgel. De k.... jól nézz ki, azt elismerem, na!
-
proof88
addikt
te idegbeteg
amúgy köszi mindenkinek mindent, Frenky ezt a só dolgot meg azonnali hatállyal intézkedés alá vonom otthon. Nem csak a szív- és érrendszeri egészségem miatt, de a termékenységem miatt is, ugyanis én szeretem a lányokat, és azt akarom, hogy ők is imádják amit én átadok nekik szeretetem jeléül és az jó ANYAG legyen.
-
MaTTeS
senior tag
1 éves licenszel (amihez asszem most plusz fél év ajándék, gondolom az open beta időszaka) $43.99. 10700Ft.
"Örökidőkig" érvényes licensz meg 80 valahány dollár (ezt nem néztem, szóval nem tudok biztosan mondani, de a 44$ az 100% mivel azt hittem ingyenes és felraktam a játékot és ott derült ki, hogy mégsem). Nincs nagybetűkkel kiírva, hogy te marha ne szedd le, csak ha fizetni is fogsz érte.
Nem tudom miért van képük open betanak hívni, ha meg kell venni hozzá a játékot... Hívnák closed beta-nak...
Egyéni vélemény, mindenki azt gondol amit akar -
MPowerPH
félisten
Igen. A Codemasters nem tudta levetkőzni az arcade -os jellegét, ez két kör után kiderült. Nem szimulátor kategória. Szép a pálya, a környezet. Az autók itt is szépek, sőt! A lényeg a fizikán van, és a setupoláson. És itt bukik meg a Codemasters. Az hogy a csilivili, meg jó a körítés csak azt érdekli, akik AI ellen tolják.
Miért ne lenne publikus?A megjelenés akkorra van tűzve, amikor véget ér az RFT őszi idénye. Csak azért, hogy addig ne legyen más liga képernyőn ugyan ezzel a moddal.
Egyébként az F1 -es csapatok is rFactor -t(Pro) használnak a szimulátoraikban. Talán ugye nem véletlenül. -
-
proof88
addikt
más: tudom későn kérdezem, de nincs kedve valakinek jönni a ma megnyíló Zengő Shopba? 10-től 12-ig ott lesz Norbi is, Bp Nagyszőlős út 43.
én vennék magamnak valami szexi rucit!
-
cila1
aktív tag
-
cila1
aktív tag
A klíma nyomás érzékelő miatt nem indult be a kocsi.
Lehúztam a csatit és megy a motor.Ezek a Franciák tök hülyék.Ha a klíma érzékelő rossz akkor a klímának nem kéne működni nem a kocsinak.Szerintem!
Lehet,hogy Petrov azért nem tud soha nyerni mert neki is rossz a klíma kapcsoló. -
proof88
addikt
az enyémet felkeltette! de én most nem szimezek
Frenky: pont 1 vagy 2 hete néztem meg ezt a részt
szerintem nagyon jó
de a biciklinél a súlytöbblet hátul van ... középmotoros a cucc egészen pontosan. Mondjuk ha van elöl teleszkóp, akkor tény h előrebillen valamennyire a súly egy része "gázelvételnél" vagy fékezéskor ... dehát shit happenz
de elöl olyan lesz a rugó hogy lesz lengéscsillapító is hozzá, persze gázos, nem olajos... és úgy lesz beállítva, hogy a lassú összenyomódásra kemény legyen, a gyorsra meg lágy! így nem lesz olyan nagy gond az előrebillenés. de majd meglátom, nagyon lány rugó lesz, deee ha felszerelem a múltkor rajzolt aero-csomagot is, lehet hogy 3. rugó is kell majd bele!!! -
HorCsa
csendes tag
Nem ismerem pontosan a két modot, de általánosságban megpróbálom elmondani:
Az rfm-nek van egy olyan része, ahol meg vannak határozva az adott modnak a mappái. Ami téged elsősorban érdekel, az a VehiclesDir= ez alá kell bemásolnod azt az autót, amit látni akarsz egy modban.
A móka viszont nagyban bonyolódik attól, hogy direkt hivatkozások lehetnek egy-egy autó gen, veh fájljában, ami miatt az eredeti helyen is meg kell(ene) lenni a fájloknak.
Az rfm-ben a másik dolog ugye az autó filter az elején. Ez az adott category (vagy classes most nem tudom pontosan melyik így fejből utána nézni meg lusta vagyok) neve, ami a veh fájlban található azoknál az autóknál amelyiket be szeretnéd tenni.
