Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
"NEO World ends with you"-val játszott már valaki? a demo alapján bejövős, jókat írnak róla még a metacriticen is.
-
Atomgeszi
nagyúr
A HDMI-eszköztipus
TV
AV-erosito
HangsávMelyik a jobb minőségű?
5.1 erősítőbe megy a jel.
PS4 pron még úgy írták,
Dolby Digital
DTS
PCM - lineárisOtt a PCM volt a legdinamikusabb.
Ja lejjebb görgetve ennél is írja.. Mindegyiknél írja, hogy lineáris pcm
De akkor is mi a különbség akkor az Av erősítő és Hangsáv mód között?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Én nem ájultam el prevgen a GTA 5-től..
A COD MW Remaster is akkora csalódás lett, mint állat. Single jól nézett ki, multiban hánynom kellett.. az egész egy hányadék halom volt, hogy fusson valahogy pár userrel a mapon.
Nem tudom, hogy a mostani COD-ok hogy állnak, én azt annyira vártam, hogy nem igaz, és annál szarabb volt.
-
válasz
dezfafara81
üzenetére
Nyilván nem tesz jót neki, a fájlrendszerben hibák keletkezhetnek. Ezért is kezdi úgy a következő bekapcsoláskor, hogy ellenőrzi és szükség esetén javítja azt. Ha gyakran csinálja ezt az adott játék, akkor érdemes várni vele amíg javítják.
-
válasz
dezfafara81
üzenetére
Ha már utánanéztél, és másnál is csinálja ezt ez a játék, akkor ennyi, ennél többet nem tudunk mi sem hozzátenni. Más játékok esetén nem szabadna ilyesminek előfordulnia, mert az már nem lenne normális. Szóval amíg más játékok rendben futnak, addig nincs aggodalomra ok. Legalábbis nálam még ilyesmi nem fordult elő, de arról lehetett már olvasni, hogy egyes rosszul megírt játékoknál vannak gondok.
Légyszi ne írd be megismételve többször is pontosan ugyanazt a hozzászólást. Ha valaki tud rá válaszolni, akkor fog is majd, csak türelem.
-
Azok nem fognak segíteni, mert ebben a játékban minden random😳 Tehát lehet,hogy a videóban emberünk összerakott egy jó buildet és úgy osztja az észt, de neked arra, hogy ugyan olyat összerakj az esélyed kb 2%...fegyvereket/parazitákat/és minden egyéb dolgot, sőt még a biomban lévő összes szobát is random generálja a játék 👍😁 Itt az van, hogy vagy ki fogsz egy jó menetet ahol dobál jó fegyvereket cuccokat a game, vagy az ellenkezője és akkor fellép a torkos borz szindróma 😂
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
headhunter86
üzenetére
Nem. Hitman 3 Access Pass: Hitman 2 Standard néven keress rá, ha a Hitman 3-on belül szeretnél a 2 sztorijával játszani. De igazából a PS4-es játék megvételével is jogosult leszel ennek a letöltésére, így azt is vehetrd, ha az olcsóbb.
-
sp8787
addikt
válasz
dezfafara81
üzenetére
Tulaggodod ezt az egesz PS5 temat.
-
sfefe
addikt
Köszi, a por miatt kérdezem fektetve talán nem tud annyi bemenni nem? Állítva felülről simán...gondolom..
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Hogy jobb a ps5 állítva vagy fektetve?
(Fektetve gondolom nem menne bele annyi por nem?) -
Macccy
senior tag
A meleg levegőt keringetni valóban nem. Olyankor már az üvegen is áthallatszott, annyira beindult a "Kamikaze" névre keresztelt hűtő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom tegnap az volt a mák, hogy az arkham knight nemnagyon fárasztja a szilikont, hangja se volt nagyobb, csak engem vert le a víz, mikor már kapcsolnám ki éjjel 1 -kor, hogy B.SSZMEG CSUKVA HAGYTAM
Na de akkor a lényeg, hogy itt még soha senki nem látott túlmelegedést.
Majd szólok, ha nekem először sikerül.
@Peace: köszönjük
-
Macccy
senior tag
Bevetettem minden thermodinamikai tudásomat és arra jutottam, hogy az elöl beszívott levegő, amit hátul középen kinyom melegen, az felszáll a szekrény hátfalánál, felül a "plafonnál" pedig kijön és nincs probléma.
(de egy REMOVE BEFORE FLIGHT jelzést lehet akasztok az üvegajtó fogójára)
(ugyanitt alig használt konzol eladó lesz jövőre, sose volt megfőzve) -
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Múlt7 péntek óta van PS5-öm, eddig jó sok órát beleöltem a PS5ös Avengersbe, erre egy résznél ma fogta magát a konzol és kikapcsolt. Kontrollerrel be se kapcsolt, nagy nehezen a bekapcsológombbal. Bekapcsoláskor írta, hogy rendszerellenőrzés... Bla, bla.
Ez más játéknál is előfordulhat, mennyire teszi tönkre? A konzol egy szekrényen van, jól szellőző helyen minden oldalról, bár az okostévé felőli oldalán közte és a tévé között olyan 5 cm hely van. Fórumokon olvasgattam, h másnál is csinálja ezt a játék...
Illetve ilyenkor mit tudok még csinálni? Töröljem le a p*csába a gémet?
Köszi! -
Macccy
senior tag
Persze, az energiaitalt meg ott tartom alatta a könyvek mellett
Nem, nem hűtött, de mielőtt infarktust kap itt Oriic és a többiek, mondom, hogy az az ajtó nyitva szokott lenni. Mindig. Sose melegedett meg durván, .... kivéve, amikor elfelejtettem kinyitni az ajtót. Háromszor.
Akkor rendesen felpörgött a tájfún venti. De fagyásig, vagy hibaüzenetig akkor se jutott el. A forró június óta végig ott lakott bent, semmi extrém melegedéstől nem kell így tartani ...
... mármint ha az ajtót nem felejtem csukva.
Sajnos ez kényszer megoldásként lett így, mert az asszony nem szerette volna a nagy fehér izét a nappaliban látni
-
LumentoFoto
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Az mondjuk jó jel, hogy legalább felismerte, mert akkor nem teljesen kuka. Mondjuk én kábelesen használom, de nem szokott gond lenni, ha a PC, PS3, ill. PS5 között válogatom a PS5 kontrollert. Lehet kábelesen megoldásnál nem jön elő ez a porbléma. mondjuk, ha PS3-ra dugom rá kábelesen, akkor nem világít semmi se rajta az tény. PS5-nél, csak egy minimális fehér rész világít.
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Használ itt valaki PS5-höz bármilyen porvédőt? Nagyon porosodik a lakás és gondoltam majd ha egyszer sikerül beruházni egy ps5-re, akkor vennék hozzá. Olyat keresnék ami nem állandó, hanem amivel minden használat utána könnyen, gyorsan le lehet takarni.
-
Greg Vinous
tag
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Rádugtam windowsra és felismerte, majd kiírta, hogy controller ready.
Bár nem világít most se rajta semmi, meg hiába nyomkodom, windowson nem nagyon vezérel semmit, bár sose próbáltam így nem tudom, hogy egyáltalán mit kellene vezérelnie így kábelen.PS-re azt még nem próbáltam, hogy mindkettőt rádugom kábelen.
Egyelőre egy fiókom van, de eddig ha az egyik joy lemerült, kikapcsoltam, rádugtam tölteni, közben a másikat bekapcsoltam és játszottam tovább.
Ma viszont hiába kapcsolnám be, nem működik, pedig a másikat nyilván először kikapcsoltam és úgy próbáltam.Nem értem mi lehet a baja
-
Peace
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok!!! Nem tudom hány próbálkozás után megy majd fel a pumpa végleg, de most megnéztem 2 beginners guide és tips videót, hogy mire érdemes odafigyelni. Biztos segít.
-
LumentoFoto
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Rendben, ott elvileg egyből fel kellene ismernie driver nélkül is.

Amúgy a két knotrolert egyszerre próbáltad meg rádugni a PS5-re? Mert elvileg csak akkor megy 2 kontroller egyszerre, ha csinálsz egy vendégfiókot, vagy egy másik fiókot is hozzárendelsz a PS5-höz.
-
Greg Vinous
tag
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Ezt még nem próbáltam... windows 10-es notira tudom rádugni, mindjárt rápróbálok mit mutat
-
bgunne
tag
Azt el tudja valaki mondani, hogy miért veszélyes játék ilyen helyen tartani a konzolt?
Azt írta, hogy a túlmelegedést megelőző hibaüzenet sem jött a konzolra, tehát a veszély közelében sem volt.
Úgy tudom, normális működése szerint nem képes túlmelegedni, mert hamarabb kikapcsol.Mégis akkor mi a veszélyes ebben?
-
LumentoFoto
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
PC-re próbáltad rádugni, hogy ott érzékeli-e a kontrollert?
-
Greg Vinous
tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt nálatok, kb egy hete leptem meg magam egy PS5-el és pár nap játék után valami gondom van a joy-al. Egész konkrétan nem akar bekapcsolni.
- elolvastam a téma összefoglalót
- fel van töltve a joy
- próbáltam kábelen is, de úgyse kapcsol be
- próbáltam a hivatalos reset eljárást, lépésről lépésre ahogy kell, de így se működik
- nem esett le, nem érte semmilyen káros hatás, gyári kábelre dugtam eddig csak, szóval mondhatjuk, hogy rendeltetésszerűen használtam
Egy dolgot csinál, amikor kábelre dugom, akkor a touchpad két oldalán felvillan sárga színben, és rögtön el is sötétül. Ugyanezt csinálja, ha hátul megnyomom a reset gombot.
Van szerencsére egy másik kontrollerem, azzal működik a PS faszán...
Esetleg lenne bármilyen tippetek, mit lehetne megpróbálni még? Vagy csak a szerviz?
Amúgy a szervizt felhívtam és mivel covid miatt késik a joy szállítmányuk, így január közepe előtt biztosan nem tudnak adni másikat.
Ezért is bízom itt az arcokban, hátha tudtok valami trükköt, amivel fel lehet éleszteni
-
-
varjupalink
csendes tag
válasz
headhunter86
üzenetére
a második rész teljes történetét végig lehet benne vinni, nem csak a pályák járhatók be.
ha csak a második résszel akarsz most játszani a legjobban úgy jársz, ha megveszed annak a gold edition-jét és némi kattingatás után befrissíted a 3. rész ingyenes starter pakjába (a legegyszerűbb talán a harmadik részen belül rámenni a frissítésre miután megvetted az eredeti játékot).
ha a harmadikat is meg akarod venni, akkor a delux most akciós, a sima nem. -
syler123
veterán
MPOW fejhallgatót itt rendeltetek páran, én az olcsó postát választottam. Megérkezne ez is gyorsan, ha nem ott lenne ahol

2021-12-29 06:59
Feucht, Germany
Tudom, hogy ez mai bejegyzés, csak mondom, hogy nekem még értékes csomagom innen soha nem érkezett meg, mindet ellopták
DHL eCommerce csomag, tehát német posta. Aki ezzel rendelte, csak a szerencsében bízhat, hogy nem tetszik meg valakinek a fejhallgató. Mivel németből jön, további sarc nem várható.
-
Dr. Venkman
tag
Számomra nagyon nehéz volt a Returnal, több mint 80 órába telt végigjátszani, 100nál is több újrakezdéssel. Másnak meg 15-20 óra volt 10 alatti halállal. Viszont nagyon szerettem, és végig szórakoztatott. Egy lefagyás volt, az frusztráló volt, több óra haladás veszett el. Most már biztos fixelték annyira, hogy ilyen nem várható. Mindenesetre az Elden Ringig csak very easy játékokat akartam utánna tolni. Ehhez képest most Sekirozok, úgyhogy lassan ideje lesz egy dominát is felkeresnem.
-
TrishtanAG
senior tag
Hozott a mikulásjézuska egy Kingston Cloud Stinger Core Wireless fülest. Méghozzá PS-es kiadásban, mégis Pc-n zenehallgatás és játék közben kiválóan szól, a Ps5-re dugva meg olyan hangja van játék közben, mint egy fadobozba rejtett Szokol rádiónak. Végigmentem minden létező hang beállításon (Dolby, DTS, a a Sony 3d-s izéjének ki/be kapcsolása), de semmi változást nem értem el. Másnak is volt ilyen gondja vele Ps5-ön, vagy kifogtam egy defektusos példányt és vissza kell vinnie a jézuskamikulásnak a hülye azért nem vagyok boltba?
-
headhunter86
senior tag
Hitman 3-ban a Hitman 2 expassion az egyenértékű a Hitman 2 -vel vagy csak pályákat lehet játszani? Engem a sztori vonal érdekelne első körben.
A Hitman 3 verzióitól a falra tudok mászni annyi féle van, azt se tudom mit vegyek meg belőle. -
Macccy
senior tag
Srácok, járt itt már úgy bárki, hogy a konzol forrónak érezze a helyzetet és kiírja, hogy bibi van/lesz ?
Csak kíváncsi lennék mi kell hozzá, mert tegnap este jól elfelejtettem kinyitni neki a szekrény üveg ajtaját. (bent lakik egy csecse üveg + fa vitrinben, üveglapon, üvegajtóval és kábé 70-80 liter levegővel) Nem süvített a venti szerintem, fejhallgatóban nem is hallottam, szerencsére csak a Batman Arkham Knightot toltam, azt meg kb 10% -kkal is elfuttatja ez a gép, de azért nem volt hideg odabent na
De látott már bárki ilyen temperature warningot ? -
marinea2
addikt
Sziasztok!
A Red Dead Redamption 2 az jol fut? 60fps?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Engem csak a bugyuta párbeszédek meg ismétlődő dumák idegesítenek "harc" közben.. Bár ez már a GOW-nál is, amikor az első Baldur harc volt és csak pofázott és pofázott..
Értem én, hogy gyerekeknek, meg stb.. ez tök jó, de egy kettő már átesik a ló túloldalára.
A podcast bejelentkezéseket hála isten ki lehetett kapcsolni. -
Nem kell -1-re rakni, a rendszer automatikusan YUV422-re vált ha a sávszélességlimit miatt erre szükség van. Azért van lehetőség a manuális átváltásra, hogy amennyiben anomália jelentkezik az HDMI-s képátvitelben, akkor így lehet javítani rajta. Ha rossz portba van dugva vagy nincs bekapcsolva az Enhaced mód, akkor a sávszélesség 1.4-es HDMI szintre korlátozódik, és 4K az csak YUV420 mellett lehetséges, a HDR pedig csak 1080p felbontással.
-
Peace
nagyúr
válasz
busman
üzenetére
Nem!
Akinek van, azért. Akinek nincs, az meg azért nem, mert szeretne.
De hogy ON topik is legyen, berendeltem egy Returnal-t.
Már az első bejelentő videó óta rá vagyok feszülve. Tegnap néztem belőle pár stream-et és nem bírtam magammal. A roguelike stílus nagyon aggaszt és valószínű kegyetlenül fe fogom ba**ni magam, de max eladom.
Viszont mindenképpen látnom kell, hogy milyen is, mert a hangulat és a játékmenet nagyon adja. Csak valószínű a minden elveszik halálnál és a boss-ok ki fognak hozni a sodromból. Nem egy Dark Souls vagy Nioh, ahol nem vesztek el a cuccaim és online segítséget is behívhattam........ -
busman
veterán
Tényleg nem tudjátok elengedni a Oled témát?
