Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi mindenkinek!
Sajna úgy néz ki kénytelen leszek frissítés nélkül játszani.
Gondolom a 37 gigás feissítés tartalmaz béhány dolgot??
Grafikára, játékmenetre van kihatással? -
Atomgeszi
nagyúr
Most akkor 2 év jótállás van a gépre?
-
modflow
veterán
Na megjelent az Abandoned.
-
-
válasz
üzenetére
A héten adták ki a legutóbbi frissítést rá; title update 1.4.1
Eléggé fura lenne, ha ezidáig nem tűnt volna fel senkinek rajtad kívül, hogy PS5-ön nem is lehet elindítani. Ami azt jelenti, hogy esélyesen nálad van valami egyedi probléma. Érdemes lenne jelezni az illetékeseknek, mert mint már írtam, mi itt nem fogunk tudni segíteni benne.
https://www.ubisoft.com/en-gb/help/contact
support@hu.playstation.comHa gondolod játszhatsz vele a frissítések nélkül, de nem javasolnám.
-
törölt tag
Továbbra sem tudom elindítani az AC Valhallát..
Csak akkor indul el, ha nem telepítem a frissítést, már újra raktam kétszer is.Mit tarttalmaz a patch??
Gond ha nélküle játszom?? -
válasz
prokxy
üzenetére
PS5 esetén, ahol be vagy jelentkezve a profiloddal és aktiválva van a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék opció, azon a konzolon osztódni fognak a letöltött digitális játékaid és a Plus előfizetés azon része, hogy tudsz online multizni. Ezt a Konzolmegosztás és offline játék opciót profilonként egyszerre csak egy PS5-re lehet beaktiválni, és csak azon fog élni a megosztás. Amelyik konzolon ez nem aktív, ott is tudsz játszani a profiloddal, annyi megkötéssel, hogy állandó internetkapcsolatra van szükség.
Ha van két PS5 és két account, akkor egymásét be tudjátok állítani keresztbe, hogy a másik konzolján legyen aktív a megosztás. És akkor mindketten tudtok játszani a saját, és a társ account letöltött digitális játékaival is. Ilyen formában ha már az egyik félnek van élő Plus előfizetése, akkor tudtok mind a ketten egyszerre és ugyanazzal a játékkal is online multizni. -
-
S e t h
nagyúr
Játszom a ps+os Nioh-val.
Ha megvenném a ps5-ös remastered verziót, akkor tudnám onnan folytatni a játékot, ahol most vagyok?
Lehet importálni cloudból a mentett állást?
Bár nem tudom megéri-e, mivel most is megy 60 képkockával. -
Blaze_
aktív tag
Ha már témánál vagyunk engem az érdekelne, hogy a másodlagos accounthoz tartozó játékokkal lehet-e local coop-ban játszani? (merthogy elvileg azt nem lehet továbbosztani a konzolon)
-
prokxy
veterán
Jó reggelt, PS5-ön a home-olás hogy működik?
Másik kérdésem, ha mindkettőnknek van PS+, akkor lehet ugyanazon játékkal játszani egy időben? (single, multi)
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, a kényelemnek ára van, amit én szívesen megfizetek. (A PS4-em mellé csak 1 kontrollerem volt 2 évig, bőven elvoltam a gépbe dugott kábles töltéssel.)
A burkolat viszont csak design, kényelmet nem ad, de ha valakinek mondjuk nagyon látható helyen van a gépe, akkor megértem, hogy figyel erre is. Nekem bőven jó a gyári fehér. -
marinea2
addikt
Days Gone milyen patch-et/ frissitest kapott ma?
-
válasz
polonic
üzenetére
Már rendelkezem Apple TV+ előfizetéssel. Akkor is élhetek az ajánlattal?
Ha jelenleg Apple TV+ ingyenes próbaidőszakkal vagy már élő előfizetéssel rendelkezel, az ajánlat akkor is beváltható. Amennyiben valamilyen csomagajánlat formájában rendelkezel Apple TV+ előfizetéssel, pl. az Apple One részeként, nem váltható be az ajánlat. -
polonic
félisten
A ps5-höz igényelhető ingyenes 6 havi Apple tv+ előfizetés csak új előfizetőknek szól vagy már meglevőknek is lehet igényelni?
-
válasz
headhunter86
üzenetére
Most is van még, de igazából nincs. Telekomon is lehet nyomkodni a Ratchet+kontroller-es bundle-t, ha valakinek végtelen ideje van. (Mindkettő készleten, raktáron -
valahol, valamikor) -
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
1 kontroller mellé az, ha több is van, akkor ad egy kis kényelmet.
-
headhunter86
senior tag
-
matt22
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Érdekes hogy a korábbi terméklapot megnyitva "a termék nem elérhető" [link]
Lehet a scalper botok miatt rakták új lapra? -
polonic
félisten
Újból neki futnék a két last of us-nak.
A survivor vagy akár a grounded mód mennyire durva, ha normál szinten toltam végig? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Szerintem eddig sem volt kötelező adni, mert elvileg hivatalos bundle nincs, csak így próbáltak még nyerészkedni szerintem az üzletek...
-
Aciduzzu
aktív tag
Kontroller gariztatás info: A Triwarden-nél kicserélik a meghibásodott kontrollert akkor is, ha a gépcsomagnak (konzol+konti) lejárt a garanciája (márpedig aki tavaly 0 day vette, annak lejárt). Gondolom még idén ezt megcsinálják, kérdéses, hogy mondjuk januárban vagy utána még elfogadja-e a Sony.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Még mindig van. 55 perc alatt még mindig raktáron. 190k. Gyanús is, hogy még nem fogyott el. Meg már nem kötelező mellé játékot/kontrollert adni?
Ahogy aprót is elnézem, elég sok a két hete hirdetett standard konzol 230-ért. Lehet lassan a neppereken maradnak a készletek? Mert karácsony után már a kutyát nem fogja érdekelni. -
3L1T3
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
hagyjuk
(az volt a lényege, hogy használj kontrollert, azért van azért találták ki.
) -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na megvan, egérrel kellett kattintani controller lenyomas helyett .
Már csak az a kérdés hogy a számozott 1-20-as gombok közül miért nem ismer fel egyet sem, számítógépen tökéletesen fel van ismerve a default gozzarendelesek...pl 20-as gomb a space de PS5 nem látja egyik számozott gombot se amikor key bindigelni próbálom
-
MediaMarkt webshopban volt lemezes gép.
Talán az idei utolsó lehetőség volt. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Semmi ötlet, hogy hogyan lehet átállítani nyilakra a mozgást w,a,s,d-ről?
-
marquuard
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kinek mi. Nincs az a szemmel látható összeg, amiért beszilikonoznám a kontrollert. Hagyományos használati tárgy. Az van értem, nem én érte. Most írhattam volna kontroller helyett autót is, telefont is, bármit.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Razer tartarus Pro-t amit felismer billentyűzet ként viszont nincs rajta w, a,S,D így nem tudom mozgatni COD-ban a karaktert. Hogy lehet átállítani hogy a billen lévő joystick-al mozogjon?
A menüben érzékeli a joystick-ot de játék közben nem mozdul meg a karakter
Köszönöm! -
3L1T3
addikt
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A PS5 kontroller kompatibilis az LG Oled TV-kel?
Tehát tudom használni a stadia-hoz? -
proly01
őstag
Amúgy ez a days gone...
Nekem már anno is nagyon bejött. Pedig Ps4- en játszottam vele egy full HD philips ambilight tv.n,na az katasztrófa volt.Akadt leesett a frame stb,
Aztán végigjátszottam 2020 ban mégegyszer egy 4k Philips ambin PS4 pron-n az már azt mondtam waooo....
de most PS5-ön 60fps-el és LG OLED-n ez, hát... erre szokás mondani,így kellett volna kiadni anno!