Ilyen egyszerű cserére (offlineban) én az allcars módot javaslom. Onnan látszik minden autó, és szinte mindegyik modot felkészítik arra, hogy ilyen módon is életképes legyen. Kavart esetleg az okozhat, ha más feltett modokban is vannak ugyanolyan nevű/kategóriájú autók, esetleg egyforma rajtszámú versenyzők. Amikor pedig eseményt (versenyt, szezont) indítasz offline, ki tudod választani milyen ellenfeleid lehetnek. Így nem kell hátulról operálni szövegfájlokban meg másolgatni.
Vagy esetleg az allcars rfm-jét kezd el módosítani (filterezni) mivel az a teljesen alap mappákra hivatkozik, és onnan tuti látsz majd minden autót. -
proof88
addikt
én ilyesmit csináltam már, az fsone-ba raktam be a honda civicet
- a kocsi mappáját bemásoltam az fsone09-es kocsi mappába
- Shared könyvtárban lévő dolgokat is másolni kell (mármint ha updatert akarsz csinálni, ami egy modot kiegészít ezzel a kocsival, de ha neked mind2 telepítve van, akkor nem kell)
- igen vehicle filtert ki kell egészíteni az új kocsival
- és ezt lejjebb is meg kell tenni a szezonoknálelvileg ennyi
-
Szabesz
őstag
Ehh... a V8 is kompromisszum volt már, aztán fordulatszám maximalizálás... mi jön még?
A végén tényleg az lesz, hogy néhány nagyobb csapat összeáll és megalapítja a saját szezonját, mint ahogy fenyegetőztek nemrég.
Motorsport, agyam eldobom. Te nem indulhatsz a futóversenyen, túl erős a lábad -
JColee
őstag
várj, átlesek én is
proof88 Ezzel kapcsolatban: áthegesztettem a táblázatot, most már elvileg az újrafutamot is beleszámolja (a pontoknál kicsit még meg kell variálnom egy HA fvel).
Lényeg: Pontok közül a jobbik számít, viszont a helyezés, pole pozíció, stb ugyanúgy számít, mintha rendes futam lenne (ha jól emlékszem Szabesszel is ebben állapodtunk meg).
Ha valakinek ez nem tetszik, akkor szóljon. -
Stirlitz
senior tag
Na látod, ezért vennék inkább az előző szériából egy erősebbet, egyébként nem hinném, hogy a proci miatt megy csak mediumon, x2-ők sem voltak lassúak, és különösen igaz ez egy 6000+-osra. DX11 karit majd akkor, amikor elég erős is lesz a DX11-hez, nem csak egy felírat a dobozon.
Hartge azért értem én, hogy táp őssz teljesítménye 500w, de ebből a 12v-os ág menyit tud?
Ez lenne a lényeg.
-
proof88
addikt
imádom macy-t, mindig a legváratlanabb pillanatban reagál valamit
ákoska: persze az is bedögölhet, nekem mondjuk már jópárszor elszállt az usb-s winyómról az adat ... a saját gépeimmel nem szokott gond lenni, csak ha idegen géphez csatlakoztatom, akkor néha .. ... bár kerülni szoktam idegen gépeknél az elülső panelos csatikat, tehát amik külön vezetékekkel vannak kötve az alaplapra, mert nem én kötöttem be, aztán lehet valami vadbarom rosszul kötötte be, mégis volt már olyan hogy egy idegen gépnek a hátlapi usb-jére kötve szállt el a partícióm egyből ... akkor restartolt a gép ahogy rádugtam a winyóm, mikor elindult az xp, már láttam hogy nincs meg a winyómon ami volt :/ úgyhogy én igazából csak hordozásra használom a külső winyómat, a fontos adatokat belső winyókon tárolom, itthon is megvannak meg barátnőmnél is, aztán remélem ez így elég ... csak drága a tárhely ... mondjuk nekem nem, neki igen, mert neki van több száz giga sorozat meg etc
ha most hirtelen eltűnne minden a winyóimról, akkor még megvan minden barátnőm gépén, de ha onnan is eltűnne hirtelen minden, na akkor meg lennék lőve, mivel dvd-re utoljára kb 1 évtizede mentegettem ilyen fontos dolgokatpersze már gondolkodtam azon a lehetőségen is, hogy kéne még1 winyó amit nem hordozásra hanem archiválásra használnék usb-n keresztül, és akkor akkor is meglennének az adatok, ha hirtelen tűnne el minden mind2 gépről ... de az inkább ne történjen meg, mert akkor ott valszeg más is halott és az sok pénz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest