Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Akinek megjelenés óta van PS, azoknak hogy bírja a kontroller?
Úgy értem, hogy mennyire bírja a strapát? A ravasznál lévő rugók problémájáról már tudok, de a későbbiekben elvileg az javítva van vmennyire. Az analóg karok mennyire kopásállóak? -
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Közben olvasgatok:
1. Telefon kell minden játékos kezébe. Ez nem veszélyes, pl kirepül a telefon és összetöri a tv-t is?2. A PS4 és PS5 között nincs különbség.
3. Ha megveszem az előfizetést, akkor az újabb évi játékban több dal elérhető. Ha jól látom, akkor a 2022-es Ultimate Edition az 1 éves előfizetéssel most 20k, talán ezt éri meg megvenni.
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Használ itt valaki ilyet? Mik a tapasztalatok, érdemes beruházni egy ilyenre, hosszútávra?
PlayStation®5 (PS5) Midnight Black PULSE 3D™ Wireless Headset
-
F-ECT$
titán
A lányom rátalált youtube-on néhány Just Dance-es videóra, és táncol is rá, de már rájött, hogy a pontokat nem ő kapja, így kénytelen leszek megvenni a játékot.
1. A kérdés, hogy PS5-ön a játékon kívül mi kell? Ha jól olvastam, akkor van valamilyen telefonra letölthető app, ami a mozgást figyeli. Játékosonként 1 telefon kell, vagy 1 telefon elég több játékosra is? A telefont kézben kell fogni, vagy le kell tenni és a kamerát kell a játékosra iránytani?
2. Játékból melyik évit érdemes megvenni? Elég a PS4-es verzió, vagy a PS5-ösnek van valami előnye?
3. Illetve van valamilyen előfizetés is, azt érdemes behúzni?
-
tboy93
nagyúr
válasz
cocobanana
üzenetére
Illetve yakuza játékok! Azokban baromi látványos a harc, csak vevőnek kell lenni az ízig vérig japán játékokra hozzá, mert időnként elég elvont a játék.
-
Mephike
őstag
válasz
cocobanana
üzenetére
Javaslom az érkező Sifu-ra nézz rá mindenképpen. Szerintem hozni fogja azt az érzést, amit keresel. Nálam ott van a kívánságlistán

-
LÁZ
addikt
válasz
cocobanana
üzenetére
watchdogs 1-2 is jó sztem, 3 felejtős, de az első 2 mindenképp megérne egy próbát...
-
tboy93
nagyúr
válasz
cocobanana
üzenetére
Sleeping Dogs jó, az van PS4-re is. Mafia 1 Remake szerintem rohadt jó lett, nekem sokkal jobban bejött mint a 3. rész, szóval azt se hagyd ki.
-
törölt tag
Sziaaztok!
Tegnap feltelepítettem az AC: Valhallát PS5-re (PS5 verziós lemez).
Leszedett közel 40 giga frissítést, de nem indítja el a játékot.
Azt írja ki, hogy az alkalmatáat nem lehet elindítani.
Frisítés nélkül indul, de a patch-el nem. Ez mitől lehet? -
Xaels
félisten
válasz
cocobanana
üzenetére
Esetleg Sleeping Dogs (jah látom ez sincs még). Sajnos Stranglehold meg Max Payne nincs PS4-PS5-re pedig az lenne amit keresel.
-
cocobanana
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani, olyan jelen korszakban játszódó tps játékot, ami hasonló stílusú mint a John Wick filmek vagy a Senki film?
Itt nem is a bosszú történetre gondolok, hanem inkább, hogy látványos benne gunplay (rendesen vérzik, sebesülnek...stb) vagy a közelharc. (brutális kivégzések, ütések...stb)
Last of us 2, Sleeping Dogs, Mafia 3 ezek meg voltak és talán ezek állnak legközelebb azokhoz amit keresnek. Csak vannak még ilyen félék?
Köszi. -
bokormt
csendes tag
A PS5-ömön van az én fiókom és tesóm fiókja. A shadow of war az én fiókomban lett elkezdve, és a mentéseket szeretném átmásolni pendrive-on az enyémből az övébe. Na most, mikor benne vagyok az ő fiókjában a pendrive-on lévő mentések nem jelennek meg. Pedig rá lettek másolva. Ez miért van? Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
3L1T3
addikt
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Biztos , h nem! Arrol a kèk szarról nem tudod úgy leszedni a ragasztót , h ne csessze szét.
-
Bazsi747
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szerintem sem csak simán pakolászták gondolom meg már így is kerülhetett rá a kis matrica gyárilag,nézd meg aztán kiderül
-
jeni
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
van mikor rosszul teszik fel rá a záró matricát,inkább örülni kell ilyenkor,hogy hibátlant vegyél ki a dobozból.
-
alite
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Valoszinuleg nem, de biztosra ki fog derulni mikor kiveszed a PS-t. Azon a fekete lakk feluleten nincs a helyzet, hogy ne maradt volna valami por, ha mar bontva volt korabban.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szerintem nem, csak simán meggyurodott.
-
-
kevike576
senior tag
válasz
Batyops
üzenetére
Most néztem meg énis a Plague Tale: Requiem trailert.
Valószínűleg ez insta buy lesz ! -
válasz
EmThor
üzenetére
Igen, holnap pontban 13:00-ig akciós, addig még meg lehet gondolni a vásárlást.