-
Peace
nagyúr
válasz
hajbel
üzenetére
De nincs sok értelme ennek a találgatásnak meg fogadásoknak azon kívül, hogy elfoglaljátok Magatokat és addig sem unatkoztok.
Ha valaki venni akar és megteheti, úgyis megveszi a C2-t, amint elérhető lesz. Ugyanúgy lesz majd, aki vár jobb árra. És lesz, aki addig vár jobb árra, amíg már a küszöbön lesz az újabb modell és akkor már inkább arra fog fájni a foga és vár tovább inkább........a még újabb modell megjelenéséig.
És azt veszi észre, hogy eltelt 10 év és még mindig nem vett OLED-et.
-
hajbel
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Azt írtad, hogy legalább 500-600K. Én meg, hogy nem lesz legalább 600K, mert az nettó hülyeség lenne árképzés szintjén. Azt sem írtam, hogy C2-t kell neki venni. Arra gondoltam, hogy a C2 megjelenésével a C1, vagy más OLED tv ára lejjebb kúszhat és ettől pl. azok még elérhetőbbek lesznek. Ettől függetlenül 500-nál biztos nem lesz drágább.
-
vanŠcore
csendes tag
Ebbe a januári store leárazásba van pár jó ajánlat, Dark Souls 3 - Deluxe Edition 6000 ft. Lemezes kiadások mennyire szokták követni az ilyen ajánlatokat? igazából erre a verzióra jelenleg jobbat nem igazán találtam.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Amit írt Kendek: a beállítás lesz a gond, vagy ahogy nálam volt, én is azt hittem a jó portba dugtam a ps5-ot és amikor csak megnéztem hátul, kiderült végig a rosszban volt. Pontosan ezt az üzenetet kaptam egy xg90 esetén.
-
#gab_
őstag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
4k videó átviteli sebességet rakd -1re.
4k60hz hdr csak yuv422 be fog menni.. és alapból rgb-n van amihez hdmi 2.1kell -
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Tévén:
1. Press the HOME button on the remote control.
2. Select Settings.
3. Select External inputs in the TV category.
4. Select HDMI signal format and set to Enhanced format. -
sz.atesz89
tag
Sony KD49XF8505 UHD Android SMART LED
[link]Ilyen típusú tvm van, mitől lehet az hogy a PS5 beállításánál vagy 2160p, vagy hdr-t lehet csak kapcsolni 2-t együtt nem hdr csak 1080pben. Abban a portban van ami elvileg tudja a 4k hdrt. Köszi előre is segítséget!
-
raziel01
veterán
Miles Moralessel végeztem. Kb 14 órát raktam bele, kellene még egy végigjátszás az összes trófeához de arra már nem jut idő. Vannak más játékok is amik érdekelnek.
Azt kell mondanom, hogy nekem sztoriban,grafikában és karakterekben is nagyon bejött.
Nem is tudnék rosszat mondani róla, annyit max, hogy a nyitóára talán picit magasra volt belőve. Mostani 10-12 ezres árát bőven megéri lemezen. Teljes ára akkor lett volna jó ha még tudnak beleírni egy 4-5 óra tartalmat. De vágom, hogy csak spin-off ahhoz képest azért rendesen össze lett rakva. -
Moby
veterán
Annyira nem éri el soha, hogy Ori and the Will of Wisps 6K@60fps-t, és natív 4k@120fps-t tud X-en. Nem mellesleg az utolsó 2 generáció egyik legjobb játéka, és mindeközben a látvány is pazar. Az más kérdés, hogy ugyanezt nem lehet minden játéknál megcsinálni, mert bár a motor és a játék 3D-ben fut, a nézőpont inkább 2D. Csak ilyeneket ne írjatok már le, hogy "soha". A valóság az (lesz a jövőben is), hogy a legtöbb esetben, de ez a kérdés ettől azért összetettebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy a mostani COD-ok hogy állnak, én azt annyira vártam, hogy nem igaz, és annál szarabb volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akinek van, azért. Akinek nincs, az meg azért nem, mert szeretne.
RangerFox