Mintha egy zsír új játékkal játszanék.Brutális. Nagy élmény -
prokxy
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"Én meg a töltő állomást nem értem minek" => kinek mi, én nagyon szeretem, mindig fel vannak töltve a kontrollerek, nem hánykolódik mindenfelé, a gyerek tudja hol a helyük a pad-eknek. Nekem ez mind előny, hátrányát meg nem érzem, 6e Ft volt, totál megérte. Boxon is van venom, csak pozitívan tudok nyilatkozni róla.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
bordi10
üzenetére
Csak faszság, és jó lenne elfelejteni pont úgy, mint ahogy azokat a hülye beidegződéseket is, hogy az asszonynak a konyhában a helye, meg verve jó, meg nő nem lehet katona, vagy férfi baletttáncos és így tovább. Ez utóbbiakat tudom hogy nem Te mondtad, csak pont olyan téves társadalmi beidegződések, mint az hogy a rózsaszín az kislányszín, a kék meg kisfiús.
Küldve: a piros S20 FE-mről
-
Frod
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Az a baj, hogy nem ezt kérdezted, hanem, hogy megkapod-e a kiegészítőket.
Batman-ből szerintem a simát adják, ahhoz a Season Pass-t meg kell venned ha mindent szeretnél.Days Gone-ból pedig nincs külön PS5 verzió, simán a 4-est szedi le, és azt lett úgy patchelve, hogy 5-ön jobban fut. De alapvetően elmondható, hogy a Collection egyik játéka sem olyan, aminél két verzió lenne.
-
kinghabi
csendes tag
sziasztok,
mindig is nagy álmom volt, hogy kormánnyal játszam az autó játékokat (most elsősorban F1, jövő márciustól GT)
Haveromnál egy Logitech G29 van, azzal sokat toltuk, nem rossz, az speciel pont XO kompatibilis.
Kinek milyen ajánlása lenne kormányra és hozzá tartozó állványra? Kellhet hozzá egyből ülés is, vagy mondjuk egy szék is elég lenne hozzá első körben? Nem szimulátor világbajnok szeretnék lenni
Keret 200k
Köszi előre is! -
-
syler123
veterán
válasz
nokia123
üzenetére
Itt a legjobb kérdés az lenne, hogy miért vettél rá tokot? Jó a fogása a controllernek, nem kopik, arra van, hogy használd. Még ha az analogra veszel szilikonkupakot azt megértem, az hamar elkopik, de hogy az egész controllerre minek...
Amúgy ha ragaszkodsz hozzá, akkor alul kivágsz neki egy kis négyzetet és mehet a töltés
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem lenne,,gy nem volt még sosem plus-om. Most megvettem akcióban és van plusz kollekcióban 20 játék ingyen.(többek közt ezért vettem meg mert java részével még nem játszottam).
Amit letöltök itt pl. batman az összes kiegészítőt megkapom vagy csak az alapjátékot?Vagy figyelnem kell mindnél hogy milyen kiadás? -
3L1T3
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
GT7 ne is mondd. Arra kíváncsi leszek, hogy multi átveszi-e a stafétát a GTS-től. Vagy párhuzamosan azt is fen akarják-e tartani. Titkon bízom benne, hogy elengedik. Ahogy abban is, hogy a rendszert tovább fejlesztik, mert mai napig a GTS tud balfasz "döntéseket" hozni.. SŐT
-
Mike
veterán
megnéztem az imént a Mátrix techdrmót. hűha! a gta6-nak kéne így kinéznie
-
vm93hun
senior tag
És tényleg!
Köszi! -
vm93hun
senior tag
Vettem a Store-ból éves Plus előfizetést, mert le volt akciózva és nem tudtam ellenállni az ajánlatnak
Azonban korábban megvettem ugyanezt az előfizetést kártya formátumban, amit újévkor aktiváltam volna. Ha most aktiválnám a kártyás kódot akkor azzal kiegészül az előfizetés időtartama 24 hónapra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- EA Sports WRC '23
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erre gondoltam, "az igazából nincs"-csel
RangerFox