Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Na a Cars-ot elfelejtjük egy időre. Mehet az Assetto-kázás.
-
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Lol. Codi kiadott egy patch-et, megnövelték a tapadást, hogy a sok kis buzi tudja irányítani az autót. Ment a sírás a fórumokon, hogy kipörög a kerék. Beszarás

-
macy
addikt
Nem próbáltam még de azt mondják ez jobban sikerült mint az előző kettő. Persze csodát nem kell várni

-
macy
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Nem játszottam vele vagy 1 éve, csak a helyet foglalta. rF2 meg túl drága ahhoz képest, hogy kész sincs. Pedig kíváncsi lennék rá. Project Cars is csak a helyet foglalja, néha elindítom, benyomom az auto pilotot, nézem milyen jól néz ki meg milyen új cuccok vannak aztán ennyi.
-
macy
addikt
Eljött ez a nap is. 50GB rFactor cuccot töröltem az előbb a gépről. Béke poraira.
-
macy
addikt
válasz
Stirlitz
üzenetére
"De k.... jól nézz ki, azt elismerem, na!"
És ebben kb. ki is merült a téma. Én vagy fél éve nem mentem vele egy kört sem, kevés volt hozzá a gépem. Most cseréltem cuccokat, FX 8320-as proci, 7850-es VGA, ezzel már szépen fut. Hetente jön az update de a fizika még mindig szar. Update után elindítom nyomok egy CTRL+I-t, így az AI irányít és megnézem hogy néz ki. De amúgy tényleg szép
-
macy
addikt
Mizu skacok, pörög a topik?

-
macy
addikt
-
macy
addikt
Na mi van, mindenki a Fosmasztersz gagyimulátorával kockul, hogy ilyen kihalt a totyik?
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Úgy látom elkel itt a verés. Sorakozzatok csak fel szépen

5 év kihagyás után megint elkezdtem wowozni. Nem vagyok normális. -
macy
addikt
Üsse már meg valaki, de durván ha kérhetném

-
macy
addikt
Már viszik a Malév gépeket vaze.
-
macy
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Szintén zenész? Nekem pár éve volt hasonló csak nem magas pulzusszámmal hanem ritmuszavarral. Kurvára össze-vissza vert a szivem. Bementem az ügyeletre, a dokinő meghallgatta a szivem és csak kamillázott. Azt mondta nem ártana bemenni a kórházba. Kaptam valami vérhígító injekciót, meg infúziót. Kb. egy óra múlva jött rendbe. Nálam se találtak szervi gondot, Bisoblock-ot szedtem vagy 2 évig, aztán abbahagytam. Néha érzem, hogy 2-t 3-at nem úgy ver ahogy kéne de ennyi. Szarni rá

Hiába a nők kikészítik az embert idegileg

-
macy
addikt
Na, senki nem cuppant rá a stuffra?
-
macy
addikt
Állítólag 14ezer a gém, ezzel előre megveszed a teljes játékot, amivel 12 vagy 14 hónapig nyomhatod a multit. Utána évente 13 dolcsi lesz a multis móka.
-
macy
addikt
Bújjék a seggetekbe

-
macy
addikt
-
macy
addikt
Na indítsunk egy új ligát a 2011-es moddal. Úgyis jönnek a hideg téli esték.
-
macy
addikt
Proof ismered a csávót? Nem láttam még itt soha.
-
macy
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Jaja, egész jól néz ki. Itt van a cumó ha érdekel valakit: Codemasters F1 2011 mod.
-
macy
addikt
A KERS-re meg a DRS-re kíváncsi vagyok, csak nincs kedvem lecserélni most a joyt a kormányra. Inkább repülök egyet Ausztrália kék egén

-
macy
addikt
Menjetek F1 2011-ezni vaze

-
macy
addikt
Kinyírlak. Téged is. A kocsidat is. A kutyádon még filózok. Höhö...
Nincs alapjárata ennek a szarnak, vagy pörög 3000-es fordulaton vagy mászkál fel-le. Mindjárt szétkapom megint az alapjárati motort, bár tegnap már kipucoltam. Majdnem agyonvertem tegnap samuval a kocsit. -
macy
addikt
Na megyek felgyújtom a rönót.
-
macy
addikt
Baszki cila mé nem hallgatsz a szakértőkre? Nekem is ilyen kártyám van, nem volt pénzem jobbra. De már megbántam.
Valami rohadék meghúzta a kocsimat, szeretnék megölni valakit.
-
macy
addikt
A free downloadra kell kattanni.
-
macy
addikt
Egy kis próbálni való:
-
macy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250R G10 (A23MMEA) - 15,6" FullHD IPS - Intel 120U - 32GB DDR4 RAM - 512GB SSD - WIN11 - Garis
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi