Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
válasz
LumentoFoto
üzenetére
ND volt nálam, de mostanában insomniac átvette a helyüket. Iszonyat durva milyen minőségű és mennyiségű játékot dobálnak kifelé
-
Peace
nagyúr
[link] Egyem meg! Jó fotó!
-
Peace
nagyúr
Switch-re fájt a fogam nagyon a The Legend of Zelda: Breath of the Wild miatt. Csúnya dolog, de belekezdtem emulátorral. Sajnos csak a Wii verzió működött, nem a Switch-es. Iszonyatosan elkapott a hangulat, teljesen rákattantam. De eljutottam Vah Ruta-hoz (nagy elefánt) és ott feladtam. Nekem ott már sajnos nagyon sok volt a fejtörő egy rakáson és teljesen betett.
Igazából ez az egy játék, ami érdekelt Nintendo-n, de akkor így el is engedtem végleg. -
törölt tag
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Szegény R&C màr szàrazra lett fejve.
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a korábbi ajánlásokat, a LoU nagyot ütött. Kena-n gondolkodom, hogy digitálisan megveszem az akció miatt. Milyen sűrűn szoktak egy adott játékot akciózni? Érdemes most beszerezni vagy inkább várjak 1-2 hónapot?
Köszönöm, Milán -
válasz
LumentoFoto
üzenetére
FromSoftware
-
marinea2
addikt
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Naughty Dog top1
barcsak tobb ilyen ceg lenne -
LumentoFoto
tag
Nektek van kedvenc játékfejlsztő csapatotok? Ha igen, s csak egyet lehetne mondani, akkor ti melyiket választanátok?
Nálam az Insomniac Games lenne a nyerő, mert az ő játékaik nagyon szórakoztatóak, s megjelenés napján is teljesen jól játszhatóak anélkül, hogy fél évet kellejen várni mire élvezhető formába kerülnének.
PS3-as játékok eredeti átlátszó kopott ragacsos tokjait kicseréltem kékre, így fiikálisan megtörtént a remastered külsőre.
-
hajbel
addikt
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Egyébként nálam is ugyanez a helyzet GoW-al.
-
Moby
veterán
válasz
LumentoFoto
üzenetére
FF7R-ről beszéltünk, nem God of Warról

-
Moby
veterán
válasz
dezfafara81
üzenetére
Az adott hónap van arra, hogy a könyvtáradhoz add. Ha hozzáadtad a könyvtáradhoz, akkor bármikor letöltheted, és játszhatsz vele, amíg előfizető vagy. Ha viszont nem adtad hozzá a könyvtáradhoz az adott havi játékot, utólag mér nem teheted meg, ha lecserélődött újabb havi játékokra.
De szerintem Te a PSplus collection-ről beszélsz, ami bármikor hozzáadható, bármikor letölthető, bármikor játszahtó, amíg előfizető vagy. De a Psplus collection az egész más, egyszeri csomag, csak PS5 tulajoknak szól, és nem cserélődnek benne a játékok.
-
LumentoFoto
tag
Én az összes God of War-ral játszottam. Ezt végigtoltam egyszer még PS4 Pro-n. Aztán PS5-ön szerettem volna, de nem sikerült. Valahogy nem kelt bennem olyan vágyat, hogy na azt végig kellene tolni még egyszer. Pedig érződik rajta, hogy nagyon sok munka van benne, s minőségi cím, csak nem az a többször végighátazom kategória nálam.
-
kzolee216
senior tag
válasz
dezfafara81
üzenetére
Add hozzá a fiókodhoz, az a biztos ;)
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Olyanban érdeklődnék, hogy van PS Plus előfizetésem, ott láttam olyan játékokat, hogy pl Detroit Become Human, MK10, RE 7. Ezeket addig bármikor letölthetem, míg előfizető vagyok, vagy hó végén változnak? Jobban járok, ha hozzáadom a könyvtáramhoz még ma, és akkor bármikor játszhatom az 1 éves előfizetésem alatt?
Köszi! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nemhiába várom/várjuk a folytatást.
A Horizon Forbidden West-ről nem is beszélve. -
Bogyi007
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mindkét platformot szeretem de jelenleg 2 konzolt (majdnem egyet is) tartani szabadidő hiányában tartani fölösleges számomra.
De a Ps Now is bevonható a képlet bizonyos időpontokban. A GOW például már volt ott is elérhető.
-
MrPeekaboo
senior tag
MPOW-ról rendelők figyelem! Jó hírem van, mert nekem most délelőtt már kihozta a posta a dec. 23-án rendelt kék színű, vezetéknélküli BH415A headset-et, ami Németországban lett feladva. Egyelőre kb. 10 percet volt rajtam és nagyon kényelmes szemüvegben is, Mac-en próbáltam ki. Igazából PS4-hez és tartalékként vettem PC-hez, mert a családban ez fogyóeszköz. ;-) A rendeléskor direkt olyan színt választottam, ami német raktáron is volt még, azonban észrevettem, hogy az adó 0-nak lett számolva. Azt gondoltam, hogy ez is csak egy kínai raktár és majd átvételkor kapok egy 27%-os áfát rá. Hát nem így történt, ráadásul rendeléskor csak $-ban tudtam fizetni, így kb. 7600 Ft-ra jött ki, ami kb. ajándék kategória. Köszönöm, aki felhívta rá a figyelmet!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
oriic :. Sajnos nekik semmit nem mond

Megjelenés utáni hónapokban olvasgattam véleményeket, beszámolókat és konkrétan rengetegen azt sem tudták, hogy
ki az a szellem az ajtóban (vagy a korábbi jelenetekben, mert ugye máshol is felbukkan) Én meg megláttam és csak néztem, hogy na Ő meg WTF, mit keres itt?

-
Peace
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Végignyomtam HZD-t és RDR2-t is PC-n TV+kontroller párossal. Hatalmas élmény volt mindkettő. A grafika és FPS szám mindent vitt. Úgyhogy ezt a sajtreszelős részt nem tudom értelmezni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Nem , elmentem valkür keresőbe

De akkor megnézem mi van ott
Peace: engem nem érdekel hogy kiadták PC-re is , továbbra is exkluzív címként tekintek rájuk.
Szerintem pc-n konzol játékot játszani ,olyan mint sajtreszelővel ....oriic :. Sajnos nekik semmit nem mond

marinea2: nehezen indul be , de aztán nem ereszt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fogtunder
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én már majdnem rábeszéltem magam egy XSX-re a Ps5 helyett, aztán megláttam a Ragnarok és a Forbidden West trailereket és rájöttem, hogy felesleges áltatni magam, a Forza és a Halo nem tudja pótolni az ilyen játékokat.
-
marinea2
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nagyon jo jatek. En szemely szerint az elejen alig birtam elkezdeni, vagy a 4-5. bekapcsolasnal ragadtam benne es nagyon nem bantam meg. Alig lehetett kirobbantani a TV elol utana
Kaoszpenges resz az nagyon EPIC, nekem is egyik kedvencem. -
VTom
veterán
Mikor szokott jönni az éves összesítő a PS accountra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mai napig sajnálom, hogy rengeteg új játékos, akik nem játszottak az előző részekkel,
azok nem vágják, hogy annak a jelenetnek ott Athéna felbukkanásával mekkora bitang nagy jelentősége van. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
marinea2
üzenetére
Az egész játék ahogy megvan tervezve. A narratíva , ahogy megnyílik előtted a világ szép lassan és elérhető lesz minden.
Mintha egy fantasy könyvet olvasnál. Igazi művészeti alkotás egy mestermunka. Zseniális!Spoiler!
Mikor Kratos megkapja a káosz pengéit és ahogy felszereli még most is libabőr.... -
Peace
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ebből Days Gone, HZD már ott figyel PC-n és GoW is január 14-től.
Kemény! Sose hittem volna, mikor 2018-ban megvettem a PS-t. Mondjuk nem bántam meg egy pillanatra sem és most már nem is vagyok hajlandó lemondani a PS-ről. Ott fog figyelni mindig a PC mellett. 
-
marinea2
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem a sztori az annyira nem is jott be, nem rossz, de nem is epic. Viszont a hangulata es a karakterek az TOP
Varom nagyon a kovi reszt 
Nalam: TLou2, Detroit, GOW, DaysGone
majdnem ugyan az
-
gyuromoj
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sztori végeztével
visszamentél a házadba pihenni? -
WhiteWalker
nagyúr
Ez a God of War mekkora játék OMG!! Horizon Zero Dawn utáni űrt betöltötte rendesen.
Háááát a vége mekkora csattanó
Naggggyon nagy game
PS4 korszakból ismét egy tökéletes darab.Nahát, és ismét egy exkluzív cím ami nagyot szól ... Nálam a top4 (Last of US P2, DaysGone,HZD, GoW) csak exkluzív cimekből áll .
Kit érdekel ezután a GamePass...
-
Peace
nagyúr
13. fejezetnél vagyok FF7-ben, de engem eléggé lehozott az életről. A 9. fejezet nekem nagyon betett az időhúzó semmilyen küldetésekkel, a táncikálás meg női ruhába öltözés meg végképp kiakasztott. Addig is forgattam néha a szemem, de ez nekem már nagyon beteg japán. Az első 13-14 órában vitt a lendület, bár a bárgyú és gyermekded beszélgetések, megnyilvánulások és a főhős folyamatos nyökögése már kezdett sok(k) lenni. Már csak úgy vagyok vele, hogy legyünk végre túl rajta!!! De a 9. fejezetnél majdnem töröltem. Kellett a karácsonyi 3 nap pihentetés, hogy erőm legyen folytatni. Azoknak biztos nagy élmény, akik játszották 1997-ben, de ismét be kellett látnom, hogy ez a JRPG nekem kicsit komolytalan. A story érdekelt és az ingyenes demo alapján nagyon rápörögtem, hogy nekem ez kell. Most már nincs szívem félbehagyni.
Returnal-al tuti lesz majd kérdés.
Nem hiszem, hogy éreztem valaha ilyet játékkal kapcsolatban. Egyszerre várom iszonyatosan és félek tőle piszkosul.
Nagyon fura érzés. DS-nél és Nioh-nál nem volt ilyen. -
Darth_Revan
veterán
BestByte drop: [link] PS5 lemezes+Paókembör,+Battlefield 2042 227k.
-
Frod
addikt
Wow, na ez érdekes beszámoló lesz
FF7 máris készen van?
Egyébként Nioh és Dark Souls múlttal én nem tartanék nagyon tőle, persze, van benne egy tisztes kihívás, de inkább az rng tudja nehézzé tenni. Én is most játszom, utolsó boss előtt vagyok, van saját topic ott vagyunk páran ha van kérdés. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem, nem, és nem. Bele se kezdj, ha nem játszottad. Új szálokon fut ugyan, de nagyon nagyon kell hogy ismerd a történések, és a karakterek múltját.
-
Dr. Venkman
tag
A Persona Strikers érthető a Persona 5 nélkül? Nem hiszem, hogy utóbbira lesz valaha 100 órám... (Pedig biztos, hogy megérdemelné)
-
-
Persie12
aktív tag
Valaki felvilágosítana a Deep Rock Galactic-al kapcsolatban? Látom hogy törpék, fegyverek, lövöldözés stb., de mi itt a lényeg? Multi only játék? Mindenhol azt látom hogy huuu ez életem top 3as játékát, de gőzöm nincs hogy miről van szó
-
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ezek közül semelyikre sem érdemes pluszban költeni. Hanem amit a konzol mellé adtak gyári másfél méteres kábelt, az tökéletes a feladat ellátására. Nálam bevált, nem tapasztaltam semmilyen anomáliát.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Van egy Mitsubishi Zen klímánk a hálóban, gyakorlatilag azért lett, mert halk.. de a ledet és a csipogó hangot nem lehet kikapcsolni.
Vicces, mert ez most a legújabb Zen széria, és állítólag az ezelőttieken ki lehetett kapcsolni. De ilyen dolgokat minek kapcsolnak ki? Mi marad ilyenkor, szigetelőszalag a ledekre, és kiforrasztása a hangszórónak.
-
Makian
újonc
Valaki tapasztalt e mar hasonlót?
Ps5, modern warfare 2019 lemezes játék elindul, játszok vele egy darabig majd egyszer csak fekete háttér és teljesen leáll az egész játék. Semmire nem reagál..., csak akkor tér magához, hogyha a lemezt kiveszem.
Előre is köszi a segítséget, hogy mit lehetne ezzel kezdeni?? -
nitro16
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
LG-nél nem kell vinni sehova. November végén gariztattam oledet konkrétan így nézett ki az egész. Honlapon vasárnap bejelentettem a szervíz igényt, másnap felhívott a szerelő és kérdezte a hibát. Elküldtem neki email-be a tesztképeket ahol a hiba látható majd aznap még jóvá is hagyta a szerelő és megrendelte a kijelzőt. 5-6 Munkanapra rá háznál 15 perc alatt kicserélte a kijelzőt és kész.
-
szasanyi
félisten
válasz
bonyeszko
üzenetére
Olyan, amin fel van tüntetve a 48G és ez a LOGO. Sok ilyen van, szerintem megbízható minőségű gyártó elfogadható árú termékét érdemes (nem a legolcsóbbat, nem NoName típust). Részemről a használt és javasolt az AUDIOQUEST, ebben még nem csalódtam soha, bár ha nincs akcióban akkor aligha a legjobb ár/érték arányú termék.
-
bonyeszko
csendes tag
HDMI 2.1 kábelt melyiket javasoljátok? 120hz-hez.
1.5 méter bőven elég lenne.
-
raziel01
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Jött hozzá patch már.
"Following an update to the game, it is now possible to save and quit a run and come back to it later. Once you have downloaded and installed the latest patch, you will see the above pictured message when you next start up Returnal.
During play, as long as you're not in the middle of a combat encounter, you can pause the game and select 'Suspend Cycle'. Doing so creates a save, and you'll safely be able to then quit the game. Once you return, the game will load up at the point you suspended the cycle, and you can carry on. Each suspend is only usable once, but you can make multiple suspends during the course of a run." -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
Engem sajnos nagyon zavar alvásnál bárminemű fény.
Az összes elektronikai cuccon leragasztottam a ledeket.. most is kikapcsolnám teljesen a PS5, de akkor elveszik a Returnal mentés. Ezt a gyökérséget.. legalább ebbe tehettek volna kivételt, attól még az átérzés megmarad a játék metódusa miatt.. de ezz...
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Fall Guys-ban hiába küldünk meghívót a sógornőmnek oda-vissza, egyikünk sem kapja meg. Mindketten PS5-ről vagyunk, és egyszerűen nem tudunk együtt játszani. Találkoztatok esetleg már ilyennel?
Köszi
-
F-ECT$
titán
válasz
NyMRooD
üzenetére
Bár eddig nincs sok cím, de többségükben 60 fps van, vagy van rá mód, hogy 60 fps-t válassz. A közeljövőben ez nem hiszem, hogy változik.
A kérdés az lesz, hogy a későbbi főleg single címeknél, ahol nem is annyira fontos a 60 fps, ott foglalkoznak-e majd ezzel, vagy kiadják 30 fps-sel, mint a PS4 játékokat.
-
raziel01
veterán
Igen.
On either PS4 or PS5, load up your copy of Marvel’s Spider-Man for PS4 making sure the game is updated to the latest version. Ensure you’re on the same PSN account on the PS5 that you plan on playing the remaster on, and on the main menu press R1. You’ll see the option to “Upload Save” and press X to do so. You’ll receive a notification saying the upload was successful (If there’s an issue, ensure you’re connected to the internet and on the latest version of Marvel’s Spider-Man). Next, boot up Marvel’s Spider-Man Remastered on the PS5 Press R1 on the main menu to “download PS4 console save” Press X to confirm and you’re good to go. -
RZozo
aktív tag
Bocsánat, ha volt már.
PS4 Spider-Man játék mentései átvihetők-e a PS5 Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition-ben lévő Spider-Man Remastered játékba? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
syler123
üzenetére
Ez konkrétan csoda.
Két játék is PS5ös.errorcode06
Jó kérdés. Jó jönne a crossplay is. -
Atomgeszi
nagyúr
A rest mód sárga led nem lehet kikapcsolni?
Komolyan miért nem gondolnak azokra, akiket zavar az éjszakai fény és hang? De nem csak ennél a műszaki cikknél..
-
Nem tudom, hogy ki találta ki ezt a küldetést a Miles Moralesben, de kifejezetten vicces.
A mentősöknek kell segíteni, mert CB-rádión nem érik el a tűzoltókat, valami zavarja a jelet, viszont terjed a tűz és el kellene oltani... Iktatom kifele a zavaró forrásokat, közben telón kommunikálok velük a helyzetről, és panaszkodnak, hogy még mindig nem érik el a tűzoltókat... Most komolyan, ha ők is és én is tudok telefonálni, akkor a tűzoltókat miért nem jut eszébe senkinek sem felhívni? Jézusom!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából ez az egy játék, ami érdekelt Nintendo-n, de akkor így el is engedtem végleg.
barcsak tobb ilyen ceg lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kemény! Sose hittem volna, mikor 2018-ban megvettem a PS-t. Mondjuk nem bántam meg egy pillanatra sem és most már nem is vagyok hajlandó lemondani a PS-ről. Ott fog figyelni mindig a PC mellett.

Nagyon fura érzés. DS-nél és Nioh-nál nem volt ilyen.