A PS4-PS5 játékváltozatok minden esetben különállónak számítanak. De egyes esetekben a PS5-öst futtatva van lehetőség importálni a PS4-es mentéseket. Igaz, ez inkább akkor érdekesebb ha később adják ki a next-get változatot.
-
EmThor
addikt
Kena még asszem 13:00ig akciós, tudom ajánlani, főcímig jutottam egy szűk óra alatt, audiovizuálisan nagyon szép, illetve kellemesek a dallamok, eredeti hatást kelt a világ. Aranyos, színes, a kis lények aranyosak, nagyobb területeket fel lehet fedezni a térkép alapján, van valamennyi feljesztés is, meg némi puzzle. A harc sem túl bonyolult. Dualsense ravaszt is használja (haptic feedback).
A PS4 változat is jár a játékhoz, slimre letöltve a 2 gép mentését egymással nem lehet szinkronizálni, tehát külön-külön játékként kezeli a psn. -
thomasvold
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Köszi, megnézem.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ha azt írja ki, hogy 2160p a jel, akkor az azt jelenti, hogy a monitor leskálázza magának 1440p-re, mivel az a natív felbontása. A konzol ebbe nem tud beleszólni, mivel nem támogatott az 1440p-s HDMI kimenet. 1080p ebből sehogy sem lesz ilyen formában. Max át tudod állítani a konzolon, és akkor a monitor viszont fel fogja skálázni magának 1440p-re. De ennek nem lenne semmi értelme, úgy csak rosszabb a kép.
-
jeni
félisten
aki szeretne dupla állványos kontroller töltőállomás-t.
[link]
ez legalább van és jó fajta
bár adapterrel egybe kötve menne csak

-
fabiandaniel
aktív tag
Csütörtöki BestByte PS5 rendelés nekem tegnap megérkezett a boltba, szóval mégsem rendszerhiba volt. Több mint 10 embernek küldtem el aznap a linket és akik személyes átvételt kértek már át is vették. A futáros megrendelések valószínűleg holnap vagy holnapután érkeznek.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Ha Paypal nem megy illetve nincs brit bankkártya a legjobb ha veszel brit feltöltőkártyát mondjuk playasia-n. Ez a megoldás működik mindenhol ahol van feltöltős lehetőség. De ajánlom az usa store-t és olyan címet beállítva ahol 0% VAT van.
-
F-ECT$
titán
Mekkora troll ez a Sony. Konzolon nézve a PS plus havi kínálatot a Mortal Shellnél az EE verzió képét tették be
-
Marcus88
tag
Mese szép és nagyon várom már a megjelenést!
[link] -
bibi55
tag
Ömm... Bocsi én csak a szeged és garancia szavakra kerestem rá, és Szegedre nem találtam itt infót. Ennyire nem néztem meg, hogy pl. a BP-i gariztatással mi a helyzet.

Ennél jobban ki kellet volna emelnem, hogy Szeged?

Na mindegy, ha nincs infó, majd én megosztom a tapasztalatomat hétfőn.
Köszi! -
-
Raga
senior tag
Hello.
Nem nagyon bírom tovább úgy érzem muszály megvennem a Spiderman Miles Morales Ultimate kiadást.
Van esély szerintetek hogy ez évben még akciós lesz? -
bibi55
tag
Sziasztok!
Szegeden garanciáztatott már valaki DualSense kontrollert?
Folyamatosan beragad a háromszög és a négyzet, valamint néha olyan mintha egy "extra gumi" lenne alatta, és nem érezni, mikor van megnyomva rendesen.A PS5-höz kapott kontrollerről van szó, Konzolvilág vásárlás, kb fél éves.
Konzolvilágnál a SolveElectric Kft. mondták, hogy oda kell vinnem.Csak érdeklődnék, hogy van-e tapasztalat velük kapcsolatban.
Köszönöm!
-
Frod
addikt
válasz
highness
üzenetére
Árukereső szerint van még lehetőséged máshol, az ár megegyezik.
-
raziel01
veterán
válasz
thomasvold
üzenetére
Paypal-al még sosem tudtam vásárolni Sony-nál. UK accom van, magyar kártyával. Minden máshol működött. "Something went wrong"
Magyar bankkártyával működik viszont simán, van webkártyám erre a célra. -
Bazsi747
aktív tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Én ma vettem éves plust store ból.Kártyámat most előszőr nem fogadta el pedig mindig azt használom,vettem egy 10 ezres feltöltőt KV-nál,így tudtam ma,én ennyit tudok mondani
-
highness
tag
Hol érdemes eőrendelni az Elden Ring launch edition-t PS5-re? Lemezes verziót szeretnék, és olyan boltból ahol tényleg meg is kapom postán a megjelenés közelében. Konzolvilág kilőve, ott a PS5 verzió már nem előrendelhető.
-
Major Lion
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem. Nekem is csinalja néha. Mult heten nem tudtam PS PLUS-t venni, de elotte lévő nap meg jatekot vettem. Szar a store. Vegyel kartyat es fizess wallet-bol, az menni fog
-
LÁZ
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Próbáld meg appon v weboldalon keresztül is.
-
RetroJack
tag
Hali, Guardians of the galaxyban a rádió beszélgetésnél nincs felirat, tudtok rá valami megoldást ?
-
törölt tag
-
HdRew
őstag
válasz
kevike576
üzenetére
Hú mennyien válaszoltatok, rettentően köszönöm a sok segítséget mindenkinek!!

Köszi, mindenképp ránézek.

Igen, ebbe már beleestem, Fifa miatt elő vagyok fizetve EA playre, és még nem mondtam le, szóval nincs gond, köszi szépen!

Mortal Kombat? hahaha
Mondjuk vicces lehet, majd szekálhatnánk egymást asszonypajtival. 
hahahahaha
meg reggel kávét is csinál nekem. 
Mindenkinek nagyon nagyon nagyon köszönöm, hogy ennyien írtatok, hálám üldözni fog.

-
F-ECT$
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Töltsd le a demot és "játssz" már most

A kérdés, hogy a most látott 20-30 fps tud-e majd több lenni, ha játékot akarnak belőle csinálni, mert ok, hogy ez demo, de nem tudom, hogy optimaizációs lehetőség mennyi van még benne. Pláne ha egy igazi játéknál még egyéb dolgokra is kellhet majd az erőforrás.
-
Frod
addikt
Egyiket sem kell megvenni, fizetsz 1 hónapra EA Play-t (~1200 Ft), és egy hónapig játszhattok korlátlanul. Ne felejtsd el lemondani majd a szolgáltatást, mert ha nem teszel így, akkor automatikusan vonja a következő hónapban is.
-
kevike576
senior tag
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan játékokak ajánlani, amiket tudnánk a menyasszonyommal játszani PS5-ön?

Köszi szépen előre is a segítséget!
-
harakalyable
csendes tag
válasz
Kendek
üzenetére
Nekem így sikerült lecsapni egy Euronics dropra csütörtökön. Jobban mondva lehet sikerült, mert azóta azt jelzi, hogy "Megrendelés befogadása". Volt már itt róla szó a fórumon, lehet hogy egy technikai hibára sikerült rástartolnom
149k, sima digit, nagyon adná pedig.
De valóban ez a megoldás lehet még mindig a leggyorsabb, csak a héten volt drop Telekomnál, eMag-on, Euro-nál (?).By the way, valaki járt így az Euro-val, mint én? (december 9, 8:40 környékén volt kint a PS5 a weboldalon).

-
válasz
Gery176
üzenetére
Ezeken a helyeken ahol elő lehet rendelni, csak viszonylag sokára kapod meg, mert várólista van. A leggyorsabban úgy megy, ha legalább itt a topikot figyeled, és mikor beírják, hogy valahol tettek ki készletet, akkor arra gyorsan lecsapsz. Az egyik kényelmes, de lehet, hogy több mint fél év mire egyszer csak váratlanul becsönget vele a futár (tipikus Alza), a másik viszont kicsit melós, de akár napokon belül is eredményre vezethet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

149k, sima digit, nagyon adná pedig.